Co do SP i MP to grzebalem nad tym 48h wydaje sie prawie mozliwe zrobienie tego, jednak zawsze bedzie to dalekie od idealu.
Postepy nad moim pakiem widac w news na naszej www sa skriny juz 3 klas. Celem sa nowe skinki , ulatwiajace rozpoznanie klas i cieszace oko oraz NO MORE WINTER CLOTHES Mam dosc tych plaszczy, moje chlopaki juz je zrzucili. Testerzy jak narazie nie myla ich z wrogami :>
W tej chwili z modyfikacji poza modelami/skinami do nich, apteczki maja inne oznaczenia i lekko zmieniony kolor- latwiej je wyroznic, venom gun ma troszke inne kolory, w menu glowny MP jest nazistowska flaga. Ubot na mapce z ubotem hehz , ma kamuflaz kiosku i flage syngalizacyjna dla lotnictwa na podkladzie.
Axis: zmienione mundury, dodatkowe odznaczenia, medale, helmy etc.
US gotowe sa 3 skiny: LT M S, na podstawie Kompani braci, z wyj medyka ktory ma bialawa kurtale, tak jak niemiecki odpowiednik. Zastosowałem bardziej zielone mundury jak w filmie u LT i S, oraz oznaczenia kompani E + beretke oznaczaja wyroznienie prezydenta dla pulku, jak w ostatnim odcinku BOBów Helm medyka zostal zmodyfikowany *krzyz z przodu red w bialym kole pod siatka maskujaca, krzyz z tylu zielony w bialych kole. All helmy maja na bokach biale "serduszko Pik" - kompania E. Pozniej dodam jeszcze odznaki spadachroniarzy.
Czekam na koments i uwagi.
Jesli ktos sie zastanawial czemu sie krece po specu na byry wchodzac i wychodzac co chwile to juz wie testing in progress... bip bip bip
Edytowane przez DarkXenocide dnia 18-12-2001 o godz. 07:29
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|