Widze ze sprytnie zagrywasz a wiec dobrze... wydusiles to ze mnie... bestialsko Tak odkryles tajnik potegi POISON to wojna psychologiczna, dobrze wiesz ze element krzyza odnosi sie wprost do krucjat, ze pod plaszczykiem krzewienia chrzescijanstwa mordujemy niewinnych islamistow... Wyczules takze ze smiech jest potezna bronia.. jestem pelen podziwu, widac macie sekcje PSI soldiers. Teraz wiesz ze rzucam txt w grze np : masz rece na krzyz schizo? a ty zaczynach ryczec smieche urwanym HSem z mojej strony gdy jestes sparalizowany 
Jednak chce zauwazyc ze nic wiecej nie wyciagniesz ze mnie , ani twoje psi komandosi. Gram w pokoju wylozonym futrem chomika powlekanym teflonem sciany mam wylozone poszyciem B1 i promu kosmicznego , miedzy ktorymi sa olowiane plyty chroniace mnie przed promieniwioaniem oraz podsluchem elektronicznym. Wszystko to jest obklejone CDkami z bazaru ktore jak mi powiedziano tam odbijaja promienie radaru... niestety przez to moj team mnie nie widzi na Hudzie trudno, daje im znaki lusterkiem.
Na koniec powiem ze nie dam sie omamic pochwala twoja, ty nic nie napisales musisz zdradzic swoje sekret info za info i nie przyjme zaplaty w kapslach , szklanych kulkach, lalkach barbie, skorzanej bieliznie i filtrach na wode o paciorkach tez zapomnij 
z powazaniem Xeno
|