Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > SNAJPER.PL -> Pytania i uwagi
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

Re: nie

po co mam nagrywac demka??? widze ze ktos cheatuje wiec probuje doprowadzic goscia do stanu uzywalnosci kickiem, kiedy kickany gosc ciagle laczy sie z powrotem z serwerem znaczy ze mu zalezy by na nim grac, jesli zalezy mu by na nim grac powinien przestac cheatowac i korzystac z serwera grajac uczciwie. To samo tyczy sie osob ktore klna i strasza innych na serwerach -> patrz nowy temat,
mystical (czy jak Ci tam) jesli nie cheatowales (sorry to much drink), to klales, wyzywales, straszyles innych graczy ... wiec zostales kickniety z serwera ....

[AS]ik

ps.: >>>>>PS. wydaje mi sie ze oxygen tez nie czitowal
OXYGEN CHEATOWAL ;(

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-01-2002 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Re: Re: Re: dupolizy

a nie moglibyscie przeprosic sie nawzajem i zapomniec o sprawie?:>

Old Post 19-01-2002 12:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: nie

quote:
Napisane oryginalnie przez Apsik
po co mam nagrywac demka??? widze ze ktos cheatuje wiec probuje doprowadzic goscia do stanu uzywalnosci kickiem, kiedy kickany gosc ciagle laczy sie z powrotem z serwerem znaczy ze mu zalezy by na nim grac, jesli zalezy mu by na nim grac powinien przestac cheatowac i korzystac z serwera grajac uczciwie. To samo tyczy sie osob ktore klna i strasza innych na serwerach -> patrz nowy temat,
mystical (czy jak Ci tam) jesli nie cheatowales (sorry to much drink), to klales, wyzywales, straszyles innych graczy ... wiec zostales kickniety z serwera ....

[AS]ik

ps.: >>>>>S. wydaje mi sie ze oxygen tez nie czitowal
OXYGEN CHEATOWAL ;(

ASik jezeli z tym cheatowaniem to prawda to dobrze zrobiles dajac tym "dzieciom" bana na server. DZieciom bo wedlug mnie tylko ktos kto nie gra dla przyjemnosci tylko dlatego by pokazac jakim on jest wspanialym graczem bo potrafi to i tamto, utrudniajac przy tym gre innym. ja tez wiem o tym bugu ale trenowalem go z botami i przyznam sie ze spox bylo, no raz na serverze ale to gralem z jaggedem i on chcial sie tez nauczyc i mu pokazalem. Ale mi nie sprawia przyjemnosci patrzac jak inni mnie wyklinaja od lam, palantow itp. majac przy tym racje. Ludzie zastanowcie sie co robicie zanim cos zrobicie ...
A co do oxygena to przepraszam w imieniu dT ... wstyd.

Old Post 19-01-2002 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: Re: Re: nie

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

ASik jezeli z tym cheatowaniem to prawda to dobrze zrobiles dajac tym "dzieciom" bana na server. DZieciom bo wedlug mnie tylko ktos kto nie gra dla przyjemnosci tylko dlatego by pokazac jakim on jest wspanialym graczem bo potrafi to i tamto, utrudniajac przy tym gre innym. ja tez wiem o tym bugu ale trenowalem go z botami i przyznam sie ze spox bylo, no raz na serverze ale to gralem z jaggedem i on chcial sie tez nauczyc i mu pokazalem. Ale mi nie sprawia przyjemnosci patrzac jak inni mnie wyklinaja od lam, palantow itp. majac przy tym racje. Ludzie zastanowcie sie co robicie zanim cos zrobicie ...
A co do oxygena to przepraszam w imieniu dT ... wstyd.

jeden bug i tyle szumu, jakis kretyn przez przypadek odkryl i w tempie blyskawicy rozeszlo sie wsrod graczy(cale szczescie ze i w tym przypadku Polska byla w tyle ). Miejmy nadzieje ze juz w nadchodzacej nowej wersji autorzy UT poprawia swoj blad i skonczy sie cale zamieszanie.
Nie rozumie graczy ktorzy wykorzystuja bledy aby nabijac fragi jaka w tym przyjemnosc, gdy zdobtye fragi nie sa efektem dlugotrwalych treningow w celu polepszenia swojej gry, najczesciej uzywaja tego gracze slabi, nie majacy szans w walce z silniejszym graczem.

Old Post 22-01-2002 01:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:00.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions