Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Uos Miesiaca
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez X-LASKA

Na poczatku jak zaczolem grac w UT to nie umialem schodzic po drabinkach i zawsze spadalem na glebe mialem wtedy -5 fragow i wszyscy mnie od lam wyzywali ze swoich rozwalamaaa i nie wiedzialem jak sie bandarzowac to pisalem na chacie medyk bo nie mialem ustawionego radia To byly fajne czasy kupa smiechu

nie zmjeniajcie tematu
btw. sxl ni przesadzaj, bo jak widziszz taki fryma sie wcale nie obraza, tylko cieszy, a veneoth nawet CHCE wygrac
nikt sie nie powinien zniechecac dlatego ze zostanie Uosiem miesiaca, bo to tylko zabawa a nie Big Brother gdzie wygrasz nominacje, przestajesz grac

ps. nominuje siebie na Uosia miesiaca

Edytowane przez GuriaS dnia 29-01-2002 o godz. 21:22

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-01-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

ps. nominuje siebie na Uosia miesiaca

Uosie nie mozecie siebie nominowac tylko dlatego , ze chcecie wygrac. To jest bardzi prestizowa nagroda i zeby ja wygrac trzeba sie wiele natrudzic . Jezeli chcecie nominowac siebie to podajcie jakis przyklad konkretny. Nie mowcie mi ze na poczatku nie umieliscie sie bandazowac , otwierac drzwi itp. bo przez to kazdy na pocztku przechodzil

P.S. Niech Uos bedzie z wami

Old Post 29-01-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler

Uosie nie mozecie siebie nominowac tylko dlatego , ze chcecie wygrac. To jest bardzi prestizowa nagroda i zeby ja wygrac trzeba sie wiele natrudzic . Jezeli chcecie nominowac siebie to podajcie jakis przyklad konkretny. Nie mowcie mi ze na poczatku nie umieliscie sie bandazowac , otwierac drzwi itp. bo przez to kazdy na pocztku przechodzil

P.S. Niech Uos bedzie z wami

to ja siebie nominuje, poniewaz na mapie ut_uptown [apartment rooftop] prawie zawsze podczas walki wysaqje za barierke i przeciwnicy nie dostaja fraga... czasem to smiesznie wyglada

Old Post 29-01-2002 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chaos
Grand Master of Disaster

Wink Uos

A ja proponuje jednak GuriaS'ka. Co chwila wli jakies teksty ktore rozpraszaja. co gorsza zbinduje taka bestyja tekst i wali nim podczas gry. Nic tylko heda kulka podpisana "Uos miesiaca"

I tak dni człowiecze są jak liść, co spada, i jak trawa, co usycha. Ty też odejdziesz w zapomnienie, jak ten kwiat, co upadł na murawę, jak wino, które rozlane wsiąka w ziemię...

Old Post 29-01-2002 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chaos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chaos Znajdź więcej post'ów przez  Chaos Dodaj Chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

mam

obrazek na Uosia miesiaca

Old Post 30-01-2002 00:19
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: mam

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
obrazek na Uosia miesiaca

Gurias czemu ten obrazek przypomina mi ciebiecos w tym musi byc

Old Post 30-01-2002 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Re: mam

quote:

Gurias czemu ten obrazek przypomina mi ciebiecos w tym musi byc

znamy sie? nie pamietam zebys mowil ze jestes z kraka

Old Post 30-01-2002 15:47
Snoopy
Training (Enforcer)

Angry eeeee

Sorki ,że się zapytam aloe co to są te gwiazdki pod nikiem

Bym zapomniał , na UOSIA miesiąca nominuje -v3-KILERQA , on wie za co)))))

Old Post 30-01-2002 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Snoopy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Snoopy Znajdź więcej post'ów przez  Snoopy Dodaj Snoopy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Snoopy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chaos
Grand Master of Disaster

Talking Mini Uos?

Serio dzisiaj tak dowalilem, ze to bylo jakies wyzsze stadium kosmosu. Ze szybko sie zrespawnowalem to polecialem jak glupi i zlapalem pierwsza lepsza osobe na celownik i walilem ze spas'a. A ze to byl moj i dotego Grucha... z drugiej strony kogo bym wtedy nie zabil dalem d... .

Dziwne, ale prawde mowiac kazdemu sie to zdarza. Tak wiec proponuje dac kazdemu zbiorowa nagrode pocieszenia Mini Uoska

I tak dni człowiecze są jak liść, co spada, i jak trawa, co usycha. Ty też odejdziesz w zapomnienie, jak ten kwiat, co upadł na murawę, jak wino, które rozlane wsiąka w ziemię...

Old Post 30-01-2002 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chaos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chaos Znajdź więcej post'ów przez  Chaos Dodaj Chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-R.K.Pyziaty
Skilled (Knight)

Uosiek Miesiąca

...dla wszystkich tych, którzy przyznali, że Uoś ma wielką moc i siedzi w każdym z nas, co jakiś czas wystawiając Łopaty, przyznają "Zbiorowego Uosia Miesiąca" i zyczę, abyście nie przeszli na "Ciemną stronę uosia" ;-))))

Y.

Old Post 30-01-2002 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-R.K.Pyziaty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-R.K.Pyziaty Znajdź więcej post'ów przez  -v3-R.K.Pyziaty Dodaj -v3-R.K.Pyziaty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-R.K.Pyziaty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

oooppssss..... ;-)))

..sorrryyyyyy.....chyba mnie Pyza tym razem nominuje...To jush drugi raz nadużyłem jego Xywy.

Y.

Old Post 30-01-2002 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Talking :)

Czyli ja tu widze , ze zrobil nam sie konkurs jak bedzie wygladala nagroda "Uosia miesiaca" . Nie bede zostawal w tyle i tez dam swoja propozycje.

P.S. Jest to gif wiec jak ktos ma modem to nie polecam nawewt otwierac

Old Post 31-01-2002 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking elo

f koncu www po naprawach DNSow mi dziala :> i moge sie udzielac na forum, hoho widze ze wiele stracilem, i glosowac mozna:> jeee mam jeden glosik ( nie swoj, fatalkowi zapodalem) a tak apropos co sie dzijee w wielkim swiecie?

Old Post 31-01-2002 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

widze ze narazie mozna zglaszac tylko kandydatow na Uosia miesiaca ale gdzie mozna na nich glosowac i kiedy beda wyniki chetnie bym oddal glos ma Szybkiego (PapaSmerf) gosc jest nieprzecietny potrafi rozwalac swoich

Old Post 31-01-2002 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

SZYBKI alias papasmerf RULE !

Old Post 31-01-2002 20:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

quote:
widze ze narazie mozna zglaszac tylko kandydatow na Uosia miesiaca ale gdzie mozna na nich glosowac i kiedy beda wyniki chetnie bym oddal glos ma Szybkiego (PapaSmerf) gosc jest nieprzecietny potrafi rozwalac swoich

narazie zbieram kandydatów a 10.02.2002 bdzie ankieta z zawodnikami a pod spodem za co kto jest nominowany , ale bylbym wdziczny za zgBaszanie czegos normalnego inaczej.
Guri przez barierke to kazdy umie wypasc , ale co do twoich tekstow wnerwiajacych i ciagle zmieniajacej sie ksywy to pewnie dopisze cie do listy i moze wygrasz swoja wymarzona nagrode:d

P.S. Niach Uos bedzie z wami

Old Post 31-01-2002 23:07
X-LASKA
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler

narazie zbieram kandydatów a 10.02.2002 bdzie ankieta z zawodnikami a pod spodem za co kto jest nominowany , ale bylbym wdziczny za zgBaszanie czegos normalnego inaczej.
Guri przez barierke to kazdy umie wypasc , ale co do twoich tekstow wnerwiajacych i ciagle zmieniajacej sie ksywy to pewnie dopisze cie do listy i moze wygrasz swoja wymarzona nagrode:d

P.S. Niach Uos bedzie z wami

Jaka jest nagroda za zdobycie 1 miejsca i za kolejne bardzo mnie to ciekawi ??????????

Old Post 01-02-2002 00:42
-v3-Yarecki
Old DeatH

nagroda...

..jedyna nagrodą będzie obwieszczenie o zwycięztwie ;-))) i obrazek uosia, na który plebiscyt ogłaszam właśnie w tej chwili!!!

Y.

Old Post 01-02-2002 10:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PaK
Guest

Red face Uos PaK

Tak wogule to chcialem sie przywitac ze wszystkim na grupie
to moj first time wiec ALOOHA OGORASKI a zeby nawiazac do topic'a chcialbym mianowac siebie na Uośka :>
(mozna tak ?) powod jest bardzo ciekawy (przynajmniej mojim skromnym zdaniem) gram w ut od 6 dni i jak kazdy zawodowy n3wb13 strzelam do swojich no ale do rzeczy...veneoth przypomnial przy wpsolnej wieczezy w telepizza o tym jak to PaK lubi strzelac do swojch i ma w tym wielka wprawe otoz Kiler razem z PaK'iem przeciwko veneothowi grali na mapie.. a kiler zucil komentarz w stylu: ''no to PaK pewnie zaraz mnie zabije '' hehe ;> ciekawie to podobno wygladalo .. sam tego nie wdzialem ale podobno tak bylo heh slabo jakos opisal ta historie i pewnie nie odda to calego uroku tego zdazenia .. no cuz.. to tyle.. cya

Old Post 01-02-2002 22:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Black_Jack
Training (Enforcer)

Nominuje na łosia miesiąca Szybkiego czyli Pape_Smerfa jest dobry bo częściej za***** kogoś ze swojego teamu niz wroga!!!

Old Post 01-02-2002 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Black_Jack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Black_Jack Znajdź więcej post'ów przez  Black_Jack Dodaj Black_Jack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Black_Jack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: Uos PaK

quote:
Napisane oryginalnie przez PaK
to moj first time wiec ALOOHA OGORASKI a zeby nawiazac do topic'a chcialbym mianowac siebie na Uośka :>
(mozna tak ?) powod jest bardzo ciekawy (przynajmniej mojim skromnym zdaniem) gram w ut od 6 dni i jak kazdy zawodowy n3wb13 strzelam do swojich no ale do rzeczy...veneoth przypomnial przy wpsolnej wieczezy w telepizza o tym jak to PaK lubi strzelac do swojch i ma w tym wielka wprawe otoz Kiler razem z PaK'iem przeciwko veneothowi grali na mapie.. a kiler zucil komentarz w stylu: ''no to PaK pewnie zaraz mnie zabije '' hehe ;> ciekawie to podobno wygladalo .. sam tego nie wdzialem ale podobno tak bylo heh slabo jakos opisal ta historie i pewnie nie odda to calego uroku tego zdazenia .. no cuz.. to tyle.. cya

hmmmmmm jak na 6 dni gry w UT to ci niezle idzie rozwalanie swoichale z czasem dojdziesz do wprawy a co do samonominacji to chyba Veni chcial wygrac ale bedzie mial konkurenta i nie wiem czy mozna na siebie glosowac

Old Post 01-02-2002 22:39
X-LASKA
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Black_Jack
Nominuje na łosia miesiąca Szybkiego czyli Pape_Smerfa jest dobry bo częściej za***** kogoś ze swojego teamu niz wroga!!!

he wiem cos o tym sam przekonalem sie na wlasnej skorze

Old Post 01-02-2002 22:43
GuriaS
Breathe

Re: Uos PaK

quote:
Napisane oryginalnie przez PaK
to moj first time wiec ALOOHA OGORASKI a zeby nawiazac

quote:
Napisane oryginalnie przez Black_Jack

witamy na naszym 4um

Old Post 01-02-2002 23:06
capone
+SG+SkUbAnY

Talking los

wedlug mnie to yarecki jest najwiekszym losiem bo wpadl na taki glupi pomysl ze tylko debil mogl cos takiego wymyslec bo to ani nic nie daje ani nawet smieszne nie jest bo wiekszosc tych osob co nominuje to sa losie :0 hehehe pozdrowki

Old Post 02-02-2002 02:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: los

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
wedlug mnie to yarecki jest najwiekszym losiem bo wpadl na taki glupi pomysl ze tylko debil mogl cos takiego wymyslec bo to ani nic nie daje ani nawet smieszne nie jest bo wiekszosc tych osob co nominuje to sa losie :0 hehehe pozdrowki

Sam jestes debil prymitywie. Ja tez jestem temu przeciwny ale umiem to troche kulturalniej okazac.

Znajdzie sie jeszcze miejsce na Uosia dla capone? Imho nikt nigdy bardziej nie zbluzgal mojej rodziny niz ten kapus-goryl.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 02-02-2002 09:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chaos
Grand Master of Disaster

quote:

No to teraz mam nareszcie tego jedynego, wymarzonego kandydata
Myslalem, ze to forum jest dla ludzi normalnych i znajacych kulture... ale widze, ze wyjatkow nie da sie ustrzec.

Po pierwsze ta nagroda jednak ludzi smieszy i bawi bo ludziska sie udzielaja...
Po drugie co za Uos mowi, ze idiotyczne jest nazywanie sie uosiami a potem sam kogos nominuje?? Czyz to nie dziwne? Zaprzeczasz sam sobie... Czy ostatnio czesto rozmawiasz ze soba albo slyszysz glosy?

Przez takich jak ty ludzie zastanawiaja sie czy przypatkiem gry komputerowe nie skrzywiaja dzieci.

Old Post 02-02-2002 10:25
veneoth
Guest

quote:

ty lepiej dwa razu pomysl zanim cos napiszesz, odrobina szacunku (chocby ze wzgledu na wiek) by ci moze nie zaszkodzila (chociaz kto wie, moze jestes na to uczulony )
a co do Uosia: to nie ma co debatowac, i tak wiadamo kto wygra - papasmerf (ze wzgledu na bagaz doswiadczen )

Old Post 02-02-2002 10:25
-v3-R.K.Pyziaty
Skilled (Knight)

Capone w 100% zgadzam sie z chaosem. Zostajesh nominowany za kompletny brak kultury i poczucia humoru(Yarecki w jednym poscie napisal cos o takich jak ty). Jak mash cos takiego robic to lepiej wogule nie pish.

Old Post 02-02-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-R.K.Pyziaty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-R.K.Pyziaty Znajdź więcej post'ów przez  -v3-R.K.Pyziaty Dodaj -v3-R.K.Pyziaty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-R.K.Pyziaty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

..bagage doświadczenia ;-))))

...niedługo ten bagaż chyba przygniecie Papę ;-)))

to tesh mój kandydat Nr 1. - obawiam się, że zgnoił konkurencję w przedbiegach, i uosie mniejszego kalibru (ani nawet nieokrzesane chamy ;-PPP) nie odbiorą mu Palmy pierwszeństwa. Wypada mieć nadzieję, że Palma mu nie odbije z powodu zwycięstwa ;-)))

Good Luck kandydaci!!!

Y.

Old Post 02-02-2002 10:44
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: ..bagage doświadczenia ;-))))

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
...niedługo ten bagaż chyba przygniecie Papę ;-)))

to tesh mój kandydat Nr 1. - obawiam się, że zgnoił konkurencję w przedbiegach, i uosie mniejszego kalibru (ani nawet nieokrzesane chamy ;-PPP) nie odbiorą mu Palmy pierwszeństwa. Wypada mieć nadzieję, że Palma mu nie odbije z powodu zwycięstwa ;-)))

Good Luck kandydaci!!!

Y.

zgadzam sie z toba Yarecki w 100% wedlug mnie on musi wygrac)

Old Post 02-02-2002 11:48
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:04.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions