Re: Re: Re: up_@rt@_newb@
quote: Napisane oryginalnie przez panNA
Bardzo mnie to śmieszy.Zwłaszcza to jak po trafieniu z SR8 w czyjś czerep tryska z niego malownicza i jakże zabawna fontanna, która w zmniejszonej gravitacji niezwykle interesujaco, w postaci delikatnej mgiełki płynie w powietrzu i osiada na wszystkim.Normalnie brzuch mnie boli ze śmiechu.Bardzo też śmiesznie wyglądają trzy trupy niesione w przypadkowych kierunkach przez podmuch wywołany eksplozją HE.A może HA.Ha, ha, ha, ha ....
odczytuje to jako ironie 
szkoda - bo wlasnie te opisane przez Ciebie sytuacje - jak najbardziej realistyczne w UT i powazne (widzimy je chociazby w TV) sa wlasnie smieszne i zabawne.
I tylko do tego chce Cie przekonac - sproboj. Sproboj raz, sproboj drugi, pograj przez przynajmniej 5 minut. Przkonasz sie. Zabawne jest patrzec, jak "powazni"weterani, poczatkowo przeciwni (nie bede tu wymieniac nikow, powiem tylko ze z czolowych polskich klanow, oraz prawie kazdy z zagramanicy) poczatkowo twierdzacy 'wylacz te glupia grav, tu sie grac nie da!' po 2, 3 minutach zaczynaja rozmawiac miedzy soba "ale jazda" albo "ludzie! ja latam!" 
quote: Spox.Poważnie teraz. Lubię sie pośmiać, z siebie i z innych.I myślę że b.byłbym ci wdzięczny, gdybyś sobie przypomniał to www gdzie są "UT_gadżety" o jakich piszesz.
[/QUOTE}
czy ja jeszcze nie pisalem ze jestem starym dziadkiem? poszukaj na urbanterror.net, a po linkach do klebka... (do kuembka, heh polskie fonty ) ....
[QUOTE]
Napisałem przecież że to tylko moje zdanie, i że nikt nie musi się z nim zgadzać.A prawa do własnego zdania chyba mi nie wzbraniasz?
Absolutnie 
tzn. absolutnie Ci nie wzbraniam miec wlasnego zdania, tylko chce wykazac, ze nie masz racji tak sie unoszac ze: 'lov grav jest be!'
quote: A w ogóle to jest topic o pieprzo**** teamkillerach, założę nowego o tym, o czym mówimy, bo ciekawie sie zapowiada.
e, nie wiem.
moze to i ciekawy pomysl:
- jakie modyfikacje/udziwnienia lubicie?
- czy lubicie jak pada deszcz na rommlu albo snieg na swim?
- czy laneway2 jest tylko do CTF czy do TS rowniez?
ankieta, hehe 
quote: Pozostaję z szacunkiem (bo z adminami sie nie zadziera).
nie no, bez przesady, luzik 
<joke> (najwyzej bys dostal bana na wszyskie serv, ktorymi zarzadzam, gdybys mnie wkurzyl </joke> 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|