Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > gra ktos?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Talking

Misyu eee???
Znowu sie powtarzasz, to juz jest nudne. A Nexus jest prawie codziennie na serwerach, wczoraj, przed i przedprzedwczoraj gralismy naprawde duzo meczy klanowych i duelkow - kilka h codzien. Jezeli Ty jednak idziesz spac po wieczorynce to trudno sie dziwic, ze nas nie widzisz

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-01-2002 14:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez misyu
Po co Ci gracze?
Jeden Nexus starcza za wszystkich

Jeszcze ktos ma watpliwosci

quote:
mi sie nie udalo Go (tak! G!) nigdy tam spotkac

Mnie tez sie nie udalo Ciebie spotkac

Old Post 15-01-2002 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Nah, kiedy Misiu gral jeszcze tydzien temu, czyli mniej wiecej w okresie Wielkich <strike>Zalow</strike> Dowodow Nexusa, nie widzialem O Jego na serwerach. Teraz mozecie sobie grac, ale wczesniej, czyli w kluczowym momencie, Was nie bylo

A Misiu chodzi spac dopiero wtedy, kiedy przeczyta ostatni post Nexusa. Nie wczesniej, bo bym mial koszmary z powodu przeoczenia czegos waznego.

Old Post 15-01-2002 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil misyu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do misyu Znajdź więcej post'ów przez  misyu Dodaj misyu do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Hm!
Zdaje sie, ze nie dzialaja ostre nawiasy. Ide sie upic.

Czy nie moglibyscie tego party robic w innym terminie?
Za 3 tygodnie na przyklad. Bede po studniowkach i wszelkich poprawinach = I'm hungry for drinking.

Old Post 15-01-2002 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil misyu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do misyu Znajdź więcej post'ów przez  misyu Dodaj misyu do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

W kluczowym momencie bylismy takze
Teraz nas widac czesciej co jest wynikiem naszych wzmozonych cwiczen A jak Klarkash bedzie juz mial wreszcie lacze (pogon ich Stary!!!) to bedziemy 24/dobe

Pozdro Misyu! Ale Ty sie Kolego przemeczysz Wiesz o ktorej ja chodze spac? Wspolczuje Ci tak dlugo czekac

Old Post 15-01-2002 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Tego party, czyli jakiego? Tego co bedzie w Gliwicach?
Misyu by nas odwiedzil? Kurdeeeeeeee!!!!!!!
A tak wogole to mi tez teraz nie pasuje za bardzo, ale za 3 tygodnie bylo by idealnie. Trza pogadac z ekipa i ustalic. A serio bys przyjechal? Sam czy tez z jakas ekipa?
p.s. milej studniowki

Old Post 15-01-2002 17:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Moja ekipa? SURE WHY NOT, moim celem jest zastosowanie pewnych sprawdzonych argumentow wzgledem Nexusa, aby zmienil swoj fatalistyczny swiatopoglad

A powaznie, niestety ewentualnie sam. Na pytanie o gre w QW moja ekipa mowi mi "spierdalaj, moze ghostrecon?"

Old Post 15-01-2002 18:36
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
A powaznie, niestety ewentualnie sam. Na pytanie o gre w QW moja ekipa mowi mi "spierdalaj, moze ghostrecon?"

U mnie mowie "spierdalaj" i ida grac w slingla, ewentualnie dadza sie namowic na partyjke w stara (ale bron boze 1v1 - tylko "nas dwoch vs 6 kompow") fajnie?

Old Post 15-01-2002 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

W singla to bym pogral, w ile przejdziesz calego Q1 na easy? Ja ponizej 20 minut, probuje opanowac hard
Tylko bron Boze jakies QW, NQ 0wnz do singla.

Star tez jest neat, ale nie umiem grac. Znaczy interesuje sie, ale ogolnie dostaje becki od byle leszcza

Old Post 15-01-2002 22:00
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
W singla to bym pogral, w ile przejdziesz calego Q1 na easy? Ja ponizej 20 minut, probuje opanowac hard
Tylko bron Boze jakies QW, NQ 0wnz do singla.

Nie probowalem jeszcze przechodzic calego singla na czas (tzn kiedys probowalem na Nightmare, ale zbyt czesto konczylo sie to smiercia Jak znajde troche czesu do przejde i dam znac.

quote:
Star tez jest neat, ale nie umiem grac. Znaczy interesuje sie, ale ogolnie dostaje becki od byle leszcza

BroodWar jest zajebisty, ale niestety moja "oryginalna" wersja nie chce obsloogiwac B_netu, a tu - na prowincji raczej oryginalnego nie maja

(ma ktos cracknieta wersje z dzialajacym b_netem? )

Old Post 15-01-2002 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Moim celem jest zastosowanie pewnych sprawdzonych argumentow wzgledem Nexusa, aby zmienil swoj fatalistyczny swiatopoglad

Ciekaw jestem jakie to sa sprawdzone metody? Ale jesli byly juz sprawdzane to powiedz na kim? Zapytam sie czy mam ze soba brac ochrone

Old Post 17-01-2002 00:58
chimera
Elite (Fiend)

Metoda ? Najlepsza to piwo w duzych ilosciach No chyba ze misyu preferuje sparing, w takim wypadku moge od kolegi rekawice boxerskie wziasc

Co do zjazdy za 3 tyg to bez problemu -kafejka- jest po to zeby ja odbijac z rak onet-wp-interia-czateriowcow ...

Old Post 17-01-2002 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
misyu
Combat (Death Knight)

Misiu potrafi w taki sposob operowac swym czarujacym usmiechem, ze zaby w krolewiczow zamienia.

Old Post 17-01-2002 18:24
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
-kafejka- jest po to zeby ja odbijac z rak onet-wp-interia-czateriowcow ...

Takie podejscie mi sie podoba

Old Post 17-01-2002 21:27
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:32.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions