Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Chamstwo na serwach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
.:SSMAN:.
Hunter

Talking

Ale czy w Wolfie jest wogole kamping???
Skoro po respaw jest z 3-4 sec. god mode....
Wiec strzl zara po respanie jest niemozliwy ... , a skoro dany TEAM nie moze sie zorganizowac i wybiec.... czy to wina strzelajacego?? albo czy to winna strzelajacego ze TEAM biegnie wciaz ta sama droga???

Te 3-4 sec. daja dosc czasu na: ukrycie sie, ucieczke, kontratak...
Sa gupi ludzie co na mp_bicz (grajac LT) siedza w wyjsciu z respaw i daja ammo venomom

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-03-2002 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .:SSMAN:. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .:SSMAN:. Znajdź więcej post'ów przez  .:SSMAN:. Dodaj .:SSMAN:. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .:SSMAN:. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Dobry Pefiarz jest w stenie poczekac na 3 sek i walnoc w respaw A najbardziej wkurza mnie na biczu jak gram aliantami i jest respawn w bunkrze i mi taki placek pociska pf prosto we mnie i innych ok mysle gosciu kogos zobaczyl strzelil ale ta akcja sie powtarzala trzy razy ten sam gosc chyba 20 zabil i jak sie nie wkorzyc na takiego sprawdzilem na specie gosciu stal w tym samym miejscu i czekal na respawna i walil z bazuki a ze stal obok respawnu swoich to mial non stop ammo Co to ma byc z gra jak bym chcial se na bazuki powalczyc to bym q3 odpalil albo unreala. U znaje strzelanie z pf dla obrony w warromie albo do ataku na warrom ale nie respawna i taki osobnik mysli ze jest master bo zabil 20 osob buhahaha smiechu warte

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 25-03-2002 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Rozumiem cie czasem tez gram alliantami
Ale w takich sytuacjach, gdy taki koles sie trafi, to zara po respawn odwracam sie i wychodze tylem z bunkra , potem przez mur i od tylu go zachodze lub ja tez biore PFa / snajperke i wale (mam jeszcze god mode) w miejsce gdzie stoi taki kamper

Wiec nie mow ze nie ma sposobu na takich ludzi

quote:
Dobry Pefiarz jest w stenie poczekac na 3 sek i walnoc w respaw

A dobry gracz zdarzy uciec

Old Post 25-03-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .:SSMAN:. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .:SSMAN:. Znajdź więcej post'ów przez  .:SSMAN:. Dodaj .:SSMAN:. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .:SSMAN:. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Ja nie mowie ze nie ma sposobu na takich ludzi chodzi mi ze zdarzaja sie tacy ludzie i to jest najgorsze Przyznam sie ze na pocztku tez gralem PF i snajpa ale z racji tego ze szybko ginolem zaprzestalem tego i teraz kocham walke w kontakcie
A i chcialbym poruszyc kwestie grania medykiem bo to tez jest wazne i prosze apeluje ludzie dawajcie AMMO medykom bo medyk bez ammo to martwy medyk Przypomina mi sie jedna historyjka jak gralem i bylem medem i bieglem za LT krzyczalem ile sily zeby mi dal ammo nic gosc sie odwrucil popatrzyl ze mam znaczek nad glowa pobiegl dalej no to ja **** pisze mu ze chcem naboje zero odp ta sama sytuacja biegne zanim juz nawet daje strzaly ostrzegawcze a on nic i tylko biegl widzial ze nikog nie ma i walil naloty no idiota jakis

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 26-03-2002 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Przyznam sie ze na pocztku tez gralem PF i snajpa ale z racji tego ze szybko ginolem zaprzestalem tego i teraz kocham walke w kontakcie

I tu mozna zobaczyc roznice pomiedzy dobrym PF a Lamerem, ja gram ta klasa tylko na depot (stoje na rurach ) i na mp_bicz na poczatku, stoje na bunkrze i wale w inzynierow , a jak juz zdobeda flage zmieniam klase na venoma i ide na taras kosic gupich ludzi co sie do gory nie patrza , bo grajac PF mozna latwo zginac (ludzie zachodza cie od tylu , a wtedy walczyc sie nie da, chyba ze granatami
quote:
A i chcialbym poruszyc kwestie grania medykiem
eee ten topick juz byl
Ale przypomne....
Rozmowa skonczyla sie na tym ze ludzie co NIE daja ammo NIE przychodza na Board , a ci co przychodza wiedza od dawna ze medyka daje sie ammo

Old Post 26-03-2002 17:12
MAr-n
PROwokator

hehehe dobrze wiedziec ze mozna liczyc na pozadnych LT ja tak propo gram medem tylko w skrajnej sytuacji gdy nikt nim nie gra albo jest za malo medykow w temie

(...)

Old Post 26-03-2002 18:02
Hunter

Ja gram tym co wlasnie jest potrzebne
Pamietam mecz "treningowy" z Bk na base u nas nie bylo ani jednego inzyniera wtedy tylko zostaje /KILL

Kiedys tylko gralem medykiem (za czasow TEST 1 ) potem LT, a teraz bawie sie PF i venomem

JEZU to juz chyba rok minol odkad gram w Wolfa (od czas TEST 1 chyba rok minol )
Wolf mi sie chyba nigdy nie znudzi!!! wciaz przybywaja nowi gracz / klany strategie / kontr-strategie, wciaz odkrywam nowe bugi (na depot jest chyba ich z 5 )

Old Post 26-03-2002 18:38
DaBi
Combat (Death Knight)

Talking

MEDYCY!!!
Wszelkie narzekania na lieutów którzy nie dają ammo są niesprawiedliwe.
Oni nie rozdając wam ammo po prostu troszczą sie o was
Chcą was wytrenować na medyka '' doskonałego''
Na początku treningu
Chcą Was nauczyć trudnej sztuki strzelania z Lugera lub Colta
Po odpowiednim treningu nawet nie spostrzeżecie że ten karabin jest wam niepotrzebny( ciężkie, głośne to to )

To jest pierwszy etep wtajemniczenia - granie medykiem bez karabinu.

Kolejny to nauka szermierki bronią jednoręczno kłuto zaczepną jaką jest NÓŻ. Do takiej sytuacji doprowadzają jedynie Ci lojci którzy naprawdę dbają o dobro medyka. Jest ich jednak coraz więcej

Drugi etap zakończono

Idealny medyk prawie powstał

Teraz wystarczy tylko opanować bieganie za swoim dobroczyńcą lojtem radośnie rzucającym naloty we wszystkie strony, strzelającym do każdego kogo widzi oraz w końcu wybuchającym na własnym granacie i leczenie go oraz dziękowanie mu za to że dał się łaskawie uleczyć.

Instrukcje te powstały po wnikliwej obserwacji zachowań graczy na serwerach ktorych nazwy nie wymienię.

P.S autor niestety oblał test na '' medyka idealnego"
za brakło mu cierpliwości oraz był zbyt nadpobudliwy.
Lojt próbujący go trenować leży z nożem wbitym w plecy gdzieś koło war roomu

Old Post 26-03-2002 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Talking

Niezle juz wiem dlaczego nie dostaje ammo to dla mojego dobra!!

A tu cos dla LT:
Medyk: 3 pack-i
Inzynier: 2 pack-i
PF: (tylko jak chce) 3 pack-i
Venom: (tylko jak chce) 3 pack-i
Flamer: (tylko jak chce) 1 pack
Snajper: (tylko jak chce) 2 pack-i
LT: nie dajemy

Old Post 26-03-2002 19:19
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking taaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ale przecież wystarczy wybrać w Lobby innego respawna i po sprawie i nie musimi sie martwic pf'em!!!

Old Post 25-04-2002 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zarza
Guest

quote:

A tu cos dla LT:
Medyk: 3 pack-i
Inzynier: 2 pack-i
PF: (tylko jak chce) 3 pack-i
Venom: (tylko jak chce) 3 pack-i
Flamer: (tylko jak chce) 1 pack
Snajper: (tylko jak chce) 2 pack-i

Powyzej napisales ile paczek powinien dac LT danej profesji zeby miala ona full ammo, lecz nie napisales, ze moze dac max 4 sztuki a po ok. 5 sec. jeszcze jedna. Ja przewaznie gram LT i staram sie rozdawac wszystkim po trochu, ale niektorzy gracze sa strasznie namolni i potrafia sie przyczepic zeby dostac jeszcze 1 paczke, chociaz maja tego pod dostatkiem. Mam wtedy ochote dac im to czego chca, ale w innej postaci. Pamietajcie ze LT nie sa workiem bez dna i nam tez brakuje tak cennego towaru. Chcialem jeszcze wspomniec o Medach, ktorzy potrafia do ciebie strzelic (w celu poinformowania o potrzebie) zanim zdazysz zmienic karabin na amunicje, a to jest naprawde denerwujace.

Old Post 27-04-2002 11:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Zarza

Powyzej napisales ile paczek powinien dac LT danej profesji zeby miala ona full ammo, lecz nie napisales, ze moze dac max 4 sztuki a po ok. 5 sec. jeszcze jedna. Ja przewaznie gram LT i staram sie rozdawac wszystkim po trochu, ale niektorzy gracze sa strasznie namolni i potrafia sie przyczepic zeby dostac jeszcze 1 paczke, chociaz maja tego pod dostatkiem. Mam wtedy ochote dac im to czego chca, ale w innej postaci. Pamietajcie ze LT nie sa workiem bez dna i nam tez brakuje tak cennego towaru. Chcialem jeszcze wspomniec o Medach, ktorzy potrafia do ciebie strzelic (w celu poinformowania o potrzebie) zanim zdazysz zmienic karabin na amunicje, a to jest naprawde denerwujace.

Zgoda. Dlatego wszystkim lieutom i medom polecam mały bind:

bind F3 tell_target "^1NO ENERGY. LOADING..."

teraz po wciśnięciu danego klawisza celując w namolnego delikwenta pokażesz mu taką właśnie wiadomość.
Dla nie znających języka angielskiego (są tacy?) można zrobić jeszcze polską wersję tego binda.

Dobrze że są "świadomi" lieutowie - ja jak gram lieutem sobie wyrzucam ammo dopiero kiedy nie mam go w ogóle. Najbardziej denerwujące jest wołanie po 10 razy "I need ammo" i patrzenie jak lieuty pakują sobie po 4 packi i biegną nie patrząc na nic (wczoraj miałem takich 2 na serwie, ech). Muszę jednak dodać, że coraz większa część "sceny RTCW" qma o co w tym biega i nie trzeba nawet wołać - sami ci wyrzucą - BIG RESPEKT DLA ALL TAKICH LIEUTÓW!!!
Jesteście doceniani.

Old Post 27-04-2002 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kabu
Skilled (Knight)

Eh ta sprawa z wyzywaniem od kamperow i lam z pf to smieszna rzecz. Powinniście to całkiem inaczej odbierać. Pf i snajperka to normalna broń dostępna w wolfie(kazdy może ją wybrać-wystarczy wybrać solidera i przesunąć paseczek u dołu). A słowo kamper-kiedy jest wypowiadane? Kidy ktoś kogoś nieustannie zdejmuje (np ze snajperki-pozdrowienia dla Boox'a) i jest to największ pochwała jaką taki snajper może otrzymać. A kiedy uzywane jest slowo lama (z reguly) kiedy nie możemy sobie z kims poradzić, ładuje w nasz respawn i wybija 5 osob. Ale czy ta osoba zle robi-raczej dobrze, ma wykonac objectivy i w taki sposob to robi(zfadzam sie ze troche to wqrwiajace zginac 3 razy pod rzad od pf, ale wymusza to zmiane taktyki i robi grę ciekawszą). Z reszta pomyslcie co by to było jakbysmy samymi liut/med/engami grali. Nuda!!!. A zagranie np 7 flamerami to jest cos. Całkowita odskocznia od rzeczywistości(tylko czemu to ammo tak szybko sie konczy). A dla tych co rozwodza się nad realizmem gry-kogo na wojnie jest wiecej: medoff/eng/liutow czy zolnierzy?

Old Post 10-05-2002 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kabu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kabu Znajdź więcej post'ów przez  Kabu Dodaj Kabu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kabu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Zacznijmu od tego że wiele osób nawet nie wie co to znaczy camper. Ostatnio sporo gram w SOF2-mptesta i niestety ale tam to sie dopiero roi od kolesi wyzywających od camperow. Dla nich kazda osoba ktora gra snajperka to kamp, nie racza nawet wejsc na specta i zobaczyc kto i jak gra, to samo pewnie jest i wolfie , od razu pewnie snajper albo pf = kamper , czesto tak nie jest .

Old Post 10-05-2002 10:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez DaBi!VMC!
MEDYCY!!!
Wszelkie narzekania na lieutów którzy nie dają ammo są niesprawiedliwe.
Oni nie rozdając wam ammo po prostu troszczą sie o was
Chcą was wytrenować na medyka '' doskonałego''

No widzisz a ja kiedys tak przetrenowalam Lojta ze sluzyl tylko za podawacza naboi

Old Post 10-05-2002 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

No widzisz a ja kiedys tak przetrenowalam Lojta ze sluzyl tylko za podawacza naboi

hmm... a to nim byl ???

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 10-05-2002 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2
Zacznijmu od tego że wiele osób nawet nie wie co to znaczy camper. Ostatnio sporo gram w SOF2-mptesta i niestety ale tam to sie dopiero roi od kolesi wyzywających od camperow. Dla nich kazda osoba ktora gra snajperka to kamp, nie racza nawet wejsc na specta i zobaczyc kto i jak gra, to samo pewnie jest i wolfie , od razu pewnie snajper albo pf = kamper , czesto tak nie jest .

Zawsze mowilem jedno: sniper to nie kamper.
a wszystko jest pieknie jak sniper kosi wroga , ale w grach z 1 life, jesli zostaje ostatni sniper, a reszta czeka....... az skonczy grac to zaraz jest problem hehe.... owww.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 11-05-2002 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Jezeli uda mi sie zabic kilka osob ze snajpy i nazwa mnie kamperem to sie cziesze bo wiem ze z niej umiem strzelac nie najlepiej jeszcze ale cwiczyc zawsze mozna

(...)

Old Post 11-05-2002 13:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:21.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions