quote: Napisane oryginalnie przez [P12]RapTuS
wy chyba nie kumacie o co chodzi... juz wiele bylo takich sytuacji gdzie cala ekipa kampila sobie np. na nuke i zamiast podkladac bombe to bunkrowali sie z mp5 na respownie, zawsze leca ostrzezenia a potem kicki... no a ty One nie wiem czemu sie jeszcze dziwisz ze dostales bana... gdyby ktos nazwal mnie debilem za to ze go wywalilem bo kampil to tez bym mu bana dal... i po co ta historia z tym ze Goos dal ci bana za zabicie go?... po co jechac na Topgun ?
Raptus... tak calkiem do konca, to cie nie rozumiem... ale coz. Po to tworcy gry zrobili AWP, zeby kazdy mogl pokampic sobie. Nie ma nigdzie napisane, ze z AWP trzeba chodzic, zeby nie byc kampa... ale kampy tez sie przydaja, nie? Ja tam osobisscie nic nie mam do GooSa, do Ciebie... do nikogo... ja tez czasami... ale zadko, kampie.. tzn. snajperuje, bo chodze z ta bronia... i nawet wtedy mnie casem ktos wyzwie od kamp... Ale czasami to tak zartobliwie... mi to nie przeszkadza wogole, bo zadko sobie snajpie... W tej calej mojej wypowiedzi, chodzi mi o to, ze jest to niedopuszczalne(szczegolnie przez admina), kickowanie a tym bardzie banowanie kogokolwiek, za kampienie... I jeszcze jedno... jakby np. GooS kampil... bo mogloby sie tak zdazyc, to na 100% nikt by go nie obrazil... jest to niesprawiedliwe moim zdaniem... To tyl... Zycze wszystkim milego "snajpienia". 
[F|S|G] member 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|