Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > nowa era [pro]...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Angry jezuuuuuuuuu

TKK , nasz wspanialy CL , mescz jest juz jutro , wiec kiedy wreszcie dowiemy sie kogo spotka przyjemnosc grania clanufke?

pozdrowienia !!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-11-2001 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

hm

ciekawe dlaczego znowu mnie pomineliscie?

Old Post 13-11-2001 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Red face wlasnie TKK

wlasnie TKK, dalczego maja grac zawsze ci sami?!
nawet jesli jedni graja lepiej, a inni gorzej to dlatego jestesmy w jednym kalnie zeby sie wzajemnie wzmacniac, uczyc, dlatego uwazam, ze powinien grac kazdy [przynajmniej raz na kilka meczy], zeby niec doswiadczenie w graniu z innym - zagranicznym wrogiem..

Old Post 13-11-2001 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Post squad

no to kogo do cholery mam wziac ... to sa najlepsi i najbardziej dyspozycyjni gracze jakimi dysponuje....

dbd to nie taki lichy przeciwnik .. i wole brac doswiadczonych

a co do ciebie rudy.. to np. na najwyzszej skoczni ,rusztowaniu pod dachem czy na dachu sid hq mozna zdrowo snipowac .. ale jak nie podolasz ... to ja bede grac... ostatnio gram bardzo duzo na swim i czuje sie tam ze spasem wprost rewaleacyjnie....
zreszta gralem tam 1v4 i gra byla wyrownana

ale na rico (rykoszecie) rudy chcem widzec twoje sr-8 na dachu...

Old Post 13-11-2001 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Exclamation ofkoz...

chcialbym zauwazyc, ze nie zagralismy jeszcze zadnej klanowki w lidze, i stwierdzenie ze graja ciagle ci sami jest troche nie na miejscu, rozumiem Rudego, ale akurat teraz chodzi o to zeby wygrac, narazie przyjete jest ze gramy bez snajpera bo na mapach swim i ricochet snajper nie jest niezbedny, Ofkoz ludzie na zastepstwo musza byc!!! i nie ma ze grzeja lawe tylko sa tak samo wazni, po( przy okazji - BTW) przydalby sie ktos kto by demko nagal skoro mozna spectowac, czyli Yarecki niby filmowec a jednak.... aha co do skladow to jezeli bedziemy mieli przewage a przeciwnik nie bedzie ZBYT wymagajacy to mozna poeksperymentowac.

Old Post 13-11-2001 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

hm

na poczatku mialem byc w 1 skladzie a teraz....

Old Post 13-11-2001 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

ciężkie jest życie duk3

Old Post 13-11-2001 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Ee ja dzis zlozylem nowy cfg

probowalem go z noktowizorem, probowalem bez, nawet przyjemnie sie gra tylko fpsow malo.

Chyba na ricochet i moze nawet swimm zagralbym defensa ze snajperka i bez noktowizora, na killach mi jakos strasznie nie zalezy...

Old Post 13-11-2001 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

pokazcie co potraficie, hmm gdybym nie mial ciagle lagow naprawde bylbym dobrym graczem :> wawa to jest miasto przyszlosciowe moglbym grywac w cafe

Old Post 13-11-2001 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

RE: TKK

quote:
RE TKK: ale na rico (rykoszecie) rudy chcem widzec twoje sr-8 na dachu...

lol
a ja myslalem ze rico to jakas nowa mapa i jestem zacofany ze jej nie znam.. ej ludzie nie uzywajcie skrotow bo sie ludziom je|bie..
a na rykoszecie [jesli dobrze kojarze ktora to mapa] to z sr-8 moge spoko grac

quote:
RE TKK: najwyzszej skoczni ,rusztowaniu pod dachem czy na dachu sid hq mozna zdrowo snipowac

eh mysle ze przeciwnie... moze na dachu z tego wyjscia mozna kampowac, ale to jest chyba jedyne miejsce na mapie... na skoczni nawet nie ma co probowac.. moze z M4, ale z SR-8 gosc ci wyskoczy.. ja odam jeden niecelny strzal i leze, bo nie mam sie gdzie schowac.. tym bardziej, ze wrog moze wyjsc z kazdej strony. A pod dache to tez nie jest chyba dobre miejsce, bo tam moge sie wychylic tylko z dwuch miejsc, a wrog z wielu i jak bedzie biegal jak opetany to trudno go trafic, a ja przeciez bede stal w miejscu wiec on mnie trafi

Old Post 14-11-2001 07:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

aha

aha i jeszcze dobre miejsce do snipowania na swim to dach ten, na ktorym stoja jakies szesciany

we wczesniejszej wypowiedzi mowielem o tym dachu basenowym

Old Post 14-11-2001 07:19
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Exclamation sklad

jaki jest sklad na dzisiejszy mecz ?

mam ropozycje
1.MystikaL
2.MystikaL
3.MystikaL
4.MystikaL
5.MystikaL

heheh , zart

to jaki jest ten squad ?

Old Post 14-11-2001 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

<TKK^> ottar pwael pyza fatal lyzny i ja na swim
<TKK^> a na rico grucha i duke

Old Post 14-11-2001 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:02.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions