Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Granie z newbies...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

jak ci zle to se bar pooglądaj

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-03-2002 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Wink hehehehhe

ale jaja , BOKI ZRYWAC Guri , hmmmm , jak by ci tu poweidziec zebys nie pomyslal ze sie z toa kluce . Tak szczerze , to poziomem gry , to ty dal mnie jestes niubis . Sory mastaho , ale taka jest prawda . Dla Pwaela ja jestem niubis . To nie jest tak ze ja jestem jedynie gorszy , ale popsrtu przy pawle gram jak niubis , tak jak ty przy mnie . Pozatym , jest to swietny temat , ktory promuje UT i pokazuje jak to ludzie sa nastawieni ( chca pomagac ) nowym . Mogles tym postem wiele osob urazic . To tak jak ja bym ci napisale ze jestes LAMUS i bym ci zaczoł wrzucac . Ty jedziesz nowym a to nie jest ich wina ze jeszcze kiepsko graja . Phi ..... SZACUNEK DLA PANNY . MIMO TO ZE JEMU WRZUCASZ ( ON JEST NIUBISEM ) SPOKOJNIE CI ODPOWIADA NA POSTY ( JA TO BYM SIE WKURWIL )

BTW. nie no , nie moge pojac jak mogles taki beznadziejnie durnowaty , lamerski , i wogole temat zaczac .. ty tez nie raz mnie blokowales , kazdemu sie zdarza ...

Old Post 26-03-2002 23:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Talking newbie

pamietam jedna sytuacje z serwerow pewien koles (gra juz w klanie , ale pewnych rzeczy nie mial czasu sie nauczyc) na pytanie czemu nie leczy po komendzie Medic!, odpowiedzial ze nie ma medkit'a i nie da sie

Old Post 27-03-2002 03:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

heheheheh bylem przy takiej sytuacji....rzecz miala miejsce na ricochecie w library.... kiler powiedzial z 5 razy medyk , az sie wkurzyl i mowi , mozesz mnie uleczyc ? a kolo na to mowi ze nie ma medika

Old Post 27-03-2002 06:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

ahahahahahahahahhahahahahahahha

btw.myst ja jak zaczynałem grac to nie znałem polskich servów i na takim z pingiem 520 grałem.PO tym jak sie kapli ze kampie to mnie dziennie ze 50 razy kikali a ja wciąż wlazilem i blagalem zebym mógł grac

Old Post 27-03-2002 06:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: hehehehhe

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
ale jaja , BOKI ZRYWAC Guri , hmmmm , jak by ci tu poweidziec zebys nie pomyslal ze sie z toa kluce . Tak szczerze , to poziomem gry , to ty dal mnie jestes niubis . Sory mastaho , ale taka jest prawda . Dla Pwaela ja jestem niubis . To nie jest tak ze ja jestem jedynie gorszy , ale popsrtu przy pawle gram jak niubis , tak jak ty przy mnie . Pozatym , jest to swietny temat , ktory promuje UT i pokazuje jak to ludzie sa nastawieni ( chca pomagac ) nowym . Mogles tym postem wiele osob urazic . To tak jak ja bym ci napisale ze jestes LAMUS i bym ci zaczoł wrzucac . Ty jedziesz nowym a to nie jest ich wina ze jeszcze kiepsko graja . Phi ..... SZACUNEK DLA PANNY . MIMO TO ZE JEMU WRZUCASZ ( ON JEST NIUBISEM ) SPOKOJNIE CI ODPOWIADA NA POSTY ( JA TO BYM SIE WKURWIL )

BTW. nie no , nie moge pojac jak mogles taki beznadziejnie durnowaty , lamerski , i wogole temat zaczac .. ty tez nie raz mnie blokowales , kazdemu sie zdarza ...

eee... mi nie chodzi po poziom gry, tylko ze nie lubie grac z ludzmi ktorzy graja pierwszy albo drugi raz w ut, i odrazu wlaza na publiczny server. Spotkalem takich ludzio przeciez, co sie spytaja czemu sie wykrwawili or smthg, i ze jak do kogos powiedzialem zeby uwazal czy kogos nie blokuje zaczal uwazac... ale sa tez tacy ludzi, do ktorych mozna mowic, o oni nadal beda to samo robic. Po za tym czy ja panNIE wrzucam??? Przeciez nic do niego nie mam, i nie chodzi mi o poziom gry, bo jedni umieja grac lepiej a drudzy gorzej, tylko o to ze niektorzy albo robia nazlosc, albo nie czytaja co sie pisze. Po za tym nie wiem czy czytales posty wyzej, bo mi nie chodzi o sam fakt tego ze ktos kogos zablokuje, tylko po prostu jak komus np. Tobie sie powie ze mnie zaablokowal i zeby sie na przyszlosc staral tego nie ropbic or smthg, to na pewno sie stara a niektorzy beda robili na zlosc albo cos, i o wlasnie takie osoby mi tu chodzi...

Old Post 27-03-2002 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Heheh

Ej tym gościem njubajs jest mister z byłego klanu rte???? bo gościu mi się w boodzie chwalił że zgnił z gością, a to wyglądało tak:"wiesh wczoraj grając na qlnecie gośc mnie poprosił o medyka, a ja niemiałem medikita, a on taki głupi że niewie jak się mam medkita to można tylko leczyć".Ja z niego porządnie zgniłem i mu uświadomiłem..heheh teraz możecie go prosić o medkita

GrEaTEyE

Old Post 27-03-2002 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

Red face hihihi

ahahaha

btw.***** gr8 pisz na tym gg bo chcę tę lige robic

Old Post 27-03-2002 13:45
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehehe

ShadOw...a co myślisz na to żebyć mi podał swój numer gg??jak coś to mój:niepamiętam...wpisz : Adrian Kasprzyk w imiu :Adrian a nazwisko wiesh

GrEaTEyE

Old Post 27-03-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

***** dawalem!

1879562!

Old Post 27-03-2002 14:04
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
***** dawalem!

1879562!

blood ma racje... pisze ze cholpie mniej przeklenstw bo nie moge zrozimuec wiekszosci twoich postow bo wszedzie ***

Old Post 27-03-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

guri pierwsze slowo to ***** , ale drugie to nie wiem....
"dawalem" co to moze znaczyc....

Old Post 27-03-2002 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

blood ma racje... pisze ze cholpie mniej przeklenstw bo nie moge zrozimuec wiekszosci twoich postow bo wszedzie ***

IMHO zaczyna sie tu robić burdel haj CH*J. Gr8eye i shadow, nie piszcie na boardzie takich bzdur żeby sobie posty nabić ... Boshe pierdo*nie o jakiejś lidze co ma powstać i o numerach gg można załatwić w inny sposób np wysyłając prywantą wiadmomość do użytwkonika albo maila ... Jak by każdy chciał robić tak jak wy, to byłby tu jeden wielki skład numerów gg i ****** ... Nie zachowujcie się jak dzieci, chyba że was to podnieca, że macie więcej postów niż ten a ten gość, nie pisze się tu po to żeby mieć jak najwięcej postów, tylko żeby wyrazić własne zdanie danym topicu i na temat a nie jakieś prywatne sprawy, rozmowy ...

Old Post 27-03-2002 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

tak masz racje ,
.....ale ten post przybliza mnie do ciebie i juz niedlugo bede mial tyle co ty... co by tu jeszcze powiedziec ale to moze w nastepnym poscie

Old Post 27-03-2002 15:07
[JP]Shadow
***uwka i tyle

heheh blood nei przeklinaj tyle bo ciągle ***i nei moge odczytać

Old Post 27-03-2002 17:42
Sniezek
Elite (Fiend)

**** ***** *******e i ***** to w dupe ***** jego za*******ona mac

tak mniej wiecej wygladaja twoje posty shadow i blood ma racje

Old Post 27-03-2002 18:29
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Blood ty zawsze ale to zawsze gadasz o nabijaniu postow to mnie juz wnerwia, czy ilosc postow jest az tak wazna???
Mi to wisi ile mam postow bo to mnie nie pdnieca jak was.
Ja sie wypowiedzialem i prosze nie odp na moj post bo ten temat jest wogoole na iny temat [temat na iny temat] [maslo maslane]

Rozwazcie ta sprawe nie piszac tu bzdur.
heh a zreszta jak chcecie mi to wici i powiewa

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 02-04-2002 12:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:09.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions