Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > PoczĄtkujĄcy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Tak zlaczmy sie w komitywie dobrych graczy i wybaczajmy sobie nawzajem tk, a ten ktory zrobi to naumyslnie niech idze do diabla! HA HA HA HA(tu demoniczny smiech szalonego profesora)

A swoja droga tak ja Xenocide pisze standardowo wejscie kogos pod twoja lufe konczy sie killem obu. No coz to ludzie graja nie maszyny.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-11-2001 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

A moze jeszcze inaczej: jesli widzisz ze ktos strzela czyt. prowadzi ogien, to logiczne ze do kogos jesli chcesz mu pomoc to ustaw sie obok jakos etc. ale nie wskakuj przed niego i tyle... to takie proste.

Podobnie jak sie robi rush to juz do konca, tak mi sie wydaje, bo czesto pan biegnacy na przedzie nagle zawraca *w panice?* blokujac i wprowadzajac chaos wsrod reszta nacierajacych za nim co na typowym przykladzie dusta przy lecacych HE od CT i ich ostrzale konczy sie bezladna jatka niewinnych T

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 12-11-2001 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Tak mysle moze by ktos zebral tego typu wypowiedzi, uwagi, rady i napisal pozadne FAQ dla graczy wlasnie poczatkujacych zeby od poczatku dokladnie wiedzieli czego sie wystrzegac

Old Post 13-11-2001 02:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

wlasnie DarkXeno ... zbierz to i zrob pozadne FAQ.. he he

he he

Old Post 13-11-2001 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
wlasnie DarkXeno ... zbierz to i zrob pozadne FAQ.. he he

he he

khyh zebys sie nie zdziwil, bo co jak co ale pisac to lubie
Jak zalapie troche czasu (ostatnie egzamy na dniach) i rusze jeden txt do RTCW to sie za to wezme z przyjemnoscia, wrzuce na boarda, wspolnie skorygujemy, dodamy i pewnie pojdzie w swiat na stronki csowe, czym szerzej tym lepiej dla newbies

Old Post 13-11-2001 12:14
Partyzant
Partyzancik

Re: Re: Re: Re: Ale Kwas

quote:
Napisane oryginalnie przez XvX

Ja dokładnie tak samo! Tylko, że zanim najedźiesz na gościa celem i ten napis się wyświetli to może się okazać, że to jakiś lamer-Fragomaniak i w ciągu 0,06 ms jesteś x-) (LOL).

zgadzam sie z wami ale czasami gracze maja malo zycia i jak sie za pozno zorientuje to wtedy lezy i jest TK !! czasami zrobi sie TK jak sie oddaje lekko po nogach (ja z reguly tego nie robie ) i jeszcze mam pytanko czy wybaczacie poczatkujacym?? powinniscie bo ten poczatkujacy moze np. wygrac runde i apeluje do adminow (na boardzie jestescie aniolki a dopiero wszystko sie okazuje na servie) nie kickujcie ani nie banujcie poczatkujacych!!! wy tez kiedys zaczynaliscie!!!

uhhhh ale sie rospisalem

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 13-11-2001 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Ja zawsze oddaje HS jak ktos mnie zjedzie (joke)

Nie ma liosci dla faken TKerów lub lamek które niebardzo wiedzą o co chodzi ---> niech idą na LAN potrenować a nie syff w grze robić !!!! Jak kolo ma bombe i zapierdziela po całej mapie zamiast ja podłozyć lub niewie jak się to robi to wogóle powinien przerzucić sie na bierki albo warcaby . (tymbardziej że ma napisane co sie z bombą robi)

Wiem ze mało tolerancyjna wypowiedź ale tacy kolesie mnie wqrzają na maxa, i co z tego ze są nowi ? jest cała masa FAQ do CSa i to żadne usprawiedliwienie, że ktoś niezna ogólnych zasad tej gry!!

A jak permanentnie (ciągle, nagminnie) wali do swoich bo mu sie pomylilo to okulista sie kłania a nie jęczy i przeprasza ( dobrze jak przeprasza chociaż), ale ile mozna!!!

Sorry, ale jak ktoś sie za cos bierze to niech sobie zada troche trudu żeby chociaż podstawy znać !!

to tyle

Pozdro all

Old Post 13-11-2001 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

ja sie musze szczerze przyznac ze tez mi sie czasem zdazy jakis tk i dlatego jak i mnie ktos zabije to mu wybaczam i staram sie (nie zawsze wychodzi) nie rzucac miechem w takiej sytuacji. chyba ze koles hamsko specjalnie mnie zabije, albo jakis lamer bedzie walil we mnie 10 sek bo teamow z odleglosci dalszej niz 2 metry nie rozroznia to w takich przypadkach nie wybaczam

gg: 814986

mail me: [email protected]

Old Post 13-11-2001 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =CoolNet=bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =CoolNet=bOleK Znajdź więcej post'ów przez  =CoolNet=bOleK Dodaj =CoolNet=bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =CoolNet=bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Smile

Ja zawsze wybaczam.......ale niestety na niektorych serwkach nie dziala forgivetk
Ale staram sie to robic zawsze chyba ze mnie lama zabije specjalnie wtedy nie ma przebacz

Najbardziej co mnie wkurza to to ze trafiaja sie tacy ktorzy od razu w respawnie pruja w ciebie a ty wychodzac z bazy masz 20 hp ale coz to sa dopiero lamusy..........takich to tylko wykickowac.....albo nawet zbanowac

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 13-11-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

zgadzam sie z toba calkowicie simroff ( sory jak zrobilem blad w nicku) czasami sa takie lamy ktore przy starcie sprawdzaja jak dziala pistolet (niestety na swoich)!!! sa tez tacy ktorzy zaczynaj rZucac granaty na slepo byle rzucic!! widzialem takich ktorzy ze snajpy strzelali do swoich i sie tlumaczyli ze to nie chcacy (przecierz w snajpie jest zblizenie) a tak na marginesie to tez robie tk ale nieczesto

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 13-11-2001 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

spox, zawsze możesz wyedytowac swojego posta i poprawić

Old Post 13-11-2001 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XvX
.::[CZB]::.

Exclamation APEL

CZęsto taki lamer co 2 raz gra w CS'a, to nie wie że wśród nie go biegają tacy sami ludzie ja on, a nie bezuczuciowe, zimne komputerowe postacie. I TU KOLEJNY APEL DO NEWBIES:
PAMIĘTAJCIE! JEŚLI ZROBISZ TK, PRZEPROSISZ I POTEM ZROBISZ TO SAMO ITD. TO POMYŚL, JAK SIĘ CZUJE TEN MŁODY CZŁOWIEK Z AMBICJAMI, ZAPALONY DO AKCJI ZESPOŁOWEJ, GDY MU PRZEZ BIODRO PRZEŚWISTNIE KULA PT. "TEAM KILL". PRZECIEZ TO HAŃBA. I POMYŚLCIE TROCHĘ ZANIM NASTĘPNY RAZ NACIŚNIECIE SPUST!

.::<{[( *CZB* )]}>::.

Old Post 14-11-2001 06:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XvX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XvX Znajdź więcej post'ów przez  XvX Dodaj XvX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XvX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

witamy w grze logicznej counter-strike, tu trzeba myslec strzelanie do wszystkiego co nie jest toba to nie w tej grze
tetris->cs ?

Old Post 14-11-2001 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez kag
witamy w grze logicznej counter-strike, tu trzeba myslec strzelanie do wszystkiego co nie jest toba to nie w tej grze
tetris->cs ?

zapomniales ze jak ktos wychodzi z jakiegos tunelu etc. to nie konieczne jest twoj wrog na dole po lewej jest napis jak najedziesz na gracza oczywiscie nie musisz go czytac bo terro wyswietlaja sie na czerwono a ct na niebiesko

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 14-11-2001 12:21
DeZo
Veteran (Ogre)

Ta tylko wiesz taki koles powinien jeszcze wiedziec w jakim on jest teamie.....np wczoraj na serverze koles sie mnie pyta jak sie wlacza liste graczy i statystyki na tym serwerze

Wiecie ci jest najwieksza wada countera???
Otoz to ze wiekszosc TK przynajmniej w moim przypadku zdarza sie przez to ze przezuca graczy z teamu do teamu i tak w kolko
np w jednej rozgrywce natluklem 2 TK pod rzad bo mi sie pojebaly teamy.........nawt nie spojrzalem ze zamiast m4 kupuje kalacha

Old Post 15-11-2001 09:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

sorry przedmówco, ale ------>L.A.M.E.R !!

Old Post 15-11-2001 10:32
DarkXenocide
Prezes Poison

Sorry...
zawsze myslalem jak GENIALNA wiara to robi ... SORRY PRZEWALILO MNIE AUTO DO WAS. sorry za TK...
jak grasz tak dobrze ze jestes 1szy to znasz csa to raz
2: chyba dziwne ze zaczynasz w miejscu ktore atakowales co logiczne w innej druzynie
3: oo co ci goscie tu robia tak ubrani i to na poczatku rundy... zastrzele ich pewnie sie teleportowali i desant robia z czarnej dziury,,,

no more comments

Old Post 15-11-2001 17:02
DeZo
Veteran (Ogre)

Nie chodzilo mi dokladnie o to.......no ale skoro tak uwarzacie to wasza sprawa......nie bede z tego powodu plakal ze ktos mnie uwarza za lamera

Tylko iwylacznie wasza sprawa !!!!!!!!!!

Old Post 15-11-2001 20:19
Lis3n
Who Cares ??

a jak mnie kto prosi o miejsce to zregoly kinogo nie kickuje bo nie mam na zadnym servie admina!

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 16-11-2001 01:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Lis3n
a jak mnie kto prosi o miejsce to zregoly kinogo nie kickuje bo nie mam na zadnym servie admina!

LOL

A jak bys mial?

Old Post 16-11-2001 12:22
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide

LOL

A jak bys mial?

... to by kickowal (joke)

gg: 814986

mail me: [email protected]

Old Post 16-11-2001 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =CoolNet=bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =CoolNet=bOleK Znajdź więcej post'ów przez  =CoolNet=bOleK Dodaj =CoolNet=bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =CoolNet=bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

Re: Racja

DeSO14tOR dobrze gada...generalnie nie denerwuje mnie tak to ze ktos z mojej druzyny mnie przez przypadek zabije ale kiedy zabije mnie nie odzywajac sie slowem...nie powie sorry albo cos...widac nie przejol sie tym...traktuje kolege z druzyny jak bota. Ja wiem...kazdy ma prawo do bledow i nie ma tu wogole o czym gadac...nawet najwieksi wymiatacze czasem walna se TK dla relaksu... ale zasady dobrego wychowania powinny obowiazywac nawet w CS'ie dlatego kazdy kto ukruci zycie koledze z druzyny a tym samym pozbawi go na kilka minut przyjemnosci z gry powinen powiedziec chociaz "sorry" niestety nie zawsze tak jest...

Old Post 16-11-2001 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

sorry ze pisze na innym temacie ale tamten mi zamkenli ://
a wiec nemesis jezeli masz ten sam cd key to qp se nowy!!!
teraz ja przez ciebie nie moge grac na goralu jak ci dalem forse to mogles od razu zalatwiac!! a w ogole to co ci do tego ile mam lat i wzrostu (zreszta nikogo to obchodzi bo po co?)

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 17-11-2001 15:34
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Partyzant
sorry ze pisze na innym temacie ale tamten mi zamkenli ://
a wiec nemesis jezeli masz ten sam cd key to qp se nowy!!!
teraz ja przez ciebie nie moge grac na goralu jak ci dalem forse to mogles od razu zalatwiac!! a w ogole to co ci do tego ile mam lat i wzrostu (zreszta nikogo to obchodzi bo po co?)

Ojeju ..... ale ty jestes madry w gebie. Chcesz mi cos powiedziec to przyjedz, daleko nie masz. Pozatym temat jest zamkniety (kropka)

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 17-11-2001 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:01.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions