Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Mouse Sensitivity (jak kto ma?)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
www.razerzone.com - wysr=tarczajaca ilosc argumentow, aby w tej myszy sie zakochac
A wogole pare ossob w Polsce to ma i chwala ta myche

Mysle czy nie kupic, ale chwala to troche malo powiedziane a w demka z www to wiesz nie wierze to w koncu reklama produktu, troche mnie nie zacheca ruch mycha 2cm i obrot o 360 z tego dema LOL pogubie sie ale to pewnie mozna regulowac hyh.

Czy to mozna qpic w PL? czy trza netem?

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-11-2001 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Trza przez neta kupic

Old Post 13-11-2001 13:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania
I dobra rada .. NIGDY, ALE TO PRZENIGDY NIE KUPUJCIE A4techow

yyyyy...cos nie tak z tymi mychami? ja mam a4techa od ponad roku i wszystko jest w porzadku

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 13-11-2001 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Dla mnie zawsze najbardziej wytrzymalymi myszkami zostana myszki IBM-a(te ktore dolaczaja do sprzetu ale kupic sie chyba nie da) w pracy mamy takie co maja po 10 lat i wciaz chodza idealnie.

Old Post 13-11-2001 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
Dla mnie zawsze najbardziej wytrzymalymi myszkami zostana myszki IBM-a(te ktore dolaczaja do sprzetu ale kupic sie chyba nie da) w pracy mamy takie co maja po 10 lat i wciaz chodza idealnie.

bez urazy .. ale taka myszke wywalilem przez okno, podczas grania w CS

Old Post 13-11-2001 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

he he no coz moze jednak nie sa takie dobre....

a sprawdziles potem czy kogos nie trafiles?(znaczy sie ta myszka)

Old Post 14-11-2001 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

ja mam zwykłego Logitecha 3 klawiszowego i sens. 7.0

Czy ktos wie jak zrobić te skrypty do zmiany sens np. jak biore do ręki AWM, a później podniose AK47 ???? i żeby automatycznie sie zmieniało ???

Old Post 15-11-2001 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoaD!
Training (Enforcer)

Talking Sens TAB ENTER

Ja mam 6 i bardzo dobrze mi sie gra

When you frag ...... use DRAG !

Old Post 15-11-2001 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoaD! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoaD! Znajdź więcej post'ów przez  LoaD! Dodaj LoaD! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoaD! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
ja mam zwykłego Logitecha 3 klawiszowego i sens. 7.0

Czy ktos wie jak zrobić te skrypty do zmiany sens np. jak biore do ręki AWM, a później podniose AK47 ???? i żeby automatycznie sie zmieniało ???

Tak chyba sie nie da, zeby po podniesieniu broni automatycznie sie sens zmienial. Jedynie mozesz sobie zabindowac zmiane sensa do jakiegos klawisza

Old Post 15-11-2001 21:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

A ja mam od 3 do 4 ale to zalezne jest tez od innych ustawien.
Zreszta na kazdym kompie to sie zmienia i ciezko tu porownywac kto ma wiecej kto mniej.

Old Post 18-11-2001 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

W domu mam a4tech'a 4 klawisze + 2 scrole w cafe gram na logitechu 3 klawisze 1 scrol z naciskiem (chyba bo nigdy nie naciskam scrola ) i gram z sensem 7 na tej i na tej myszcze motywuje to tym ze z takim sensem mozna rownie dobrze szybko sie obrucic jak i dobrze przymiezyc a mi reka nie drzy jak gram (chyba ze mam mocna delirke ) wiec nie mam zamiaru grac na 2 czyli sensie dla dziadkow z ta choroba co sie lapy trzesa nie pamietamjak sie nazywa

Old Post 19-11-2001 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Logitech rulez !!! Ja mam 2 przyciskowa plus wheel ! Z kablem i z kulka , moja stara , wierna mycha nigdy jej nie sprzedam i nie wyrzuce ! ( no chyba ze sie zepsuje )

MSN [email protected]

Old Post 20-11-2001 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

ja zawsze jade na sensitivity 4

Old Post 21-11-2001 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

quote:
A ja mam problem mysz mi sie rozwalila i nie wiem co kupic, zeby sie nie rozwalilo za niedlugo. Doradzcie cosik

Hehe... W niektorych postach odradzano myszki A4Tech, ale ja wlasnie z takowej korzystam - A4Tech OpticEye (czyli jak sie mozna domyslic optyczna). Jedyne co mi sie w niej nie podoba po ponad pol roku uzywania, to to, ze schodzi z niej ta srebrna farba

Old Post 21-11-2001 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

Ja na sens max (quake, rtcw) lub 11 (inne gry)

Old Post 21-11-2001 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

MOj sens zalezy od tego czy jestem zmeczony czy nie Jak nie mam sily to gram na duzym sensie, zeby malo sie mycha namachac, a ajk jestem pelen sil to gram na sensie 2 lub 3 i macham mysza po calym biurku

Old Post 21-11-2001 15:21
Rzeznik
Siła wyższa

Talking

quote:
MOj sens zalezy od tego czy jestem zmeczony czy nie Jak nie mam sily to gram na duzym sensie, zeby malo sie mycha namachac, a ajk jestem pelen sil to gram na sensie 2 lub 3 i macham mysza po calym biurku

lol

Old Post 21-11-2001 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Czemu LOL ? Moglbys sprecyzowac o co ci chodzi ?

MSN [email protected]

Old Post 21-11-2001 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Czemu LOL ? Moglbys sprecyzowac o co ci chodzi ?

ROTFL

Old Post 21-11-2001 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Spoko , ale mi chodzilo czemu z wypowiedzi Destructora LOL ? He , rzeznik ?

MSN [email protected]

Old Post 21-11-2001 18:04
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Hejka

Ja pogrywam sobie na czulosci od 3 do 2 , ale wedlug mnie im nizsza czulosc mychy tym wieksza celnosc.

Old Post 21-11-2001 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Ale wtedy masz obnizana reakcje , z drugiej storny jak sie ma wyoskie sensivity , to ma sie przyspieszona reakcje , ale celnosc spada ! Dlatego najlpeiej tak posrodku miec ! 6-7 !

MSN [email protected]

Old Post 21-11-2001 18:25
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Spoko , ale mi chodzilo czemu z wypowiedzi Destructora LOL ? He , rzeznik ?

Tak tylko, nic mądrzejszego nie przychodziło mi do głowy.

Old Post 21-11-2001 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik

Tak tylko, nic mądrzejszego nie przychodziło mi do głowy.

lol

MSN [email protected]

Old Post 21-11-2001 18:59
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:21.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions