Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Astercity robi klientow w ...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
Dzeki ludzie przekonaliscie mnie tera musze wyskubac te 1600 zl i bedzie spox a co do lacza to aster nie jest taki zly ma tylko burdel w firmie i to niezly ale po za tym jest spox (na qlnecie ping 15 to norma raz mialem ping 2 !!! Na temat lacza satelitarnego nie bede sie wypowiadal bo nie mam nikogo kto to ma i sie tym chwali a wiec to by bylo na tyle

najpeirw ich jechal a teraz zachwala f4+al

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-11-2001 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Talking

Tak to jest w zależności od nastroju i sytuacji. Poza tym płace 80 zł za siec a chello kosztuje 150. A wiec nie jest tak zle

Old Post 14-11-2001 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Post ...

panowie zglosilem jush rezultaty do ut-w a jutro powinno to zrobic dbd

jutro wyjezdzam do berlina wiec mnie nie bedzie ale moge wam zdradzic ze nastepny mecz planuje z klanem...

Y2K community

w niedziele najlepiej...

Old Post 14-11-2001 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

ok ok :))

ok ok siwtnie panowie gratuluje ))
tylko TKK moze dasz mi jakies info bo wiesz ze nie bylem na meczu i nic nie wiem... zamieszcze info na sajcie..

Old Post 15-11-2001 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

ok ok :))

ok ok siewtnie panowie gratuluje ))
tylko TKK moze dasz mi jakies info bo wiesz ze nie bylem na meczu i nic nie wiem... zamieszcze info na sajcie..

Old Post 15-11-2001 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: ok ok :))

quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
ok ok siewtnie panowie gratuluje ))

httpp://fpp.pl/ut <--- tutaj masz dokladniuski opis Ottarka

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 15-11-2001 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Exclamation

Powie mi ktos dlaczego nie moge dodawac komentarzy na fpp.pl/ut ? Juz tak mam chyba z tydzien

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 15-11-2001 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Powie mi ktos dlaczego nie moge dodawac komentarzy na fpp.pl/ut ? Juz tak mam chyba z tydzien

a ja nie moge sciagac plikow, z fast downloadu ?? dlaczego ? pewnie nie ma na serwerze tych plikow ?
btw to nie jedyny problem na ORG'u nie moge komentowac newsow.

Old Post 12-12-2001 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

a ja nie moge sciagac plikow, z fast downloadu ?? dlaczego ? pewnie nie ma na serwerze tych plikow ?
btw to nie jedyny problem na ORG'u nie moge komentowac newsow.

Eeee z tego co wiem to na FPP sa problemy poprostu z plikami i juz od jakiegos czasu. To dlatego chyba. A na ORGu kazdy moze komentowac, jest tylko jeden wyjatek. Jezeli w komentarzu znajdzie sie znak ' [tak, wlasnie ' ] to taki komentarz zostaje odrzucony. To przez to ze php inaczej to interpretuje a nie ma napisanego do tego skrypciku zmieniajacego ' na inny znak. BTW, chodzi o to ' ktore jest na lewo od Enter, a nie to kolo konsoli.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 12-12-2001 15:06
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Unhappy heh

Z tego co wiem to trwają prace nad ut.pl i przez jakiś czas niebedziesz mógł dodawać komentarzy(ja też tego nimoge robic)

GrEaTEyE

Old Post 14-12-2001 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: heh

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Z tego co wiem to trwają prace nad ut.pl i przez jakiś czas niebedziesz mógł dodawać komentarzy(ja też tego nimoge robic)

hmm a ja moglem, ale teraz wchodzac na host'a moim oczom ukazuje sie brutalny napis

"UrbanTerror.pl

Serwis w trakcie budowy - Planowany start 19 grudnia.

http://urbanterror.pl"

hmm jak 19 grudnia ? wczesniej slyszalem ze bedzie to 15?

Old Post 14-12-2001 20:00
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Wink hehe

Deenq pomyliłeś się!!!
15 a nie 19 grudnia!!!

GrEaTEyE

Old Post 14-12-2001 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Re: heh

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

hmm a ja moglem, ale teraz wchodzac na host'a moim oczom ukazuje sie brutalny napis

"UrbanTerror.pl

Serwis w trakcie budowy - Planowany start 19 grudnia.

http://urbanterror.pl"

hmm jak 19 grudnia ? wczesniej slyszalem ze bedzie to 15?

SMSowalem z MajeSem, wszystko znow przez NASK, Domenka bedzie 19...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 14-12-2001 21:24
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Unhappy Q...a

Co ten znowu NASK od...er....la
Qrde jak się mówi 15 to 15 grudnia, a nie 19.
OJ niesłowny jest ten NASK!!!
a moze ut.pl będzie w 2003 roku???

GrEaTEyE

Old Post 14-12-2001 21:43
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:08.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions