Re: sprostowanie
quote: Napisane oryginalnie przez Duke
Po pierwsze: zasady z ktorych sie smiejecie pisal Vego, ktory jak mi wiadomo jest dyslektykiem.
Po drugie: znowu nadajecie na n3o pomimo ze juz byla sytuacja na ut.pl z kolumna sxla, ktora zaczela sie od blooda i rowniez tym razem bylo to samo. Wszyscy wiedza ze 8lood ze wszystkiego robi sensacje zeby tylko komus zaszkodzic. On w tym jest najlepszy. A najsmieszniejsze jest to ze wszyscy mu wierza w to co pisze... Moge Was zapewnic ze nie bylo tak jak mowi WIELKI MISTRZ blood. Wszedl na server a n3o powiedzial mu aby wyszedl, ten jednak nie posluchal to dostal kicka... Nastepnie TEN WIELKI MISTRZ (BEZ ZADNYCH WAD) wszedl na server i prosze panstwa musil dogryzc n3owi i go kicknal. Czy uwazacie ze takie CL klanu DT powienien miec rcona? bo ja tak nie uwazam. No zobaczymy jaka bedzie na to wasza odpowiedz...
Ojj duke, wiem wiem bronisz braciszka, ale LuZnY był
przy tym i wszystko może potwierdzić. Ja nie dałem mu żądnego kicka, wszedłem na server i zostałem przywitany txt'em "wyjazd stąd" więc zszedłem na specta, spytałem się gości z CyK'u o co chodzi, to powiedziali że mogę grać, bo oni nic nie grają, więc wszedłem a tu kick ni z tąd ni z owąd. Masz po******go brata i tyle. Ja pisze prawdę, mam swiadków, więc nie pisz głupot że sobie zmyślam, chyba że LuZnY też zmyśla - WIELKIEGO MISTRZA jakbyś to napisał za pewne !
Nom racja, chce zaszkodić palantowi, który rządzi się serverem, a potem go jeszcze braciszek broni, ahh jakie to wzruszające ...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|