Re: hm...... + no offence
quote: Napisane oryginalnie przez PAPUGa
...Jednoczesnie (poniewaz board to forma ankiety) chcilbym powiedziec, ze zmienilem zdanie co do coolnetu. Jestem przeciw blokadzie zagranicznych IPow na coolnecie Szczegolnie, ze lada moment stanie coolnet2...
Taaa, tylko niewiem czy wiesz, ze nie wszyscy maja w domu 2mb jak ty, czesto jest to sdi, kablowka lub cos jeszcze gorszego (np. moja kablowka ) i kulnet jest jedynym miejscem gdzie mozna pograc na rozsadnym pingu. Tylko jak pograc, jezeli niemoznoscia jest dostanie sie tam, poniewaz jakis niemiecki, francuzki czy inny zagraniczny (nie wnikam w to) klan zrobil sobie zjazd i cwiczy na "polskich lamkach", a kiedy spotkalo juz nas to szczescie, ze zwolnilo sie miejsce (pewnie jakiego polaka wytimeoutowalo) i wreszcie dolaczamy do "wybrancow" znajdujacych sie na serwie to wtedy... hmm, ja np. popadam w rozpacz, zagraniczne "bydlo" (bo jak to inaczej nazwac) robi sobie co sie im podoba: tk, kickanie, zmiany map, testowanie aimbotow i ofcoz narzucanie swojego ojczystego jezyka innym, na swoich serwach dostaliby juz zapewne za takie cos bana, wiec ida bruzdzic do nas.
Dlatego wlasnie jestem za banem, wiem ze to drastyczne ale imho konieczne. Nie twierdze, iz musi to byc ban dozywotni, mysle ze wystarczylby np. miesieczny + koniecznie zdjecie coolnetu z browsera, co odrazu wyeliminowalo by najwieksze utrapienie - graczy ktorzy przypadkiem znalezli serwer czyli zagranicznych niubisow (mamy swoich ) oraz lamki psujace zlosliwie gre wedrujace po serwerach.
Aha mam ogromna nadzieje, ze qlnet2 od poczatku bedzie usuniety z browsera (ewentualnie bedzie posiadal bana na zagraniczne ip).
Tyle z mojej strony 
PS. sorki za wszelkie bledy stylistyczne i ortograficzne, ale orlem z polaka niejestem 
\/
Edytowane przez LuZnY dnia 13-04-2002 o godz. 03:56
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|