Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Bić czy nie bić ?#2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

quote:
Napisane oryginalnie przez flip`Cali
Dziewyczno czego na mnie najejzdzasz wiekszosc osob sie zgadza zemna tylko tobie jakos nie pasi :F rozumiem kobiety w maja takie dni w miesiacu ,ale nie wyzywaj sie na mnie, masz przecierz psa

Cali ... jakze ja bym Cie mogla obrazic ... ? lol niewiem gdzie to zrobilam ale fporzo ... (ps.okres jush mialm )

Infi powaliles mnie poprostu dzieki za uwage bo bym sie nie domyslila, ze moje posciki sa bez sensu
poprostu dla mnie to bez sensu zakladac nowy topic skoro mozna sie wypowiedziec w takim co jush istnieje... byc moze sie myle ...

How I'm killing you

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-05-2004 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
alka nie zasmiecaj dyskusji
jesli nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie mow i poczekaj az ci cos madrego do glowy przyjdzie

za to Twoj post wniosl bardzo duzo do dyskusji

Old Post 14-05-2004 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez alka

poprostu dla mnie to bez sensu zakladac nowy topic skoro mozna sie wypowiedziec w takim co jush istnieje... byc moze sie myle ...

WYbacz ale czy widzialas poprzedni topic czyli : bic czy nie bic ?

tam chodzilo o troszke inna sprawe

Old Post 14-05-2004 19:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

quote:
Napisane oryginalnie przez flip`Cali
WYbacz ale czy widzialas poprzedni topic czyli : bic czy nie bic ?

tam chodzilo o troszke inna sprawe

a czy widziales topic Juwenalia ?

How I'm killing you

Old Post 14-05-2004 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

temat zasluguje na to by powstal oddzielny watek. tak duzego burdelu tu nie mamy zeby sie wzbraniac przed zakladaniem nowych topickow.

ale lepiej wrocmy do tematu zamiast sie klocic o takie bzdury.

Old Post 14-05-2004 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:59.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions