Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Cos ty to jakis schizol normalnie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-11-2001 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnipeR
Skilled (Knight)

ee cienki jestes ja umiem tak samo jak ty tylko z glocka

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 07-11-2001 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

quote:
Napisane oryginalnie przez SnipeR
ee cienki jestes ja umiem tak samo jak ty tylko z glocka

Heh ja to zucam nożem

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 07-11-2001 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Talking

Shizo przyznam sie glupio mi bylo poruszyc ten temat ale... moze jestem i lama, ciagle mi sie roztapia tafla lodu pod mycha... i biegam do freezera masz na to jakas metode?
Rykoszet z AWM ? Ciszkanie nozem? mientko... ja zabijam nozem przez skrzynie, trzeba odpowiednio klinke ustawic, rownolegle ze szpara w dechach i pchnac :>

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 08-11-2001 07:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

<salwa smiechu>

ogolnie stosuje foremke na ciasto ta duza i szeroka, i suchy lod. Najwiekszy problem to zimno, gram w kurtce goretexowej ze specjalna podwojna podszewka na lokciach, rekawiczki mam dwuwarstwowe te ktorych uzywaja chinczycy przy produkcji elektroniki w skrajnych warunkach pogodowych(tornado, zamiecie sniezne). Do niedawna do scierania pary z monitora uzywalem gabki a od wczoraj mam zamontoane wycieraczki BOSH-a z silniczkiem od malucha z regulowana szybkoscia.
Dzieki tym metodom dzis zabilem goscia z niesamowita precyzja z tym ze on gral na innym serwerze i na innej mapce! Trzeba tyko wiedziec w ktorej czesci swiata jest serwer, ustawiasz sie odpowiednio na duscie , male przeliczenia trajektorii i no problemo!

<salwa smiechu>

Old Post 08-11-2001 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Ja tak robilem bez tego osprzetu twojego ,,, ale wolali ze jestem chiter, na aztec tak mialem, przypadkiem w sumie przyznam polozylem goscia w brazylii na moscie.. ale teraz juz wiem ze jestem amatorem i jak wiele mi brakuje... dzieki Shizol, dzieki takim zyczliwym ludzia jak ty, ktorzy tlumacza takim jak ja, bede mogl sie doskonalic w grze CS. Jednak zajmuje moja glowe kwestia pary, skoro masz tam lodowato? to chyba byl azot skroplony, tak sadze :P
Nie byl bym soba gdybym nie zapytal z jakiego modelu malucha masz ten silniczek czy moze byc z EL?

Szczerze oddany Xeno

Old Post 08-11-2001 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

<ha ha ha ha>

zgadles mam silniczek z el, a para unosi sie dlatego ze troszke przerobilem monitor zeby dawal jasnosc 300 luxow bo kiepsko rozroznialem teamy, teraz jak patrze to mam prawie negatyw w oczach i sie cholernie grzeje kineskop(jak wylacze to jeszcze pol godziny jest czerwony i szklo troszke sie juz odksztalcilo - splywa w dol). A co do goscia w Brazylii to, kumple z mojego klanu kampuja na zmiany na jednym serwerze bo podobno z wiezyczki na oilrigu jak sie dobrze przypatrzysz to widac Afganistan, wiec wygalaja za Ladenem, podobno to +1000 skila w statsach.

Old Post 08-11-2001 11:28
DeStRuCt0r
Guest

Ja mialem calkiem niedawno 3 miesieczna przerwe od CS! Straszne nie wiem jak to pzrezylem, ale jakos sie udalo. Chyba tylko dlatego, ze 2 miesiace pilem i zapominalem o CS Od tego czasu jakos mi sie kiepsko gra. Wszystko mi pzreszkadza i wogole nie idzie mi tak jak zawsze Ale jestem dobrej mysli i nieldugo was wymiote

Old Post 08-11-2001 21:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Shizo to nie tak To jest nowy skin Osamy, w PL tez juz jest do zassania, nie ma za to bonusu w skillu. To taka zmyla wlasnie dla sniperow teraz bedzie ich tylu ze nie trafisz na wlasciwego.
Co do 300luxow to ja wybralem tansza metode i mam latarke Maglite taka mala przylepiona zazwyczaj do nadgarstka jak trzymam mysz tak ze oswietla mi cel. Swoja droga zauwazylem ze po zastosowaniu pokrowca na myszke i klawe w barwach do danej planszy moj STEALTH wzrosl znacznie. Polece ci tez maske przeciwpylowa taka zwykla tania badziewna swietnie dziala na Flashe bo nie znosze tego syfu po nich w powietrzy wdychac. Nie musze pisac ze nosze okularki anti-sun z filtrem UV, UV-B oraz Roentegen Support VIssion Plug-in, ANti-Fog folia wlepiona do wew, auto-sciemniane reflexyjne szkla etc etc mogle dlugo wymieniac dziadek mi je zrobil z brzozy i worka po kiszkonce. Co owocuje tym ze FLA grenades nie dzialaja na mnie, nawet jak na mnie najedziec celownikiem pisze: Immune to flash

Jako ze jestem przesadny to zdradze ze gram z rekoma na krzyz czyli: lewa na myszy , prawa na klawie (jestem proworezny) oraz celuje lewym okiem w przeciwnikow po prawej stronie i vice versa.

Mysle ze powinnismy napisac podrecznik do CSa: "CS 4 idiots book vol1 :How to be CS-Master in 2340249 steeps"

Old Post 09-11-2001 03:27
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Ha ha ha

nie moge, nie wytrzymalem i wybuchlem smiechem na cala robote, teraz sie wszyscy na mnie dziwnie patrza, apogeum bylo przy przesadzie i rekach na krzyz... wlasnie takich newsow powinno byc wiecej na FPP.pl

he he

Old Post 09-11-2001 11:50
DarkXenocide
Prezes Poison

Widze ze sprytnie zagrywasz a wiec dobrze... wydusiles to ze mnie... bestialsko Tak odkryles tajnik potegi POISON to wojna psychologiczna, dobrze wiesz ze element krzyza odnosi sie wprost do krucjat, ze pod plaszczykiem krzewienia chrzescijanstwa mordujemy niewinnych islamistow... Wyczules takze ze smiech jest potezna bronia.. jestem pelen podziwu, widac macie sekcje PSI soldiers. Teraz wiesz ze rzucam txt w grze np : masz rece na krzyz schizo? a ty zaczynach ryczec smieche urwanym HSem z mojej strony gdy jestes sparalizowany
Jednak chce zauwazyc ze nic wiecej nie wyciagniesz ze mnie , ani twoje psi komandosi. Gram w pokoju wylozonym futrem chomika powlekanym teflonem sciany mam wylozone poszyciem B1 i promu kosmicznego , miedzy ktorymi sa olowiane plyty chroniace mnie przed promieniwioaniem oraz podsluchem elektronicznym. Wszystko to jest obklejone CDkami z bazaru ktore jak mi powiedziano tam odbijaja promienie radaru... niestety przez to moj team mnie nie widzi na Hudzie trudno, daje im znaki lusterkiem.

Na koniec powiem ze nie dam sie omamic pochwala twoja, ty nic nie napisales musisz zdradzic swoje sekret info za info i nie przyjme zaplaty w kapslach , szklanych kulkach, lalkach barbie, skorzanej bieliznie i filtrach na wode o paciorkach tez zapomnij

z powazaniem Xeno

Old Post 09-11-2001 13:19
DeStRuCt0r
Guest

LOL?
a moze lepiej ROTFL?

Old Post 09-11-2001 15:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Hm widze ze znow chciales mi wykazac nie wiedzie,,, Destro o nie wiem doskonale o co ci chodzi. Znam taktyczne pojecia LOL i ROTFL. Nawet ci napisze zeby ci udowodnic :

LOL- LadderObservation Level

Czyli obserwacja i prowadzenie ognia z poziomu drabiny, wystawiamy glowe i givere i walimy w T np na Train Zastosowanie drugie to obserwacja wyjscia drabiny, jej zakonczenie i jej obrona. Strzelanie w glowy drabiniarzy

ROTFL- RuleOfTheFearlessLeader

To proste nieustraszony leader zawsze dawal przyklad i wiodl do boju swoich ludzi. Nakrycie wlasnym cialem granatu dymnego, czy rzucenie sobie HE pod nogi dobitnie pokaze twoim ludzion ze jestes nieustraszony. Skok do wody z mostu na aztec to juz apogeum ! Pojda za toba zobaczysz

Nie dam sie o niee

Pozdrawiam

PS: Zapraszam na nowa www.shinden.pl/poison ew: /poison/index.html
Szukamy 2 graczy dyspozycyjnych na miejsce nieaktywnych, moze ktos zechce

Old Post 10-11-2001 04:38
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Re: Re: Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a

quote:
Napisane oryginalnie przez SubZero.

facet... jesli jestes na prawde dobry w cs'a nie powinno dla ciebie istniec takie pojecie jak "forma".
Ja grywam w cs'a od niepamietnych czasow, sie znaczy od CS v.6.6 Beta, pamietam, jeszcze jak grywalem w 1.1 to po kilku dobry godzinkach grania... lamilem, ale ostatnio sie to zmienilo i moge grac ile mi sie podoba i tak nie bede lamic.

Cwicz i jeszcze raz cwicz (sie znaczy fraguj)...

yyyyyy no niewiem oprocz doswiadczenia itp w grach FPP liczy sie refleks a jesli jestes apatyczny niesluzy ci cisnienie (np jestes meteopata) to obniza ci sie biometr co powoduje zmniejszenie czasu reakcji czyli prosciej mowiac slaba forme ! inna kwestia jesli np nie biegales i nie ruszales sie przez dlugi czas i raptem masz do przebiegniecia szybko duzy dystans to sie zadyszysz i padniesz bo to jest aluzja do wlasnie formy we wszystkim jesli w countera niegrales duzo i wpadniesz na net (dluga trase) to bedziesz dyszal i padal bo juz dawno niegrales i chociaz wyuczone zdolnosci nadal istnieja to sa wolniejsze mniej precyzyjne gorsze o to mi chodzi !! i po to zrobilem topic poniewaz chce sie dowiedziec jak ludzie z takim czyms sobie radza

Old Post 10-11-2001 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
Hm widze ze znow chciales mi wykazac nie wiedzie,,, Destro o nie wiem doskonale o co ci chodzi. Znam taktyczne pojecia LOL i ROTFL. Nawet ci napisze zeby ci udowodnic :

LOL- LadderObservation Level

Czyli obserwacja i prowadzenie ognia z poziomu drabiny, wystawiamy glowe i givere i walimy w T np na Train Zastosowanie drugie to obserwacja wyjscia drabiny, jej zakonczenie i jej obrona. Strzelanie w glowy drabiniarzy

ROTFL- RuleOfTheFearlessLeader

To proste nieustraszony leader zawsze dawal przyklad i wiodl do boju swoich ludzi. Nakrycie wlasnym cialem granatu dymnego, czy rzucenie sobie HE pod nogi dobitnie pokaze twoim ludzion ze jestes nieustraszony. Skok do wody z mostu na aztec to juz apogeum ! Pojda za toba zobaczysz

Nie dam sie o niee

Pozdrawiam

PS: Zapraszam na nowa www.shinden.pl/poison ew: /poison/index.html
Szukamy 2 graczy dyspozycyjnych na miejsce nieaktywnych, moze ktos zechce

he he zaskakujesz mnie

Old Post 10-11-2001 18:32
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

darkxeno porabana macie stronke troche malo w niej ladu i squadu zrob cos z tym ze najpierw jest inna strona puzniej raptem znowu inna i pozatym to ta strona jest chyba do rozdzielczosci 1400 na 1200 bo jest nawet w 1240 720 zaszeroka sorry za te przykre slowa ale mam nadzieje ze pomoga ! grafika strony bardzo fajna ale jak mowilem lepiej ja trzeba wykorzystac

Old Post 10-11-2001 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Spory procent juz pewnie Malo ladu menu masz po lewej txt po prawej i tyle Sprecyzuj moze

A Res hm moze zmienie fakt w koncu 17 to standard niby nie 19tka.

Old Post 10-11-2001 21:31
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
darkxeno porabana macie stronke troche malo w niej ladu i squadu zrob cos z tym ze najpierw jest inna strona puzniej raptem znowu inna i pozatym to ta strona jest chyba do rozdzielczosci 1400 na 1200 bo jest nawet w 1240 720 zaszeroka sorry za te przykre slowa ale mam nadzieje ze pomoga ! grafika strony bardzo fajna ale jak mowilem lepiej ja trzeba wykorzystac

Nie ma chaosu tak ma byc enter to site inny . Na dole pisze 1280x1024 to taki tips i wtedy wyglada i sie miesci :>

Old Post 10-11-2001 22:04
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Unhappy

No niewiem malo osob ma winde na takiej rozdzielczosci i wogule nie ma troche w stronce ladu

Old Post 10-11-2001 22:06
ON.
Warrior (Scrag)

Talking

Trzeba ja trzymac w rekach
Tylko mocno bo moze uciec

Old Post 18-11-2001 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

heheh tia a raczej rozpasc

Old Post 18-11-2001 21:45
DarkXenocide
Prezes Poison

Przeczytalem ze, zeby miec dobra forme w CSa wystarczy zastosowac OGC To jakis nowy patch czy cos treningowy chyba.

kiddin**

PS: Majkiel przerobie na res inna hehz, ale ty sprawdzasz na za niskich musisz miec wide: min 1000 nie 700iles

Old Post 19-11-2001 08:37
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

mnie zawodowcy uczyli ze stronka powinna dzialac w 2 rozdzielczosciach 800/600 i 1024/720 (czy jakos tak zawsze zapominam ) bo w ankietach robionych przez web masterow z 80% uzytkownikow ma rozdzielczosc w pulpicie 1024/720 z 10% 800/600 (raczej starsze kompy) a reszta rozne jakie tam im sie podoba ....

Old Post 19-11-2001 18:13
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
mnie zawodowcy uczyli ze stronka powinna dzialac w 2 rozdzielczosciach 800/600 i 1024/720 (czy jakos tak zawsze zapominam ) bo w ankietach robionych przez web masterow z 80% uzytkownikow ma rozdzielczosc w pulpicie 1024/720 z 10% 800/600 (raczej starsze kompy) a reszta rozne jakie tam im sie podoba ....

i masz racje majki tyle ze to chodzi o komercjalne strony etc. a domowe bo to w sumie taka jest robi sie jak sie chce dla wezszego grona, wsrod moich znajomych malo kto schodzi ponizej 1024x768 a w tej res spokojnie widac cala istotna tresn na ekranie- sprawdzalem

Przy czym standard to 1024x768= 17tki monitory - standard now w PCetach.
1280x1024 - 19tki i 1600x1200+ 21+ dla przypomnienia :>

Old Post 19-11-2001 18:23
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Unhappy

Tia tylko polacy to ludzie raczej biedni i 17 i 19 to tylko wybrancy maja moze przesadzam ale najpopularniesze w polsce sa stare dobre "male" 15

Old Post 19-11-2001 22:07
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

Xeno LOL fajnie macie juz clan Wolfa ? ! wow jeszcze ne gralem w demo ale slyszalem ze rzadzi !!!
PS
WIELKI + za grafike naprawde jesli o to chodzi to niezle wychodzi i nie traktuj to jako zlosliwosc ale ja bym zrobil osobiscie zeby ten plomien laczyl sie z menu zrobilo by to wrazenie wiekszej zlozonosci oprcz tego i oczywiscie grafika zrobiona na jak na moj monit na zaduza rozdzielczosc.... to fajna stronka !

Old Post 19-11-2001 22:10
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Xeno LOL fajnie macie juz clan Wolfa ? ! wow jeszcze ne gralem w demo ale slyszalem ze rzadzi !!!
PS
WIELKI + za grafike naprawde jesli o to chodzi to niezle wychodzi i nie traktuj to jako zlosliwosc ale ja bym zrobil osobiscie zeby ten plomien laczyl sie z menu zrobilo by to wrazenie wiekszej zlozonosci oprcz tego i oczywiscie grafika zrobiona na jak na moj monit na zaduza rozdzielczosc.... to fajna stronka !

Nie no masz racje powinno byc polaczone all, to bezposredni wynik mojego lenistwa Tak naprawde ciagle sobie wmawiam ze sie wezne za flasha i zrobie all elgancko pewnie sie skonczy na menu etc Tjam clan wolfa juz jest *i coraz wiecej innych* Serwis do RTCW tez jest gotowy brak tylko ostatniego pociagniecia (www.rtcw.fpp.pl), czesc txtow jest u nas na www.shinden.pl/poison/rtcw Musze powiedziec ze czlonkowie POISON ciezko pracuja nad serwisem fpp o wolfiq Ostatnio pogrywam w RTCW wiecej po tym OGC... troche mnie to podcielo, ale admini jak widac juz maja pare pomyslow na to Wiec jest nadzieja

Narazie tworzymy team czekajac na full ver, a to juz blisko Chetnych zapraszam do nas

Co do monitow do 17 sa juz tak tanie dzis,,, ze mysle ze wiekszosc juz ma, nikt nie kupuje juz nic raczej mniejszego niz 17. 19tke juz mozna trafic niezla zdaje sie od ok 1700zl. Najtansza 17tka za jakies 600zl jesli sie nie myle

PS: SubZero zdaje sie tez zapalil Pozdrowionka heh

Old Post 20-11-2001 05:51
mAJKiEL
Elite (Fiend)

heh xeno zbieram sie juz z mysla o kupnie monita nowego od pol roku ale zawsze jakies wazniejsze wydatki mam np nowy procek bo moj celek 600 to juz przezytek

Old Post 20-11-2001 22:02
DarkXenocide
Prezes Poison

Dzis najbardziej oplacalne sa zmiany kart graficznych daja najwiekszy boost w sprzecie, CPU zszedl na 2 plan. Ja mam PIII600@800 juz 1,5 roku i nie zmienie go , za to bede kulal kase na nowego GeF3. Kiedy ukulam wie tylko, no wlasnie kto? bo nie ja

Old Post 21-11-2001 00:03
Coen Hunter
Wolny Strzelec

No nie wiem ja musze mojego PIII450@557 zmienic na atlhlonika 1,2 Ghz bo juz dluzje z tym wolnym prockeim nie wytrzymam !

MSN [email protected]

Old Post 21-11-2001 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:40.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions