Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Co robię z PB
Co robię z PB
Ta ankieta została zakończona.
Używam go zawsze gdy gram w CS 60 77.92%
Nie używam tego 6 7.79%
Mam problemy z używaniem PB 5 6.49%
A co to PB? 6 7.79%
W sumie: 77 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
RR
Skilled (Knight)

I jeszzce cos (także z www.punkbuster.com) lista cheatow wykrywanych przez pb
Known Cheat Violations

111. Hacked Executable - One or more of the executable files provided by VALVe (including dlls) do not match the originals. Fix: Reinstall Half-Life

112. Lambert Hack Found - A Lambert workaround cheat was positively identified. Fix: Remove the cheat from your system.

113. Asus Cheat - The Windows display (video) drivers that are currently installed include code that allows cheating by being able to see through walls. Fix: Change your display driver version.

114. OpenGL Cheat - A substitute / pass-through OPENGL32.DLL file that allows transparent textures in Half-Life was positively identified. Fix: Remove the cheat from your system.

115. Aimbot Cheat - One of the various Aimbot programs was positively identified. Fix: Remove the cheat from your system.

116. Health Cheat (so-called godmode) - One of the various godmode programs was positively identified. Fix: Remove the cheat from your system.

117. Autoshoot Cheat - One of the various Autoshoot programs was positively identified. Fix: Remove the cheat from your system.

118. Spiked Model Program - A program that "installs" spiked models after a game is joined was positively identified. Fix: Remove the cheat from your system.

119. Speed Cheat Programs - One of the various speed up cheats that modify system timing to allow players to move, shoot, etc. faster than they are supposed to be able to do. Fix: Remove the cheat from your system.

120. Wireframe Hack - A program that draws outlines rather than filling in textures and allows cheaters to see where they are not supposed to see. Fix: Remove the cheat from your system.

121. Lag Shot Program - A program that fools the game server into thinking that the HL Client is lagging so that the cheater is much harder to hit by opponents. Fix: Remove the cheat from your system.

122. ChaseCam Hack - A program that lets the cheater easily toggle chasecam mode during gameplay to see around corners and otherwise. Fix: Remove the cheat from your system.

**TESTING**

123. AlphaMin Hack Found - A GL_AlphaMin workaround cheat was positively identified. Fix: Remove the cheat from your system.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-05-2001 11:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RR Znajdź więcej post'ów przez  RR Dodaj RR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez RR
Ostatnio dobrzy gracze gdzieś znikneli why? ponieważ wszyscy mają dość męczenia im dupy przez tłum i grają pod INNYMI NICKAMI.

Old Post 30-05-2001 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]TombStone
Rusher :)

hmm

eee...zbyt dosłownie mnie zrozumieliście. no dobra rozumiem, że admin też chce sobie pograć, ale jak już mówiłem cziterów zdarza się naprawdę mało...a przynajmniej zdarzało a pozatym to wcale nie jest tak ze kolo musi wzrok wytęrzać żeby zobaczyć o To to jest cziter!!!!w.g mnie to widać i już.. ale mogę nie miec racji bo nigdy z cziterem nie gralem))
ojj cos juz sam sobie mieszam... moze moj sposob nie jest wlasciwy, ale przyjme kazdy inny zeby tylko pozbyc sie z dysku PB
kolo co mowil ze mnie wyrzuci: hmm.. nie kapuje o co Ci chodzi zbytnio...

i jeszcze jedno: ludzie jak gra jakas lama to widać ze to lama!

Old Post 30-05-2001 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]TombStone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]TombStone Znajdź więcej post'ów przez  [STER]TombStone Dodaj [STER]TombStone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]TombStone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RR
Skilled (Knight)

Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez [WRC]mlesze
a pozatym to wcale nie jest tak ze kolo musi wzrok wytęrzać żeby zobaczyć o To to jest cziter!!!!w.g mnie to widać i już.. ale mogę nie miec racji bo nigdy z cziterem nie gralem))

To dowodzi że ich nie rozpoznajesz bo się dobrze maskuja a że ich nie ma...

Old Post 30-05-2001 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RR Znajdź więcej post'ów przez  RR Dodaj RR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

Re: hmm

quote:
...kolo co mowil ze mnie wyrzuci: hmm.. nie kapuje o co Ci chodzi zbytnio...

1. nie jestem "kolo"
2. czego nie rozumiesz?

Old Post 30-05-2001 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]TombStone

hmm.. no widze ze moj debiut na boardzie nie jest zbyt udany)
co do cziterow: jesli z nimi gralem i sie maskowali to to czitowanie jest bez sensu bo nie widac zeby grali dobrze
co do kola: kolo to nie jest zadne przezwisko, a mimo ze nie gram tak zle to i tak nie sadze zebym odwiedzil kiedys Twoj serwerek
(wcale nie z przyczyn lubiania czy nie lubiania)

Old Post 31-05-2001 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]TombStone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]TombStone Znajdź więcej post'ów przez  [STER]TombStone Dodaj [STER]TombStone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]TombStone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]TombStone

aa i jeszcze jedno: jak zmienic ten komentarzyk na dole? bo chyba lekko przesadzilem

Old Post 31-05-2001 14:05
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
aa i jeszcze jedno: jak zmienic ten komentarzyk na dole? bo chyba lekko przesadzilem

sygnaturke? eee.. przeciez fajna jest

Old Post 31-05-2001 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]TombStone

disposable: metallica ruless nie?
aaa i jeszcze cos: co do wypowiedzi "admini tez chca pograc" ... hmm... czyli po co jest ta funkcja? po to zeby sobie kolo zmienil mape jak mu sie podoba i wywalil kogos bo ma kiepska ksywke?
to sie wiaze tez z jakimis obowiazkami nie????
jak chce sobie tylko pograc to niech sie zrzeknie tej funkcji, a jak chce mape zmienic to niech namawia innych do glosowania i przynajmniej mapa zmieni sie decyzja wiekszosci...

Old Post 31-05-2001 19:48
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
disposable: metallica ruless nie?

ten temat juz byl 2 razy... raz w dziale cs, a raz w ogolnym...
powtarzam: metallica sux...
diamond head moze byc...
a jezeli chodzi o xywe to liczy sie podtxt

Old Post 31-05-2001 20:09
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez DisposableHero
...
a jezeli chodzi o xywe to liczy sie podtxt

racja - mnie mowia, ze slucham jakiegos slejera bo mam podpis "be quick..."

Old Post 01-06-2001 07:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO

racja - mnie mowia, ze slucham jakiegos slejera bo mam podpis "be quick..."

a co pijesz?
w moim wypadku to jest nawiazanie do metalliki, ale nie przeszkadza mi to w mowieniu, ze ten zepsol sux

Old Post 01-06-2001 08:05
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez DisposableHero

a co pijesz?

mowie o PODPISIE, a nie o ksywie...

a co pije?

Edytowane przez FrugO dnia 01-06-2001 o godz. 13:59

Old Post 01-06-2001 13:39
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO
mowie o PODPISIE, a nie o ksywie...

wiem, ale tak mi sie skojarzylo

quote:

a co pije?

hmm... patrzac na tego smiley'a to pewien niebieski plyn....ale to pewnie frugo

Old Post 01-06-2001 14:25
TYsiEK
Skilled (Knight)

Ja się spotkałem z Health cheatem
NA KLUBWWW gościu miał nicka The^Punisher.
Głupi debil bane dostał i pewnie miał jeshcze jednego czita bo po tej banie spowrotem wszedł na server.......

Old Post 02-06-2001 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TYsiEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TYsiEK Znajdź więcej post'ów przez  TYsiEK Dodaj TYsiEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TYsiEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

Talking

bane dostal? a moze kike jeszcze?
(sory, ale nie moglem sie powstrzymac ROTFL!)

Old Post 02-06-2001 18:22
ANetGUS
ANetGUS - KillerMan

frugo - napewno dostal bana ale tylko na cd-keya - po drugim razie dostal na ip

ANetGUS von Angus

Old Post 02-06-2001 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ANetGUS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ANetGUS Znajdź więcej post'ów przez  ANetGUS Dodaj ANetGUS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ANetGUS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RR
Skilled (Knight)

Raczej chodzi o bugi w admin modzie który nie zawsze banuje...

Old Post 03-06-2001 09:03
ANetGUS
ANetGUS - KillerMan

mialem kiedys admin moda na servie ale nie stety 2.5 zbyt przycinala i ja wywalilem - i nie zauwazylem takie bledu ale mozliwe - admin mod nie jest z leksza doskonaly

ANetGUS von Angus

Old Post 03-06-2001 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ANetGUS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ANetGUS Znajdź więcej post'ów przez  ANetGUS Dodaj ANetGUS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ANetGUS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RR
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez ANetGUS
mialem kiedys admin moda na servie ale nie stety 2.5 zbyt przycinala i ja wywalilem - i nie zauwazylem takie bledu ale mozliwe - admin mod nie jest z leksza doskonaly

Ja znam błąd z autopsi admin_mod czasami nie radzi cobie z WONID od wersji pudełkowej csa, i jeszcze nawala komenda admin_map i am (to to samo) zamiast zmieniać mape daje tylko timelimit na 1 i włącza się nastepna z routa...

Old Post 03-06-2001 13:08
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez RR
...nawala komenda admin_map i am (to to samo) zamiast zmieniać mape daje tylko timelimit na 1 i włącza się nastepna z routa...

bardzo nawala

Old Post 03-06-2001 13:14
TYsiEK
Skilled (Knight)

Qrde ale ten Hellraiser mnie ostatnio wqrwia.
Wysłałem mu e-maila o tym zdażeniu na KLUBWWW i qrde powiedział żebym się od_PATATAJ_PATATAJ_PATATAJ_rdolił.
Powiedział że nie ma takiego czitu na nieśmiertelność.
Niech se **** poczyta na stronie PB o czitach zanim zacznie **** komentować.
Jak ten człowiek wpieprza !
Taki z niego newsmaker który się zna na wszystkim.
A kto jest adminem na KLUBWWW ?
ANetGUS a po za tym adminmoda nie ma jush na tym serverze i nikt nie mugł mu dać nieśmiertelności dla jaj !
A nawet jakby był adminmod to ANet nie zrobił by takiej głupoty

Old Post 03-06-2001 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TYsiEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TYsiEK Znajdź więcej post'ów przez  TYsiEK Dodaj TYsiEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TYsiEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez TYsiEK
Qrde ale ten Hellraiser mnie ostatnio wqrwia.
Wysłałem mu e-maila o tym zdażeniu na KLUBWWW i qrde powiedział żebym się od_PATATAJ_PATATAJ_PATATAJ_rdolił.
Powiedział że nie ma takiego czitu na nieśmiertelność.
Niech se **** poczyta na stronie PB o czitach zanim zacznie **** komentować.
Jak ten człowiek wpieprza !
Taki z niego newsmaker który się zna na wszystkim.
ANetGUS a po za tym adminmoda nie ma jush na tym serverze i nikt nie mugł mu dać nieśmiertelności dla jaj !
A nawet jakby był adminmod to ANet nie zrobił by takiej głupoty

no i co? napisz o tym na swojej stronie :>
albo zrob model - hellraiser z tyskiem w dupie

Old Post 04-06-2001 06:47
Red
Master (Spawn)

tak do tematu :

- kiedys pytalem o sytuacje ze nestety ale jak grasz sobie z pb na windozie 2000 w csa to wybacz ale po 5 min. masz zwis kompa ... sprawdzilem to na 2 czy 3 stacjach z inna konfiguracja sprzętową i jest to samo ....

Wie ktos o co w tym chodzi ...

Old Post 04-06-2001 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Co do windy to wlasnie ide do szwagra reinstalowac mu system z Windy ME na 98 ...

Old Post 04-06-2001 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ANetGUS
ANetGUS - KillerMan

quote:
[i]Tysiek:
[/B]

- ciekawe kto ?

ANetGUS von Angus

Old Post 04-06-2001 17:36
RR
Skilled (Knight)

Tysiek prawda jest taka że wszyscy mają cie dosc (szegolnie caly team cs.pl) i w ziwiazku z tym staraja sie jak najszybciej ciebie splawic albo zniechecic ... idz sie uspokuj nawet JEZELI masz racje to i tak nikt cie nie bedzie sluchal. A i sprawdzilem na stronie PB tam NIE MA TAKIEGO CHEATA OPISANEGO !!!!!

Old Post 09-06-2001 19:38
[SUN]Meteor
Guest

Ale w czym problem ? przeciez PB automatycznie sie updatuje. Po prostu plug & play.

Old Post 10-06-2001 08:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

wow tysiek jakie zwiezenia
moze nam jeszcze powiesz jaki masz rozmiar majtek???

Old Post 10-06-2001 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
wow tysiek jakie zwiezenia
moze nam jeszcze powiesz jaki masz rozmiar majtek???

Ja jeszcze wroce do tematu czitow:
Albo mi sie wydaje, albo ostatnio coraz wiecej cziterow znowu jest!!! A juz byl okres spokojny, gdzie nie spotykalo sie raczej oszustow.

Old Post 10-06-2001 21:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:03.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions