Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Pochodzenie xywek
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
bizonek
def

Moja ksywka bierze się ogólnie od mojej budowy ciała. :> Wszyscy mówili 'Jaki z ciebie bizon!'. :>
A po czasie, kiedy na ircu zaczeło się więcej bizonów pojawiać, zmieniałem najpierw na bisonek potem na bizonek.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-02-2002 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek
Moja ksywka bierze się ogólnie od mojej budowy ciała. :> Wszyscy mówili 'Jaki z ciebie bizon!'. :>
A po czasie, kiedy na ircu zaczeło się więcej bizonów pojawiać, zmieniałem najpierw na bisonek potem na bizonek.

Ogierze Ty moj!

A co do mojej ksywki... Hmmm... Byly to dziwne czasy.
Siedzialo sie na automatach i pytalo w MK3... Tak powstal Rept1le. Ale potem to jakos padlo. Potem nie bylo jeszcze q3, w q2 sie nie gralo, bo to byla za l33t gra, wiec pykalo sie w Shogo. Tak powstala Walbrzyska scena Shogo. Trzeba bylo miec jakas siakas tam ksywke, ale jakas pozadna, bo Patryk, to jednak nie to. =] Najpierw bylo Queen, ale stwierdzilem, ze jest ona, zbyt... Eeee... Feministyczna. => trzeba bylo cos na gwalt wymyslic. Morfeusz... Ksywa spok, z swoim mitologicznym wybrzmieniem, ale odpadala, bo wlasciciel cafe mial taka sama i sie burzyl, wiec tak sobie siedzialem i myslalem... I tak kurde wymyslilem! Blade... Ale nie. Cos nie pasowalo... Czegos brakowalo. Dodadalem sobie pierdziulasty, nic nie znaczacy ciag cyfr, i tak otrzymalem Blade326. Funkcjonowala ona, az do 2001, gdy kupilem sobiem modemik. Skrocilem ja do Blade, ale nadal byla malo orginalna. Przestawilem cosik, tak, zeby nie pasowala do kannow pisowni i wyszlo bLADE! Mam juz ja w sumie 3 lata, bo Blade326 i tak czy siak = sie bLADE. => Duzy wplyw na to mial filmik, a pozniej komix widomo jaki. Ostatnio wracam do korzeni i zaczynam powoli uzywac nick AnioL. Ci co wiedza, to wiedza dlaczego. =>

Old Post 23-02-2002 21:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

blade, nie zebym cie chcial zdolowac, czy cos, ale wiem i znam z "widzenia" innego blade'a - siedzi on w scenie fallouta - ale w jakim klanie juz nie pamietam

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 23-02-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

No a moja ksywka powstala w taki sposob: Potrzebowalem mrocznej ksywki, ktora zarazem przynosilaby mi szczescie, a ze poniewaz swego czasu zagrywalem sie w Total Annihilation, a tam w dodatku byly takie jednostki...

O, sorry, to nie to

A tak serio, to kiedys tez bylem AlieN, pozniej SINek Xyvka, jaka mi zostala najbardziej w pamieci jest Estarriol, Imie jednego z bohaterow ksiazki "Czarnoksieznik z Archipelagu" (nie pamietam autorki) tak brzmialo. Z tymze, nie bylo to imie, ktorego uzywal na codzien, gdyz w tym swiecie kazdy mial swoje wlasnie "tajemne" imie, i drugie, pod ktorym znali go wszyscy. Podobnie bylo z roslinami, zwierzetami, etc. i cala magia polegala na tym, zeby znac imie danej rzeczy i umiec ja przywolac. Tyle.

No a pozniej gralem sobie w cafe w Q3Testa i pomyslalem, ze przydalaby sie jakas fajna xyvka. Wtedy uzywalem SINek, ale to jakos tak dziwnie brzmialo. Bylo FFA na dm17, a ja bylem pierwszy, ktos powiedzial, ze wymiatam. No to sie zmienilem na "wymiatacz". W chacie stwierdzilem, ze moze byc z tego dobra xyvka, ale glupio brzmi po polsku, a nie moglem znalezc w slowniku wyrazu "wymiatac", za to znalazlem "zamiatac". No i tak powstal SweepeR. Pozniej sie dowiedzialem, ze to znaczy rowniez saper cyz cos takiego

Co do giBBeR'a to jeszcze jeden fajny motyw jest zwiazany z jego xyvka. Powstala ona, jak nie trudno sie domyslic od "gibow" (co to jest, chyba nie musze mowic). Ale kilka miechow temu patrzac do slownika zobaczylem haslo gibber i co sie okazalo? Ze to znaczy "belkot, belkotac". Hehehe, a to jak najbardziej do niego pasuje! Szczegolnie jak jest pijany

Old Post 24-02-2002 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Sweeper - ano troche tak, troche nie... Dobra - przyznaje sie, belkocze jak malo kto.

Old Post 24-02-2002 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

swoją historie opisałem, ale opishe historie xywy mojego qolegi....
kiedyś miał xywe bic-mac ale zmienił ją na coś innego, a teraz ma ywe (pełna )yttrium-77 i ewentualnie yt1 (niepełna). Jakby co to gra w q3 więc może ktoś z min grał. Ale ciekawa jest historia jego xywy. A więc jak jeszce nie był yttrium to szukal czegoś w słowniku niemiecko polksim na litere "r" ale jakoś trafił na "y" i zobaczył ze yttrium (wyraz niemicki) znaczy "iryd" po Polsku. A liczba 77 to liczba atomowa irydu (z tablicy mendelejewa). No i tak powstał.
No i właśnie kiedy moja xywa ALIEN mi sie nudziła też zajżałem do tej tablixy i szukałem jakiejś ciekawej nazwy. A ze miałem aktualną tablice to znalazłem pierwiastek promieniotwórczy o masie atomowej "114" a nazywa sie "ununqaudium" więc stąd jak pisałem już mam 2 xywę ununuqdium-114 albo u114 albo uuq-114(to jest akurat skrót oryginalny z tablicy). Pierwaistek został wytworzony w 1998 roku przez rosjan w Dubnie.
ogóllnie udało wytworzyć sie całe 3 atomy tego pierwiastka, który nie znalazł zasosowania.
ale szczegóły tu: http://eduseek.ids.pl/przedmioty/ch...i/pierw/114.htm

polecam tablice mendelejewa to szukania xywy.

Old Post 24-02-2002 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

pijany kumpel wrocil z imprezy i zamiast xywki Wisnia wpisal Wania na ankiete zglaszajaca do Ligii CS i tak juz zostalo

Old Post 24-02-2002 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
pijany kumpel wrocil z imprezy i zamiast xywki Wisnia wpisal Wania na ankiete zglaszajaca do Ligii CS i tak juz zostalo

najlepsze o xywie co slyszalem ... ROTFL

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 24-02-2002 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Xyvka, jaka mi zostala najbardziej w pamieci jest Estarriol, Imie jednego z bohaterow ksiazki "Czarnoksieznik z Archipelagu" (nie pamietam autorki)

Autorka to Ursula K. Le Guin Niedawno zaczalem czytac to ksiazke. Calkiem niezla

Old Post 24-02-2002 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania

to na jakimś turnieju wyżej wspomniany yttrium zgłaszał swą xywe...trzy razy gościa poprawiał (tego co wpisywa) a i tak zpostał wpisany ytrium (przez jedno t)

Old Post 24-02-2002 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Serinde
p.s. tramwaj - kapucyn lol lol

a przypomnialem sobie. jak mialem jakies 6-7 lat, to bylo tez Smuś/Smusio - od gierki z atari... (codziennoscia byly akcje typu dzien dobry, czy jest Smusio? - txt qmpli do moich rodzicow :S )
snif... jaki ja juz jestem stary...

Old Post 24-02-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

a przypomnialem sobie. jak mialem jakies 6-7 lat, to bylo tez Smuś/Smusio - od gierki z atari... (codziennoscia byly akcje typu dzien dobry, czy jest Smusio? - txt qmpli do moich rodzicow :S )
snif... jaki ja juz jestem stary...

na mnie jak miale 4 lata starszy mowil Gusio

Old Post 24-02-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

hyhy, a na mnie siostra do dzis wola NIUNIUŚ

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 24-02-2002 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ELVIS
Training (Enforcer)

Talking

Moje ksywa pochodzi jeszcze z czasuw ogolniaka . I wydaje mi sie ze ma zwiazek z moja szalowa fryzura

Old Post 24-02-2002 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ELVIS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ELVIS Znajdź więcej post'ów przez  ELVIS Dodaj ELVIS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ELVIS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
•mu•
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
hyhy, a na mnie siostra do dzis wola NIUNIUŚ

a na mnie matka "stokrotko" :/
strach kumpli do domu zapraszac

Old Post 25-02-2002 05:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite

nadano mi wiec taka xyve a ze troche dziwnie to brzmi po polsku wiec postanowilem ze bedzie Infinite gdzie juz o wiele latwiej o zdrobnienie np. infi jak sporo ludu sie do mnie zwraca albo infol
jest sporo modyfikacji

a kto pierwszy wymyślił mody do twojej ksywki i czy będą jeszcze jakieś inne mody lub patche do starych (coś w stylu np. Rocket Arena)?

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 27-02-2002 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Moja xywa to wynik skomplikowanych eksperymentow z dziwnymi imionami do ksiazki fantasy, przeprowadzanych przez chory psychicznie umysl piszacej tego posta
I prosze nie myslec ze chodzi o jakies ubrania indyjskie (sari) - juz predzej jestem blizsza finskiemu slowu saari=wyspa

A co do wieku to jak bylam mala to rodzice mowili mi Aguś a teraz tak mowia tylko jak szukaja kozla ofiarnego do zrobienia kawy

Old Post 27-02-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Serinde
Training (Enforcer)

A na mnie mowia "Ej! pilot znowu na stole.. a skoro juz stoisz to wynies smieci"
Ale to chyba bylo za dlugo zeby do paszportu wpisac.

Old Post 27-02-2002 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Serinde Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Serinde Znajdź więcej post'ów przez  Serinde Dodaj Serinde do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Serinde prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Serinde
A na mnie mowia "Ej! pilot znowu na stole.. a skoro juz stoisz to wynies smieci"
Ale to chyba bylo za dlugo zeby do paszportu wpisac.

hmm... 2 miesiace tresury i te brzydkie nawyki przejda do historii

Old Post 27-02-2002 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

hmmm, a moja ksywka jush dawno jeszcze ja zaczynałem być writerem to były różne ksywki ZoR. Ix , a póżniej aC!D i tak jush zostało

Old Post 28-02-2002 07:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

Wink

A moja tak rzecze iz byla hero od nazwiska (niepodam) kolegi potem hero1 bo nie bylo na wp miejsca bo jakas lama je zajela a na konie GorE Bo taki bedzie najnowszy kwak ale denny a to E to lubie na poczatku i koncu dac duża literE

Old Post 28-02-2002 10:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Update... New nick sponserd by giBBeR =]

Old Post 28-02-2002 13:15
Xenocide
Skilled (Knight)

ja swoja od tak wymyslilem

Old Post 28-02-2002 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xenocide Znajdź więcej post'ów przez  Xenocide Dodaj Xenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Xenocide
ja swoja od tak wymyslilem

Na boardzie jest jeszcze [FPP]DarkXenocide, moze rodzina

Old Post 28-02-2002 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xenocide
Skilled (Knight)

zbieg okolicznosci :-PPPPP

Old Post 28-02-2002 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xenocide Znajdź więcej post'ów przez  Xenocide Dodaj Xenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Moja xywa powstala poprzez rozne kombinacje slowne, czasem biora mnie za kobiete , ale juz tak sie ludziska przyzwyczaily, ze zostala . A oto co kiedys w 2001 roku udalo mi sie wyszukac w necie i zamiescilem to nawet na swojej stronce .

Zobaczcie co ostatnio znalazłem w necie ). Tutaj jest źródło (żeby nikt niegadał, że to jakaś ściema )). Jakieś komentarze ?.

Mimo apelu Schroedera
Śmierć, nie dożywocie
W więzieniu we Florence w stanie Arizona stracono 35-letniego obywatela niemieckiego Karla LaGranda, skazanego w 1984 roku na karę śmierci.

Karl LaGrand, wraz ze swoim bratem, 2 lata wcześniej dokonał napadu rabunkowego na bank w Maranie koło Tucson. Zamordowali nożem dyrektora banku oraz ranili jedną z pracownic. Jest on pierwszym Niemcem straconym w USA po drugiej wojnie światowej. Władze niemieckie, w tym kanclerz Gerhard Schroeder, bezskuteczne apelowali o zamianę kary śmierci na dożywocie. W Niemczech nie ma kary śmierci. (PAP)

a zrodelko - http://dzisiaj.dziennik.krakow.pl/a...ta6/swiata6.htm

Old Post 28-02-2002 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda
Karl LaGrand, wraz ze swoim bratem, 2 lata wcześniej dokonał napadu rabunkowego na bank w Maranie koło Tucson. Zamordowali nożem dyrektora banku oraz ranili jedną z pracownic. Jest on pierwszym Niemcem straconym w USA po drugiej wojnie światowej. Władze niemieckie, w tym kanclerz Gerhard Schroeder, bezskuteczne apelowali o zamianę kary śmierci na dożywocie. W Niemczech nie ma kary śmierci. (PAP)

mrocznie
a propos starych: matka mowila na mnie Żaba :S ale to malo, gdyby nie moj sp. dziadek, mialbym na imie Benjamin czy cos rownie chorego

Old Post 28-02-2002 22:25
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

mrocznie
a propos starych: matka mowila na mnie Żaba :S ale to malo, gdyby nie moj sp. dziadek, mialbym na imie Benjamin czy cos rownie chorego

benjamin blumchen

terreeee tram-

Old Post 28-02-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P2]MazioMir
Guest

Smile

Kiedys kumpel nazwal mnie Maziem. Dlaczego? Nie wiem! Wlasciwie tylko on mnie tak nazywal. dopiero po kilku latach Mazio sie przyjal. Kiedy zaczalem grac w Wolfa w sieci przez pierwszych kilka dni szwendalem sie po zachodnich serwerach jako Mazio. Tam zobaczylem wielu graczy ktorzy po swoich nickach mieli dopiski "nl", "gb", "ger" czasem nawet "pl". W pierwszym odruchu tez chcialem sobie dolepic PL ale pomyslalem ze to jakies takie za proste - chcialem jakos inaczej zaakcentowac moja slowianska dusze . Usiadlem, pomyslalem i ... przypomnial mi sie "Kajko i Kokosz" i ich wodz Mirmil, to dalo jakies luzne skojarzenia ze slowianskimi imionami i narodzil sie MazioMir - najpierw Woj MazioMir, teraz [POISON]MazioMir.
thats all.

Old Post 01-03-2002 21:23
Turek
Combat (Death Knight)

Moje sie wzielo od nazwiska ale nie jest ono takie samo! Nie podam bo to secret servis !!!

Old Post 08-03-2002 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:20.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions