Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Psbhd
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

ahahahahahah
Nie moge.Pękne ze śmiechu. Ludzie, którzy piszą dlaczego glitchowanie jest dozowolone w PSBHD są po prostu śmieszni.
Z tego co pamiętam to na "walnym" spotkaniu na TS, przed utworzeniem PSBHD, wszystkie klany wypowiedziały się, że gltichowanie to część tej gry i powinno być dozwolone. Tylko nasz klan się temu sprzeciwiał. Więc nie piszcie tu o żadnym glitchowaniu. HAHAHA. Jeszcze jedną głupotą jest to że z każdym przeciwnikiem trzeba grać dwa mecze, tego też byliśmy przeciwni. Tym sposobem mamy i glitche i lige która będzie trwać 1 rok

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-09-2004 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*K@pitano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|*K@pitano Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*K@pitano Dodaj *|SLS|*K@pitano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*K@pitano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
ahahahahahah
Nie moge.Pękne ze śmiechu. Ludzie, którzy piszą dlaczego glitchowanie jest dozowolone w PSBHD są po prostu śmieszni.
Z tego co pamiętam to na "walnym" spotkaniu na TS, przed utworzeniem PSBHD, wszystkie klany wypowiedziały się, że gltichowanie to część tej gry i powinno być dozwolone. Tylko nasz klan się temu sprzeciwiał. Więc nie piszcie tu o żadnym glitchowaniu. HAHAHA. Jeszcze jedną głupotą jest to że z każdym przeciwnikiem trzeba grać dwa mecze, tego też byliśmy przeciwni. Tym sposobem mamy i glitche i lige która będzie trwać 1 rok

nie bądź śmieszny też tam byłem i swoje wiem kto był za czym, a kto przeciw

Old Post 03-09-2004 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
(...)lige która będzie trwać 1 rok

jak to liga

Old Post 03-09-2004 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
nie bądź śmieszny też tam byłem i swoje wiem kto był za czym, a kto przeciw

Akurat Wy byliście za glitchami

Old Post 03-09-2004 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*K@pitano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|*K@pitano Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*K@pitano Dodaj *|SLS|*K@pitano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*K@pitano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Akurat Wy byliście za glitchami

bo wole grać a nie się urzerać na czacie w grze - na to nie ma czasu. poza tym jak do tej pory spotkałem się z chyba jedną sytuacją kiedy został wykorzystany glitch podczas meczu psbhd. teraz przysłowie: "ch....y tancerz mówi, że parkiet nie równy"

jak ktoś chce to i zza murku wyjmie opponenta więc zamiast ględzić proponuje trenować rzuty granatem i M203. swoje zdanie wypowiedziałem (chyba o to chodziło Darkowi).
pozdrówka

Old Post 03-09-2004 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

A właściwie to o co chodzi? Gliche były, są i będą. Grając cały czas na serwerze Most, wszyscy (no może nie do końca) zdążyliśmy się do nich przyzwyczaić. Ten o którym pisał Darek(wychylanie sie zza murku), jest ogólnie znany, ale o tym drugim, to sam nie wiedziałem. Trudno wymagać od przeciwnika, żeby stał na odstrzał jak jakiś kołek. Nie można mieć pretensji do osób, które dbają o swoje zdrowie

Co do wypowiedzi mojego kolegi ze składu K@pitano;

"....Nie moge.Pękne ze śmiechu. Ludzie, którzy piszą dlaczego glitchowanie jest dozowolone w PSBHD są po prostu śmieszni.
Z tego co pamiętam to na "walnym" spotkaniu na TS, przed utworzeniem PSBHD, wszystkie klany wypowiedziały się, że gltichowanie to część tej gry i powinno być dozwolone. Tylko nasz klan się temu sprzeciwiał. Więc nie piszcie tu o żadnym glitchowaniu. HAHAHA. Jeszcze jedną głupotą jest to że z każdym przeciwnikiem trzeba grać dwa mecze, tego też byliśmy przeciwni..."

to niestety, zawodzi Go pamięć. Osobiście byłem za tym, żeby grać z glichami, za wyjątkiem tych, które znajdują się w strefie(jak np. glich za barem w hotelu, na mapie House of Pain). Myśle, że dalsza dyskusja na ten temat jest bezcelowa.

Pozdrawiam

Old Post 03-09-2004 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

A ja tyle nocy przepłakałem że tak cienko gram a tu masz przegrywałem z ludźmi delikatnie mówiąc nieuczciwymi. Więc może te osoby które znają te wszystkie sztuczki założą topik „Jak oszukiwać aby wygrywać” wtedy będzie sprawiedliwie bo wszyscy będą znać te numery bo niestety nie wszyscy gracze zaczynając grać w jakąś grę zaczynają od szukania sztuczek i trików lecz chcą grać i się dobrze bawić. Jestem ciekaw czy ci „dobrzy gracze” co to oszukują mają choć trochę satysfakcji z swoich osiągnięć bo ja bym takiej nie miał. A i jeszcze raz usłyszę że ktoś narzeka na grających przez modem że ich zabić nie idzie to ich odeślę do tego topika przecież to też tylko jedna ze sztuczek która pomaga wygrać a jak ktoś jest głupi i nie umie jej wykorzystać to znaczy że gapa. Tak więc życzę miłej gry i dużo satysfakcji z wygranych meczy tym wszystkim co sobie pomagają w taki lub inny sposób.

Old Post 04-09-2004 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
A ja tyle nocy przepłakałem że tak cienko gram a tu masz przegrywałem z ludźmi delikatnie mówiąc nieuczciwymi. Więc może te osoby które znają te wszystkie sztuczki założą topik „Jak oszukiwać aby wygrywać” wtedy będzie sprawiedliwie bo wszyscy będą znać te numery bo niestety nie wszyscy gracze zaczynając grać w jakąś grę zaczynają od szukania sztuczek i trików lecz chcą grać i się dobrze bawić. Jestem ciekaw czy ci „dobrzy gracze” co to oszukują mają choć trochę satysfakcji z swoich osiągnięć bo ja bym takiej nie miał. A i jeszcze raz usłyszę że ktoś narzeka na grających przez modem że ich zabić nie idzie to ich odeślę do tego topika przecież to też tylko jedna ze sztuczek która pomaga wygrać a jak ktoś jest głupi i nie umie jej wykorzystać to znaczy że gapa. Tak więc życzę miłej gry i dużo satysfakcji z wygranych meczy tym wszystkim co sobie pomagają w taki lub inny sposób.

Czyli tak:

wychylam się, w tym momencie kolo wybiega na ulice, strzelam - leży.....
"O Boże!! Za mało się wychyliłem !!! JA OSZUKUJE!! Ej opponent oddajemy walkowerem mecz bo zapomniałem o linijce"

Old Post 04-09-2004 11:17
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Czyli tak:

"O Boże!! Za mało się wychyliłem !!! JA OSZUKUJE!! Ej opponent oddajemy walkowerem mecz bo zapomniałem o linijce"

Tu chodzi bardziej o to że niektórzy opanowali ten trik do perfekcji.A opanowali bo wiedzieli że jest taka możliwość.
I cicho już być Galu

Old Post 04-09-2004 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
Czyli tak:

O nie panie kolego ja też się wychylam ale nie z 3 osoby i nie marze sobie na ekranie celowników a o to tu chodzi czyż nie Tak więc zastanów się gdzie jest problem bo ja wiem.

Old Post 04-09-2004 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
O nie panie kolego ja też się wychylam ale nie z 3 osoby i nie marze sobie na ekranie celowników a o to tu chodzi czyż nie Tak więc zastanów się gdzie jest problem bo ja wiem.

hehe wychylić się z 3 osoby??

ok. Już Ci tłumaczę. Chodzi o to, że podczas wychylania się zza budynku z widokiem "własnych oczu" a nie jak napisałeś 3 osoby możesz to zrobić w taki sposób, że przeciwnik, którego Ty widzisz ze swojej pozycji nie zobaczy Cię ze swojej. I w tym topciu został poruszony właśnie ten problem. Jeśli sie tyczy "F4" to nie wiem komu chce się bawić w ustawianie kamery zza plecami i kto ma na to czas podczas meczy. pozdrawiam

Old Post 04-09-2004 12:10
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Tu chodzi bardziej o to że niektórzy opanowali ten trik do perfekcji.A opanowali bo wiedzieli że jest taka możliwość.
I cicho już być Galu

przepraszam, zachowuje się jak gówniarz.
więcej to już się nie powtórzy

Old Post 04-09-2004 12:13
Rademus
Master (Spawn)

quote:
przepraszam, zachowuje się jak gówniarz.
więcej to już się nie powtórzy

Och..ta młodzież

Old Post 04-09-2004 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Och..ta młodzież

ke??

Old Post 04-09-2004 12:33
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
ke??

kręć się kręć wrzeciono

Old Post 04-09-2004 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
hehe wychylić się z 3 osoby??

ok. Już Ci tłumaczę. Chodzi o to, że podczas wychylania się zza budynku z widokiem "własnych oczu" a nie jak napisałeś 3 osoby możesz to zrobić w taki sposób, że przeciwnik, którego Ty widzisz ze swojej pozycji nie zobaczy Cię ze swojej. I w tym topciu został poruszony właśnie ten problem. Jeśli sie tyczy "F4" to nie wiem komu chce się bawić w ustawianie kamery zza plecami i kto ma na to czas podczas meczy. pozdrawiam

Oj podejrzewam że chcą się bawić A co do opisanej przez Ciebie sposobu gry to oczywiście nic do niej nie mam bo to jest sztuka żeby tak się wychylić aby strzelać a samemu być jak najmniej widocznym i świadczy o klasie gracza i to nie jest żadne oszustwo.

Old Post 04-09-2004 13:00
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Oj podejrzewam że chcą się bawić

To gratuluje im sztuki wyginania paluszków

quote:

A co do opisanej przez Ciebie sposobu gry to oczywiście nic do niej nie mam bo to jest sztuka żeby tak się wychylić aby strzelać a samemu być jak najmniej widocznym i świadczy o klasie gracza i to nie jest żadne oszustwo.

no i luzik

Old Post 04-09-2004 14:01
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

quote:
I cicho już być Galu

Sprawa jest jasne jak dupczenie, musze sie tego nauczyć i juz. Ale to byl pierwszy moj mecz na którym przeciwnik w 90% wykozystywal własnie to świństwo. Nawet jesłi dostajemy po dupie do SLSów czy w CB, ludzie lataja normalnie po mapie i normalnie sie ich zabija. Poprostu mnie przytkało kiedy cła druzyn zaczeła padac jak muchy niewiedząc skad padąłu strzały, chyba Asterix potrafi zrozumiec moje wkurzenie tuż po meczu. Sprawa sie wyjaśniła i trzeba to tak samo wykożystywac i już. Akurat GAL na ten mecz połozyli nacisk na własnie tkaie granie i gitara, wczesniej nigdy nie zagrali taką takyka z nami.

Old Post 04-09-2004 23:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

quote:
Oj podejrzewam że chcą się bawić A co do opisanej przez Ciebie sposobu gry to oczywiście nic do niej nie mam bo to jest sztuka żeby tak się wychylić aby strzelać a samemu być jak najmniej widocznym i świadczy o klasie gracza i to nie jest żadne oszustwo.

Patryk - nie jak najmniej widoczym, tylko niewidoczym. To lekka róznica

Old Post 04-09-2004 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

Jeśli grasz normalnie 1 osobą to rancik głowy widać ( a dokładnie 2 włosy ) ale trzecią a mam nadzieję że tak nikt nie gra to może się udaje tak ustawić że nic nie widać

Old Post 05-09-2004 00:39
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Sprawa jest jasne jak dupczenie, musze sie tego nauczyć i juz.

quote:

Ale to byl pierwszy moj mecz na którym przeciwnik w 90% wykozystywal własnie to świństwo.

bez komentarza....

quote:

Poprostu mnie przytkało kiedy cła druzyn zaczeła padac jak muchy niewiedząc skad padąłu strzały

Ja bardzo Cię przepraszam ale równie dobrze mogę być bardzo dobrze widoczny tylko twoi gracze patrzą w inne strony.

quote:

chyba Asterix potrafi zrozumiec moje wkurzenie tuż po meczu.

i owszem potrafie

quote:

Sprawa sie wyjaśniła i trzeba to tak samo wykożystywac i już.

jeśli NAPRADWE tego nie potrafisz to proponuję konsultację z niektórymi graczami z Twojego team'u - oni Ci powiedzą jak to się robi

quote:

Akurat GAL na ten mecz połozyli nacisk na własnie tkaie granie i gitara, wczesniej nigdy nie zagrali taką takyka z nami.

nasz taktyka nie polega na glitch'owaniu więc prosiłbym nie wystawiać tego typu opini. a poza tym luzik

Old Post 05-09-2004 02:13
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

Talking

luzik

Old Post 05-09-2004 07:37
HdHrROM
Combat (Death Knight)

Polecam Jo tam jest rogów niewiele , nawet bunkry są okrągłe )

Old Post 05-09-2004 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

quote:

Bredzisz!!!!!!!!!!!

Old Post 05-09-2004 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Bredzisz!!!!!!!!!!!

Old Post 05-09-2004 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
Polecam Jo tam jest rogów niewiele , nawet bunkry są okrągłe )

a snajperzy nieomal niewykrywalni

Old Post 05-09-2004 18:01
HdHrROM
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
a snajperzy nieomal niewykrywalni

ale jak sie trzyma głowe przy ziemii....

Old Post 05-09-2004 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
ale jak sie trzyma głowe przy ziemii....

właśnie zupełnie nie o to mi chodziło

tylko o bogactwo form roślinnych, miło korespondujące z okrągłymi bunkrami

Old Post 05-09-2004 20:23
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Bredzisz!!!!!!!!!!!
Czyżbyś się zaliczał do tych „dobrych graczy” ?????

Old Post 05-09-2004 21:46
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Czyżbyś się zaliczał do tych „dobrych graczy” ?????

Patryk, przestań płakać, a zacznij grać więcej w Delte. Jeśli uważasz, że każdy kto ma lepsze wyniki od Ciebie korzysta z buga, to jesteś w błędzie. Oczywiście fajnie jest sobie tak to tłumaczyć.

Pozdrawiam

Old Post 05-09-2004 22:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions