Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > O T2 słow kilka
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Icea
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez RaT
hehe Icea zawsze mozesz zainstalowac starego podcziwego Win 98

albo poczekac na Łatkę do Tribes2

Poczekam...poczekam, jeżeli ma to usprawnić grę w T2 to będe czekał aż do @#$@%#$ śmierci. A narazie korzystam z WinMe.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-12-2001 18:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Wlasnie zapodali, ze Sierra zgodzila sie na opracowanie kolejnego patcha. Teraz chlopaki szukaja firmy, ktora go wykona. Po okresie zamrozenia widac oznaki topnienia lodow... :-)

Old Post 06-12-2001 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sith
Skilled (Knight)

Talking

niom to tak wczoraj kupilem t2 :p a teraz napiszcie gdzie gracie i gdzie mozna was najczesciej spotkac i w jakich godzinach plz

Old Post 06-12-2001 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sith Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sith Znajdź więcej post'ów przez  Sith Dodaj Sith do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sith prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Sith
niom to tak wczoraj kupilem t2 :p a teraz napiszcie gdzie gracie i gdzie mozna was najczesciej spotkac i w jakich godzinach plz

Cool, ja gram tylko na katabatikah i dodawaj do xywy_PL aby łatwiej można było się poznać i dogadać (jako prawdziwy TEAM)

Ja gram narazie (póki jeszcze nie mam stałego) po 18:00 na katabatikach.

Old Post 06-12-2001 21:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sith
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Icea

Cool, ja gram tylko na katabatikah i dodawaj do xywy_PL aby łatwiej można było się poznać i dogadać (jako prawdziwy TEAM)

Ja gram narazie (póki jeszcze nie mam stałego) po 18:00 na katabatikach.

Aha oki doki ogolnie uzywam xywy: Toulen jakbys mogl podac jeszcze ip serverka to by bylo cool

Old Post 06-12-2001 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sith Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sith Znajdź więcej post'ów przez  Sith Dodaj Sith do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sith prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Sith

Aha oki doki ogolnie uzywam xywy: Toulen jakbys mogl podac jeszcze ip serverka to by bylo cool

Jak bede musiał zapamiętać wszystki enicki to zwariuje, dodaj Tulan_PL i będzie Cool

A serwerki to:

!GAME SURF.DE KATABATIC 212.122.148.28001
I
!GAME SURF.DE KATABATIC/2
A drugi spingujesz, znajdziesz je for sure

Old Post 07-12-2001 20:45
RaT
Skilled (Knight)

blah mnie wywala non toper z tych gamesurf ... i niemoge tam grac !?

czemu ?

Old Post 07-12-2001 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RaT Znajdź więcej post'ów przez  RaT Dodaj RaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez RaT
blah mnie wywala non toper z tych gamesurf ... i niemoge tam grac !? czemu ?

Jeżeli grasz na modemie to przyswyczajaj się bo będzie tak ciągle. Manie też wywala (bo mam modem). Grałem na stałece było OK. Najbardziej mnie wkurza gdy jestem w pierwszej 6-tce w punkatcji i mnie wywala SUCK!

ALe coś za coś. niestabilny serw za mały ping

Old Post 08-12-2001 16:57
RaT
Skilled (Knight)

quote:

Jeżeli grasz na modemie to przyswyczajaj się bo będzie tak ciągle. Manie też wywala (bo mam modem). Grałem na stałece było OK. Najbardziej mnie wkurza gdy jestem w pierwszej 6-tce w punkatcji i mnie wywala SUCK!

ALe coś za coś. niestabilny serw za mały ping

heh mam stalke 1 meksa bo to caffe no i na tym servie moge sobie pograc przez cale 30 sekund :> hehe miodzio

Old Post 08-12-2001 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RaT Znajdź więcej post'ów przez  RaT Dodaj RaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

a ja mam staly modem :p cale 56kbps
i mnie z nikad nie wywala....

Old Post 09-12-2001 00:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez de_StEELhEArT
a ja mam staly modem :p cale 56kbps
i mnie z nikad nie wywala....

MAsz farta

Old Post 09-12-2001 13:40
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

oczywiscie slowa staly uzylem zeby podkreslic iz nie uzywam niczego innego a nie dlatego ze to jakies cudo kablowe...
zwykle v.90 do tepsy

Old Post 09-12-2001 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sith
Skilled (Knight)

quote:

Jak bede musiał zapamiętać wszystki enicki to zwariuje, dodaj Tulan_PL i będzie Cool

A serwerki to:

!GAME SURF.DE KATABATIC 212.122.148.28001
I
!GAME SURF.DE KATABATIC/2
A drugi spingujesz, znajdziesz je for sure

super fajnie thx mialem reinstalke systemu takze patche znoof autoupdatem trzeba bedzie sciagnac i bede zawsze zacznal od tych servoof o ile je zobacze :p

Old Post 10-12-2001 12:42
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Mam zainstalowane T2 wraz ze wszystkimi patchami, skonfigurowane, ze skryptami, demami i okolo 100 map. Do tego maly magiczny pliczek TribesNoCD i... caly katalog mozesz tak jak jest zwalic na sidika 700 MB. Reinstalka polega wowczas wylacznie na przekopiowaniu katalogu - jakies 5 minut zamiast godziny. Zreszta tak przygotowany T2 daje sie odpalic bezposrednio z sidika, wiec jak ktos chce zaoszczedzic 670 MB, to ma wlasnie metode :-)

Old Post 10-12-2001 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Moim zdaniem gra z CDku to nie najlepszy pomysł...powolny dostęp, dobre to jest tylko na kopie gry,

Old Post 11-12-2001 17:52
Icea
Guest

Thumbs up

Gdzieś czytałem że ma wyjść nowy patch do T2
tylko nie pamiętam gdzie (kiurde chyba mam skleroze).

Old Post 11-12-2001 17:56
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Gra z CD moze byc alternatywa, gdy potrzeba na gwalt prawie gigabajta wolnego miejsca na dysku. Nikt nie zmusza do grania z CD na co dzien.

Info o nowym patchu bylo na wszystkich liczacych sie serwisach informacyjnych. Tym niemniej od decyzji do samego patcha droga daleka.

Old Post 12-12-2001 18:27
Sith
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
.... Do tego maly magiczny pliczek TribesNoCD i...

Yavor czy mozesz mailnoac mi ten pliczek plz:
[email protected] plz

Old Post 12-12-2001 19:15
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>bojler

Absolutnie nie.

>Nie widze sensu robienia podwodnejgry..... wiec wystarczy
>sprzetu dla marins.

Ja widze :-) To rownanie na gorze baaaaardzo mi sie podoba. Zauwaz, ze T2 to jest juz mieszanka powiedzmy UT z symulatorem jazdy (grawcykl) i lotu. Dosc ladnie sie to sprawdza i wierze, ze gdyby dobrze przygotowac gre (rany, ale to by musial byc zespol luda, zeby to zrobic...), to wielu milosnikow symulatorow lotu czy innych silent hunterow mozna by bylo przechwycic w T3 :-)

>MOZLIWOSCI JEDNOSTEK "PIESZYCH"
>w cudzyslowiu bo niektore beda mialy deski pod nogami, a
>inne butelki przed nosem :-P

Zadnych desek.

>Batman, ... sprzecior batmana wykonuje pikny zakret,

Nie podoba mi sie ten pomysl. Gra moze stracic sens, jesli wszyscy beda mieli takie narzedzia do dyspozycji. Hak... ciekawy pomysl, ale dla scouta, do wykorzystania powiedzmy raz (gwaltowny zakret itp.).

>HAK - mozna go uzwac wszedzie i zawsze. Przyczepia sie do

Yep, mogloby byc ciekawie :-)

>przyczepiony. Uciekasz z flaga, podlatuje shrike lapiesz
>sie go i zawiezie cie do bazy.

Tia, ino bym zrobil, ze przy zbyt duzych przyspieszeniach i/lub losowo peka lina. Tandete robia w tym T3, nie?

>jak na linie. Strzal np:. spinfusorem w line przerywa
>kontakt z kolka(ktora exploduje), a twoj hak sie
>regeneruje po paru sekundach.

To ja poprosze laserek argonowy do przecinania takich lin :-) No i bez regenerowania haka, masz jeden i tyle. Wygodnis z tego mana, niech go licho...

>DODGE - potrzeba mi dodgy w ciasnych pomieszczeniach.
>rzeciez odepchniecie sie od sciany albo nagly zryw to
>normalnie czlowiek moze wykonac, wiec czemu nie w grze(?),
>ut jest przykladem jak pieknie taki dodge dziala. No a
>dodge i jetpack..... oj pikus.

Nie ma dodgy przy jetpacku. Powinny byc tylko u scouta na ziemi, ograniczone u assaulta. Taki dodatkowy doping do uzywania innych packow niz tylko energy pack. Gosc moglby sie meczyc, np. po 5 dodge'ach pod rzad skacze na mniejsza odleglosc. No i bez tego wypinania tylka rodem z ut prosze, tylko podskok, zero salta :-P

>bomba z opoznionym zapalnikiem - do rozbrojenia przez
>enginera

Ye ye, ze odpowiem na podpis mysiego :-)

>jump pod - wbiegasz na kladke i zostajesz wyrzucony w
>chmury =)

Mogloby byc sensowne. Zreszta w jednym z licznych tedwojkowych modow jetpack ma funkcje "superdopalacza". Mozesz uzyc tego tylko raz, ale po uzyciu ty ogladasz gwiazdy, a przeciwnik smuge dymu ciagnaca sie po horyzont. Temu jestem przeciwny (bo ludzie za czesto zwiewali), ale pady... byle nie za duzo i byle jako urzadzenia, ktore trzeba kosztem czasu dostarczyc w okolice bazy przeciwnika.

>kieszen na dwa rodzaje granatow/flar

E tam, kieszen... Faworytki na granaty. Dlaczego nie moge wziac po jednym kazdego typu???

>mozesz podejsc do jakiegos goscia i zadac mu smiertelnego
>kopniaka

Nie.

>okulary - UV/PODCZERW/ALFA/BETA/GAMMA/ wzmacniacz obrazu
>(gdy ciemno) i co kto sobie zyczy.

AvP2 z T3 robimy? :-P W sumie tak, z nastepujacym ograniczeniem: okulary takie sa integralna czescia pancerza i mozesz je zdjac lub wymienic wylacznie w stacji przezbrajania. To zawsze musi byc kompromis, inaczej nie bedzie gry (bo kazdy bedzie biegal z okularami).

>ACZKI
>no wiec mozesz np:. zabrac na plecy, albo wadzic na
>cozlg/transporter czy co tam sie da..... paczke.

Nie widze zastosowania? Przeciez masz pack juz teraz :-P

>paczka flar - twoja baza jest ostrzeliwana rakietami i

E tam... bez przesady prosze :-P

>paczka flar2 - flary swietlne - strzela jedna flara lotem

Flary swietlne to dobry pomysl, ale paczka z flarami swietlnymi to zly pomysl :-P

>paczka min - stawiasz, wlaczasz, uciekasz paczka wyrzuca w
>powietze miny piechotne, ktore sie rozstawiaja dookola,
>paczka sie rozsypuje i tyle =)

Bardzo ladnie opisales jeden z typow bomb... :-P

>paczka magnetyczna - jesli jakis pojazd nan ia wjedzie,
>zostaje pozbawiony oslony i czesci energii. taka paczke
>mozna podrzucic pod czyjes HMB i aktywowac.... no i cel
>latwiejszy do zniszczenia.

A to nieglupie. Taki wstrzas elektromagnetyczny...

>paczka naprawcza - stawiasz obok siebie lub obok pojazdu.

Nie, bo zubaza to gre.

>paczka cloack - gdy gosciu niesie paczke cloack, znikaja
>wszystkie jednostki w poblizu (do 25m), wiec maly oddzial
>moze z takim goscie wejsc nawet do bazy, lub tuz pod nos
>wroga. Mozna tez zamaskowac jakis pojazd, jesli nie jest
>za duzy.

Ciekawy pomysl i musze sie zastanowic, dlaczego mi sie nie podoba :-P

>paczka ammo - po prostu mozna z niej pobierac ammo. Jesli

Yep, nieglupie, zwazywszy ze idziemy w kierunku nielimitowanej broni energetycznej przy limitowaniu konwencjonalnej.

>paczka- [uzywajac tego wyrazu mam na mysli
>pojemnik/urzadzenie/gadzet]
>Takie paczki maja przycisk autodestrukcji (jakas taka
>czerwona plamka). Snajper gdy celuje w paczke chce ja
>rozwalic, ale jesli ma dobre oko i trafi w przyciski, moze
>przestawiac jej tryby oraz ja zdetonowac =)

E.... Be.... Fe...

>dobra.... narazie starczy, ogolnie - wieksze, szybsze,
>lepsze, wiecej ! ja sie zastanawiam jak taka wojna by
>przebiegala.......

Dlugo. No i... hm... mam wrazenie, ze tam nie istnialyby juz klany, a klanowki bylyby rozgrywane miedzy... oddzialami klanow :-)

W T4 spodziewalbym sie juz nawet funkcji korespondenta wojennego (z bezposrednim podlaczeniem do CNN :-P).

>w koncu teren podatny na uszkodzenia (kratery, rowy,
>okopy)

Yep, ale bez przesady - vide moj post na Polskim Forum.

>buynki ktore po bombardowaniu sa pokiereszowane i plona
>ogniem (hmm sprzet gasniczy?).....

Sprzet gasniczy - yeaaaaa....

>duuuzy krater po nuc-e.

Co Ty z tym nukem... no sie zaredimerowal dokumentnie...

>W sumie mechanizm terenu jest prosty, w miejscu explozji,
>punkty(wierzcholki)okolicznych poligonow zmniejszaja swoja
>wysokosc.... i tak do oporu....... hmmm przebic sie
>koparka przez gore..... wieel wspanialych mozliwosci....
>aj... czemu ja nie umiem pisac gier ?

Wierz mi, swiat jest wytapetowany ludzmi z doskonalymi pomyslami... z ktorych zwykle realizowane sa te gorsze :-P

Old Post 12-12-2001 19:51
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Shazbot, nie to forum... sorki, ale te skrypty php dzialaja generalnie dziadowsko i wlasnie mi sie zwinelo inne forum...

Na szczescie post miesci sie w temacie T2 :-)

Old Post 12-12-2001 19:52
Jarek
Pop Shop Boy :P

Talking

Geez, co sie dzieje
Ludziska sie zaczeli interesowac t2
Cieszem sie bardzo, jak ktoś będzie chciał pograć to walić domnie na ICQ#: 142485259

Old Post 18-12-2001 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sith
Skilled (Knight)

Talking

Niom wiesz tepsa tak pochrzanila routing w PL ze tutaj mam pingi w granicach 150 - 200 a jak IPartners dziala OK to w UK w D mam pingi jakies 70 - 90 :p nawet w diablo2 da sie grac na USWest przy pingu 250 - 400

Old Post 18-12-2001 16:21
Icea
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Yareq
Geez, co sie dzieje
Cieszem sie bardzo, jak ktoś będzie chciał pograć to walić domnie na ICQ#: 142485259

Więcej polaków = więcej serwów polskich - cieszmy się

Old Post 18-12-2001 18:56
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Bedzie wiecej, spokojnie. Ze wszystkich FPS-ow T2 jest jedynym, ktory pozwala na w miare sensowne i sprawiedliwe przeprowadzanie klanowek i turniejow przez internet. Inne gry sa totalnie zalagowane, a to, co sie dzieje w UT, przekracza wszelkie wyobrazenia...

Yareq, podaj, pod jakim jestes nickiem w T2, wysle Ci invite'a na Polskie Forum w T2.

Old Post 19-12-2001 01:08
Jarek

quote:
Yareq, podaj, pod jakim jestes nickiem w T2, wysle Ci invite'a na Polskie Forum w T2.

Yareq_pl

Edytowane przez Jarek dnia 19-12-2001 o godz. 08:15

Old Post 19-12-2001 07:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez Yareq
Geez, co sie dzieje

jak to co sie dzieje ? ja wpadlem na tribes2.fpp.pl

Old Post 19-12-2001 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RaT
Skilled (Knight)

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag

jak to co sie dzieje ? ja wpadlem na tribes2.fpp.pl

no no

Moze cos sie ruszy :>

Old Post 19-12-2001 19:58
Jarek

Ludziska wiedcie co sie dopisywało do lini poleceń Tribes2.exe żeby przy odpalaniu pomijało AutoUpdater, i odrazu odpalało gre online ?

SierraUpdater mi sie ciągle wiesza

Old Post 19-12-2001 22:54
sYs|yavor
Elite (Fiend)

LOL...

O tyle ten lol, ze, zgodnie ze sformulowaniem z Twojego posta, aby odpalic gre online nalezy wpisac w skrocie, po tribes2.exe, nastepujacy parametr:

Old Post 20-12-2001 01:19
Sith
Skilled (Knight)

niom moze i sie ruszy, juss dwie osoby z naszego tyci tyci klanu oprocz mnie zaczelo interesowac sie tribes'em - nie duzo ale zawsze cosik i jeszcze raz zapytam gdzie z regoly gracie na jakich serverkach ?

Old Post 20-12-2001 07:21
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:05.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions