Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > SPHERE - poważny klan ! HAHA
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

thx.

wiem, że nie trzeba, ale ze spacją jest bardziej przejrzyście

TEST : ..................................

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-01-2002 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil azazel.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do azazel.kt Znajdź więcej post'ów przez  azazel.kt Dodaj azazel.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać azazel.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SpHeRe]zibi
Guest

Hmm. Przepraszam Cie. Mysle ze juz nie bedzimy robic podobnych akcji. Nie wiem co by tu jeszcze dodac... Postaramy sie wszystko zmienic i mysle ze bedzie OK, a nastepnym razem jak masz jakies pretensje to mozesz mi to na prv wyslac albo mogles poczekac do alexandrowa (jesli bedziesz) i tam mi to powiedziec moglibysmmi pogadac i mysle ze problem zostalby rozwiazany miedzy nami a nie sie zalisz na boardzie.

nara. bedzie dobrze tak mysle

Old Post 30-01-2002 03:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

quote:
Napisane oryginalnie przez [SpHeRe]zibi
Hmm. Przepraszam Cie. Mysle ze juz nie bedzimy robic podobnych akcji. Nie wiem co by tu jeszcze dodac... Postaramy sie wszystko zmienic i mysle ze bedzie OK, a nastepnym razem jak masz jakies pretensje to mozesz mi to na prv wyslac albo mogles poczekac do alexandrowa (jesli bedziesz) i tam mi to powiedziec moglibysmmi pogadac i mysle ze problem zostalby rozwiazany miedzy nami a nie sie zalisz na boardzie.

nice...za moich czasoow nie bylo takich akcji

Old Post 30-01-2002 07:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SpHeRe]zibi
Guest

Old Post 30-01-2002 07:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Tsun
[SPECNAZ]Tsunami

quote:

Przynajmniej okazał skruche to drobny krok ku lepszemu

Old Post 30-01-2002 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Tsun Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Tsun Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Tsun Dodaj [SPECNAZ]Tsun do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Tsun prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Tsun
[SPECNAZ]Tsunami

eee coś sie zjenało i mi posta wysłało sorki

Old Post 30-01-2002 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Tsun Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Tsun Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Tsun Dodaj [SPECNAZ]Tsun do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Tsun prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:

Przebaczam Ci

Old Post 30-01-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker

Przebaczam Ci

to ccchhyba nie ciebie przepraszal??

GG 1667903

Old Post 30-01-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

quote:
Napisane oryginalnie przez !ZaiX!

to ccchhyba nie ciebie przepraszal??

co za rooznica ... zibi dal dobry przyklad nam wszystkim. wybaczajmy sobie nawzajem. love, peace & ak47

Old Post 31-01-2002 05:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

Zibi - miło, że przepraszasz takiego szaraczka jak ja

Old Post 31-01-2002 09:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil azazel.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do azazel.kt Znajdź więcej post'ów przez  azazel.kt Dodaj azazel.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać azazel.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RR
Skilled (Knight)

zibi i luq to lamy i tyle

Podczas tej nocki uzyli MOJEGO adminpassa i uzywali ADMINA bez powodu. Officer chyba rozdal juz angrody za takie postepowanie (bany ) OP na nullach jeszcze sie wacha ale tez chyba to zrobi. Z ICK niedlugo nie bedize gdzie grac.

Old Post 31-01-2002 12:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RR Znajdź więcej post'ów przez  RR Dodaj RR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
svisstack
Skilled (Knight)

rr'ku - nie aebym chcial cie zmartwic ale:

uzytkownicy kafejki zwykli - graja na ffa (nie zauwaza roznicy)
sphere i H - gramy glownie na zagranicznych serwach (Dojo, forgotten) i BRO (tam nie mamy banow), na nulle wchodzimlismy kiedys bo byl dobry poziom (i to jedyne serwery na jakich mozemy zalowac ze mamy bana) , reszty serwerow nawet niema w favsrv. Wiec ja osobiscie sie nie przejmuje, na lige i tak zdejmiecie te bany

Old Post 31-01-2002 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil svisstack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do svisstack Znajdź więcej post'ów przez  svisstack Dodaj svisstack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać svisstack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Tsun
[SPECNAZ]Tsunami

quote:
Napisane oryginalnie przez svisstack
rr'ku - nie aebym chcial cie zmartwic ale:

uzytkownicy kafejki zwykli - graja na ffa (nie zauwaza roznicy)
sphere i H - gramy glownie na zagranicznych serwach (Dojo, forgotten) i BRO (tam nie mamy banow), na nulle wchodzimlismy kiedys bo byl dobry poziom (i to jedyne serwery na jakich mozemy zalowac ze mamy bana) , reszty serwerow nawet niema w favsrv. Wiec ja osobiscie sie nie przejmuje, na lige i tak zdejmiecie te bany

Mógłbys podac ip tych serwerow bo w caffe ostatnio mam lagi na polskich serwerach a jak wchodze na jakis niemiecki(nazy niepamiętam) to mam pingi prawie lanowe

Old Post 31-01-2002 22:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:44.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions