Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Atmosfera na serwerach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
kag
fenix

zeby nie bylo tak milutko to ja tez mialem ostatnio kilka bardzo milych spotkan ...
podlozone miny wokol flagi - wpada koles z teamu i wszysatiko rozwala mimo ze nie nadchodzi nikt z flaga przeciwnika, ale spox mysle moze chce sobie pobronic i bedzie sie tam krecil, ale nie po chwili znika i juz nie wraca a ja zasuwam ponowe miny grrr

chwila czasu pomiedzy atakami przeciwnika, 3 kolesi stojacych na obronie z nudow zaczyna sie ganiac strzelajac, oczywiscie mnie tez musza wlaczyc do 'zabawy' grrrrrrr

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-12-2001 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Hehehe... To takie typowe dla wojska zabawy :-P Taki urok wojny, ze w przerwie miedzy strzelanina zolnierze sie nudza i szukaja nowych celow....

Nie mam tych problemow. Tam gdzie ja jestem, jestem sam, a przeciwnikow kilku :-)

Old Post 29-12-2001 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Wink

Tja, to ja z 4 snajperami kłuciliśmy się o 1 juggenrauta... kurde jeden znich strzelił tuz przedemną (fajnie wyglądają 4 promienie z lasera). A propo min w które dwa razy wpadłem odkładając flagę to nie wiem czy to twoje ale "Thank you".

Setchel - suck. Raz gdy już miełem flagę i odlatywałem na jecie coś mi łeb urwało. (ale i tak wczoraj 4 flagi zdobyłem - słabo)

Old Post 29-12-2001 12:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

e no to chyba normalne ze jak sie wraca ze zdobyta flaga to sie odpala ze 2 dyski ze spina wokol flagi i teren oczyszczony

Old Post 29-12-2001 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Niech obrońcy to zrobią, nie będe se pod nogi strzelał gdy mam 1% życia

Old Post 29-12-2001 15:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

jak sama nazwa wskazuje obroncy sa od bronienia jak widze ze leci ktos z mojego teamu z flaga to nie zajmuje sie rozwalaniem min tylko stoje z rl i zestrzeliwuje goniacych go przeciwnikow

Old Post 29-12-2001 15:15
Icea
Guest

Cool

Inni defenderzy tak właśnie robią, rozkładają swoje miny i potem w razie potrzeby je rozwalają. Weź z nich przykład.

kag nie nauczysz się świetnie grać tkwiąc wciąrz na obronie (nie twierdze że to źle), spróbuj z kimś zrobić desant czy sam z cloackiem zabrać flagę, te szkolenie jest lepsze.

Old Post 29-12-2001 19:20
sYs|mankind
Skilled (Knight)

wow, the profesionalizm ;-P
Gracie moze na barrys megagame ? Tam jak ktos ma malo doswiadczenia, to albo idzi na speca, albo robi wysilek i wlazi do jakiegos teamu..... i samym patrzeniem duzo sie nauczy.

FOKT FOKTEM, jak bedziesz ciagle sznurowal buty na obronie to cie rdza zje, na obronie zostaja albo herosi, ktorzy chca sobie pofragowac...... albo newbie, ktorzy boja sie wyjsc w teren
widzialem takich...... idzie ze mna..... rozejrzal sie, napisal mi, im newbie, i wraca...... a ja LOLE :-)))))))))))))
no smiechy w kolko.
Wiec nie kampic w kolko przy fladze, tylko niczym harty w te i w tamte i sie sporo naumiecie.

ahhhh.... pamietam swoj poczatek - 5 dni z rzedu.... po prawie cala dobe..... wszystko po to by nauczyc sie grania w to..... by poznac co gdzie czym jest i po co i jak i dlaczego...... ja fruwac nieumialem..... a teraz niech mnie kto dogoni
TRIBES RULES !!!!!

Old Post 29-12-2001 23:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|mankind Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|mankind Znajdź więcej post'ów przez  sYs|mankind Dodaj sYs|mankind do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|mankind prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

hehe a propos fajnych akcji to ostatnio na Recalescence spotkalem desant 4 juggerow w drodze do genkow ))
wlasnie z wejscie zjechali jeden poziom w dol i reperowali sie po kraksie, a ja nic niewiedzac zlazem miedzy nich

Ciapki z mortarow zaczeli walic i siebie uszkadzac a ja ich tylko dobijalem ze spinka ... multikill'a strzelilem i bylo milo....

Old Post 30-12-2001 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Cool

Ja dużo ćwiczyć nie musiałem, wszystkiego nauczyłem sie "Long time ogo, in the galaxy there was a..." w Tribes 1, T2 nie wiele się zmieniło.

Old Post 30-12-2001 11:25
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Hehe, tez ostatnio mialem multikilla... Z plasma rifle :-)))) Ciapki tak sie tloczyly kolo VS, ze jak na Spaldashu zza wzgorza wystrzelilem w goscia wybierajacego pojazd 4 plasmy, to pierwsze trzy uszkodzily gosci po kolei, a czwarta rozwalila wszystkich trzech... lol kompletny...

Old Post 30-12-2001 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Wink

Aleeeeee jaja. Przedchwilą dostałem Invitive do klanu "Tribes2 Elite Force" -

Sam nie wiem

Old Post 30-12-2001 12:00
kag
fenix

nie to zebym tylko siedzial na obronie ale sie mozna troche zdenerwowac jak wszyscy smigna do przodu a jak trzeba amo to sie okazuje ze not powered

Old Post 30-12-2001 12:05
Icea
Guest

Cool

Mam wątpliwość co do wstępu do =EF=. Może to pomyłka, cholera gdybym miał stałke, gdybym miał stałke...ale mam modem :< .

Old Post 30-12-2001 12:18
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

wodzu poco zasilac obce sily gdy wlasne klany slabe ?

Old Post 30-12-2001 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Kag: jestem przeciwnikiem sztywnego zajmowania okreslonej pozycji w druzynie w czasie meczu. Nie ma sensu tworzenie "armii" na wzor wojskowy, bo to sie po prostu w grze nie sprawdzi. Czesc zadan bedzie po prostu totalnie nudna dla graczy. Osobiscie zamiast jednego "wodza" bawiacego sie np. commanderem wole kilku gosci, ktorzy zagladaja do commandera i przekazuja informacje o biezacych potrzebach, a czlonkowie druzyny w poblizu miejsca "potrzeby" potwierdzaja lub nie wejscie w okreslona role. Ma to o tyle wiekszy sens od sztywnego podzialu rol, ze jesli mielibysmy np. snajpera, ktory bylby potrzebny pod baza przeciwnika, to zanim nasz druzynowy snajper dostanie sie w to miejsce po respawnie, mina lata, a tak w role moze wejsc najblizszy wolny gracz.

Sam w meczach na serwach publicznych przyjmuje okreslona role w danym meczu i staram sie tego trzymac. Co nie znaczy, ze gdy widze mojego cappera uciekajacego z flaga, to mu nie pomoge. Podobnie jesli widze, ze druzyna przeciwna ma przewage i spycha moja do ataku, ide na obrone lub zaczynam przechwytywac przeciwnikow w srodku pola (np. na beggar's run). Meczyk sie konczy i wchodze w inna role. Unikam tak nudy i poznaje niuanse kazdego "zawodu" w T2.

Old Post 30-12-2001 14:19
Icea
Guest

Question

quote:
Napisane oryginalnie przez de_StEELhEArT
wodzu poco zasilac obce sily gdy wlasne klany slabe ?

To samo przyszło mi na myśl, od paru miehów chodzi mi po głowie załorzenie PL klanu. Nawet mam tytuł "Disc of Light" .

Ha, ale to przyszłość (może za miecha, za dwa)... a teraz rozważam tą propozycje. Ale raczej nie skorzystam, chociaż... zdobyłbym doświadczenie potrzebne do prowadzenia klanu, no nie wiem. Gdybym miał stałke, STAŁKE.

Nawet opracowałem technike funcjonowanie klanu (PL):

W zależności od ilości członków, powiedzmy że jest 12.
Będą 3 grupy (alfa, delta, bravo) uprzyjemni i ułatwi to rozgrywkę.
W każdej grupie jeden dowódca i trzech warriorów... ale nie będe przynudzał to jak mówiłem przyszłość.

Old Post 30-12-2001 14:30
sYs|mankind
Skilled (Knight)

ICEA, no nie wiem, nie bede ci ani doradzal ani odradzal, ale ja to narazie patrze na Polski swiatek trybow i nie widze tu przeludnienia, wiec zajme sie tym swiatkiem.
Co do twojego podzialu druzyny na mniejsze grupy...... heh, takie cos mni dreczy w kolko i zaczelo sie juz od grania w UT. Jak jest sklad 4/4 to 2 parki ktore ze soba kooperuja i wsio piekna sprawa. W trybach to ma tez ladny sens.
Jednego razu dana grupa broni, innym razem atakuje, jeszcze innym razem romi rownie ciekawe zadania. NIe bede pisac co mozna bo mozna duzo :-)

Tylko ze aktualnie to klanow mamy troszke, ale ani razu nie slyszalem by te klany graly klanowke... bo z kim ? :-)... aaa..... jakie klany ? jeden ? ono ? :-)
Trzebaby zebrac luda, tylko takiego co gra dosc czesto a nie raz na miesiac przez 3h :-) i zebrac to w jakas sensowna calosc i sprobowac sil w swiecie.
Brzmi milo ?..... ja sie doczekac nie moge jakiegos konkretnego dzialania gdzie wiem co mam zrobic i wiem ze bede mial kumpli za plecami ktorzy w razie potrzeby oslonia mi dupkso a ja wypelnie zadanie.... pewnie mi sie trafi jakas misja kamikadze.... ale wsio przyjme

Old Post 30-12-2001 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|mankind Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|mankind Znajdź więcej post'ów przez  sYs|mankind Dodaj sYs|mankind do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|mankind prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Smile

Narazie wstrzymam się (póki nie będe miał stałki), ale gdy ją dostane to raczej założe/wstąpie do polskiego klanu. Jest/był klanik HoF tylko nie wiem co się znim stało i czy jeszcze jest.
Na razie mam inne ważne sprawy (wymiana procków ), mam dosyć grania na najniższych detalach . A o klanie cały czas myśle i tylko myśle... czas pokaże

Old Post 30-12-2001 17:55
sYs|mankind
Skilled (Knight)

ICEA, nie mysl za duzo, bo im wiecej i za duzo sie o czyms mysli tym sie rysuje za duzo mozliwosci i do wyboru jest za wiele i za wiele mozliwosci startu i sie rozwleka w czasie plan i szlag pomysl trafia i sie zaczyna myslec o ................... kobitkach =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Old Post 31-12-2001 11:42
Icea
Guest

Wink

To late. Za dużo myślałem

=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Old Post 31-12-2001 12:35
DeStRuCt0r
Guest

Re: Atmosfera na serwerach

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
i wcale nie mam na mysli pomyslu zeby po przekroczeniu pewnej wysokosci zaczynal sie otwarty kosmos, a tam statki inwazyjne poszczegolnych szczepow, mysliwace przechwytujace i stacje orbitalne a do tego wszystkiego walka na planetach
do rzeczy:

czy ja tak trafiam czy po prostu na serwerach t2 jest naprawde fajna atmosfera, jedymym przeklenstwem jakie uslyszalem bylo shazbot, a jedynym narzekaniam na cudza gre byl kometarz w przypadku wejsciu na miny przy fladze ...... nic poza tym, voting o kick jest baaardzo rzadki... poprzednio poza rtcw gralem w cs - i tam to po prostu byl koszmar, a na t2 wszystko odbywa sie w naprawde rewelacyjnej atmosferze, az chcie sie robic salute, no i robie

Atmosfera na serwach CS jest bardzo dobra! Po prostu trzeba wiedziec gdzie grac i z kim A kickow jest duzo bo cziterstwo sie szerzy! Kurestwo!

Old Post 04-01-2002 19:15
Jarek
Pop Shop Boy :P

Exclamation Troszke z innej beczki + ostrzeżenie

O 23 z kawałkiem zabrałem sie do oglądania filmów - skończyłem w okolicach 7 rano dnia następnego.
Coś mnie pogoniło na tryby...
...i znalazłem Jakusia.
Trybiki przez jakąś godzinke, pozniej kima.
Pozniej jak przez mgłe pamiętam brutalne przebudzenie (tel), i to że w mojej głowie w dalszym ciągu było zadanie które wykonywałem zanim połozyłem sie spać.
Tak więc half-śpiąć poczynam biegać po chacie drąc pyska "Woohoo!" ku niezmiernym zdziwieniu staruszków.
Zajeło mi chwilke zanim doszedłem do siebie (tzn do tego ze nie gram po czym zasiadłem do compa i naklepałem ten texcik.
Jaki z tego morał ? :
Jeśli traktujecie powaznie swoją role w t2 nie grajcie do bladego rana bo po przebudzeniu możecie lekko zadziwic otoczenie

Old Post 05-01-2002 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Steela podobno ludzie (in real, nie w trybach :-) ) wciaz sie pytaja, co znaczy shazbot :-))))

Old Post 05-01-2002 16:41
Icea
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Steela podobno ludzie (in real, nie w trybach :-) ) wciaz sie pytaja, co znaczy shazbot :-))))

Shazbot

hahahahaha, powiedzcie im ze to jest zamiast "thanx" i "anytime" (żartuje powiedzcie że to oznacza "command complited") =D

Old Post 05-01-2002 16:51
kag
fenix

Re: Troszke z innej beczki + ostrzeżenie

quote:
Napisane oryginalnie przez Yareq
Tak więc half-śpiąć poczynam biegać po chacie drąc pyska "Woohoo!" ku niezmiernym zdziwieniu staruszków.
Zajeło mi chwilke zanim doszedłem do siebie (tzn do tego ze nie gram po czym zasiadłem do compa i naklepałem ten texcik.
Jaki z tego morał ? :
Jeśli traktujecie powaznie swoją role w t2 nie grajcie do bladego rana bo po przebudzeniu możecie lekko zadziwic otoczenie

wez ty moze zrob sobie przerwe z trybami i zwolnij troche miscja na serwie bo jak next time zlapiesz kluczyki i pojedziesz samochodem rozwalac turrets u sasiada ROTFL

Old Post 05-01-2002 17:10
Icea
Guest

Cool Re: Warning

Tjaaa, lepiej odpocznij bo jeszcze zaczniesz wszystkich sąsiadów obrzucać talerzami, i będziesz się dziwił dlaczego twój smochód (maluch ) nie lata tak jak shrike.

Z tym carem żartowałem

Old Post 05-01-2002 17:23
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Po czym poznac, ze za duzo grasz w Tribes 2?

...gdy rano wstajesz i rozgladasz sie za inventory station, zeby sie ubrac :-)

Old Post 06-01-2002 02:20
Jarek
Pop Shop Boy :P

Talking

Zapomniałem dopisać że lunatykowałem
A co do autka to już nimam - zostałem wepchnięty między samochod a przyczepe (tir) i silnik mi sie z lekka spłaszczył ( nie, niemyslałem ze to MFB pomnie jedzie )

Shazbot też mi sie czasami zdaża, ale jeszcze sie ludzie nie pytają co to znaczy

Old Post 06-01-2002 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Arrow

Lunatykujesz ? . Pewnie dlatego że generatory są rozwalone i chcesz je odszukać. Albo po prostu szukasz cloackera

Maniac

(Don wory, mi to też sie zdaża, tylko ja szukam flagi ;enemy

Old Post 06-01-2002 14:48
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:09.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions