Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Liga RTCW
Czy Polska Liga RTCW ma szans e zaistniec?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak :> 60 84.51%
Nie :< 11 15.49%
W sumie: 71 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
kag
fenix

nie widac klanow na serwerq [ bo cos mi sie dziwnue wydaje ze my tu mowimy o serwerach a tak na prawde to o RyBach ] no to przeciez jest proste - ja wczoraj zeby sie wbic czekalem ponad 30 minut - wisialem na all-seeing eye i dopiero jak kogos wywalilo to sie wbilem - po prostu nie ma gdzie grac, gdyby nie ByRY-RyBy to by bylo tragicznie, niech no wyjdzie ten wolf u nas to sie zytuacja powinna zaczac poprawiac

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-12-2001 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
nie widac klanow na serwerq [ bo cos mi sie dziwnue wydaje ze my tu mowimy o serwerach a tak na prawde to o RyBach ] no to przeciez jest proste - ja wczoraj zeby sie wbic czekalem ponad 30 minut - wisialem na all-seeing eye i dopiero jak kogos wywalilo to sie wbilem - po prostu nie ma gdzie grac, gdyby nie ByRY-RyBy to by bylo tragicznie, niech no wyjdzie ten wolf u nas to sie zytuacja powinna zaczac poprawiac

Hmm... to czy jak wolf u nas wyjdzie i sytuacja sie zmieni zalezy od tego ile osob bedzie mialo cd-key (czyli teoretycznie oryginalnego wolfa). Moze nastapic jakis dziwny rozlam - kolesie co maja oryginal na serverach legalnych i ci co go nie maja na serverach 'undergroundowych'... Ciezko na razie gdybac ale moze nie byc za wesolo. Jak na razie jest tylu samo chetnych kupic oryginal jak i tych co go kupowac nie chca (przynajmniej biorac pod uwage boardowa ankiete).
Pozdrawiam

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 07-12-2001 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

Hmm... to czy jak wolf u nas wyjdzie i sytuacja sie zmieni zalezy od tego ile osob bedzie mialo cd-key (czyli teoretycznie oryginalnego wolfa). Moze nastapic jakis dziwny rozlam - kolesie co maja oryginal na serverach legalnych i ci co go nie maja na serverach 'undergroundowych'... Ciezko na razie gdybac ale moze nie byc za wesolo. Jak na razie jest tylu samo chetnych kupic oryginal jak i tych co go kupowac nie chca (przynajmniej biorac pod uwage boardowa ankiete).
Pozdrawiam

Mam cicha nadzieje, ze kilka serverow nie bedzie wymagac jakiegos kapitalistycznego keya bo jak tak nie bedzie to trzeba bedzie zabrac swoj tornister i kredki i zajac sie czyms innym ...

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 07-12-2001 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

No coz prawdopodobnie oznacza to ze [BK] bedzie sie kisic na wlasnym podworku i od international ladder moze zapomniec ( C4 sie gdzies zapisalo - rozumiem w takim razie ze wszyscy jak jeden maz kupuja oryginaly ) . Bo raczej watpie by np.BarrysWorld , Jolt czy GamesDomain dalo sie namowic na stawianie scrakowanych servow

Old Post 14-12-2001 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
No coz prawdopodobnie oznacza to ze [BK] bedzie sie kisic na wlasnym podworku i od international ladder moze zapomniec ( C4 sie gdzies zapisalo - rozumiem w takim razie ze wszyscy jak jeden maz kupuja oryginaly ) . Bo raczej watpie by np.BarrysWorld , Jolt czy GamesDomain dalo sie namowic na stawianie scrakowanych servow

Heh powodzenia dla C4 . Co do naszego podworka to na razie nie ma co u nas kisic . Powiem szczerze - leje na zachodnia lige ot co. Jak ktos mi postawi 2mb lacze to mozna bedzie sie zapisac a tak na razie na SDI na zapchanych serverach w PL mam pingi ok 200 ...

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 14-12-2001 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Heh powodzenia dla C4 . Co do naszego podworka to na razie nie ma co u nas kisic . Powiem szczerze - leje na zachodnia lige ot co. Jak ktos mi postawi 2mb lacze to mozna bedzie sie zapisac a tak na razie na SDI na zapchanych serverach w PL mam pingi ok 200 ...

eee a ja i na SDI sprobuje...przeciesz nie musze wygrywac nie?

Old Post 14-12-2001 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking

Watro sprobowac....dla chcacego nic trudnego a nuz widelec cos wygramy???Bo jak na razie u nas na pdworku rtcwPL to cisza....i nudy

Old Post 14-12-2001 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

C4 jest na teamwarfare czy jakos tak juz od dawna, nie wiem czy grali cos nie sprawdzalem

Nudy tak, w sumie sa 2 serwy i byry napchane na maxa, toadie luzny zazwyczaj, ale bez statow, moze to problem? btw ja czesto wychodze z toadie po paru min, bo nie mam sil grac z lameria... 0 supportu, 0 efektywnosci jak juz cos robia. Robi sie bleee... boje sie, niech przyjda nowi ludzie z innych FPP wiedzacy jak grac i chcacy grac na poziomie.

Got mit uns!

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 14-12-2001 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Thumbs up

Wiec sam juz widzisz ze tylko jakis tam procent nas graczy jest w stanie dobrze grac i jakis tam procent Ligi juz powstala ale to jest moim zdaniem 15% ze 100% wiec nadal dno.......a co do statof to ich nie powinno byc a z drugiej strony te staty w jakis sposob mobilizuja graczy inych do ciaglego grania

Old Post 14-12-2001 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
C4 jest na teamwarfare czy jakos tak juz od dawna, nie wiem czy grali cos nie sprawdzalem

Ja tez nie wiem... tez nie sprawdzalem
Zreszta nie mam jeszce oryginalka.

A na Toadie to my czasem wieksza grupa wchodzimy, jak sie zrobi mobilizacje na kanalach (#wolfpl, #c4). Wtedy na support mozesz liczyc.

Old Post 14-12-2001 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

A na Toadie to my czasem wieksza grupa wchodzimy, jak sie zrobi mobilizacje na kanalach (#wolfpl, #c4). Wtedy na support mozesz liczyc.

O ile wiem to Toadiego nie ma..........

Old Post 25-12-2001 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [WP]SS-MAN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [WP]SS-MAN Znajdź więcej post'ów przez  [WP]SS-MAN Dodaj [WP]SS-MAN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [WP]SS-MAN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN

O ile wiem to Toadiego nie ma..........

jest nazywa sie C4|Clan ... szkoda ze juz niedlugo napewno nie bedzie

Old Post 31-01-2002 00:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

CIagle nie widze tu nowych topikow,,, cos mam nie tak z boardem tutaj moze sie refreshnie mi cos po tym poscie moim

Old Post 22-02-2002 04:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

hehe ja tez nie widzialem zadnego posta od posta Shiro z 31-01-2002 01:32..... a na glownej stronie boarda widac ze posty tutaj dochodza :>

Old Post 22-02-2002 12:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

No ja tez juz mialem takie problemy, ale zawsze przechodzilo po kilku dniach. To jest jak na razie u mnie rekord...

IRCnet: #polishlegion

Old Post 22-02-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

hehe ale najzabawniejsze jest to ze posty DarkXeno i PsychOPATA widze a reszty nie :>

Old Post 22-02-2002 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

No wlasnie... DarkXeno, Cain i swoje widze, a reszty nic... Zupelna pustka...

Old Post 23-02-2002 03:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT
No wlasnie... DarkXeno, Cain i swoje widze, a reszty nic... Zupelna pustka...

zapytaj Raptora
http://board.fpp.pl/forumdisplay.php?s=&forumid=6

albo sprobuj wywalic cookies i wejsc na board

Old Post 23-02-2002 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Mala ankietka na PRL dot, next edycji SHOW ME MO'MONEY

Old Post 13-03-2002 04:10
DarkXenocide
Prezes Poison

Exclamation RTCW 1.3

Punk buster i patch 1.3 info newsy: prl i rtcw.fpp.pl
Check topick na PRL.

Admini serwow zainstalujcie co trza jak najszybciej.....
pomine ze czesc serwow to 1.0 nadal.....

Old Post 14-03-2002 11:46
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Re: RTCW 1.3

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Punk buster i patch 1.3 info newsy: prl i rtcw.fpp.pl
Check topick na PRL.

Admini serwow zainstalujcie co trza jak najszybciej.....
pomine ze czesc serwow to 1.0 nadal.....

W momencie, kiedy pisze te slowa link na stronce rtcw.fpp.pl do patcha 1.3 jeszce jest na zachod. Ja juz sciagnolem i jesli ktos chce pociagnac z serwa krajowego to zapraszam do "brania" patcha z downloadu [TC] http://www.plagae.centrume.krakow.p..._Update_1_3.exe

Edytowane przez PsychOPAT dnia 16-03-2002 o godz. 18:44

Old Post 16-03-2002 13:06
Cougar
Elite (Fiend)

Re: Re: RTCW 1.3

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT

W momencie, kiedy pisze te slowa link na stronce rtcw.fpp.pl do patcha 1.3 jeszce jest na zachod. Ja juz sciagnolem i jesli ktos chce pociagnac z serwa krajowego to zapraszam do "brania" patcha z downloadu [TC] http://www.plagae.centrume.krakow.p...oPlayer-103.exe

mozna tez pociagnac z dwnl poison http://netfm.lemon.pl/wolf/Wolf_Update_1_3.exe

dales lnka do wolfdemoplayer'a nie patcha, chyab chodzilo ci o ten link:
http://www.plagae.centrume.krakow.p..._Update_1_3.exe

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Old Post 16-03-2002 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: RTCW 1.3

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Cougar

mozna tez pociagnac z dwnl poison http://netfm.lemon.pl/wolf/Wolf_Update_1_3.exe

dales lnka do wolfdemoplayer'a nie patcha, chyab chodzilo ci o ten link:
http://www.plagae.centrume.krakow.p..._Update_1_3.exe

He he he, tak to jest, jak sie cos robi w pospiechu
Dziex za wykrycie bledu i podanie poprawnego linq, ja juz ten wyzej poprawilem.

Old Post 16-03-2002 18:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:22.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions