Re: hehehehhe
quote: Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
ale jaja , BOKI ZRYWAC Guri , hmmmm , jak by ci tu poweidziec zebys nie pomyslal ze sie z toa kluce . Tak szczerze , to poziomem gry , to ty dal mnie jestes niubis . Sory mastaho , ale taka jest prawda . Dla Pwaela ja jestem niubis . To nie jest tak ze ja jestem jedynie gorszy , ale popsrtu przy pawle gram jak niubis , tak jak ty przy mnie . Pozatym , jest to swietny temat , ktory promuje UT i pokazuje jak to ludzie sa nastawieni ( chca pomagac ) nowym . Mogles tym postem wiele osob urazic . To tak jak ja bym ci napisale ze jestes LAMUS i bym ci zaczoł wrzucac . Ty jedziesz nowym a to nie jest ich wina ze jeszcze kiepsko graja . Phi ..... SZACUNEK DLA PANNY . MIMO TO ZE JEMU WRZUCASZ ( ON JEST NIUBISEM ) SPOKOJNIE CI ODPOWIADA NA POSTY ( JA TO BYM SIE WKURWIL )
BTW. nie no , nie moge pojac jak mogles taki beznadziejnie durnowaty , lamerski , i wogole temat zaczac .. ty tez nie raz mnie blokowales , kazdemu sie zdarza ...
eee... mi nie chodzi po poziom gry, tylko ze nie lubie grac z ludzmi ktorzy graja pierwszy albo drugi raz w ut, i odrazu wlaza na publiczny server. Spotkalem takich ludzio przeciez, co sie spytaja czemu sie wykrwawili or smthg, i ze jak do kogos powiedzialem zeby uwazal czy kogos nie blokuje zaczal uwazac... ale sa tez tacy ludzi, do ktorych mozna mowic, o oni nadal beda to samo robic. Po za tym czy ja panNIE wrzucam??? Przeciez nic do niego nie mam, i nie chodzi mi o poziom gry, bo jedni umieja grac lepiej a drudzy gorzej, tylko o to ze niektorzy albo robia nazlosc, albo nie czytaja co sie pisze. Po za tym nie wiem czy czytales posty wyzej, bo mi nie chodzi o sam fakt tego ze ktos kogos zablokuje, tylko po prostu jak komus np. Tobie sie powie ze mnie zaablokowal i zeby sie na przyszlosc staral tego nie ropbic or smthg, to na pewno sie stara a niektorzy beda robili na zlosc albo cos, i o wlasnie takie osoby mi tu chodzi...