Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Fajnie sie gra na serwerze Topgun
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
powiedzcie jedna rzecz czy jak koles niewazne z jakiego teamu zostanie sam na 6-7 graczy powiedzmy i kampi bo co ma robic jesli chce albo wygrac albo przynajmniej powysiekac kilku przeiwnikow a nie idzie na rambo (za co dostalby gromkie brava od admina ) to jezeli taki koles sie zakampil to jesli mielibyscie admina kickneliscie by go ??? BO JA NIE !

Ja oczywiscie ze bym go nie kicknal takie sytuacje wlasnie mnie wkurw... jak ktos mowi ,ze jak kolo sie zakampowal chociaz zostal jedynym zywym czesto z hp ponizej 30 z teamu i ma do zalatwienia 4 z druzyny przeciwnej czesto lepiej uzbrojonych, to jest camper i lamer !!!! (

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-10-2001 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

W pełni się zgadzam. Ale jeżeli ktoś by się nie wczytał to twoją wypowiedź można by zrozumieć inaczej...

Old Post 20-10-2001 07:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Wink

szczesc boze ze wiekszosc ludu sie wczytuje w moje posty

Old Post 20-10-2001 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL

Ja oczywiscie ze bym go nie kicknal takie sytuacje wlasnie mnie wkurw... jak ktos mowi ,ze jak kolo sie zakampowal chociaz zostal jedynym zywym czesto z hp ponizej 30 z teamu i ma do zalatwienia 4 z druzyny przeciwnej czesto lepiej uzbrojonych, to jest camper i lamer !!!! (

Wcale tak nie powinno byc, ze to kamper... on chce zeby druzyna w ktorej jest wygrala... i tyle, a to, ze ma AWP nic nie znaczy... to jest normalna bron!

[F|S|G] member

Old Post 28-10-2001 08:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

To jest normalna bardzo dobra bron, ale trzeba troszku wiedziec jak sie z nia gra Nie kampic na respawnie he he.....

Old Post 28-10-2001 18:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
To jest normalna bardzo dobra bron, ale trzeba troszku wiedziec jak sie z nia gra Nie kampic na respawnie he he.....

Nigdy(prawie ) tego nie robie, tylko chodze z AWP po mapce... Sama frajda jest

[F|S|G] member

Old Post 28-10-2001 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

wy chyba nie kumacie o co chodzi... juz wiele bylo takich sytuacji gdzie cala ekipa kampila sobie np. na nuke i zamiast podkladac bombe to bunkrowali sie z mp5 na respownie, zawsze leca ostrzezenia a potem kicki... no a ty One nie wiem czemu sie jeszcze dziwisz ze dostales bana... gdyby ktos nazwal mnie debilem za to ze go wywalilem bo kampil to tez bym mu bana dal... i po co ta historia z tym ze Goos dal ci bana za zabicie go?... po co jechac na Topgun ?

Old Post 02-11-2001 01:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  [P12]RapTuS Dodaj [P12]RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]RapTuS
wy chyba nie kumacie o co chodzi... juz wiele bylo takich sytuacji gdzie cala ekipa kampila sobie np. na nuke i zamiast podkladac bombe to bunkrowali sie z mp5 na respownie, zawsze leca ostrzezenia a potem kicki... no a ty One nie wiem czemu sie jeszcze dziwisz ze dostales bana... gdyby ktos nazwal mnie debilem za to ze go wywalilem bo kampil to tez bym mu bana dal... i po co ta historia z tym ze Goos dal ci bana za zabicie go?... po co jechac na Topgun ?

Raptus... tak calkiem do konca, to cie nie rozumiem... ale coz. Po to tworcy gry zrobili AWP, zeby kazdy mogl pokampic sobie. Nie ma nigdzie napisane, ze z AWP trzeba chodzic, zeby nie byc kampa... ale kampy tez sie przydaja, nie? Ja tam osobisscie nic nie mam do GooSa, do Ciebie... do nikogo... ja tez czasami... ale zadko, kampie.. tzn. snajperuje, bo chodze z ta bronia... i nawet wtedy mnie casem ktos wyzwie od kamp... Ale czasami to tak zartobliwie... mi to nie przeszkadza wogole, bo zadko sobie snajpie... W tej calej mojej wypowiedzi, chodzi mi o to, ze jest to niedopuszczalne(szczegolnie przez admina), kickowanie a tym bardzie banowanie kogokolwiek, za kampienie... I jeszcze jedno... jakby np. GooS kampil... bo mogloby sie tak zdazyc, to na 100% nikt by go nie obrazil... jest to niesprawiedliwe moim zdaniem... To tyl... Zycze wszystkim milego "snajpienia".

[F|S|G] member

Old Post 02-11-2001 07:16
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Boze jak mozna za kampienie dawac bana ?
Pewnie jak jest klanowka i przeciwnik kampi to tez dostaje bana Ja co najwyzej daje kicki za kampienie w RESPAWNIE. Jezeli zostala jedna jedna osobo, powiedzmy T na 5 CT i zaczyna kampic (ma bombe), o boze. CZekam kilka sek i gdy sie nie ruszy dostaje slapy. Bardzo skuteczny sposob na kampy. Tak wiec po cholere BAN jak mozna dac slapa lub nawet tsayem napisac GDZIE kamperek sie znajduje. Nic nie mam do kapienia iz jest to pewna STRATEGIA. Jednak kampimy z rasadkiem, tzn. Nie kampimy w respie; jezeli jestesci T i gramy na mapie de_xxx to atakujemy, jesli CT i mapa jest cs_xxx to tak samo >> atak, a nie kamp

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 02-11-2001 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

GooS nie lubi byc zabity ...

Ja bym goscia troche wyslapowal
Jak by sie nie ruszyl bym go tak slapowal az by spadl z jakies wysokosci aby zginal

Co to GooSa .. :
Gralem na seriwe POLIGON 1 czy 2 (nie pamietam ) byla mapa de_vertigo bylem T i zostalem sam na 10 CT hmm... co robic schowalem sie i zabilem 1 potem idzie GooS i go tez zabilem (oby dwoch z AK!)a potem mi grozi ze mnie zbanuje za kampowanie
BRAWO GooS sie pokazuje z najlepszej strony !

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 02-11-2001 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Re: GooS nie lubi byc zabity ...

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion
Ja bym goscia troche wyslapowal
Jak by sie nie ruszyl bym go tak slapowal az by spadl z jakies wysokosci aby zginal

Co to GooSa .. :
Gralem na seriwe POLIGON 1 czy 2 (nie pamietam ) byla mapa de_vertigo bylem T i zostalem sam na 10 CT hmm... co robic schowalem sie i zabilem 1 potem idzie GooS i go tez zabilem (oby dwoch z AK!)a potem mi grozi ze mnie zbanuje za kampowanie
BRAWO GooS sie pokazuje z najlepszej strony !

No tu sie troszke pomyliles. Ty byles terro a to ze ct wszystkich pojechali to nic nie ma do tego. Zobacz taka sytuacje mapa trwa dajmy na to 10 minut( celowo tak dlugo bo to lepiej pokazuje problem). Terro gina zostaje jeden z nich. NIE MA BOMBY. Ct kampia przy bombie bo to dozmowlone prawda? I w tem sposob bo ct sa madrzy mija wam na siedzieniu w katach okolo 9 minut gry Jesli jestes terro w tym przypadku powinienes sie skradac wyjmowac gosci pojedynczo jak da rade , uciekac kombinowac ale nie siedziec w jednym ciemnym kącie. Bo to juz nie jest wykonywaniem zalozonego zadania tylko dbaniem o swoje statsy.

Old Post 02-11-2001 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

GooS ma admina i mu odbija proste!
A ty ON. chyba nie bardzo wiesz co piszesz...
Prawa jest taka, ze wielu admino naduzywa swoich mozliwosci!

Old Post 03-11-2001 10:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
GooS ma admina i mu odbija proste!
A ty ON. chyba nie bardzo wiesz co piszesz...
Prawa jest taka, ze wielu admino naduzywa swoich mozliwosci!

Mnie sie tez tak wydaje ze ON nie kuma o co chodzi ......
Bo pisze cos co jest toatalnie bezsensu .......

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 03-11-2001 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [F|S|G] Fruit

Raptus... tak calkiem do konca, to cie nie rozumiem... ale coz. Po to tworcy gry zrobili AWP, zeby kazdy mogl pokampic sobie. Nie ma nigdzie napisane, ze z AWP trzeba chodzic, zeby nie byc kampa...

napisalem wyraznie mp5 !!! nie awp... czytaj dokladnie...

Old Post 04-11-2001 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  [P12]RapTuS Dodaj [P12]RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

Re: Re: GooS nie lubi byc zabity ...

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.

No tu sie troszke pomyliles. Ty byles terro a to ze ct wszystkich pojechali to nic nie ma do tego. Zobacz taka sytuacje mapa trwa dajmy na to 10 minut( celowo tak dlugo bo to lepiej pokazuje problem). Terro gina zostaje jeden z nich. NIE MA BOMBY. Ct kampia przy bombie bo to dozmowlone prawda? I w tem sposob bo ct sa madrzy mija wam na siedzieniu w katach okolo 9 minut gry Jesli jestes terro w tym przypadku powinienes sie skradac wyjmowac gosci pojedynczo jak da rade , uciekac kombinowac ale nie siedziec w jednym ciemnym kącie. Bo to juz nie jest wykonywaniem zalozonego zadania tylko dbaniem o swoje statsy.

Jak to czytalem to tarzalem sie ze smiechu! Boshe ON. ty wiesz co ty piszesz.
po 1:
nie 10minut - nie ma takich rund - sa po 5, 3 ale nei 10
po 2:
powiedz mi co mial zrobic scopek? Jest bardzo dobry graczem ale sam (nie no byly takie przypadki) 10 rady nie da. Wiec pozostaje kampienie. I nie mow mi ze to bez roznicy czy gosci jest 2,4 czy 10. 2 na cala mape to malo a 10 na np. vertigo to strasznie duzo

po 3: Ma uciekac kombinowac?!? aha tylko jest jeden problem. Tak sie sklada ze wiekoszosc mapek w cs (moze oprocz siege) jest zbudowana tak ze mozesz okrazyc przeciwnika. Wiec dajmy na to scop ma wiac przed 3 goscmi a biec prosto na 3 kolejnych? Cos tu nie tak

po 4: zdejmowac pokolei gosci... LOL. Jezeli wookol bomby siadzie 3 doswiadczonych graczym to im mozesz skoczyc nie zdejmowac... on ile ty grasz w cs?!?

Old Post 04-11-2001 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szefow3®
szczery do bolu

ON ma racje a reszta *******i farmazony. Jak ja zostane sam na ilus tam gosci jako terro to nie bede czekal az ilus tam przyjdzie do mnie zebym mogl WYGRAC runde tylko widze "jestem sam, reszta czeka tylko na mnie" wiec staram sie w najprostszy sposob wykonac zadanie - widze bombe - lece do bomby, jest kryta - trudno, zabije ct moj fart, nie zabije - zginalem jak reszta mojego teamu i nikt mi tu nie bedzie sugerowal ze jestem lama bo nie wygralem sam na 10. Mozecie sobie tworzyc nowe teorie ale prawdziwy gracz ma zakodowana walke, a ciota ktora odswieza staty na dzien dobry po przebudzeniu ma zakodowane kills/death. Jest oczywiscie sprawa graczy, ktorych podnieca FRAG a nie sposob w jaki go zdobyli, ale to czy to dobry gracz wiecie juz sami.

kilka cytatow:

1: "Jest bardzo dobry graczem ale sam (nie no byly takie przypadki) 10 rady nie da." i "Wiec dajmy na to scop ma wiac przed 3 goscmi a biec prosto na 3 kolejnych? " - przeciez jest bardzo dobrym graczem wiec o co chodzi ?

2: "Jezeli wookol bomby siadzie 3 doswiadczonych graczym to im mozesz skoczyc nie zdejmowac... on ile ty grasz w cs?!?" - to kto tu jest ciota ten kto nie podejmie sie wyzwania zabicia tych trzech czy tych trzech szukajacych ukrytego t ?

Bieguny wam sie po*******ily.. Jeszcze ta gadka z siedzeniem na boardzie a nie graniem w cs'a.. bosz... produkujecie jakies chore teorie byle tylko pokazac swoja wyzszosc.. fartman.. po co byl ten post ? Zalezy ci tak na tych ludziach, ktorzy siedza na boardzie ? Graja czy nie - ich sprawa.

[logout]

Old Post 05-11-2001 01:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szefow3® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szefow3® Znajdź więcej post'ów przez  szefow3® Dodaj szefow3® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szefow3® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez szefow3®
ON ma racje a reszta *******i farmazony. Jak ja zostane sam na ilus tam gosci jako terro to nie bede czekal az ilus tam przyjdzie do mnie zebym mogl WYGRAC runde tylko widze "jestem sam, reszta czeka tylko na mnie" wiec staram sie w najprostszy sposob wykonac zadanie - widze bombe - lece do bomby, jest kryta - trudno, zabije ct moj fart, nie zabije - zginalem jak reszta mojego teamu i nikt mi tu nie bedzie sugerowal ze jestem lama bo nie wygralem sam na 10. Mozecie sobie tworzyc nowe teorie ale prawdziwy gracz ma zakodowana walke, a ciota ktora odswieza staty na dzien dobry po przebudzeniu ma zakodowane kills/death. Jest oczywiscie sprawa graczy, ktorych podnieca FRAG a nie sposob w jaki go zdobyli, ale to czy to dobry gracz wiecie juz sami.

kilka cytatow:

1: "Jest bardzo dobry graczem ale sam (nie no byly takie przypadki) 10 rady nie da." i "Wiec dajmy na to scop ma wiac przed 3 goscmi a biec prosto na 3 kolejnych? " - przeciez jest bardzo dobrym graczem wiec o co chodzi ?

2: "Jezeli wookol bomby siadzie 3 doswiadczonych graczym to im mozesz skoczyc nie zdejmowac... on ile ty grasz w cs?!?" - to kto tu jest ciota ten kto nie podejmie sie wyzwania zabicia tych trzech czy tych trzech szukajacych ukrytego t ?

Bieguny wam sie po*******ily.. Jeszcze ta gadka z siedzeniem na boardzie a nie graniem w cs'a.. bosz... produkujecie jakies chore teorie byle tylko pokazac swoja wyzszosc.. fartman.. po co byl ten post ? Zalezy ci tak na tych ludziach, ktorzy siedza na boardzie ? Graja czy nie - ich sprawa.

[logout]

Szefow ty zawsze music miec racje ...
Ja raz sam na SIEGE zostalem sam jako CT (na 10) i co ... ?
PORADZILEM SOBIE bylem na budynku i byla to 1 runda i rozwalilem ich w ciagu okolo 50sek !!!
A ty jak sie pchasz na bombe ......jakis doby gracz slyszy wychyli sie i jestes death

"Ich sprawa" to wlasnie jest board aby pogadac o sprawach innych jakie maja problemy ,co lubia ....

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 05-11-2001 07:38
TRAPPER
TRAPPER

Talking Oj GooS

Ktos powinien go do starszych szacunku nauczyć.

Old Post 05-11-2001 09:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

A mi sie wydaje ze trzy osoby co mialy jakies ale do mojej wypowiedzi nauczyly sie do tej pory tylko czytac.
Natomiast ze zrozumieniem jest u nich straszna tragedia.
Pomysl chwile zanim cos powiesz.
A dostales sytuacje kompletnie przejaskrawiona zebys to mogl zauwazyc, ale nawet to nic nie dalo.

tyczy sie ScorPion BlinQ! DeStRuCt0r
przeczytajcie jeszcze raz a jak nie dacie rady pojac to dwa razy albo trzy.
Statystyki sa nieublagalne, ludzie czytaja ale nie rozumieja co widac na zalaczonym przykladzie

Old Post 05-11-2001 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Blinq zamiast sie tarzac ze smiechu to pomysl z 5 minut, wyjdzie ci to na zdrowie.

Old Post 05-11-2001 10:52
yoss
Skilled (Knight)

quote:

Szefow ty zawsze music miec racje ...
Ja raz sam na SIEGE zostalem sam jako CT (na 10) i co ... ?
PORADZILEM SOBIE bylem na budynku i byla to 1 runda i rozwalilem ich w ciagu okolo 50sek !!!

I to jest wlasnie roznica miedzy mapami de i cs. Na tych pierwszych jako tero masz podlozyc bombe a jak kampisz liczac ze ct wejda ci pod lufe grasz po lamersku. Na mapie cs kampuj jako tero do ukichania takie jest twoje zadanie.

Old Post 05-11-2001 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yoss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yoss Znajdź więcej post'ów przez  yoss Dodaj yoss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yoss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez szefow3®

dokladnie... ale sa sytuacje kiedy to inaczej nie da sie grac.. przynajmniej na poczatku rundy... pisze say_team rush, np.na duscie... no ale nic z tego.. po kilku rundach kiedy to gine sam na BS ct mam dosc... czekam az kilku ct padnie i wtedy biegne... no ale sa jeszcze takie osoby co nie rusza tylka nawet z respowna... i co tu zrobic jak sie czeka przy bombie na BS niepodlozonej pol rundy, sprawdza sie ze jeszcze polowa terro zyje... a okzaju sie ze kolesie siedza sobie w bazie... i co maja powiedziec na to np. osoby ktore graja z cafejki i placa czasem ciezko uzbierane pieniadze.. za stracony czas... stad ostrzezenia... po prostu tacy kolesie psuja gre...

Old Post 05-11-2001 11:14
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez yoss

I to jest wlasnie roznica miedzy mapami de i cs. Na tych pierwszych jako tero masz podlozyc bombe a jak kampisz liczac ze ct wejda ci pod lufe grasz po lamersku. Na mapie cs kampuj jako tero do ukichania takie jest twoje zadanie.

z tego prosty moral: jesli nie chcesz byc lama i kampa wybieraj na mapach de terro a na cs i as ct

Old Post 05-11-2001 11:18
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Traktujecie za powaznie ta gre. To tylko gra. Dzis pozabijacie sie o wyzywanie od kamperow, jutro traficie na impreze, po jutrze pokonczycie szkoly, kiedys moze znajdziecie prace(mowa o tych ktorzy nie maja) dostaniecie pare kopniakow od zycia po drodze i moze wkoncu zrozumiecie ze to tylko gra. Nie warto, naprawde nie warto klocic sie o takie rzeczy, i tak wladze maja admini i to oni ustalaja rulsy i nikt im nie podskoczy.

A mi sie wlasnie zycie sypnelo, wszystko stanelo na glowie i sie zastanawiam czy z zyletka w wannie ze soba nie skonczyc a wy tu takie tam problemy roztrzasacie.... bue...

Old Post 05-11-2001 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Cool

ON. dziwnie ze jakos wiekszosc nie skumala po jakiemu piszesz ....
Nie bede sie z wami klocil uwazam ze dobrze postepowalem a GooS zwariowal tak ja mysle (nie lubi przegrywac)

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 05-11-2001 16:30
yoss
Skilled (Knight)

quote:
ON. dziwnie ze jakos wiekszosc nie skumala po jakiemu piszesz ....

Nastepnym razem powinien sprobowac znizyc sie do waszego poziomu

Old Post 05-11-2001 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yoss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yoss Znajdź więcej post'ów przez  yoss Dodaj yoss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yoss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez yoss

Nastepnym razem powinien sprobowac znizyc sie do waszego poziomu

tu byl blad... mialo byc :

Nastepnym razem powinien sprobowac ZWYŻYC sie do waszego poziomu

,mam nadzieje

Old Post 06-11-2001 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Exclamation CS

Nie wiem o co wam ludzie chodzi ???

Jak jestescie tak skoczni, ze nie macie zamiaru campowac i tylk osobie rushowac idzcie grac w quaki. Counter-Strike jest Modem bardzo realistycznym (nie zaden quake), czy widzieliscie kiedy nienormalnych kolesi z brygady anty-terrorystycznej, ktorzy wiegaja ci do domq, zucaja kilka flashy i robia sieke w stylu 'rambo' ? NIE, otoz w cs'ie trzeba campic, powinno sie... nawet jesli jestes w teamie atakujacym, masz prawo campowac. Oczywscie jesli gramy klanowy nie robimy takich akcji, jeszcze zalezy od zasad...

Old Post 06-11-2001 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Cool Re: CS

quote:
Napisane oryginalnie przez SubZero.
Nie wiem o co wam ludzie chodzi ???

Jak jestescie tak skoczni, ze nie macie zamiaru campowac i tylk osobie rushowac idzcie grac w quaki. Counter-Strike jest Modem bardzo realistycznym (nie zaden quake), czy widzieliscie kiedy nienormalnych kolesi z brygady anty-terrorystycznej, ktorzy wiegaja ci do domq, zucaja kilka flashy i robia sieke w stylu 'rambo' ? NIE, otoz w cs'ie trzeba campic, powinno sie... nawet jesli jestes w teamie atakujacym, masz prawo campowac. Oczywscie jesli gramy klanowy nie robimy takich akcji, jeszcze zalezy od zasad...

O wlasnie nastepny ktory zrozumial
Bo coniektorzy mowia ze na hama isc ...i wtedy ginac .....
No nie wiem wole troche poczkeac pokrecic sie po mapie i pojedynczo sciagac nie zrwacajac uwagi na czas

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 06-11-2001 18:53
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Re: CS

To o co scorpowi chodzilo zle odebraliscie. Powiedzmy tak : Scorpion idzie kawalek (zostal sam na 10), nagle slyszy kogos. Logicznie rzecz biorac chowa sie iz jest pewny ze CT przejda kolo niego i tak sie tez stalo. Zabij dwoch i od razy jest campa, no superrrr.

Pozatym popieram Subzero.
CS to gra w ktorej campic MOZNA. Nikt tego nikomu nie ZAKARZE !!!! Wqurza mnie jedynie jezeli np. na assaultcie zostaj 1 CT i kampi na tym domku... grrrrr

Szefo ty chyba wszystko krytykujesz co mozna !!! BLUZGASZ i myslisz ze jestes niewiem KIM !!! Czlowieku obudz sie ! Nie jestes zadnym bogiem !

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 06-11-2001 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:12.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions