Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > mappack.pl
Jakie chcecie may w mappack.pl?
You do not have permission to vote on this poll.
ut_Museum 1 4.00%
ut_Paradise 1 4.00%
ut_armory2 3 12.00%
ut_hotelhell 0 0%
ut_demolition 3 12.00%
ut_dam 1 4.00%
ut_japangarden 0 0%
ut_laneway2 8 32.00%
ut_laststop 1 4.00%
ut_sliema 0 0%
ut_subway 2 8.00%
ut_iran 1 4.00%
ut_armory2 1 4.00%
ut_garten 1 4.00%
inna mapa, podaj w odpowiedzi 2 8.00%
W sumie: 25 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
ech...ja votuje na mapy na ktorych lubie grac...lubie dox, abbey , casa ,ewentualnie uptown....dlatego wlasnie na te mapy bede votowac...i nie bede bral pod uwage tego ze blood dawno nie gral na swim, a jak sie nie zgodze zeby zagrac na swim to jeszcze bedzie mowil ze smierdze..ech.....

No właśnie śnieżq, pisaliśmy tutaj o takich jak Ty, co grali by w kółko na tych samych mapkach, abbey, dox, uptown, streets ... To sie staje nudne, wchodzę na server i jest abbey, wchodzę za 2 godziny znoof abbey i za 2 godziny pewnie znoof byłaby abbey ...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-04-2002 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

kupa z ta ABBEY

Normalnie ja nie wiem co wy widzicie w tej abbey!! Jest fajna ale jak gralem przez 2 tyg , a gdzie nie wejde to ABBEY, juz sraki dostaje od tej mapy, a kto tylko da vota na abbey zawsze jest YES!! Ja zawsze daje NO bo to naprawde juz jest takie nudne ze sie grac w UT odechciewa. Doki to co innego, uptown tez, to juz inny rodzaj mapek sa na nich podobne akcje ale jednak sie roznia, a na ABBEY wszyscy tluka caly czas ten sam sschemat!!! Ludzie zastanowcie sie!!! Ja juz od jakiegos czasu na zagranicznych servach gram na innych mapach bo to jest nie do wytrzymania!!! Gralem na sliema i juz mi sie teraz bardziej od Abbey podoba.!!! JA GLOSUJE ZA NOWYM MAPPACKIEM, jak nie bedzie starych map (a i tak beda) to sie przyzwyczaicie do nowych!!!!!

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 08-04-2002 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

No wiem ze mowicie o mnie....tylko ze ja lubie grac wlasnie na tych mapkach i tak samo jak wszyscy w cpma graja na mapce cpm1a tak ja w UT lubie grac na Abbey i mnie sie to nie nudzi...Mam wiekszosc niestandardowych mapek bo sobie sciagam, ale to nie oznacza ze musze lubic na nich grac.....

Old Post 09-04-2002 06:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

No właśnie śnieżq, pisaliśmy tutaj o takich jak Ty, co grali by w kółko na tych samych mapkach, abbey, dox, uptown, streets ... To sie staje nudne, wchodzę na server i jest abbey, wchodzę za 2 godziny znoof abbey i za 2 godziny pewnie znoof byłaby abbey ...

hmm ja sie nie bede wypowiadal na temat abbey bo to mapka flagowa bR ale szczerze mowiac wole grac na tych ogranych mapach jak uptown dox i reszta niz na revolution czy alleys a pozatym jak masz ochote pograc na innych mapkach to zatroszcz sie o to zeby wszyscy mieli mappacka bo ja np nie mam i jak ktos probuje zmienic na mapke ktora nie jest z podstawki to daje vote no i nie mysle ze po raz 10 dzis bede gral na abbey, pozatym jak chcesz pograc na tych mapkach nowych to zapraszam do nas na kill.it.pl mamy wiekszosc mapek ok 50 chyba =]

ps bloodq wchodz co 1,5 h beda streets =]

Old Post 09-04-2002 09:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Lightbulb przypominam, ze .....

niestandardowych mapek do grania, jet u mnie cos kolo 60
Pare razy w tygodniu - dociagam nowe.
Dzis na przyklad jeden l00zer prosil zebym zasadzil ut_eagle - i zaraz bedzie na kill.it.pl, razem z 4 innymi.
HEHE, w sumie - to ze standardowych (moim zdaniem) da sie jeszcze grac na dokach - abbey, casa, streets mozna grac z zamknietymi oczami, kierujac sie odglosami walki

Glosowalem na armory2 - bo te najchetniej u mnie ludzie glosuja.
Bardzo mi sie tez podoba museum - za pomysl z obrazkami na scianach i ogolnie wystroj wnetrza muzeum (quality A).

W ogole - kazda niestandardowa mapka jest dobra - kaze nam MYSLEC (grajac) a nie chodzic z pamieci, na pale

Ale co widac na ut.pl w ankiecie? Ze ponad polowa ludzi chcialaby lige UT 4vs4 WYLACZNIE na standardowych mapkach.
No to ja sie zapytam - gdzie tu motywacja do gry na nowych mapach, uczenia sie ich itd? ehh.....

Old Post 14-04-2002 10:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Talking Re: przypominam, ze .....

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

Ale co widac na ut.pl w ankiecie? Ze ponad polowa ludzi chcialaby lige UT 4vs4 WYLACZNIE na standardowych mapkach.
No to ja sie zapytam - gdzie tu motywacja do gry na nowych mapach, uczenia sie ich itd? ehh.....

Ja jestem jak najbardziej za nowymi mapkami, ale liga to chyba cos innego jednak niz gra na nowych mapkach!!! W sumie jak by sie 2 druzyny znalazly na nowych mapkach w rozgrywce ligowej , to nieswiadczylo by o wygranej znanie mapy, ale wlasnie spryt i inteligencja!!!! Ale jednak uwazam ze normalnie powinno byc duzo niestandartowych mapek , ale liga jeszcze na starych!!!

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 14-04-2002 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: przypominam, ze .....

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

na ut.pl oddano 71 głosów [ja nie ] a polskich graczy jest duzo wiecej niz 71...

Old Post 14-04-2002 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: przypominam, ze .....

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
na ut.pl oddano 71 głosów [ja nie ] a polskich graczy jest duzo wiecej niz 71...

Guriasq ....

ja rozumiem, ze jest wczesna godzina, itd....
Ale moge uzywac uogolnien?
Jesli mowie ze wiekszosc ludzi WOLI cosdtam, i uwazam tak na podstawie ankiety - to jak sadzisz - uzywam uogolnien, czy nie?

P.S. to sa tzw metody statystyczne - badania opinii publicznej .....

Old Post 14-04-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:06.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions