Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > UrbanTerror-World
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Silencer_2100
o_O

Co?!?!

Dopiero w nastepna niedziele?!?!
Bez przesady... za ten czas zdazylibysmy zagrac z 4 clan warsy :/

Nie mozna tego zrobic wczesniej?

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-10-2001 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

hmm...

hmm... ja nie gram w 1 squadzie?!

Old Post 17-10-2001 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

ja tez nie gram???

\/

Old Post 17-10-2001 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Wink hmm.

no wiem ze wasnie nie ma ale co wy sadzicie ze wszyscy beda panowie bez przesady ....

Old Post 17-10-2001 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Thumbs down ...

wiesz TKK
widze ze chyba dobrze nie wiesz jak kto gra...

Old Post 17-10-2001 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Re: ...

Hmmmmmmm...osobiście nie widze się w pierwszym składzie.

Myślę, że CL wpakował mnie, żebym udowodnił że potrafie też grać, a nie tylko gadać (to po tym jak sie czepiłem braku pomysłow na gre, nazywajac ja bezmyślną bieganiną ;-))). Ale i tak jestem skonfundowany składem...brak Rudego nie dziwi mnie za bardzo, bo uwazam ze troche slabiej gra niz zwykle. Ja gram tez słabiej niż zwykle (grypa, mało gram bo i tak nie wychodzi ;-))) zresztą ci co trenują (a dla tych co nie ;-PPP ) widzieli i wiedzą. Dziwi mnie brak Pyziatego, który od dość dawna ma bardzo dobrą formę i LuZnego, który od jakiegoś czasu gra naprawde świetnie...
Duke...hmm, jest OK i lubie go, ale postawił bym go obok siebie w drugim składzie...

A na koniec, proponuje spotkac sie na ircu w komplecie i pogadać o tym, czy ustalamy jakąś taktykę. Mnie zalezy żeby tak, bo wiem, ze nie czuje sie na niektórych planszach dobrze i inni pewnie też mają swoje ulubione lub wręcz przeciwnie. Wtedy skład zależałby od jakści gry na poszczególnych planszach i byłby pewnie dla różnych plansz różny. I już mamy kilka pierwszych składów ;-))) Ja mogę być na ircu codziennie od 7:30 do 24:00 ;-)) proszę więc o sugestie.

No i niech pałer będzie z nami....

Y.

Old Post 17-10-2001 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-R.K.Pyziaty
Skilled (Knight)

Hi!
Ja w sprawie skladu pro w meczu z Finami...
TKK mozesz powiedziec na jakiej podstawie wybrales sklad? Ostatnio czesto gram w ut i cie nie widze. Jak wiec mozesz stwierdzic kto jak gra??
Poza tym kazdy woli grac na innej planszy wiec sklad powinien tez od tego zalezec. Na przyklad ja i Yarecki nie tolerujemy revolution(jak jest na serwie to wychodzimy) i gdybysmy tam mieli grac bylo by cienko :-)
A propo - "jak ktos jest zainteresowany szczegolami to zapraszam na irca " - to trudno Cie tam spotkac. CL powinien byc osiagalny.

Old Post 17-10-2001 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-R.K.Pyziaty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-R.K.Pyziaty Znajdź więcej post'ów przez  -v3-R.K.Pyziaty Dodaj -v3-R.K.Pyziaty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-R.K.Pyziaty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Post wyjasnienia

>TKK mozesz powiedziec na jakiej podstawie wybrales sklad?

panowie razem z pezybium klanu (ja, Ottar i Pwael)
ocenialismy graczy i na tej podstawie wylonilem squad ALPHA

>brak Rudego nie dziwi mnie za bardzo, bo uwazam ze troche >slabiej gra niz zwykle.

swietnie powiedziane zreszta reszta prezydium sadzi podobnie

LuZnY niestety ma lagi moze to sie zmieni ale narazie niech zostanie w rezerwie

>Dziwi mnie brak Pyziatego, który od dość dawna ma bardzo >dobrą formę

koniugacje rodzinne no dobra szczerze mowiac nie czesto go mam okazje widziec w akcji ale sie zastanowie

>jak ktos jest zainteresowany szczegolami to zapraszam na >irca " - to trudno Cie tam spotkac. CL powinien byc osiagalny.

nie bede sie rozwodzil jak ito ja jestem zajety i ze wychodze o godzinie x i wracam z 10h padniety ale fakt faktem ze na ircu jest w dzien ciezko dlatego polecam lapac mnie po 22 lub mailem

No dobra tyle tytulem wyjasnien
a tera konkrety...
zaraz jak skoncze pisac ten post zaczynam pisac mail do MO Finow i proponuje mu nastepujace warunki

-typ TS 5v5
-mapa ut_streets
-3 rezerwistow dla kazdej ze stron i nieograniczona liczba zmian
-niemiecki lub polski serv
-termin w przyszla niedziele

hmm. no i to narazie raczej wsio jak cos wymysle to napisze
.. i jak skoncze pisac maila to podam squad rezerwy

Old Post 17-10-2001 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Talking mail do Finow

napisalem i wyslalem a oto on:

Hi I’m TKK 9000 Lord “INDOKTRYNATOR”
the CL and MO of Professional Polish Team and on behalf of my clan.

I would like to offer You a challenge on the Urban Terror-World league.

We recommend the following rules:
- game type: TS 5v5
- server location Germany or Poland
- 4 observers per team and unlimited changes (observer <-> player)
- map ut_streets
- a time of 28.10.2001

and the rest as the rules say..

Please say what You think and replay ASAP

TIA TKK

qrde no fuck zrobilem blad ciekawe czy ktoz z was sie skapnie gdzie

Old Post 17-10-2001 21:05
Silencer_2100
o_O

...

Wiec z kim wreszcie gramy i kiedy?

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Old Post 17-10-2001 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

hmm...

quote:
>>brak Rudego nie dziwi mnie za bardzo, bo uwazam ze >>troche slabiej gra niz zwykle.
>swietnie powiedziane zreszta reszta prezydium sadzi podobnie

hmm... jak zarzadzi cl tak bedzie i nie myslcie ze piszac to pcham sie do pierwszego squadu..
osobiscie uwazam, ze ostatnio gram bardzo malo [wycieczka & stuff], ale mysle tez ze jak gram to bardzo dobrze.
Ale o tym sie przekonacie jak zrobimy jakis trening

TKK mam pytanie: jak bedziemy grac z tym klanem to jesli ja nie bede gral to bede mogl siedziec np. na SPECTEROR i walic demco?

Old Post 18-10-2001 06:23
-v3-Yarecki
Old DeatH

Odpowiedź TKK

TNX

Twoja odpowiedź jest więcej niz satysfakcjonująca. Ma się rozumieć jestem do Twojej dyspozycji. Ma się rozumieć żre piguły i trenuje (a reszta jest w rękach TPSA ((

Koneksje rodzinne.......hmmmmmmmmm, jestem w szoku ;-)) skąd tak bezpodstawne pomówienia???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panowie!! to są niesprawdzone pogłoski....

Treningi i taktyka walki: proponuje dzisiaj okolo 19 spotlkac sie na ircu.

Aha Rudy, kiedy Ci idzie, jestes paskudny, to fakt ;-)))

TKK: Nie wiem gdzie błąd, wszystko rozumiem, ale....nigdy nie uczyłem sie inglisza, zero gramatyki itp.. ;-))))

Y.

Old Post 18-10-2001 06:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking

Oj TKK taki blad
chyba powinno byc what do you think ale co tam
no trzeba sie zabrac do tego meczu, jak przegramy z nimi, to bede plakal :> psykre
damy z siebie wszystko, narazie cwiczmy!!

Old Post 18-10-2001 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Post skquad {no nareszcie :)

ech no tak niestety ostatnio padlem ofiara braku-czasu-na-cokolwiek i dlatego pisze to po polnocy

po wysluchaniu waszych opinii lub pojekiwan ustalilem (sam ze soba ) slad squadu ALPHA i rezerwy
jak zobaczycie jest on bardzo dopracowany i stabilny (przynajmniej alpha)

ALPHA:

1.Ottar
2.Pwael
3.Fatal
4.Pyziaty
5.Duke

a oto rezerwa:

1.Yarecki
2.Luzny
3.TKK 9000
3.rudy101
4.Snake
6.Silencer
5.Karwol
7.Ozzy997

Kolejnosc rezerwistow oznacza kto wejdze lub nie w jako obserwerzy

hmm... finowie jeszcze nie odpowiedzieli ... moze w uzywalem zbyt wysublimowanego slownicta w mailu
w kazbym badz razie pomecze ich na ircu

Old Post 18-10-2001 23:19
TKK
Skilled (Knight)

Lightbulb Log

oto log z irca z rozmowy z MO Finow nie kce mi sie tlumaczyc bo jush poozno jest

<TKK^> hallo
<TKK^> is sameone here ?
<TKK^> ???
<Marevan> yup
<Marevan> About the match?
<TKK^> yes
<TKK^> did u get my mail ?
<Marevan> yeah
<TKK^> and...
<Marevan> We need to train on that map
<Marevan> 5 vs 5, how about 4 vs 4?
<TKK^> hmm it was olny a proposal ... witch map would u like
<TKK^> hmm it can be arranged
<Marevan> Docks or abbey would be nice
<Marevan> and if possible, german server
<TKK^> ok we'll think abouth it
<Marevan> okie
<Marevan> - 4 observers per team and unlimited changes (observer <-> player)
<Marevan> what do you mean by that?
<Marevan> I'd like 0 spectator
<Marevan> +s
<TKK^> that there are 4 observers (spes) and they can change if there is need for such acction
<TKK^> byt if u don't like it...
<Marevan> Well I would like 0 specs for both teams
<TKK^> .. it can be arranged if u'll be so kind and arrange a german server (they don't like us much there )
<Marevan> Hmm... let's see, I'm not sure about that
<TKK^> hmm let me gues u don't know any german admins do you ?
<Marevan> You got that right :p
<TKK^> ok let's do it this way 1 spec per team (camera man) and i'll arrange a german serv how is that ?
<Marevan> let me think about that
<TKK^> ok so lts's talk obout the date is that ok ?
<Marevan> yup
<TKK^> fine .... so let's do it this way u'll think abouth the spec and we'll abouth the maps and we'll talk again tomorrow ok ?

Old Post 18-10-2001 23:52
Ottar
szit hapenz

Jak nie podadzą mapki

to bez sensu że Ty podałeś naszą. Nie widziałem jeszcze meczu klanowego z "0 spectators" - coś koleś kreci. Jezli ma byc spectator to powinien byc nim yarecki do sterowania pyzą?

Zapytaj go jakie servery proponuja, oblukamy przeciwnikow i pingi...

Old Post 19-10-2001 09:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Post ...

<TKK^> ok let's do it this way 1 spec per team (camera man) and i'll arrange a german serv how is that ?

to ze powiedzialem "i'll" mie znaczy ze ja personalnie to zalatwie wiec panowie jak znacie jaiegos niemieckiego admina albo serv do klanowek do dajcie znac (to znaczy to jest PILNE!!!!)

a co do tego ze Yarecki powinien bec spectem to chyba mi w myslach czytasz

Old Post 19-10-2001 12:19
TKK
Skilled (Knight)

Lightbulb zebranko and stuff

zebrania + trening w niedziele o 20 na #proPL i wtedy sie omowi strategie wybor servera ,mapy etc. na mecz za tydzien

Old Post 21-10-2001 00:16
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: zebranko and stuff

quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
zebrania + trening w niedziele o 20 na #proPL i wtedy sie omowi strategie wybor servera ,mapy etc. na mecz za tydzien

Copy that

\/

Old Post 21-10-2001 00:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Thumbs up :P

camera man - to brzmi jakbyscie dokument krecili btw, jak w gamespy'u doda sie server do listy, to pokazuja sie statsy servera + info o nim. Jest tam przewaznie podany tez e-mail do admina, wiec sprobujcie wlasnie tak. recze ze ottar potrafi gamespy'a 3d obslugiwac

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 21-10-2001 00:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Unhappy no time

panowie nie daje rady potrzega kogos co by serv niemiecki zalatwil (do srody najlepiej) vo sam nie dam rady HELP ME

i jeeszcze jedno zupelnie z innej beczki ,zeby klutni nie bylo Ottar zostal bez klanu macierzystego bo sat juz wlasciwie nie istnieje ale i tak teraz najlepsz jest *Av* i kto sie z tym nie zgadza niecg nas wyzwie i poniesie sromota kleske tak jak FG wiec panowie z r3 niech nie pieprza ze sa lepsi od nas bo cale *Av* hest w stanie wam to skutecznie wyperswadowac

Przepraszam za ten text gdyz wielu z was moze sadzic ze jest zbyt radykalny jak na mnie ale chcialem uniknac nieporozumien

Old Post 22-10-2001 22:57
Duke
Warrior (Scrag)

??

czyli mamy rozumiec ze ottar jest w AV?
ottar hamie czemu sie nie odzywasz chcialem zebys poszedl zemna do r3 a tu ciebie wogole nie ma ;[

Old Post 23-10-2001 07:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Re: ??

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
czyli mamy rozumiec ze ottar jest w AV?
ottar hamie czemu sie nie odzywasz chcialem zebys poszedl zemna do r3 a tu ciebie wogole nie ma ;[

Hmmmm. TKK nie wiem o co Ci poszlo bo nie jestem w temacie, ale ja napewno nigdy nic takiego nie mowilem. Watpie tez zeby deen czy grucha mowili cos takiego. A o wyzszosci klanu nad klanem nie masz prawa mowic az do momentu jakiegos oficjalnego meczu, ktory zostanie rozegrany. Nie chce rozwijac klutni, ktora staracie sie widocznie zaczac, bo nie mam ochoty ani zamiaru zwasniac sceny, ktora i tak jest mala, jednak wydaje mi sie, ze ktos tutaj przesadza... Jezeli my przewinilismy to przepraszam za moich [deen i ja jestesmy CLami], jezeli Wy to przebaczamy. I prosze nba przyszlosc o niekomentowanie na temat *wyzszosci* jednych klanow nad drugimi...

PEACE

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 23-10-2001 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

hehe

dobra, jest luz, wydaje mis ie ze TKK nie chcial nikogo obrazic itp.... ale i kota mozna zaglaskac na smierc :>
aha i Alien to co organizujemy w zadnym wypadku nie ma zwiazku z tym co TKK napisal, po prostu ludzie mi sie skarzyli ze jestem zly CL wiec sie chcialem zabrac za robote...

Old Post 23-10-2001 15:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Dobrze, ze mowisz, bo bylem przekonany ze jest inaczej A poza tym czy wazne kto wygra? Kto jest lepszy? Wazne jest chyba raczej to ze razem robimy cos najlepszego, tzn. budujemy scene UT... I powinnismy sie przy tym wspierac a nie klucic i wyzywac...

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 23-10-2001 16:56
TKK
Skilled (Knight)

Thumbs up Wzruszony....

alescie mnie wzruszyli chlip

ok sorry tak naprewde chcialem niece rozgrzac atmoswere bysmy erwszcie za=czeli grac jakies klanowki

i nikogo nie zwyzywalem nie przesadzajcie
ale i tak sorka wszystkim co poczuli sie urazeni

Old Post 23-10-2001 19:01
TKK
Skilled (Knight)

Angry server !!!!

Warning bedzie ostro

****aaaa jak mam *******ic byscie przestali ignorowac fakt ze nie mamy niemieckiego serva na mecz ???
mam was na kolanach blagac jest wtorek wieczor a tu nic naprawde jestem niezle wnerwiony przecie wiecie ze sam nie moge dac wszystkiemu rady a mecz w niedziele ....
do roboty qrde duke yar paw licze na was ..

Old Post 23-10-2001 19:05
al1en
very sexy

Re: server !!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
Warning bedzie ostro

****aaaa jak mam *******ic byscie przestali ignorowac fakt ze nie mamy niemieckiego serva na mecz ???
mam was na kolanach blagac jest wtorek wieczor a tu nic naprawde jestem niezle wnerwiony przecie wiecie ze sam nie moge dac wszystkiemu rady a mecz w niedziele ....
do roboty qrde duke yar paw licze na was ..

Oki, looz. Wazne ze przyznales ze jestesmy lepsi [to tak na rozgrzanie atmosfery]

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 24-10-2001 18:53
TKK
Skilled (Knight)

Post mail do cdpro

Hi there I'm TKK the CL and an MO of Professional Polish Team.
On the 28.10.2001 evening we would like to play a match on one of your
server with the Auslesekraft clan
I'll be very grateful if you'll be so kind to ser the following rules on the
server:
- maxusers 10
- timelimit 20
- friendly fire ON
I'm looking forward for your reply and

Old Post 24-10-2001 22:41
al1en
very sexy

Ja bym tam poprawil ser na set i dokonczyl calosc... Poza tym TKK jezeli chcecie zagrac normalny mecz to musicie rcona dostac na okreslony czas. Bo tak to beda wam sie jakies chamskie szwaby wpychaly [poznalismy ich uprzejmosc jak mielismy jeszcze braki w serverach polskich].

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 24-10-2001 22:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:03.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions