Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Liga UT-W, albo jakaś inna gdzie nas będą chcieli...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Cool

O to bylby dobry pomysl, tylko zeby ludzie sluchali tego co mowi koordynator :>, chetnie bym był takim strategiem.. krytykiem :> ale do takiej roboty najlepiej bylo by zatrudnic 2 takich ludziuf.
Narazie gdybanie... kiedy konkrety? :> w czwartek wyjezdzam na wycieczke szkolna:< heh ostatnia w tej klasie, wracam dopiero w sobote wieczor.... wiec moze jakis niedzielny duuuzy trening....?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-10-2001 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Post Rekrutacja

Sglosil sie do mnie niejaki PoKeR i chce sie do nas zapisac kazalem mu nagrac demko z botami a gdyby to nie wystarczylo powiem mu niech pogra z nami w niedziele

w kazdym badz razie system "demka" bede stosowal dla kazdego kto sie zglosi

a cha ogolnie jego demko udostepnie na prozbe jak by ktos chcial zobaczyc

a co do glownego stratega to chya nie ma o czym juz rozmawiac bo ottar od kilku dni z powodzeniem sprawuje ta role a co do treningu niedzielnego to pomysl jest ok

Old Post 03-10-2001 08:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Ja mogie ochrzaniac

ale nie ce mi sie przygladc z boku jak ludzie grają. Ogólnie widać własne błedy, jeżeli potrzebujecie kogoś z boku kto bedzie sie przygladał, to moze to robic kazdy z nas.

2. Komendy radiowe. Sam ich nie mam bo nie dokonczylem od 3 miesiecy configu lol... ale warto by sie rozeznac co nam jest potrzebne. Oprocz powiedzmy 3-4 komend obowiazkowych jak ennemy spoted, medic itp, potrzeba kilka "extera" do gry na streets. Nie chodzi mi tu nawet o radiowki le o komendy jak "wrog w...". Pytanie czy teksty czy numerki. NP wrog w 3, czy wrog w wieży. Kwestia do przedyskutowania. Najlepiej na spokojnie na mircu, a potem wpisac to na stronke albo board.

3. Podzielic sie ostatecznie na stanowiska. Wiem że to zależy od stylu gry przeciwnika, ale musimy wiedziec iloma graczami jakiej specjalizacji mozemy dysponowac.

Co dalej, treningi, treningi i jeszcze raz treningi...

TKK - przeslij mi to demko, na [email protected] chetnie poogladam.

Old Post 03-10-2001 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Cool :>

Ottar, prowadzisz jakis sajt na fpp.pl? Widze ze masz maila @fpp.pl

Btw, prosze nie szukac w tym postcie niczego co jest zwiazane z jakimis uprzedzeniami, bo takowych tutaj nie ma...

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 03-10-2001 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

hmm..

no no no alienek widze ze zorietowany jestes ;p
fpp.pl/ut

a ottar ma racje tylko narazie beze mnie bo ja nie moge siedziec na kompie (. [wlasnie widac, ze tego nie robie...]
czasem cos tak skrobne zeby q3org nie padl

a jeszcze wyjezdzam w niedziele i nie bedize mnie przez tydzien. Jade na laski do wloch ))))

P.S razor znajde jakas z duzymi cyckami i wysle ja do Ciebie DD

Old Post 03-10-2001 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Wink Nio wiec po pierwsze

to host.fpp.pl/ut

a po drugie to pawel pojechal, rudy tez mało nas...

heh prawie bym zapomnial, rudy mi przywieź jakąś niziutką szczuplutką, biust nie ważny, byle by był duży...

Old Post 03-10-2001 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

host.fpp.pl/ut i fpp.pl/ut tez ottarq

Old Post 03-10-2001 18:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Cool hehe ottar

no widzisz... nawet ja lepiej wiem gdzie piszesz newsy DD

>biust nie ważny, byle by był duży...
liczy sie nie tylko wielkosc, ale i ksztalt
lepszy maly ksztaltny niz duzy obwisly ;ppp

Old Post 03-10-2001 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Angry :/

i po co takie hasla? zeby org nie upadl? zalosne... Kiedys na orgu zalezalo Ci bardzije niz na czymkolwiek, a teraz gadasz o nim jak o psim gownie.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 03-10-2001 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silencer_2100
o_O

Zgadzam sie z alienem...

Zmieniles sie - nie da sie ukryc. Ja zawsze bylem takim jakim jestem... (czyli mowie ze biore sie do roboty a za dwa dni znowu mnie nie ma). Gdy alien byl jeszcze z nami (chlip), bardziej zalezalo Ci na org'u...

A mowienie o naszym serwisie jak o gownie nie przystaje. Jesli naprawde tak sadzisz, nic Cie w nim nie trzyma :|

://////////

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Old Post 04-10-2001 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Angry NTG

ja w temacie nie przesadzajcie panowie nie psujcie tu morale

Old Post 04-10-2001 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Exclamation ?!

>>>po co takie hasla? zeby org nie upadl? zalosne... Kiedys na orgu zalezalo Ci bardzije niz na czymkolwiek, a teraz gadasz o nim jak o psim gownie.

To do mnie bylo?!?!!?!

Old Post 04-10-2001 20:00
[FPP]MajeS
Guest

chyba tak

Old Post 05-10-2001 09:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Unhappy :0

Nie, to do FiXXXeRa.... Rudy, wszyscy z orga to zauwazyli. Nie chodzi o to czy piszesz newsy czy nie, chodzi o to ze poza srodowiskiej orga gadasz o nim jak o srace.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 05-10-2001 13:57
rudy101
Combat (Death Knight)

Question ?!?!!?

co?!?!?!!?!?
podaj przyklad

Old Post 05-10-2001 14:23
al1en
very sexy

Arrow :/

"czasem cos tak skrobne zeby q3org nie padl"

Jezeli to nie jest nasmiewanie sie, choc moze nie tak oczywiste, to ja jestem lezbijka.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 05-10-2001 22:31
rudy101
Combat (Death Knight)

Question

eh, ale ty gosc jestes... to jest nasmiewanie?!!?
to fajnie masz...
zartowalem sobie a ty od razu "nasmiewanie"
jak bym sie mial nasmiewac z q3org to nic bym tam nie robil.. moze ostatnio robie malo, ale to w czesci przez school.

Old Post 06-10-2001 08:17
al1en
very sexy

Unhappy Eee tam...

Ehhh. Moze i jestem gosc [napewno nie panienka] ale spytaj sie kogo chcesz z boarda ze tylko takie wrazenie mozna z tego odniesc... nawet SIl to zauwazyl. :/ Ale nie wazne, to nie ten topic. Jak ci nie zalezy to Twoja sprawa, skoncentrujcie sie na lidze, bo zalezy mi zeby scenka UT sie rozwinela, a jak sie wysilicie to mozecie troche zdzialac.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 06-10-2001 09:01
Silencer_2100
o_O

Dajmy sobie spokuj ludzie...

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Old Post 06-10-2001 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

wlasnie

bylo minelo...
moze troche nie tak ubralem moje mysli w slowa. jesli kogos urazilem to sorry..

Old Post 06-10-2001 15:47
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:11.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions