Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Tk......
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Szkoda ze nie zostales na znizonej grawitacji. Mowie ci raz gralem na kill.it.pl i jazda na grawitacji (chyba 120-150 jakos tak) byla naprawde przednia. Fajniej mi sie gralo niz jak ierwszy raz usiadlem do UT!! Sprobuj kiedys.

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-04-2002 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Arrow kmb wiem co to znaczy...

kmb wspaniale cie rozumiem na malej gravitacji jest zarabiscie. ale jak gra sie normalnie to nic nie pobije ctf na dokach lub abbeju gra wysmienita. tera wchodze tylko na kill.it.pl gdzie takie rzeczy moge znalezc hehe pozatym podoba mi sie podejscie papugi: on zdaje sobie sprave z tego ze loodzie na servie beda tylko wtedy kiedy beda dostawalki to czego oczekiwali a nie tak jak nieraz spotkalem sie na snajpie czy kulnecie: wszyscy prosili admina o zmniejszenie graviti a on na to: server nie jest do zabawy... "

Old Post 16-04-2002 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

up_@rt@_newb@

REALIZM, i tylko REALIZM broni Urbana, bo jeśli się realizm zachowań postaci i sprzętów odrzuci to ... sorry, ale szkoda czasu na tą grę, nie ma w niej NIC.

Old Post 16-04-2002 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: up_@rt@_newb@

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
bo jeśli się realizm zachowań postaci i sprzętów odrzuci to ... s

CO?!?!
chcesz mi powiedziec, ze nie lubisz posmiac sie ze swojej postaci?
jak smiesznie macha nogami w powietrzu?
jak smieszni lezy na plecach w powietrzu, z nogami rozlozonymi na boki (tak jest po trafieniu z SR8, w locie).
nie smiesza cie kreskowki-komiksy (nie pamietam adresu www gdzie je mozna znalezc), nabijajace sie z moda UT?
wow! ale czlowiek :/ .......

Old Post 16-04-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: kmb wiem co to znaczy...

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
tera wchodze tylko na kill.it.pl gdzie takie rzeczy moge znalezc

hehe, dziekuje, dziekuje

quote:
hehe pozatym podoba mi sie podejscie papugi: on zdaje sobie sprave z tego ze loodzie na servie beda tylko wtedy kiedy beda dostawalki to czego oczekiwali

no juz bez przesady - milo mi, gdy sa jacys ludzie i sie u mie bawia, ale specjalnie to ja im nie mam zamiaru walzic.... no, wiecie gdzie

BTW - a'propos posta kilka watkow nizej - BAWIC SIE. to jest cala tajemnica. nonstop CASA, ABBEY, TS,, te same konfigi na serverach .... nie chce sie Wam juz tym .... hm, nie macie tego dosc?
UT jest do zabawy. spojrzmy na niego wlasnie od strony rekreacji.

quote:
a nie tak jak nieraz spotkalem sie na snajpie czy kulnecie: wszyscy prosili admina o zmniejszenie graviti a on na to: server nie jest do zabawy... "

jasne, a do czego jest server?
aha - byc moze do tego, do czego i moje maszynki: do liczenia SETI (btw. po to kupilem PII a nie celerona - zeby szybciej seti liczyc). hehe

Old Post 16-04-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Re: up_@rt@_newb@

quote:
REALIZM, i tylko REALIZM broni Urbana, bo jeśli się realizm zachowań postaci i sprzętów odrzuci to ... sorry, ale szkoda czasu na tą grę, nie ma w niej NIC.

Na realizmie i team survive gram juz od 2 miesiecy non-stop, a na grawitacji 100 udalo mi sie grac przez niecala godzine i tylko na kill.it.pl. Dopuki nie zagrasz nie zrozumiesz o co chodzi. A po drugie nie jestem pewnie ale chyba jestes mlodym graczem UT. Ja jak gralem przez pierwszy miesiac to tez tylko docks i uptown bo mi sie najfajniuejsze wydawaly itd, a teraz chociaz i tak je lubie to wolalbym zagrac 100 razy bardziej na sands (to chyba nie ta pustynia, juz nie pamietam)!! A z grawitacja bylo naprawde bardzpo fajnie, na rommlu albo na jakiejs pustyni i gralismy tylko na spasy i DE. Normalnie tak sie bawilem jak nigdy dotad, jazda taka ze *****, sorry ze HEJ )). A po jeszcze jedno, tylko na kill.it.pl zauwazylem mozliwosc zmieniania trybu gry przez graczy. I tak powinno byc PAPUGU (hehe, zebym ci na zdjeciu nie zobaczyl to moze i bym cie polubil ))))) [zarcilem ) ] . No Panna , pograj na gravity 100 to sie przekonasz. Nerka

Old Post 16-04-2002 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: up_@rt@_newb@

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

....................miksy (nie pamietam adresu www gdzie je mozna znalezc), nabijajace sie z moda UT?
wow! ale czlowiek :/ .......

Bardzo mnie to śmieszy.Zwłaszcza to jak po trafieniu z SR8 w czyjś czerep tryska z niego malownicza i jakże zabawna fontanna, która w zmniejszonej gravitacji niezwykle interesujaco, w postaci delikatnej mgiełki płynie w powietrzu i osiada na wszystkim.Normalnie brzuch mnie boli ze śmiechu.Bardzo też śmiesznie wyglądają trzy trupy niesione w przypadkowych kierunkach przez podmuch wywołany eksplozją HE.A może HA.Ha, ha, ha, ha ....

Spox.Poważnie teraz. Lubię sie pośmiać, z siebie i z innych.I myślę że b.byłbym ci wdzięczny, gdybyś sobie przypomniał to www gdzie są "UT_gadżety" o jakich piszesz.
Napisałem przecież że to tylko moje zdanie, i że nikt nie musi się z nim zgadzać.A prawa do własnego zdania chyba mi nie wzbraniasz?
A w ogóle to jest topic o pieprzo**** teamkillerach, założę nowego o tym, o czym mówimy, bo ciekawie sie zapowiada.
Pozostaję z szacunkiem (bo z adminami sie nie zadziera).

Old Post 16-04-2002 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: up_@rt@_newb@

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007

.................. No Panna , pograj na gravity 100 to sie przekonasz. Nerka

Cze.
Re. low_grawity:Thx za zachętę, grałem i przyznam że nie tego oczekuję od tej gry.

Re. mapy_tryby:ależ ja w żadnym wypadku nie napisałem (a jeśli napisałem to zacytuj) że chcę sprowadzić UT do BIG3(abbey_casa_docks).Przeciwnie, czekam niecierpliwie na pokłosie wielkiej akcji pt" UT MAPPACK PL" czy podobnie, i zawsze daję F1 jak jest vote na inne mapy, bo sam, chociażem njubasssssssssss
rzygam już w/w trójką.Ja napisałem tylko że TS i CTF mi się w UT podoba, a inne tryby nie.Peace Bracie.

PS.panNA, nie Panna, plisss. Sam sie wkurzasz jak cię piszą kombo7 ;) Peace.

Old Post 16-04-2002 22:56
kmb007
kmb007™ POWER

Re: Re: Re: up_@rt@_newb@

quote:

Cze.
Re. low_grawity:Thx za zachętę, grałem i przyznam że nie tego oczekuję od tej gry.

Re. mapy_tryby:ależ ja w żadnym wypadku nie napisałem (a jeśli napisałem to zacytuj) że chcę sprowadzić UT do BIG3(abbey_casa_docks).Przeciwnie, czekam niecierpliwie na pokłosie wielkiej akcji pt" UT MAPPACK PL" czy podobnie, i zawsze daję F1 jak jest vote na inne mapy, bo sam, chociażem njubasssssssssss
rzygam już w/w trójką.Ja napisałem tylko że TS i CTF mi się w UT podoba, a inne tryby nie.Peace Bracie.

PS.panNA, nie Panna, plisss. Sam sie wkurzasz jak cię piszą kombo7 Peace.

Dobra dobra, ja nie mowie tu op tobie z tymi mapami, tylko tak, ze wole inne niz tylko casa, abbey, dox i uptown. No nie wiem ile grasz, zeby cie nie obrazic jako newbie czy cos takiego. Ja gram juz ponad 2 miechy i juz mi sie znudzily te mapy i team survive ( oczywiscie powinien byc jako dominujacy ) ale powinno byc tez troche innych trybow i urozmaicenia. A po drugie nie za berdzo sie chyba rozumiemy. Ja nie mowie zeby na polskich serverach bylo cigle gravity 100, ale raz na jakis czas bardzo by sie przydalo. pograsz 2 miechy po kikla godzin dziennie na TS i na 3-4 mapach to zatesknisz za gravity 100 hehe. Narazie

Old Post 16-04-2002 23:07
panNA
Warrior (Scrag)

Ale ja jestem newbe, i jeszcze długo ...
Chyba że ze dwa takie fatalne wieczory, w towarzystwe marcela i innych loozakow co mają bazę w cafe-dwa-zero jeszcze spędzę, to zacznę ćwiczyć.Narazie gram dla relaksu :)))

Old Post 16-04-2002 23:19
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: up_@rt@_newb@

quote:

Bardzo mnie to śmieszy.Zwłaszcza to jak po trafieniu z SR8 w czyjś czerep tryska z niego malownicza i jakże zabawna fontanna, która w zmniejszonej gravitacji niezwykle interesujaco, w postaci delikatnej mgiełki płynie w powietrzu i osiada na wszystkim.Normalnie brzuch mnie boli ze śmiechu.Bardzo też śmiesznie wyglądają trzy trupy niesione w przypadkowych kierunkach przez podmuch wywołany eksplozją HE.A może HA.Ha, ha, ha, ha ....

odczytuje to jako ironie
szkoda - bo wlasnie te opisane przez Ciebie sytuacje - jak najbardziej realistyczne w UT i powazne (widzimy je chociazby w TV) sa wlasnie smieszne i zabawne.
I tylko do tego chce Cie przekonac - sproboj. Sproboj raz, sproboj drugi, pograj przez przynajmniej 5 minut. Przkonasz sie. Zabawne jest patrzec, jak "powazni"weterani, poczatkowo przeciwni (nie bede tu wymieniac nikow, powiem tylko ze z czolowych polskich klanow, oraz prawie kazdy z zagramanicy) poczatkowo twierdzacy 'wylacz te glupia grav, tu sie grac nie da!' po 2, 3 minutach zaczynaja rozmawiac miedzy soba "ale jazda" albo "ludzie! ja latam!"

quote:
Spox.Poważnie teraz. Lubię sie pośmiać, z siebie i z innych.I myślę że b.byłbym ci wdzięczny, gdybyś sobie przypomniał to www gdzie są "UT_gadżety" o jakich piszesz.
[/QUOTE}

czy ja jeszcze nie pisalem ze jestem starym dziadkiem? poszukaj na urbanterror.net, a po linkach do klebka... (do kuembka, heh polskie fonty ) ....

[QUOTE]
Napisałem przecież że to tylko moje zdanie, i że nikt nie musi się z nim zgadzać.A prawa do własnego zdania chyba mi nie wzbraniasz?

Absolutnie
tzn. absolutnie Ci nie wzbraniam miec wlasnego zdania, tylko chce wykazac, ze nie masz racji tak sie unoszac ze: 'lov grav jest be!'

quote:
A w ogóle to jest topic o pieprzo**** teamkillerach, założę nowego o tym, o czym mówimy, bo ciekawie sie zapowiada.

e, nie wiem.
moze to i ciekawy pomysl:
- jakie modyfikacje/udziwnienia lubicie?
- czy lubicie jak pada deszcz na rommlu albo snieg na swim?
- czy laneway2 jest tylko do CTF czy do TS rowniez?
ankieta, hehe

quote:
Pozostaję z szacunkiem (bo z adminami sie nie zadziera).

nie no, bez przesady, luzik
<joke> (najwyzej bys dostal bana na wszyskie serv, ktorymi zarzadzam, gdybys mnie wkurzyl </joke>

Old Post 17-04-2002 01:01
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Narazie gram dla relaksu ))

ja rowniez. podejrzewam ze wiekszosc ludzi tez gra dla relaksu, zabawy, zeby sie wyzyc i odreagowac.
Nie rozumie za to ludzi, ktorzy graja, by za wszelka cene wygrac
Chociaz z ta zabawa to jest bardzo rozniscie: nieraz jak wracam zje...any z pracy - czuje ze nie moge sie dostatecznie skoncentrowac zeby nie dostac heada w pierwszych 5 sek. rundy - wtedy normalnie - albo wybieram serv z innym trybem gry (zmeczony, zdekoncentrowany czlowiek kiepsko gra w TS) - albo rozmawiam z graczami. Jesli chca sie rowniez pobawic, wlaczam u sieie lov_grav i sie bawimy. I jest _prawie_ normalnie, albe oprocz poruszania sie w plaszczysnie (nie licze drabin ani skokow) dochodzi jeszcze trzeci wymiar.
Zupelnie sie inaczej gra - na ziemi jest cie trudniej znalezc, .... eh, co ja bede sie rozpisywal? kto nie zagral, ten nie wie.
a kto zagral - ten wie o czym pisze

btw. milo widziec, ze ktos oprocz mnie dzis nie spi

Old Post 17-04-2002 01:08
panNA
Warrior (Scrag)

lamooffka_mode

__bosh3 ... alE ja ssie oonosze nie dlatego ze "lou_kraffiti is be"
ja si3 "oonosze" bo jezd lou_kraffiti

__1.zadnych oodziwnieni/motyffikacii
2.teszcz i snow nie loobimy, po nam graffa sffalnija, opatuff atm. mamy w polska fool, nie som nam tsifne
3.po mojemoo lna2 jes 50/50, pol ts pol ctf
zdravo papagai :)))

Old Post 17-04-2002 01:32
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: lamooffka_mode

quote:
__bosh3 ... alE ja ssie oonosze nie dlatego ze "lou_kraffiti is be"
ja si3 "oonosze" bo jezd lou_kraffiti

__1.zadnych oodziwnieni/motyffikacii
2.teszcz i snow nie loobimy, po nam graffa sffalnija, opatuff atm. mamy w polska fool, nie som nam tsifne
3.po mojemoo lna2 jes 50/50, pol ts pol ctf
zdravo papagai ))

eh... khm....
tja...
to znaczy: bardzo mi milo, ze ktos jeszcze oprocz mnie nie spi dzisiejsej nocy, tylko czas traci na NETcie, ale....
zupelnie Cie nie zrozumialem PanieNA

przy okazji - poprosze o komentarze dot. konfiga coolnetu2 przeniesc na wydzielony do tego watek, plz.

Old Post 17-04-2002 04:36
Avalone
...

Thumbs up graviti

co za duzo to nie zdrowo chlopaki... taka duza sprzeczka z takliej malej sprawy... lol... mnie osobiscie sie bardzo podoba mala gravitacja hehe ale nie znacie powiedzenia "nie to ladne co ladne ale co sie komu podoba"? wyluzujcie chlopaki

Old Post 17-04-2002 08:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

Moim zdaniem relaks to jazda na motorze, lub dziewczyniea UT to tylko zabawa...jak tutaj widać to niektórzy tą gra biorą serio Niewiem czy jest sens siedzieć przed kompem i dziarzyć non-stop w UT, są inne gry mniej drastyczneale ja i tak sam lubie se pograć w te UT bo są bronie real a nie tak jak w q3 rail czy plasma gun heehe. grając w UT od 1 year spostrzegłem tylko że grając na tych samych mapkach z njubajami to fajna rzeźniaładne akcjie itp.itd.no cóż tylko że ut już coraz bardziej odbiega od real, co wcześniej gurias czy kto tam napisał że njubaj wyskakuje ci przed oczy i wali heada........smutne ale prawdziwe.......miejmy nadzieję że w becie 3.0 dadzą nam 100% realizmu..ehheheh, dobrze by było. PAPA

Pozdroofkaa all scena UT ofkozy

GrEaTEyE

Old Post 17-04-2002 08:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

yyy.... no tak GrejtAj - napisales niby cos, ale z tego co napisales wynika chyba jedynie to, ze niewiadomo jakie masz na ten temat zdanie

Old Post 17-04-2002 09:53
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Moim zdaniem relaks to jazda na motorze, lub dziewczynie

Tak..jazda na dziewczynie... nie wiem. moze takie stwierdzenia sa modne w tych kregach 14 latkow i sa fajne .....ale mnie osobiscie to nie smieszy i tylko swiadczy o twoim braku szacunku dla plci przeciwnej....

Old Post 17-04-2002 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek

Tak..jazda na dziewczynie... nie wiem. moze takie stwierdzenia sa modne w tych kregach 14 latkow i sa fajne .....ale mnie osobiscie to nie smieszy i tylko swiadczy o twoim braku szacunku dla plci przeciwnej....

masz racje.. takie powiedzonka smiesza nastolatkoof

Old Post 17-04-2002 13:26
panNA
Warrior (Scrag)

Zaraz, zaraz, to nie żadna sprzeczka, tylko rozmowa, wymiana poglądów.Nie bierzemy sie przecież za łby z PAPUGą, tylko dyskutujemy. Mam rację PAPUGA ?
I powtarzam. Mnie, i tylko mnie low_gravity nie pasuje.A raczej nie pasowało tamtego akurat wieczora, kiedy miałem ochotę na grę w UT, dokładniej w TS, a dwa serwy tylko było widać w całym kraju.Jeden przepełniony i z tk i jeden z low_gravity.I tylko to miałem na myśli pisząc posta.
A taki konfig serwera, który pozwala graczom na dopasowanie do swoich potrzeb sposobu rozgrywki uważam za rewelacyjny i świadczący o sporej wiedzy i zaangażowaniu admina w to co robi.
Więc nich ta forma gry (low_gravity) sobie jest.

PS.a to w lamooffka_mode to miał być żart, taka gra słów, niby że ja sie unoszę tylko na mapach gdzie grawitacja jest niska :)
Ale była późna noc, widać trybiki mi już nie trybiły ...

Old Post 17-04-2002 15:28
PAPUGa
Elite (Fiend)

Thumbs up aaaaa ......

quote:
Nie bierzemy sie przecież za łby z PAPUGą, tylko dyskutujemy. ... tamtego akurat wieczora, kiedy miałem ochotę na grę w UT, dokładniej w TS, a dwa serwy tylko było widać w całym kraju
PS.a to w lamooffka_mode to miał być żart, taka gra słów, niby że ja sie unoszę tylko na mapach gdzie grawitacja jest niska
Ale była późna noc, widać trybiki mi już nie trybiły ...

eh ...

- of corz ze dyskutujemy.
zadalem pytanie - co uwazacie o poszczegolnych trybach gry, na konkretnych mapach. Zapytalem sie NIE TYLKO PanaNA, ale wszystkich. No bo wychodzi, ze kazdy sie zgadza, ze UT, to TS, an abbeyu, z rushem, 5x5, i full wypas jesli chodzi o chata eh...

- acha - nie wiedzialem ze tak cienko z servami?
a ja ostatnio zaczalem myslec o skasowaniu mojego
(no bo skoro mam coolnet2 do zabawy...)

- a, to ja nie panialem - tez jak dla mnie pozna/wczesna pora byla

easy

Old Post 18-04-2002 01:00
Sniezek
Elite (Fiend)

wujek ,tylko sprobuj wylaczyc swoj server to juz ja cie znajde ...i'll bring you down .. i 'll bring you down to china town jak powiedzial Robert de Niro

Old Post 18-04-2002 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Question oo?

quote:
wujek ,tylko sprobuj wylaczyc swoj server

serio?
na prawde czujecie taki 'glód' serwerów?
oo? :O

Old Post 18-04-2002 17:27
Sniezek
Elite (Fiend)

tak..zjadlbym server z kopytami gdybym mogl uu uu

Old Post 18-04-2002 17:30
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
tak..zjadlbym server z kopytami gdybym mogl uu uu

Jest k8ilka serverów, ale przydałby się jakiś na stałem tzn żeby nie padał co chwile na dłuższy czas jak np. atmosfera, gdzie można by pograć bez lagów ... i tylko z Polakami ... ehh marzenia ... ale może może ...

Old Post 18-04-2002 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Jest k8ilka serverów, ale przydałby się jakiś na stałem tzn żeby nie padał co chwile na dłuższy czas jak np. atmosfera, gdzie można by pograć bez lagów ... i tylko z Polakami ... ehh marzenia ... ale może może ...

no to ponownie (a moze po raz pierwszy?)
zapraszam do nieoficjalnego spisu serverow Polskich!
http://kill.it.pl/

i juz wszystko wiadomo.

Old Post 18-04-2002 23:23
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:00.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions