A właściwie to o co chodzi? Gliche były, są i będą. Grając cały czas na serwerze Most, wszyscy (no może nie do końca ) zdążyliśmy się do nich przyzwyczaić. Ten o którym pisał Darek(wychylanie sie zza murku), jest ogólnie znany, ale o tym drugim, to sam nie wiedziałem . Trudno wymagać od przeciwnika, żeby stał na odstrzał jak jakiś kołek. Nie można mieć pretensji do osób, które dbają o swoje zdrowie
Co do wypowiedzi mojego kolegi ze składu K@pitano;
"....Nie moge.Pękne ze śmiechu. Ludzie, którzy piszą dlaczego glitchowanie jest dozowolone w PSBHD są po prostu śmieszni.
Z tego co pamiętam to na "walnym" spotkaniu na TS, przed utworzeniem PSBHD, wszystkie klany wypowiedziały się, że gltichowanie to część tej gry i powinno być dozwolone. Tylko nasz klan się temu sprzeciwiał. Więc nie piszcie tu o żadnym glitchowaniu. HAHAHA. Jeszcze jedną głupotą jest to że z każdym przeciwnikiem trzeba grać dwa mecze, tego też byliśmy przeciwni..."
to niestety, zawodzi Go pamięć. Osobiście byłem za tym, żeby grać z glichami, za wyjątkiem tych, które znajdują się w strefie(jak np. glich za barem w hotelu, na mapie House of Pain). Myśle, że dalsza dyskusja na ten temat jest bezcelowa.
Pozdrawiam