Re: Re: nie
quote: Napisane oryginalnie przez Apsik
po co mam nagrywac demka??? widze ze ktos cheatuje wiec probuje doprowadzic goscia do stanu uzywalnosci kickiem, kiedy kickany gosc ciagle laczy sie z powrotem z serwerem znaczy ze mu zalezy by na nim grac, jesli zalezy mu by na nim grac powinien przestac cheatowac i korzystac z serwera grajac uczciwie. To samo tyczy sie osob ktore klna i strasza innych na serwerach -> patrz nowy temat,
mystical (czy jak Ci tam) jesli nie cheatowales (sorry to much drink), to klales, wyzywales, straszyles innych graczy ... wiec zostales kickniety z serwera ....
[AS]ik
ps.: >>>>> S. wydaje mi sie ze oxygen tez nie czitowal
OXYGEN CHEATOWAL ;(
ASik jezeli z tym cheatowaniem to prawda to dobrze zrobiles dajac tym "dzieciom" bana na server. DZieciom bo wedlug mnie tylko ktos kto nie gra dla przyjemnosci tylko dlatego by pokazac jakim on jest wspanialym graczem bo potrafi to i tamto, utrudniajac przy tym gre innym. ja tez wiem o tym bugu ale trenowalem go z botami i przyznam sie ze spox bylo, no raz na serverze ale to gralem z jaggedem i on chcial sie tez nauczyc i mu pokazalem. Ale mi nie sprawia przyjemnosci patrzac jak inni mnie wyklinaja od lam, palantow itp. majac przy tym racje. Ludzie zastanowcie sie co robicie zanim cos zrobicie ...
A co do oxygena to przepraszam w imieniu dT ... wstyd.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|