Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Quake vs. CS
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
a wy na jakim poziomie se gracie? bo jak na nightmerze gram to mnie boty rozwalaja jak nic i 0 fun.

no wiekszosc gra na nightmare i tez ma 0 fun bo do minusa boty jedzie. musisz duzo grac a tez tak w twoim przypadku bedzie.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-10-2001 08:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

eee....to ja na poziomie przedszkolaka umiem grac bo gre moge na hurt me plenty przejsc ale dalej nie... grrr... ale moze tak zle ze mna nie jest bo niektorzy z was az 6 lat graja w kwaka a ja jakies dla-trzech miechow (zawsze wolno sie probowac pocieszyc co? :))

GG 1090334

Old Post 09-10-2001 09:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Nie jest tak źle. Przedszkolaki grają na I CAN WIN, a ty już jesteś w podstawówce.
Ja sam rozpocząłem studia i w 90% na nightmare wygrywam z niewielką przewagą. Ale do wyników ujemnych, czyli do doktoratu jeszcze mi sporo brakuje.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 09-10-2001 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ja pamietam jak sie jaralem jak cale vq3 przeszedlem na nightmare jakies poltora roku temu,....z xaero sie meczylem chyba caly dzien

Old Post 09-10-2001 09:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Dobra to się pochwale nowym rekordem.
Pr 1.29h, cpma v1,tl 15, armorsystem duel, fast rail off,bot Uriel na nightmare, mapa cpm3 (głęboka lava ) wynik 79(Q)- (-8).
Freezer wszystko przed tobą

Old Post 09-10-2001 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q
Dobra to się pochwale nowym rekordem.
Pr 1.29h, cpma v1,tl 15, armorsystem duel, fast rail off,bot Uriel na nightmare, mapa cpm3 (głęboka lava ) wynik 79(Q)- (-8).
Freezer wszystko przed tobą

Albo raczej za toba...

Wpadl do mnie kumpel co na oczy kompa nie widzial. Lubi samochodzikiem sie scigac mazda 323 ladni mu chodzi..
ja mu odpalam kompa, q3, a ten kaci boty :p i mowi jak da sie te bronie pod inne klawisze.. :o geba mi opadala..

A propo twojego wyniku =) to gdzie ci sie zapodzialo demqo ?

Old Post 09-10-2001 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sp0x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sp0x Znajdź więcej post'ów przez  sp0x Dodaj sp0x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sp0x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Nie jest tak źle. Przedszkolaki grają na I CAN WIN, a ty już jesteś w podstawówce.
Ja sam rozpocząłem studia i w 90% na nightmare wygrywam z niewielką przewagą. Ale do wyników ujemnych, czyli do doktoratu jeszcze mi sporo brakuje.

Ja wtgrywam jeszcze mniejszy procent - z jakies 70%

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 09-10-2001 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez sp0x

Albo raczej za toba...

Wpadl do mnie kumpel co na oczy kompa nie widzial. Lubi samochodzikiem sie scigac mazda 323 ladni mu chodzi..
ja mu odpalam kompa, q3, a ten kaci boty :p i mowi jak da sie te bronie pod inne klawisze.. :o geba mi opadala..

A propo twojego wyniku =) to gdzie ci sie zapodzialo demqo ?

Przy syncrounisebleble clients z botem jest taka *****nia że grac się nie da ale chyba jest screenoshot zaraz znajde >

Old Post 10-10-2001 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

quote:

Przy syncrounisebleble clients z botem jest taka *****nia że grac się nie da ale chyba jest screenoshot zaraz znajde >

Mozna zawsze wpisac .
syncrounisebleble 1 a potem syncrounisebleble 0

Old Post 10-10-2001 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sp0x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sp0x Znajdź więcej post'ów przez  sp0x Dodaj sp0x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sp0x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

"/autorecord" ?

Old Post 11-10-2001 08:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Boshe jak ja widze topici w stylu co lepshe XXX czy XXX
To mi sie chce a jak widze że CS to gra dla lamerów bo sie tam kampi to jush *********** LUUUUUDZIE Q3 to głoopya zabawa w "gonito" z rakietami a CS to gra taktyczna. Wiadomo że koles w CS nie bedzie szarżował z M4A1 jak gloopeq na mapie tylko [bo to jest na poziomie Q3 ] tylko bedzie grał zachowawczo. A tu w takim Q3 kolo wleci ze sQuadowaną rakietą w w grupe debilnie rozpiepshających sie łosiów i ma radoche że dopry gracz.... [dzizas] a potem taki gada że CS sux bo wolne .[LOL] QWA napishcie taki topic na boardzie CS i zobaczcie odpowiedzi bo ja nie potrafie sie troche wysłowić. W każdym razie są to zupełnie inne gry, jak ktos napisał łączy je tylko gatunek FPP. I jak jeshche widze texty w stylu że gracz Q3 rozwali gracza CS to jush mnie emmmmmmm..... szkoda gadać. z rakiety czy z raila zabić może najwieksha lama a z takiego AK-47 strzelać sie trzeba nauczyć. TYLE [ja sie zapewne domyslacie jestem graczem CS ]

Old Post 11-10-2001 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
Boshe jak ja widze topici w stylu co lepshe XXX czy XXX
To mi sie chce a jak widze że CS to gra dla lamerów bo sie tam kampi to jush *********** LUUUUUDZIE Q3 to głoopya zabawa w "gonito" z rakietami a CS to gra taktyczna. Wiadomo że koles w CS nie bedzie szarżował z M4A1 jak gloopeq na mapie tylko [bo to jest na poziomie Q3 ] tylko bedzie grał zachowawczo. A tu w takim Q3 kolo wleci ze sQuadowaną rakietą w w grupe debilnie rozpiepshających sie łosiów i ma radoche że dopry gracz.... [dzizas] a potem taki gada że CS sux bo wolne .[LOL] QWA napishcie taki topic na boardzie CS i zobaczcie odpowiedzi bo ja nie potrafie sie troche wysłowić. W każdym razie są to zupełnie inne gry, jak ktos napisał łączy je tylko gatunek FPP. I jak jeshche widze texty w stylu że gracz Q3 rozwali gracza CS to jush mnie emmmmmmm..... szkoda gadać. z rakiety czy z raila zabić może najwieksha lama a z takiego AK-47 strzelać sie trzeba nauczyć. TYLE [ja sie zapewne domyslacie jestem graczem CS ]

a co nikt z nas nie ma cierpliwosci za sciana se siedzic i czekac az ktos nam pod lufe wpadnie. nikt wam nie wchodzi na forum cs'a inie probuje przekonac ze kwak jest lepszy (choc jest ) wiec spierdalaj. my nie lubimy cs'a i ni ty ni diabel tego nie zmieni

GG 1090334

Old Post 11-10-2001 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

sam mowisz ze cs i q to 2 zupelnie rozne gry wiec co je sam porownojesz?

GG 1090334

Old Post 11-10-2001 18:35
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

KAMPERSTRAJKOWCY proszeni sa o wypowiadanie sie na swojej czesci boarda Tu my mamy swoje zdanie - tam wy mozecie sobie na Kwaka najezdzac byle nie bez przesady

Old Post 11-10-2001 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Rol zobacz kto założył ten topic. Chlopek nowy jeszcze nie wtajemniczony 4give him.Normalnie juz nikt takiego topica by nie założył bo temat jest już dawno zamknięty. Co do tych opoini wiadomo jak jest. Metal nigdy nie pochwali disco polo . I na odwrót. Co dotej taktyki itd... to metal rozpierd... discomola jak dojdzie co do czego i nawet nie musi wiedzieć co to disco polo.
Thx że tak delikatnie się wyrażasz (jak na CEsiarza)

Old Post 11-10-2001 20:43
eek
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer

a co nikt z nas nie ma cierpliwosci za sciana se siedzic i czekac az ktos nam pod lufe wpadnie. nikt wam nie wchodzi na forum cs'a inie probuje przekonac ze kwak jest lepszy (choc jest ) wiec spierdalaj. my nie lubimy cs'a i ni ty ni diabel tego nie zmieni

bwahahahahhaha ...

Rece opadaja...
Jak czytam wasze posty dotyczace czy to quaka czy cs'a smiac mi sie chce ...

quote:

I jeszcze taka drobna uwaga. Jeżeli CSiarz zagrał by z tobą w Q3 to bys go rozdu... do zera ale jeżeli Ty byś zagrał z Cesiarzem w CS to TY byś go zrobił do zera (przebadane osobiśice )

Czy wy wogle wiecie o co chodzi w obu grach ? ...

grasz duele w cs'a ... moje gratulacje ... udowadniasz tym jak mala wiedze posiadasz o tej grze ... chcesz sie sprawdzic w cs'ie zagraj 5vs5 z jednym z czolowych klanow w polsce ... pozniej bedziemy mogli porozmawiac ...

Old Post 11-10-2001 20:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Talking

Zwykle o to samo o Kase $$$$

Old Post 11-10-2001 21:03
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez eek

bwahahahahhaha ...

Rece opadaja...
Jak czytam wasze posty dotyczace czy to quaka czy cs'a smiac mi sie chce ...

Czy wy wogle wiecie o co chodzi w obu grach ? ...

grasz duele w cs'a ... moje gratulacje ... udowadniasz tym jak mala wiedze posiadasz o tej grze ... chcesz sie sprawdzic w cs'ie zagraj 5vs5 z jednym z czolowych klanow w polsce ... pozniej bedziemy mogli porozmawiac ...

Sir to ty mas małą wiedzę jeśli myślis że gram duele w CS(ze wogole gram) raz się dołączyłem do jakiś (widocznie lamóchów) i skończyłem pierwsz na liscie (chyba camperów ee conterów0)
I *******e granie w CS z czałowymklanem w POlsce lol.
A tak wogóle to kto ty jestes bo Cię tu wcześniej nie widziałem Rol wezwał posiłki czy co??

Old Post 11-10-2001 21:30
oxygen
new challenger

eek to czolowy (byly?) udzialowiec polskiej sceny q3 wiec Q raczej on wie o czym mowi...nie gralem w csa wiec sie nie wypowiadam...ale wiem tez ze nie zagram bo mi poprostu nie pasi i tyle...takie moje zdanie

Old Post 11-10-2001 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eek
Guest

->[sq]d

niestety nie sledze Twojej, jakze pasjonujacej kariery pro-gamera, zeby wypowiadac sie na temat "czy grasz duele w cs'a czy tez nie ?"

kieruje sie tylko Twoimi wczesniejszymi postami apropo "rozwalania kogos do 0" (hmm ciekawe).

Zastanawia mnie teraz calkiem inna sprawa... jak mozesz sie wypowiadac na temat cs'a, jezeli cytuje ..."raz się dołączyłem do jakiś (widocznie lamóchów) i skończyłem pierwsz na liscie (chyba camperów ee conterów0)".

Nie ujmujac Tobie calego pro-gamerowskiego talentu jak i skillu, szczerze mowiac watpie czy aby wiesz o co chodzi i jak sie gra w cs'a po tym jednym "razie" ? =p

Odpowiedzia na Twoje ostatnie i zapewne najbardziej nurtujace pytanie "kim ja jestem i jak smiem sie wtracac do tej jakze posjonujacej dyskusji" jest:

jestem "lamka", ktora gra teraz w cs'a ...

Old Post 11-10-2001 23:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

w q3 byles zajebisty....gl teraz w csie

Old Post 11-10-2001 23:04
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Bierzcie przyklad z Oxiego, on udawadnia wam swoim zachowanie, ze wszyscy, a przynajmniej wikszosc graczy fps jest w stanie (r)zyc w zgodzie... Nie trzeba odrazu najezdzac na druga strone... (ja juz nie najezdzam na wiare grajaca w inna gre z tego gatunku, bo kiedys sie przejechalem na wyzywaniu pewnej gry od lamerskich i glupich, grajac w nia wczesniej jakas 1h... czysty bezsens...)

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 12-10-2001 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

przyklad ze mnie?
nie radze...

Old Post 12-10-2001 00:48
yoss
Skilled (Knight)

quote:

I jeszcze taka drobna uwaga. Jeżeli CSiarz zagrał by z tobą w Q3 to bys go rozdu... do zera ale jeżeli Ty byś zagrał z Cesiarzem w CS to TY byś go zrobił do zera (przebadane osobiśice )

Q jestem tez z kraka wpadnij do mnie sprawdzimy to raz jeszcze

eek-> popatrz, jeszcze Cie niektorzy pamietaja =D

Edytowane przez yoss dnia 12-10-2001 o godz. 01:34

Old Post 12-10-2001 01:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yoss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yoss Znajdź więcej post'ów przez  yoss Dodaj yoss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yoss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Hehe toz to slawy graczowego boarda pojawiaja soie na lamerskiej czesci sceny

Old Post 12-10-2001 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

yea...ja tez chce autograf

Old Post 12-10-2001 10:27
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no ladnie ladnie

Old Post 12-10-2001 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:

raz się dołączyłem do jakiś (widocznie lamóchów) i skończyłem pierwsz na liscie (chyba camperów ee conterów0)

Hmmmm a jaki to był serv ? hmmmm... newbies only ?
Zagray se na servie -CybeR-STREFA :213.25.101.173 (27015)
Tam zazwychay grają dopsi gracze (ale lamik i TimKillery tesh sie zdarzają )

Old Post 12-10-2001 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

szkoda ze cs ma tak zrabany kod sieciowy...ze az roi sie od cheaterow...

Old Post 12-10-2001 13:09
killertowa
Elite (Fiend)

Widzę, że to zajebisty topic, w którym można sobie posty nabijać

Proponuję jeszcze takie tematy: porsche vs ferrari; naleśnik vs placek ziemniaczany

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 12-10-2001 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:44.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions