Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Neo I wspaniały ...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: eeeee

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
vego to napewno niejest śnieżek...raz widziałem tego i tego gracza na tym samym servie...chyba że mam jakieś schizy...

chyba rzeczywiście masz jakies schizy bo vego nie grra juz z 4 miechy w ut a sniezek od nie dawna

ps. ja bym go nie pozdrawial [joke]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-03-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nOne
yay!

No nie powiedzialbym ze gr8 ma jakies shizy , bo ja tez vego widzialem , dosc dawno , ale napewno nie 4 miechy temu , gora 2 moze 1,5

Old Post 24-03-2002 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nOne Znajdź więcej post'ów przez  nOne Dodaj nOne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nOne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

heh a kto to jest ten Vego ? ? ? ?

Old Post 26-03-2002 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: :/

quote:
Napisane oryginalnie przez nOne
No nie powiedzialbym ze gr8 ma jakies shizy , bo ja tez vego widzialem , dosc dawno , ale napewno nie 4 miechy temu , gora 2 moze 1,5

hmm... ja go ostatni raz widzialem baaardzo dawno temu jeszcze w 2001 roku...

ps. to moze ja mam jakies schizy?

Old Post 26-03-2002 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

sprostowanie

Po pierwsze: zasady z ktorych sie smiejecie pisal Vego, ktory jak mi wiadomo jest dyslektykiem.
Po drugie: znowu nadajecie na n3o pomimo ze juz byla sytuacja na ut.pl z kolumna sxla, ktora zaczela sie od blooda i rowniez tym razem bylo to samo. Wszyscy wiedza ze 8lood ze wszystkiego robi sensacje zeby tylko komus zaszkodzic. On w tym jest najlepszy. A najsmieszniejsze jest to ze wszyscy mu wierza w to co pisze... Moge Was zapewnic ze nie bylo tak jak mowi WIELKI MISTRZ blood. Wszedl na server a n3o powiedzial mu aby wyszedl, ten jednak nie posluchal to dostal kicka... Nastepnie TEN WIELKI MISTRZ (BEZ ZADNYCH WAD) wszedl na server i prosze panstwa musil dogryzc n3owi i go kicknal. Czy uwazacie ze takie CL klanu DT powienien miec rcona? bo ja tak nie uwazam. No zobaczymy jaka bedzie na to wasza odpowiedz...

Old Post 26-03-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: sprostowanie

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
Po pierwsze: zasady z ktorych sie smiejecie pisal Vego, ktory jak mi wiadomo jest dyslektykiem.
Po drugie: znowu nadajecie na n3o pomimo ze juz byla sytuacja na ut.pl z kolumna sxla, ktora zaczela sie od blooda i rowniez tym razem bylo to samo. Wszyscy wiedza ze 8lood ze wszystkiego robi sensacje zeby tylko komus zaszkodzic. On w tym jest najlepszy. A najsmieszniejsze jest to ze wszyscy mu wierza w to co pisze... Moge Was zapewnic ze nie bylo tak jak mowi WIELKI MISTRZ blood. Wszedl na server a n3o powiedzial mu aby wyszedl, ten jednak nie posluchal to dostal kicka... Nastepnie TEN WIELKI MISTRZ (BEZ ZADNYCH WAD) wszedl na server i prosze panstwa musil dogryzc n3owi i go kicknal. Czy uwazacie ze takie CL klanu DT powienien miec rcona? bo ja tak nie uwazam. No zobaczymy jaka bedzie na to wasza odpowiedz...

Ojj duke, wiem wiem bronisz braciszka, ale LuZnY był
przy tym i wszystko może potwierdzić. Ja nie dałem mu żądnego kicka, wszedłem na server i zostałem przywitany txt'em "wyjazd stąd" więc zszedłem na specta, spytałem się gości z CyK'u o co chodzi, to powiedziali że mogę grać, bo oni nic nie grają, więc wszedłem a tu kick ni z tąd ni z owąd. Masz po******go brata i tyle. Ja pisze prawdę, mam swiadków, więc nie pisz głupot że sobie zmyślam, chyba że LuZnY też zmyśla - WIELKIEGO MISTRZA jakbyś to napisał za pewne !
Nom racja, chce zaszkodić palantowi, który rządzi się serverem, a potem go jeszcze braciszek broni, ahh jakie to wzruszające ...

Old Post 26-03-2002 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

no wiesz blood, co innego gdyby neo mi to opowiadal a co innego jak to sam widzialem. Bylem przy tym calym zajsciu i widzialem jak sie zachowywales. (kicknales go na 100%) wiec teraz sie nie wymigasz...

Old Post 27-03-2002 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

ale czy neo niemogl normarnie napisac ze jest klanowka/spar tylko odrazu po lacinie i kick, gdybym mial rcon'a tez bym go kickna jak blood (niewiem czy to blood zrobil) , bo poprostu zamiast poinformowac wszystkich ze bedzie klan/spar (jak wiekszasc klanow) to wprowadzal tylko chaos, ze niewiadomo bylo co sie wogole dzieje (ja myslalem, ze to jego widzimisie), a prawie kazde jego zdanie konczylo sie slowem "wypierdalac"

\/

Old Post 27-03-2002 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ble

Ehhhhh znowu się kickujecie...moim zdaniem rcona powinna miec jedna odopwiedzialna osoba, może być to: ottar, fatal, aim, merlin.
[joke]
PoZdRoOfkA

GrEaTEyE

Old Post 27-03-2002 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Talking

O rany czyżbym dostał się na lise odpowiedzialnych osób
Jak na mnie rcon potrzebny jest tylko na klanufki wiec jeżeli na każdy klan przypadłby jeden rcon (jedna osoba z rconem) to by to spokojnie starczyło... A jeżeli jakiś klan go będzie używać nieodpowiedzialnie będzie to świadczyło o nieodpowiedzialności klanu i jego czlonków.

Old Post 27-03-2002 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
O rany czyżbym dostał się na lise odpowiedzialnych osób
Jak na mnie rcon potrzebny jest tylko na klanufki wiec jeżeli na każdy klan przypadłby jeden rcon (jedna osoba z rconem) to by to spokojnie starczyło... A jeżeli jakiś klan go będzie używać nieodpowiedzialnie będzie to świadczyło o nieodpowiedzialności klanu i jego czlonków.

Widzisz duke, hamstwo odpłacaj hamstwem ... przynajmiej ja tak robie, i uważąm to za słuszne w takich przypadkach, żeby taki gośc nie poczuł się "bogiem"
fatal u nas w klanie tzn w dT rcona mam tylko ja i ScreeM, CL'owie klanu, ale słyszałem że w innych klanach wszyscy zawodnicy mają, i to jest złe, bo nie wszyscy w klanie mogą być jacyś normalnie rozumujący i jak im coś palnie do łba to mogą zacząć się bawić, to tak jak ja bym dal rcona Papie_smerfowi ... Nie wyobrażąm sobie co by się działo ...

Old Post 27-03-2002 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Talking Prosze o rcona!

Teraz jesli mozna sie zapytac? Rcona maja podobno CL klanow roznych ale jak slysze to inni czlonkowie, zwykli gracze rowniez!!! Chcialem sie zapytac dlaczego jak bylem CL klanu Pk to nie dostalem rcona i czy mozna go dostac np teraz? Bo jezeli nie mozna to ja w kazdej chwili moge zalozyc klan i z istniejacymi zasadami i tak go dostane!!!!

Wiec czy mozna dostac rcona np teraz (mowie o odpowiedzialnych osobacz, zaufanych np.: kmb007 hehe)!!!

I jak ktos moze niech napisze wszystkie mozliwosci wykorzystana rcona!!!!!

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 09-04-2002 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:25.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions