Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Liga!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sxl
Want some?

Ludziska
naprawde sie zdecydujcie, jak chcecie pograc to robic teamy. Jak nie bedzie 8 druzyn do czwartu to nie ma ligi. Jak nie bedzie ligi to bedzie kicha, a to dlatego ze wszyscy tacy maniacy UT jestescie, ale porac dobrze i na serio to jakos nie chcecie.
Radze zagrac, to bedzie naprawde dobra zabawa. Przy okazji naprawde nauczymy sie wiele lepiej grac, opanowac nerwy i uzywac glowy bardziej niz celownika.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-12-2001 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Exclamation Do roboty!!!

Panowie wezcie sie do roboty i zrobcie jakies sklady bo nic nie pogramy , a jak majes nie zrobi ligi to juz bedzie porazka i UT sie kompletnie zawali .Macie czas do czwartku , wic licze na was. Wiem , ze ciezko jest tak na zalowanie zrobic sklad ale postarajcie sie , plz!

Old Post 24-12-2001 13:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Uaktualniłem stronę, macie w dziale regulamin wstęp dzieki ktoermu zczaicie o co chodzi w calych rozgrywkach.

ps. jezeli znajdzie sie w scenie jakis entuzjazm w graniu w lidze, to czas rejestracji bedzie mozna przedluzyc z czwartu nawet do nowego roku, jednak jezeli zapisza sie do tego czasu 3 zespoly to podarujemy sobie.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 24-12-2001 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Uaktualniłem stronę, macie w dziale regulamin wstęp dzieki ktoermu zczaicie o co chodzi w calych rozgrywkach.

ps. jezeli znajdzie sie w scenie jakis entuzjazm w graniu w lidze, to czas rejestracji bedzie mozna przedluzyc z czwartu nawet do nowego roku, jednak jezeli zapisza sie do tego czasu 3 zespoly to podarujemy sobie.

jeszcze jedne zawodnik i mamy team
z jagoda :>

Old Post 24-12-2001 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jagged
dr JAGODA

Thumbs up no wlasnie

jutro wpada do mnie veneoth i pogadamy moze on zrobi nastepny team z leona i mg. nie pekajcie liga bedzie juz ja sie o to postaram tylko musze mg i leonie i wielu wielu innym wytlumaczyc o co chodzi(sam dokaldnie nie wiem )

Old Post 24-12-2001 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jagged Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jagged Znajdź więcej post'ów przez  jagged Dodaj jagged do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jagged prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Thumbs up Re: no wlasnie... bravo

quote:
Napisane oryginalnie przez jagged
jutro wpada do mnie veneoth i pogadamy moze on zrobi nastepny team z leona i mg. nie pekajcie liga bedzie juz ja sie o to postaram tylko musze mg i leonie i wielu wielu innym wytlumaczyc o co chodzi(sam dokaldnie nie wiem )

jagged tak trzymaj
ps. widze że najwięklszym problememjest wymyślenie nazwy

Old Post 24-12-2001 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Unhappy Nazwa

Zgadzam si z toba , (nie ublizajac niekomu) ale jedyna nazwa jaka mi przychodzi do glowy to "Lepper team"

Old Post 24-12-2001 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Pierwszy team jest zapisany, zerknijcie sobie. Mam nadzieje ze inne tez w koncu sie zapisza...

UPDATE: hehe i jest drugi team. BTW, wiem juz kogo na zwyciezcow obstawiac...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Edytowane przez sxl dnia 24-12-2001 o godz. 18:51

Old Post 24-12-2001 17:16
sxl
Want some?

http://www.utliga.prv.pl/

Liga White Harvest ma nowy, prosty i latwy do zapamietania adres www:

www.utliga.prv.pl

Prosimy o dalsze zapisywanie sie Nasze spojrzenie sie poprawilo, coraz wiecej ludzi chce sie zapisac Jak sie uda to liga moze byc naprawde niezla.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 24-12-2001 19:10
GuriaS
Breathe

Talking :))))

teraz ut liga ma nowy adresik --->www.utliga.prv.pl
ps. jush są 2 teamy tak dalej

Old Post 24-12-2001 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ScreeM
Skilled (Knight)

:-)

gurias szykuje sie trzeci tylko mysle jeszcze nad tym wg mnie niepotrzebnym obrazkiem no zobaczymy jak to bedzie z ta cala liga

Old Post 24-12-2001 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ScreeM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ScreeM Znajdź więcej post'ów przez  ScreeM Dodaj ScreeM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ScreeM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

obrazek nie jest tak ważny... mozesz zrobić byle jaki ...
yo kompletuj sobie zespół i gl

Old Post 24-12-2001 19:17
[FPP]MajeS
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hihi

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

a z kąd wiesz że to będzie MAŁA LIGA? może będzie tam 30 teamów po 3 osoby a tego jush bym nie nazwał małą ligą...

rotflol! 30 team'ow po 3 osoby + jacus rezerwowi to ponad 100 graczy! jak tyle osob gra w polsce w ut to jestem papiezem...

Old Post 24-12-2001 20:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

PLIZ

Pliz
ktoś szuka 3 do teama to ja jestem chętny, ponieważ jeszcze nigdzie niejestem

GrEaTEyE

Old Post 24-12-2001 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hihi

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

rotflol! 30 team'ow po 3 osoby + jacus rezerwowi to ponad 100 graczy! jak tyle osob gra w polsce w ut to jestem papiezem...

no dobra przesadziłem ale co najmniej 10 zespołów powinno byc... jeżeli będziecie je robili :-/
ps. MajeS jak jesteś papiezem to wyslij mi na maila Twoje zdjęcie: ) [email protected]

Old Post 24-12-2001 21:38
Pwael
Combat (Death Knight)

Cool ekhem

ja tez bym chcial dorzucic tu swoje trzy euro( wszakze złotych juz nie wypada...) otoz, czy nie ciekawiej by bylo gdyba wdrozyc zasade ze w jednym skaldzie moga byc tylko 2 osoby z jednego klanu? chodzi mi tu o wymieszanie graczy, bo jak beda ludzie z jednego to z tej ligi zrobia sei male CW a to bylo by nudne... :/
narazie zapisane sklady sa ok, ale co bedzie dalej..? zapowaida sie niezla zabawa i dobrze by bylo gdyby to wypalilo, tymczasem borem lasem

Old Post 25-12-2001 00:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

Re: PLIZ

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Pliz
ktoś szuka 3 do teama to ja jestem chętny, ponieważ jeszcze nigdzie niejestem

heh ze mna jest podobna sytuacja g8 i nikt mnie nie kce ale trudno sie dziwic mistrzem to ja nie jestem.. ale jesli ktos zaklada jakis slabszy team to plz o kontak przez gg 1164422 albo na mail'a [email protected] w razie czego g8 to jak sie nie zalapiemy mozemy razem zalozyc w team chodz to zalezy od ciebie ...

Old Post 25-12-2001 07:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

hmm, moze i ja zagram?

Old Post 25-12-2001 08:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
hmm, moze i ja zagram?

no to MajeSq szukaj kogoś i zbierz ekipe
ps. masz gadugadu? jak tak to jaki numer?

Old Post 25-12-2001 09:00
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

no to MajeSq szukaj kogoś i zbierz ekipe
ps. masz gadugadu? jak tak to jaki numer?

2163072

Old Post 25-12-2001 09:07
sxl
Want some?

Jest juz w koncu pare teamow zgloszonych.

Mam dobre wiesci, do naszego zalogi organizacyjnej dolaczyl karwol [c0mma]. Bedzie on sedzia, zmienia sie pare punktow regulaminu.

PS. szukamy jeszcze 1 osoby, ktora ma duzo wolnego czasu w tygodniu i nie tylko i chcialaby byc drugim sedzia.

Zerkajcie na sajt www.utliga.prv.pl

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 25-12-2001 14:39
GuriaS
Breathe

ja moge byc drugim sędzią
ps. mam nowe sqady zaraz pójdą na stronke

Old Post 25-12-2001 15:24
Duke
Warrior (Scrag)

....

ale z was hamy!!! nikt o mnie nie pomyslal? ottar jednak nie chcial ze mna grac....

Old Post 25-12-2001 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Dukusiu trzeba bylo ustalic szybko sobie
nie wkurzaj sie, jest pare naprawde dobrych osob ktore jeszcze nie maja teamu, spytaj czy thor ma pelny bo zdaje mi sie ze nie
tymczasem do ligi zapisalo sie juz 6 teamow

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 25-12-2001 17:40
Duke
Warrior (Scrag)

ej panowie? moze jagged ja i deen bysmy zgrali razem? tylko mnie teraz nie ma w domu. kolo czwartku/piatku bede w domu to bym mogl zagrac. deen i jagged pomyslcie nad tym i jak cos zapiszcie nas plis!!! licze na was!

Old Post 25-12-2001 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
ej panowie? moze jagged ja i deen bysmy zgrali razem? tylko mnie teraz nie ma w domu. kolo czwartku/piatku bede w domu to bym mogl zagrac. deen i jagged pomyslcie nad tym i jak cos zapiszcie nas plis!!! licze na was!

Duke wstrzymaj sie z tym teraz, to jest board a nie chat. Jak chcesz sie umawiac to tyknij do kogos albo wejdz na irca...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 25-12-2001 17:41
thor.r3
Training (Enforcer)

Post zakłady

hmmm moze jakies male zaklady , na zwyciezce ligi ?
BTW jest jeszcze w jakims teamie wolne 3 miejsce ?

Old Post 25-12-2001 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil thor.r3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do thor.r3 Znajdź więcej post'ów przez  thor.r3 Dodaj thor.r3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać thor.r3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Liga

napiszcie jak mozecie do kiedy jest w koncu ten termin skladania teamow do grania guriasowi i kiedy planowany jext juz 1 -szy meczyk ??

Old Post 25-12-2001 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Angry eh

bloood no qrde czytaj że strone... www.utliga.prv.pl <---tam mas wszystko opisane... rusz DUP.SPKO i tam zajrzyj pisze chyba nie?
nie wiadomo kiiedy będzie 1 -szy mecz bo to zalezy ile będzie sqadów, i czy będą nadal przychodziły zgłoszenia ale moim zdaniem pierwszye mecze moża by w sumie rozegrać w piątek, sobote i niedziele bo jush jest 5 sqadów na www i jeszcze 2 czekają na wpisanie ich tam spokojnie, wszystko w swoim czasie

Old Post 25-12-2001 21:11
sxl
Want some?

Hehehe LOL ludzie
zerknijcie na strone ligi do dzialu teamy, popatrzcie na logo klanu Bojowe Bambosze

LOL!

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 25-12-2001 22:20
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:19.    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions