Re: ...
Hmmmmmmm...osobiście nie widze się w pierwszym składzie.
Myślę, że CL wpakował mnie, żebym udowodnił że potrafie też grać, a nie tylko gadać (to po tym jak sie czepiłem braku pomysłow na gre, nazywajac ja bezmyślną bieganiną ;-))). Ale i tak jestem skonfundowany składem...brak Rudego nie dziwi mnie za bardzo, bo uwazam ze troche slabiej gra niz zwykle. Ja gram tez słabiej niż zwykle (grypa, mało gram bo i tak nie wychodzi ;-))) zresztą ci co trenują (a dla tych co nie ;-PPP ) widzieli i wiedzą. Dziwi mnie brak Pyziatego, który od dość dawna ma bardzo dobrą formę i LuZnego, który od jakiegoś czasu gra naprawde świetnie...
Duke...hmm, jest OK i lubie go, ale postawił bym go obok siebie w drugim składzie...
A na koniec, proponuje spotkac sie na ircu w komplecie i pogadać o tym, czy ustalamy jakąś taktykę. Mnie zalezy żeby tak, bo wiem, ze nie czuje sie na niektórych planszach dobrze i inni pewnie też mają swoje ulubione lub wręcz przeciwnie. Wtedy skład zależałby od jakści gry na poszczególnych planszach i byłby pewnie dla różnych plansz różny. I już mamy kilka pierwszych składów ;-))) Ja mogę być na ircu codziennie od 7:30 do 24:00 ;-)) proszę więc o sugestie.
No i niech pałer będzie z nami....
Y.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|