Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > clan r3
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy eh

sxl zapowiadał że www.clanr3.prv.pl będzie naszym "centrum" i będzie się z tamtąd można dowiedzieć wszystko... na tomiast ja pierwsze słysze o tym że np. r3krutem jest thor i leon... piszcie coś na tą stronke bo tam prawie nic nie ma w pouwnaniu do stronek zagranicznych klanów... oglądnijcie sobie dla przyqadu stronke niemieckiego klanu one... można się z niej wszystkiego dowiedzieć jeśli się oczywiście zna niemiecki :/ ale moim zdaniem jest bardzo ładna... :-/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-12-2001 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy eh

sxl zapowiadał że www.clanr3.prv.pl będzie naszym "centrum" i będzie się z tamtąd można dowiedzieć wszystko... na tomiast ja pierwsze słysze o tym że np. r3krutem jest thor i leon... piszcie coś na tą stronke bo tam prawie nic nie ma w pouwnaniu do stronek zagranicznych klanów... oglądnijcie sobie dla przyqadu stronke niemieckiego klanu one... można się z niej wszystkiego dowiedzieć jeśli się oczywiście zna niemiecki ale moim zdaniem jest bardzo ładna... :-/

Old Post 22-12-2001 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

jak ktoś zna niemiecki to prosze o przetłumaczenie mi tegi :

Der Clanwar, welchen wir heute verloren haben war im enteffekt ein Fight gegen so rund 10 Spieler (Specs mitgerechnet)... Aber wie das so ist war das nicht das einzige Problem! Wir verloren den Fight mit 2 Punkten Rückstand 15 zu 17... Warum? das könnt Ihr hier lesen.

Leider sind nicht sehr viele Clans dazu bereit ClanWars ausserhalb der Ligasaison zu betreiben, was auch ausschlagsgebend dafür war das wir unter folgenden Bedingungen weitergespielt haben.

z góry thx!
ps. proponuje klanówke z POD'em(ping-of-death)

Old Post 23-12-2001 00:55
sxl
Want some?

tj napisalem na stronie klanowej, mecz byl dobry, jedynie docks musimy konkretnie opracowac, bo deen i Ottar wiedza dokladnie dlaczego bylo tam tak slabo, jednak ogolnie GG, szczegolnie za gre na casa, do ktorej w ogole sie nie przygotowywalismy! GG panowie, w koncu wygralismy i to wcale nie ze slabym klanem.

PS. GuriaSku, co do strony www - ja bym chetnie napisal ze przyjelismy r3krutow. A raczej napewno bym to zrobil, jednak ja WCZORAJ 10 min przed meczem dowiedzialem sie, ze thor oraz LeonA sa r3krutami. Prosze wiec o wybaczenie mojej niewiedzy... Mamy dwoch CLow w klanie, deena i mnie. Wiec jeszcz czesto bedzie tak ze jeden z nich nie bedzie czegos wiedzial. Jednak thora proponuje wlaczyc juz do skladu, pokazal ze jest warty tego, Ottar ufal mu i wpuszczal go bezposrednio do gry.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 23-12-2001 10:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking

wybaczam

Old Post 23-12-2001 12:26
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
wybaczam

Oj dziekuje za laske

po wigilii, z dzien, moze dwa, jak ludzi sie zbierze, gramy klanowke z AV
do tego czasu musicie sobie w bic w glowy: na dockach nie wolno grac rush'em [Gurias!] !

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 23-12-2001 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Piotra5
Skilled (Knight)

Talking

Deenq i Sxlq jezeli klanowiec dojdzie do skutku to wiedzcie ze mozecie na mnie liczyc i chetnie stane do boju z Av po mam z jednym z nichmale porachunki DDDD

Old Post 23-12-2001 13:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Piotra5 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Piotra5 Znajdź więcej post'ów przez  Piotra5 Dodaj Piotra5 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Piotra5 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Piotra5 ma tutaj dobry pomysl. Na dockach narazie gramy slabiutko, kazdy to powie. Moze jednak zmienimy upodobania i nastepnym razem wezmiemy casa? IMHO wczoraj na casa szlo nam swietnie a nawet raz tam nie cwiczylismy. Co o tym sadzicie? imho warto ta mapke wziac pod skrzydala i rozwijac na niej umiejetnosci.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 23-12-2001 14:10
GuriaS
Breathe

Smile może byc

wysłałem maila do FFS i Headshot faktory... może oni z nami zazgrają? jak widizałem wyniki ich meczów z [=PKF=] to były bardzo wyrównane... a jak by co to kiedy możemy z nimi zagrać?

Old Post 23-12-2001 14:44
deen
Man of the Moon

Re: może byc

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
wysłałem maila do FFS i Headshot faktory... może oni z nami zazgrają? jak widizałem wyniki ich meczów z [=PKF=] to były bardzo wyrównane... a jak by co to kiedy możemy z nimi zagrać?

ok spoko pooba mi sie to ze Guri zajal sie typowaniem przyszlych przeciwnikow r3 wkoncu "trening czyni mistrza"

Old Post 23-12-2001 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

jak dobrze pamiętam w r3 jest 10 zawodników więc deen, sxl i ottar(coach_ mogliby skompletować 2 teamy: jededn ofensywny a drugi defensywny i byłby lajcik
co wy na to? jak na lato?

Old Post 23-12-2001 17:00
GuriaS
Breathe

Panowie z r3 dzisiaj o 21 trening, obecność obowiązkowa jak zawsze ... IP:213.25.101.174

Old Post 23-12-2001 17:30
Piotra5
Skilled (Knight)

Smile

Co do 2 skladow ofensywnego i defensywnego mam mieszane uczucia bo moze to wywolac konflikty wsrod graczy niezadowolonych ze swoich przydzialow ja bym proponowal inne rozwiazanie dwa teamy oczywiscie ale zeby oba teamy mialy tak samo dobry graczy w ataku jak i w obronie i byly w miare wyrownane i ewentualnie po paru potyczkach mozna by bylo wylonic pierwsza czworke (piatke) jako reprezentacja

P.S ja na treningu oczywiscie bede DDDDD

Old Post 23-12-2001 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Piotra5 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Piotra5 Znajdź więcej post'ów przez  Piotra5 Dodaj Piotra5 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Piotra5 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Piotra5
Skilled (Knight)

Talking

A i jeszcze jedno powaznie przemyslcie gre na mapie Casa poniewaz raczej gracze rzadko wybieraja ta mape dlatego mozemy ich zaskoczyc. A wybor dokow moim zdaniem jest wyborem conajmniej zlym ze wzgledu na nasze ostatnie wynikiz dT i PKF na tej mapie.....

Old Post 23-12-2001 17:58
jagged
dr JAGODA

Unhappy ehhhhhh

Eh pioreasq piotrasq zeby nie moj ping to bym cie przekonal ze dox rulez (przynajmniej dla mnie) i jakikolwiek przeciwnik to betka

Old Post 23-12-2001 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jagged Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jagged Znajdź więcej post'ów przez  jagged Dodaj jagged do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jagged prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Piotra5
Skilled (Knight)

Talking

jaggi ja nie mowie ze doki sux bo sam bardzo lubie ta mape ale w naszym zespolowym wydaniu wyglada to prawie tragicznie ((((( sam musisz przyznac ze wczoraj karygodnie zagralismy na dokach a i z dT tez tak rozowo nie bylo stad moj pomysl zmieny mapy na taka gdzie naprawde nam wychodzi gra DD

Old Post 23-12-2001 18:27
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez Piotra5
jaggi ja nie mowie ze doki sux bo sam bardzo lubie ta mape ale w naszym zespolowym wydaniu wyglada to prawie tragicznie ((((( sam musisz przyznac ze wczoraj karygodnie zagralismy na dokach a i z dT tez tak rozowo nie bylo stad moj pomysl zmieny mapy na taka gdzie naprawde nam wychodzi gra DD

nie bylo mozliwosci, dobrze zagrac przynajmniej w moim przypadq
ping byl tak duzy ze nie wygladalo to wszystko zbyt optymistycznie

Old Post 24-12-2001 05:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:38.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions