Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Propozyshyn tu adminoss...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

Heh, nie dostrzegacie roznicy pimiedzy wiara a rozumem... Ja doszedlem do takiego punktu, kiedy wiem juz, ze wierzyc to jedno i rozumowac drugie. To znaczy wiem, ze te horoskopy nie dzialaja, ze to pic na wode, ale jednak je czytam czasami, bo to mnie podbudowuje na duchu. Tak samo jest z religia. Wszyscy, ktorzy "normalnie" rozumuja, doskonale wiedza, ze takie cos jak duchy, etc. nie istnieje, a jednak wierza w to. Bo to im pomaga zyc! I to IMO nie jest zle, byc moze wrecz przeciwnie.

Czasem wiara w bezcielesny byt moze dopomoc w znalezieniu drogi w swiecie. Byt, ktory stanowi esencje wszystkiego w co sie wierzy i co wyznaje. Byt, ktory istnieje jedynie w Twoich snach i nigdy nie padnie ofiara systemowych zapedow i zorganizowanych religii i filozofii.
- Vader, "The One Made Of Dreams", komentarz

Takie cos jak Milosc, wiara, duchy, etc. sa wg mnie bardzo romantyczne. A ja uwazam sie za romantyka. I sa pomocne.

Spytacie, co za debil bedzie wierzyl w cos, co i tak nie istnieje... To pomaga. Czasem samooszukiwanie sie jest o wiele wiele lepsze niz poznanie prawdy. Bo

(...) klamstwo jest slodsze od prawdy, a marzenie czystsze od ziemskiego stosunku.
- Mika Waltari, "Egipcjanin Sinuhe"

Gdybym mial brac wszystko na rozum to prawdopodobnie juz dawno bym skonczyl na jakims odwyku czy cos. Gdyby tak patrzyc, ze jedyna rzecza jaka nas spotka po smierci, to to, ze staniemy sie pokarmem dla robakow, to po co zyc? Gdyby spojrzec realistycznie na swoje zycie to przeciez od razu mozna by je porownac do zycia jakiejs mrowki czy trutnia w roju pszczol, ktory cale swoje zycie robi to samo, pracuje i pracuje, tylko dla dobra ogolu. Nie ma swojej osobowosci. No bo co? Malo kto wybija sie powyzej innych, zwykly szary czlowiek spedzi zycie tak samo jak inni. Jaki w tym sens? Nie ma.

I wlasnie po to jest wiara, po to ludzie wierza w rozne nadprzyrodzone rzeczy, aby latwiej i razniej im sie zylo. To im daje szczescie. Mimo iz wiedza, ze to nie prawda.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-10-2001 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Re: Propozyshyn tu adminoss...

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Mam taka mala propozycje co do "anty-przeklinacza", z tego co wiem kilka wyrazow da sie spokojnie napisac [np. wkurwic], poza tym wiele osob robi "myki" i daje gdzies kropke, kreske etc. [np. k.urwa].
W zwiazku z tym mam pewien pomysl, moze kazdy mogl by sobie ustawic w opcjach, czy ma mu "gwiazdkowac" przeklenstwa czy nie. W koncu nie jestesmy dziecmi i chyba kazdy zna lacine, oczywiscie sa tez tacy, ktorzy maja jej dosyc i beda woleli gwiazdki - wtedy wlacza sobie nezurke. "Wybor nalezy do Cie..."
Nie jestem specem od PHP czy innych skryptow, ale jesli by sie takie cos dalo zrobic i ludzie by to poparli to moze by cos z tego bylo? Jesli nie tak to jakos inaczej, tylko zeby nie bylo tych ******ch gwiazdek, bo to glupio wyglada i czasami psuje cala puente posta, poza tym trudno sie domyslic co tam pisze.

"W koncu nie jestesmy dziecmi i chyba kazdy zna lacine" ?
Mowisz o sobie ja jeszcze z pieluchami na glowie latam i ze smoczkie w DUPiE ;D
A co dzieci nie moga na tym boardzie siedziec i sie podgniecac "ostrym sexem" ?
"LACIN" what to hell is that ?! ;D

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 06-10-2001 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

sweep tylko dopowiem ze ludzie ktorzy maja religie i wierza w cos sa bardziej podatni na kierowanie i robienie rzeczy ktore im sie mowi. Sa bardziej podatni to nie znaczy ze od razu to zrobia.

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 06-10-2001 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
sweep tylko dopowiem ze ludzie ktorzy maja religie i wierza w cos sa bardziej podatni na kierowanie i robienie rzeczy ktore im sie mowi. Sa bardziej podatni to nie znaczy ze od razu to zrobia.

Obrazkem do twojego txt są wydarzenia z 11.9.01

Old Post 06-10-2001 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja wierze w... ludzi. mimo iz 80% populacji na to nie zasluguje, ja w nich ciagle wierze. w niewinnosc, uczciwosc, dobroc i te sprawy. SweepeR dobrze pisze: warto miec zludzenia...
milosc? nie wiem, tej jedynej jak pisala Saari jeszcze nie zaznalem ale chyba tez warto w nia wierzyc... szczegolnie ze tez chyba jestem romantykiem...

quote:
napisane przez DEiMOss:
Taaaaa, w milosc. Jakie to banalne. Typowa gadka dziewczyny. Milosc potrafi tylko ranic - "jesli to ta prawdziwa".

niekoniecznie. spojrz dookola. czasem ( czasem ) prawdziwa milosc potrafi byc piekna - dwoje ludzi ktorzy sa ze soba od bardzo dawna, a wciaz sa w sobie zakochani az do bolu. nie spotkales nigdy takiej pary, o ktorej az chce sie powiedziec ze jest idealna? wlasnie dlatego warto wierzyc w milosc, warto wierzyc ze spotkasz kiedys osobe ktora pokocha Cie ta prawdziwa miloscia tak jak Ty ja bedziesz kochac. warto wierzyc ze Twoj zwiazek bedzie idealny

typowa gadka dziewczyny ? przeciez to ja pierwszy napisalem o wierze w milosc?

a pieniadze? nie warto w nie wierzyc, wystarczy zeby byly... (utopia )

Old Post 06-10-2001 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
[...]
niekoniecznie. spojrz dookola. czasem ( czasem ) prawdziwa milosc potrafi byc piekna - dwoje ludzi ktorzy sa ze soba od bardzo dawna, a wciaz sa w sobie zakochani az do bolu. nie spotkales nigdy takiej pary, o ktorej az chce sie powiedziec ze jest idealna? wlasnie dlatego warto wierzyc w milosc, warto wierzyc ze spotkasz kiedys osobe ktora pokocha Cie ta prawdziwa miloscia tak jak Ty ja bedziesz kochac. warto wierzyc ze Twoj zwiazek bedzie idealny
[...]

Taka idealna para sprawia bol mnie. Wydziela sie tutaj zazdrosc, ale milosc i zazdrosc czesto "graja w tych samych filmach". Wierzyc w milosc "idealna"? To nie dla mnie. Moja wiara wypalila sie wraz z cierpliwoscia juz kilka lat temu. Jedyne co mi pozostalo, to garsc matki glupich - nadziei.

[ w tle: Silverchair And Vitro - Spawn ]

Old Post 06-10-2001 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

LOL

Jedni napier... o "łacinie", a drudzy prowadzą intelektualne dysputy na temat miłości i to w jednym topicu - wow =]

Old Post 07-10-2001 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
LOL
Jedni napier... o "łacinie", a drudzy prowadzą intelektualne dysputy na temat miłości i to w jednym topicu - wow =]

No bo tak to, k.urwa, jest. Zalozysz topic o milosci to bedzie sie gadac o zabijaniu... zawsze ktos sie znajdzie i odciagnie od tematu przewodniego. Mi to nie przeszkadza

Old Post 07-10-2001 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Ale chodzi o to że prowadzone są 2 topcy w jednym, i to jakie, jeden o k.urwach a drugi o miłości, zarypiste połączenie =] Ale już się nie wtrącam to temtu =]

Old Post 07-10-2001 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jak to w rozmowie bywa temat sie ciagle zmienia, modyfikuje, dostosowywuje do potrzeb rozmawiajacych.

Old Post 07-10-2001 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Jak to w rozmowie bywa temat sie ciagle zmienia, modyfikuje, dostosowywuje do potrzeb rozmawiajacych.

Yeep, ale to nie IRC. Board powinien zachowac jakies odmienne "zasady". Tutaj kazdy topic jest [a raczej powinien byc] o czyms innym. Chcesz pogadac o dziewczynach? Nie zaczynaj rozmowy o tym w topicu o procesorach, tylko zaloz nowy. Tylko, ze zasady sa po to, aby je lamac... ponoc

[ w tle: Megadeth - Burning Bridges ]

Old Post 08-10-2001 00:30
deathcrush
łobuz

quote:

Taka idealna para sprawia bol mnie. Wydziela sie tutaj zazdrosc (...) Jedyne co mi pozostalo, to garsc matki glupich - nadziei.

mnie wrecz przeciwnie - mimo ze powinna, ciesze sie ze ktos inny jest szczesliwy, co mnie akurat nie jest dane.
nadzieja... piekne slowo...

a teraz sory za plagiat, ale chyba pasuje:

[ w tle: Thorn.Eleven - Simple things ]
w tekscie jest taka linijka: i missed all... i missed all... i missed all simple things in life...
wlasnie sie tak czulem, piszac powyzsze slowa

Old Post 08-10-2001 00:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
mnie wrecz przeciwnie - mimo ze powinna, ciesze sie ze ktos inny jest szczesliwy, co mnie akurat nie jest dane.
nadzieja... piekne slowo...

Wiara, Nadzieja, Milosc. Tylko jedna z tych cnot posiadam. Nadzieje na Milosc i Wiare. W tym przypadku Nadzieja bedzie matka Milosci i Wiary - ktore to cnoty rowniez bede posiadal. Moze mowie, jak ktos nawiedzony, ale takie jest jedno z moich oblicz. Jedno z niewielu.

quote:
a teraz sory za plagiat, ale chyba pasuje:
[ w tle: Thorn.Eleven - Simple things ]
w tekscie jest taka linijka: i missed all... i missed all... i missed all simple things in life...
wlasnie sie tak czulem, piszac powyzsze slowa

Nic sie nie stalo. Jesli ktos chce to moze nawet uzywac moich sygn czy avatarow.
Tez czesto sie czuje jakbym duzo stracil. Wydaje mi sie, ze jest to wspolna cecha "naszego pokolenia". Czesto sie o tym mowi w tekstach piosenek.

[ w tle: Simon And Garfunkel - April Come She Will ]

Old Post 08-10-2001 00:56
deathcrush
łobuz

quote:
Wiara, Nadzieja, Milosc. Tylko jedna z tych cnot posiadam. Nadzieje na Milosc i Wiare. W tym przypadku Nadzieja bedzie matka Milosci i Wiary - ktore to cnoty rowniez bede posiadal. Moze mowie, jak ktos nawiedzony, ale takie jest jedno z moich oblicz. Jedno z niewielu.

powtorze: warto miec nadzieje...

quote:
Tez czesto sie czuje jakbym duzo stracil. Wydaje mi sie, ze jest to wspolna cecha "naszego pokolenia". Czesto sie o tym mowi w tekstach piosenek.

niekoniecznie. generation x i ta beznadziejna wiara w bezsens czegokolwiek, programowe olewanie wszystkiego... takie grungowe podejscie do zycia to nie dla mnie. po prostu widze ze zycie juz mi ucieka przez palce a ja nie potrafie go skutecznie lapac... czuje sie stary w wieku 17 lat.
tym bardziej przemawia do mnie taka muzyka ( w tym przypadku pisze o Thorn.Eleven - Simple things )...

Old Post 08-10-2001 01:21
DEiMOss
sharimurai

quote:
powtorze: warto miec nadzieje...

Tak samo warto jak miec wiele innych rzeczy.

quote:
niekoniecznie. generation x i ta beznadziejna wiara w bezsens czegokolwiek, programowe olewanie wszystkiego... takie grungowe podejscie do zycia to nie dla mnie. po prostu widze ze zycie juz mi ucieka przez palce a ja nie potrafie go skutecznie lapac... czuje sie stary w wieku 17 lat.
tym bardziej przemawia do mnie taka muzyka ( w tym przypadku pisze o Thorn.Eleven - Simple things )...

Widocznie twoja Generacja X jest odmienna, bo u mojej "umykanie", na granicy braku sensu, zycia jest podstawa.
A zreszta... dla mnie EOD. O takich rzeczach to ja z sasiadem gadam, a nie chce zeby mi sie temat sprzykrzyl

[ w tle: Pantera - Yesterday Don`t Mean Shit ]

Old Post 08-10-2001 13:59
deathcrush
łobuz

quote:
[B]Widocznie twoja Generacja X jest odmienna, bo u mojej "umykanie", na granicy braku sensu, zycia jest podstawa.
A zreszta... dla mnie EOD. O takich rzeczach to ja z sasiadem gadam, a nie chce zeby mi sie temat sprzykrzyl

czuje sie gorszy od twojego sasiada. btw nie ma czegos takiego jak 'moja' generation-x, jest tylko inne spojrzenie na sprawe

Old Post 10-10-2001 22:31
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Nie ma co sie ludzic... prawdziwa milosc to niezwykle rzadkie zjawisko, wrecz moze nieprawdziwe... wiele par powstaje w dzieny sposob, bardziej z powodu zaspokojenia roznorakich potrzeb niz prawdziewej milosci... (samotnosc, smutek i itp.) No i istnieja jeszcze inne pary, ale one czuja do siebie tylko "niezwykle" uczucie, ktore dosc czesto okauje sie zwykla gra hormonow... Powiem stary a jednoczesnie wciaz dobty tekst - "Zycie nie bajka..."

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 10-10-2001 23:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
czuje sie gorszy od twojego sasiada. btw nie ma czegos takiego jak 'moja' generation-x, jest tylko inne spojrzenie na sprawe

Gorszy? Zalezy w jakim sensie. Jesli znajomosci mnie, to tak...
Ale jest cos takiego jak "moje" sformulowanie zdania, lubie pisac inaczej. Oryginalnie. Probuje pisac tak, aby latwiej moj tekst rozumieli inni. Wali mnie, ze nie powinno sie odpowiedac slowem "dokladnie". Mam w dupie to, ze nie powinno sie uzywac angielskich "superow". To jest internet, tutaj tworzymy wlasny jezyk. Wedlug mnie jest to zajebiscie duzy + i-netu.

Old Post 11-10-2001 00:36
deathcrush
łobuz

quote:

Gorszy? Zalezy w jakim sensie. Jesli znajomosci mnie, to tak...
Ale jest cos takiego jak "moje" sformulowanie zdania, lubie pisac inaczej. Oryginalnie. Probuje pisac tak, aby latwiej moj tekst rozumieli inni. Wali mnie, ze nie powinno sie odpowiedac slowem "dokladnie". Mam w dupie to, ze nie powinno sie uzywac angielskich "superow". To jest internet, tutaj tworzymy wlasny jezyk. Wedlug mnie jest to zajebiscie duzy + i-netu.

gorszy bo: z sasiadem o tym pogadasz a ze mna juz nie ;p

odpowiadanie ' dokladnie' (btw moj prof od polskiego powtarza to na kazdej lekcji) to nie jest chyba jedna z glownych cech generation x? robienie wszystkiego po swojemu ( w granicach rozsadku ) - to jest plus

h4n3k poruszyles bardzo ciekawy temat: smutek i samotnosc... masz duzo racji, kazda taka osoba szuka ciepla, kogos komu moglaby poswecic swoje samotne serduszko

Old Post 11-10-2001 18:40
DEiMOss
sharimurai

quote:
gorszy bo: z sasiadem o tym pogadasz a ze mna juz nie ;p

No tak. Nie znasz mnie tak jak on... gadajac z nim, nie musze zaczynac od poczatku.

quote:
odpowiadanie ' dokladnie' (btw moj prof od polskiego powtarza to na kazdej lekcji) to nie jest chyba jedna z glownych cech generation x? robienie wszystkiego po swojemu ( w granicach rozsadku ) - to jest plus

Niieee o to chodzilo Q.rwa, nie chce mi sie tlumaczyc... ide sie kompac. Nudzi mnie napie.rdalania o tym co mysle. Jestem tym zmeczony.
Blah. Idem...

Old Post 12-10-2001 00:00
DEiMOss
sharimurai

Huh, minely 3 lata... z tego co wiem stare rzady padly. Ponawiam wiec swoja prosbe: czy mozna zdjac dziurawa cenzure z tego boarda?
Oczywiscie, idealnym rozwiazaniem jest zainstalowanie jakiegos moda, ktory pozwoli kazdemu z osobna wybrac skuteczne usuwanie brzydkich slow w swoim Profilu. Ale jesli o mnie chodzi to wystarczy zwykle, ogolne wylaczenie gwiazdkowania wulgaryzmow na forum.

Dzieci tu nie ma, nasze boardowe kobiety i tak klna. Nie robmy LePpeRowskiej wsi, niech wolnosc slowa ogarnie nas! Co wiekszych kozakow i tak mozna zbanowac.

Kto za? Jesli wladza sie burzy, niech lud wybierze.

Old Post 04-04-2004 15:18
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Kurcze, jakie ja głupoty kiedyś pisałem, strach się bać

Old Post 04-04-2004 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

ty sie ciesz, bo glupoty to ja pisze do dzis

you accept (reject, respect);

Old Post 04-04-2004 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

cenzura cenzura, a polak i tak zajebiscie kurwa potrafi.

myk i tak znany wiekszosci tutaj siedzacych, co tylko potwierdza slusznosc tezy deimossa o znisieniu i tak dziurawej cenzury.

Old Post 04-04-2004 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

Jeno sfeter zachowal styl starego smoka. Reszta ewoluowala.

Odkopalem topic bo nie wiem kto jest teraz odpowiedzialny za bebechy boarda. Niechaj sie ujawnia didzitalne hieny i wypowiedza w tym temacie!

Old Post 04-04-2004 16:19
Jarek
Pop Shop Boy :P

Cza bedzie to przedysqtować na innym forum...

quote:
Jesli wladza sie burzy, niech lud wybierze.
[/B]

hm ? W jakim sensie "burzy" ?

Old Post 04-04-2004 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

No, ze nie chce im sie

Old Post 04-04-2004 19:05
AlieneK
KOSZ

e tam. Ja wole gwiazdkowanie... nie mam ochoty się przyzwyczajać przez was do takiego słownictwa

Old Post 04-04-2004 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Proponuje wprowadzic troszke luzniejsza cenzure.
moze cos jak w KMN ;>

Fuck you men - kurcze czlowieku
What the fuck are you doing here - co ty tu robisz do diaska
shut the fuck up - cicho cicho
get fuck off - odejdz stad
fuck you - terefere

Old Post 04-04-2004 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Ale żeś k*rwa niewyraźnie napisał!

Old Post 04-04-2004 22:03
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:17.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions