Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Co Za niedobra Cafe !
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Thumbs down

boshe jedyny to ja nie wiedzialem, ze ludzie nie umiemja jeszcze citow od skryptow/bindow odrzoniac...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2001 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pesel
Szef Kuchni Świata

Re: Skrypty??????

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Chodzi mi o skrypt dotyczacy np.blokady na puszczaniie seri dokladnie taki ze masz sobie switcha na klawiaturze ze mozesz strzelac seria albo tylko pojedynczym strzalem....
Jak myslicie to jest czit czy nie???
Chcialbym znac wasze zdanie...

Kiedyś chciałem zobaczyć czy z tym skryptem do strzelania jes troche lepiej ale to jest absolutna lipa...biegniesz z kałachem (masz ustawioną krótką serię) i wpadasz na wroga...i co? giniesz z pełnej serii wyprykując 2-3 pociski, no chyba, że zdążysz przełączyć ale w/g mnie jest to awykonalne...i wiesz co?...

Old Post 23-11-2001 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pesel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pesel Znajdź więcej post'ów przez  pesel Dodaj pesel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pesel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Talking Dzieki

Ja o tym wiem, ale sa osob ktore uwarzaja to za wspomaganie.
Twierdza ze oni uczyli sie strzelac na odleglosc bardzo dlugo a ja w latwy sposob robiac sobie tego skrypta mam to od razu...ja twierdze troszke inaczej ale niestety tacy sa ludzie
Nie zmieni sie nic a czit pozostanie czitem, skrypt skryptem a bind bindem
Takie jest moje zdanie na ten temat.........

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 23-11-2001 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blackpussy
Skilled (Knight)

Angry

********** w bambus ****.
Ludzie nawet nie potraficie sie przyznac do czitowania.
*******enie o Szopenie Czitujesz wiec miej chociaz honor sie przyznac.
Szkoda ze ziemia nosi takie gowno jak cziterzy

This Is How We Do It In The --->TOP GUN <---

Old Post 23-11-2001 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blackpussy Znajdź więcej post'ów przez  Blackpussy Dodaj Blackpussy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blackpussy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Sorry !!!!!!!!

Sorry ale ja za czitera to sie nie uwarzam wiec od******* sie!!!!!!

Ale skoro masz jakies ale wyzywajac od cziterow osoby nie czitujace to **** twierdze ze sam czitujesz........

Najprostsze wytlumaczenie tego co zes powiedzial........

I zanim napiszesz taki tekst to zastanow sie troszke wczesniej nad tym co piszesz!!!!!!!!!!!!!!!

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 23-11-2001 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Dalej nerwy

Old Post 24-11-2001 03:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:19.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions