>Nie chodziło mi o przemoc tylko o wygląd i dynamikę gry.
No, tu T2 bije akurat wszystkie gry FPS :-P Grafa - coz, popatrzcie na uksztaltowanie terenu widoczne w demie technicznym Unreala 2 (wiem, demo robocze, ale T2 juz jest od pol roku, a U2 jeszcze pol roku nie bedzie :-P), na liczbe szczegolow itp. Dynamika jest zas ogromna. Na szczescie nie zawsze :-P, sa jednak takie momenty, w ktorych masz wokol siebie 5-10 przeciwnikow a polowa otoczenia wybucha :-)))))))) Jesli mam porownac - piszac precyzyjnie - dynamike zmian obrazu w T2 przy fov 110 i w najwiekszych zadymach UT z fov 120, to T2 ma zdecydowanie wieksza.
>Nurtuje mnie jedno...a minowicie to że gdyby nie ten wskaźnik
>życia u wroga to nawet nie wiedziałbym czy gościu dostał czy
>nie...nic nie słychać...nic nie widać tylko ten wskaźnik ratuję
>sytuacje.
Bo, panie kolego, w T2 nie mordujesz istot bialkowych :-PPPPPPP Ideologia T2 jest taka: kazde trafienie zabija, zas przed trafieniem chroni pancerz. To pancerz regenerujesz w bazie, nie siedzacego w nim czlowieka. Nie ma pancerza, strzal wchodzi i jest papa. Wiec cala ideologia kupy sie trzyma i wskazniczek stanu przeciwnika jest ok (tym bardziej, ze masz system sensorow, ktory usprawiedliwia jego istnienie). No i wez mi wytlumacz, jakie jeki chcesz slyszec, skoro wiekszosc trafien w T2 to strzaly z odleglosci kilkudziesieciu metrow? To nie klaustrofobiczne Q czy UT, gdzie najwiekszy pokoik czy inna plaszczyzna ma gora 50 metrow dlugosci :-)
>hihi sa rozne Skrypciki co pomagaja w rozpoznaniu czy gosc
>dostal czy tez nie
Samwyskrobalem skrypcik (jeszcze z malymi bykami, bo nie mam kiedy poprawic, ale calkowicie uzyteczny), ktory przy kazdym fragu (twoim lub ciebie) wyswietla, kto byl strzelcem lub kogo sie sfragowalo. Do tego sa standardowe odzywki znane z UT, czyli double kill przy jednoczesnym zabiciu dwoch przeciwnikow, monster kill przy liczbie aniolkow wiekszej od 5, killing spree gdy na jednym zyciu zabijesz wiecej niz 5 osob, godlike gdy na jednym zyciu zabijesz wiecej niz 25 przeciwnikow (btw w internecie w CTF moj rekord na jednym zyciu wynosi bodajze 9 fragow, wiec do boga mi daleko :-); zreszta w praktyce by to oznaczalo rozegranie calego meczu bez zadnej smierci...).
Co do cheatow, to sobie poczytajcie Polskie Forum w T2 - tam napisalem, co uwazam za cheaty w tej grze.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|