Re: ****
quote: Napisane oryginalnie przez capone
co wy ode mnie chcecie ze jak ktos mnie wyzywa to mu tez jade co moze mam siedziec cicho jak ktos mnie obraza ja nie szukam sytuacji zeby komus pojechac przynajmniej sie staram a wy tu mi ciagle wypominacie o godz.18 to capone mnie wyzwal chcesz fryma to sam ze mna o tym pogadaj a nie tu na forum wrzucasz to na co liczysz zeby cie wszyscy po glowce poglaskali ze jaki biedny chlopczyk nie wiem smieszni niektorzy z was sa a ty piotras nie wpieprzaj sie miedzy wodke a zakaske
capone, prawda jest taka ze wszyscy zwasnieni wczesniej juz sie pogodzili, kulturka na serverach minimalnie, ale zawsze sie poprawila, a ty nic jak nic. Dalej jedziesz wszystkich, wyzywasz od rodzin itp, gdy tylko powie sie do Ciebie cos zaczepnego, to ty zamiast tez zazartowac albo nie komentowac i pokazac powage, to zaczynasz puszczac wiazanki. Koledzy *kangur* i *strus* potwierdza, obaj grali ode mnie w z domu, a ja patrzylem.
Nikomu nie chodzi o to zeby Cie jechac, wrecz przeciwnie, chcemy zebys zaczal to trakowac bardziej jako zabawe i nie odreagowywac tak agresywnie... Moze gadam jak psycholog ale ja nie bluzgam nikogo rodziny...
Luz stary, teamwork a nie bluzgwork.
mail - [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|