Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Lekalizacja Full Brightow
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez cthsqd
Gra nie miala byc realistyczna, to sobie ludzie ubzdurali po tym jak skonczyli z kwakiem a nie widzieli rainbow six na oczy. Nie bronie sobie podjasniac w gamma correction czy jakkolwiek, ale nie lubie takiego kombinowania, bo jak juz ktos powiedzial, zabija to ducha gry. Natomiast legalizacja fullbrightow to jakis dowcip chyba.. Moze w kwakach ludzie na to nie zwracaja uwagi, ale wez pod uwage ze nie wszyscy tu przyszli z quake'a.
W Jedi Knight podczas duela udezenie bezbronnego jest uwazane za dyshonor, na calym swiecie tak jest.

Cthulhu sluchaj ja gralem w Rainbowa (1,5 roku i gralem tez w Jedi Knighta (prawie 2 lata wlacznie z dodatkiem) dosyc duzo bo jak siade juz do jakies gry to ja mecze doslyc dlugo ale wracajac to tematu to smieszne dla mnie jest stwierdzenie o duchu gry czy o klimacie w grze ( nie wiem czy wy wszyscy sie tak wczuwacie w gre ze wydaje sie wam ze jestescie terrorystami albo czlonkiem oddzialu antyterrostycznego - ja mialem takiego shiza raz po jakichs 48 godzinach gry w CSa ze chcialem wyskoczyc zza rogu z kucaniem i po tym stwierdzilem ze trzeba sobie odpoczac - nie gralem w CS przez 3 tygodnie , moze wam to tez pomoze ) jak juz cos to mozna mowic o grywalnosci i o wspolzawodnictwie ( ja nie powiedzialem ze mam rozjasnione cienie za pomoca ustawien karty tylko ze to jest mozliwe bez zadnych czitow , ja mam zalosny monitor 15 calowy ale na nim jakos dziwnie jak sie rozjasni takim przyciskiem to prawie wszystko widac a moze wedlug ciebie tego tez nie wolno robic ?? ).
Red ja chcialbym zeby CS sprawial chociaz pozory realnosci ale ta namiastka jaka daje jest bardzo mala a gra ( pomysl i wogole )jest super tylko tego realizmu moglo by byc troche wiecej np. kalasznikow jest w tej grze przesadzony bo mialem okazje sobie z niego szczelic i wiem ze daje kopa jak cholera i jak zaczniesz szczelac seria to rozrzut jest taki ze patrzysz na niebo i predzej trafisz kaczke nie cel to ktorego chciales szczelic i nie masz szans zeby obnizyc serie ruchem w dol ( mieszkam w Bielsku Bialej i kiedys byly tzw. "dni otwarte" w 18 batalionie z okazji jakiegos swieta tam mozna bylo sobie popatrzyc na strzelanie i nawet samemu szczelic i koles wyjasnial budowe kalasznikowa aha i ta bron ma tendencje do zacinania sie - ja rozumiem czemi w grze tego nie ma ale kalach w CS powinien kosztowac y 3000 $ a a nie 2500 $ bo taka bron na druga runde to mala przesada jak CT po przegranej maja ledwo na De ... ehh) tak jak to sie da zrobic w grze .... nie chce mi sie wiecej pisac wiec nie piszcie juz nic wiecej na moje posty do tego tematu bo nie bede tu juz patrzyl a w klotnie nie mam ochoty sie wdawac bo jestem na to za stary ...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-08-2001 09:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

racja ... nie ma co sie klocic ....

Old Post 03-08-2001 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Hihi widac ze nie widziales tej komendy w akcji ojej z CS'a mozna zrobic kwaka w 3 sekundy

Old Post 03-08-2001 15:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cthsqd
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
gralem tez w Jedi Knighta (prawie 2 lata wlacznie z dodatkiem)

pod jakim nickiem ? moze mowi ci cos nazwa "Force Crusaders" ?
niedlugo stuknie nam czwarta rocznica

quote:

smieszne dla mnie jest stwierdzenie o duchu gry czy o klimacie w grze ( nie wiem czy wy wszyscy sie tak wczuwacie w gre ze wydaje sie wam ze jestescie terrorystami albo czlonkiem oddzialu

szczerze mowiac nie wiem co w tym smiesznego, rzecz jasna podczas gry nie wydaje mi sie ze jestem kims innym, jednak gra ma bardzo duzo elementow tworzacych okreslona atmosfere. Perspektywa porzucenia tego klimatu dla lepszych wynikow to imho nieporozumienie, a juz kategorycznie nie toleruje bunny jumpow, jesli dla czlowieka klimat gry sie nie liczy to jego sprawa, ale niech nie psuje zabawy innym.

quote:

ja mam zalosny monitor 15 calowy ale na nim jakos dziwnie jak sie rozjasni takim przyciskiem to prawie wszystko widac a moze wedlug ciebie tego tez nie wolno robic ?? )

wolno, sam mam stara "pietnastke" z wyblaklymi kolorami, ale ty mowiles o braku ciemnych miejsc, m.in. takie poprawianie sluzy tylko temu by zyskac przewage i wygrac, a ja twierdze ze granie dla wygrywania to jakas patologia.

Co do samej gry, to nie jest jakas proba symulacji, tylko gra akcji pozwalajaca robic akcje rodem z amerykanskich filmow o superkomandosach. Chociaz to co pokazuja na takich filmach czesto malo ma wspolnego z realizmem, to nikt tam nie rozjasnia cieni, nie leci w powietrzu z predkoscia 70km/h, ani nie stosuje swiecacych modeli. Mam nadzieje ze rozumiesz co mam na mysli.

Old Post 04-08-2001 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cthsqd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cthsqd Znajdź więcej post'ów przez  cthsqd Dodaj cthsqd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cthsqd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Bull shit. W kwakach liczą się umiejętności i nie można polegać na cieniu. CS to trochę inna gra. Tutaj nie liczą umiejętnosci manualne tylko spryt. Cień jest potrzebny.

ps- Pozdrowienia dla csowców od quakeowców

Old Post 05-08-2001 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

"kalasznikow jest w tej grze przesadzony bo mialem okazje sobie z niego szczelic i wiem ze daje kopa jak cholera i jak zaczniesz szczelac seria to rozrzut jest taki ze patrzysz na niebo i predzej trafisz kaczke nie cel to ktorego chciales szczelic i nie masz szans zeby obnizyc serie ruchem w dol"

Co Ty do cholery chrzanisz??? Myślisz, że jak jakiś żołnierz dał ci broń do ręki, to już jesteś w tej sprawie jakimś expertem??? FAK - to byś się musiał chyba scalić z tą bronią, i zrobić fuzję, żeby poznać jej prawdziwe zachowanie. Prawda jest taka, że AK-47 - jest dużo lepszą bronią niż Colt M-16 (M4 to nie to samo, ale w sumie podobnie). Tendencję do zacinania się to ma właśnie COLT. Wystarczy poczytać trochę, czy nawet pooglądać TV o wojnie w Vietnamie, gdzie AMERYKAŃSCY weterani brali zdobyczny AK, dlatego właśnie, że miał 10 naboi więcej w magazynku i się nie zacinał, ani nie przegrzewał, i zawsze działał - czy w błocie czy w piachu - porządna ruska robota, bo oni mieli w tej sprawie lepsze doświadczenie. Natomiast fakt faktem, pełnym ogniem to się tylko na filmach SF strzela. I żeby strzelać z jakiejkolwiek broni trzeba mieć trochę krzepy, której komandosom ze SPETZNAZ na PEWNO nie brakuję.

Old Post 06-08-2001 02:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

Co do innych zarzutów mantisa... Co do realistyki w CS.

"realistyczny jest HE ktory rani przez betowe sciany - total hardcore nowhere to hide - niezla bzdura odlamki o mniejszej gestosci niz zbrojony beton konstrukcyjny [vertigo] , przechodza jak przez ciasteczko"

Tak tak, a skrót HE, oznacza po angielsku High Explosive. Czyli nie jest to bynajmniej granat odłamkowy, a gdyby był - to headshot z niego powinien zabijać!!! Tutal raczej chodzi o fale uderzeniową.

Old Post 06-08-2001 02:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
"kalasznikow jest w tej grze przesadzony bo mialem okazje sobie z niego szczelic i wiem ze daje kopa jak cholera i jak zaczniesz szczelac seria to rozrzut jest taki ze patrzysz na niebo i predzej trafisz kaczke nie cel to ktorego chciales szczelic i nie masz szans zeby obnizyc serie ruchem w dol"

Co Ty do cholery chrzanisz??? Myślisz, że jak jakiś żołnierz dał ci broń do ręki, to już jesteś w tej sprawie jakimś expertem??? FAK - to byś się musiał chyba scalić z tą bronią, i zrobić fuzję, żeby poznać jej prawdziwe zachowanie. Prawda jest taka, że AK-47 - jest dużo lepszą bronią niż Colt M-16 (M4 to nie to samo, ale w sumie podobnie). Tendencję do zacinania się to ma właśnie COLT. Wystarczy poczytać trochę, czy nawet pooglądać TV o wojnie w Vietnamie, gdzie AMERYKAŃSCY weterani brali zdobyczny AK, dlatego właśnie, że miał 10 naboi więcej w magazynku i się nie zacinał, ani nie przegrzewał, i zawsze działał - czy w błocie czy w piachu - porządna ruska robota, bo oni mieli w tej sprawie lepsze doświadczenie. Natomiast fakt faktem, pełnym ogniem to się tylko na filmach SF strzela. I żeby strzelać z jakiejkolwiek broni trzeba mieć trochę krzepy, której komandosom ze SPETZNAZ na PEWNO nie brakuję.

popieram ... nie na darmo AK jest uwazane za najlepszy karabin maszynowy na swiecie ... tak jak napisal clim mozesz go utarzac w blocie , wodzie i innych scierwach i dziala dalej , plastikowy m 16 zaraz ci sie zatnie i postrzelasz sobie ale z tylka .... co do zacinania to jednak i AK sie zacina dosyc czesto ale w WP robia to zazwyczaj egzemplarze z 50 roku .... sam bylem swiadkiem jak typowi na poligonie naboj ekspodowal w zamku bo z lufy juz nie wylecial ... na szczescie nic sie nie stalo

Old Post 06-08-2001 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

A tak wogóle to czy nie wkurzają was buny jumpy? Kolesie przelatują jak rakieta przez całą planszę... W sumie ja też tego używam, ale to jest trochę denerwujące...

Old Post 09-08-2001 08:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Po pierwsze qrde nie czytacie moich postow w calosci.
Clim ja nie porownuje ak47 z m16 - a jak bys chcial wiedziec
to amerykanski wojsko uzywalo w wietnamie M16A1 a obecnie uzywa M16A2 i to jest bardzo duza roznica a M4 to cos zupelnie innego niz M16(a tak wogole to M16 mial rozne wersje magazynkow ).
Red ak47 wcale nie jest uznawane za najlepszy karabin maszynowy - po pierwsze ak47 to jest bron przestarzala choc jej prostota i cena powoduje ze do dzisiaj sie jej uzywa.
A jezeli chodzi o najlepsze karabiny maszynowe to nie ma takiego - bo wiekszosc sluzy do roznych celow - powiedzcie mi dlaczego zaden oddzial antyterrorystyczny nie uzywa tak "boskiej" broni jak ak47 - odpowiedz jest prosta : ma ogromny rozrzut i nie jest niezawodna dlatego uzywaja malych H&K MP5 SD5 ktore maja prawie zerowy odrzut i super celnosc.
A dlaczego nie uzywaja desert eagle - proste bo jest za ciezki i w sytuacjach gdy CT uwaalniaja zakladnikow nie specjalnie sie nadaje ze wzgledu na duzy odrzut.
Tak sie sklada ze wiem dosyc duzo o roznych rodzajach broni bo jest to jedno z moich hobby wiec klim bez takich tekstow.

Old Post 09-08-2001 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cthsqd
Training (Enforcer)

Napisane oryginalnie przez Mantis:

quote:

A jezeli chodzi o najlepsze karabiny maszynowe to nie ma takiego - bo wiekszosc sluzy do roznych celow - powiedzcie mi dlaczego zaden oddzial antyterrorystyczny nie uzywa tak "boskiej" broni jak ak47 - odpowiedz jest prosta : ma ogromny rozrzut i nie jest niezawodna dlatego uzywaja malych H&K MP5 SD5 ktore maja prawie zerowy odrzut i super celnosc.
A dlaczego nie uzywaja desert eagle - proste bo jest za ciezki i w sytuacjach gdy CT uwaalniaja zakladnikow nie specjalnie sie nadaje ze wzgledu na duzy odrzut.

Nie chcialbym sie czepiac, ale plywasz porownujac karabiny maszynowe do SMG. Antyterrorysci przy uwalnianiu zakladnikow nie uzywaja karabinow, i nie dotyczy to akurat kalacha, ale kazdego innego karabinu. Nie potrzebuja sily ognia i zasiegu. A karabiny znajduja sie na wyposarzeniu armii, bo oferuja wiekszy zasieg i moc, i tutaj ak47/74 wychodzi bardzo dobrze w porownaniu z innymi karabinami. Jego niezawodnosc wynika wlasnie z prostoty konstrukcji.

quote:

M4 to cos zupelnie innego niz M16

czym sie rozni tak specjalnie, ze jest to cos zupelnie innego ? 8)

Old Post 09-08-2001 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cthsqd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cthsqd Znajdź więcej post'ów przez  cthsqd Dodaj cthsqd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cthsqd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

To i ja wtrace swoje 3 grosze
Skoro Ak47 jest uzywane tylko w rosji (aha i nie ma czegos takiego jak ak74...) skoro jest takie swietne...? Otoz Ak47 jest bronia o olbrzymiej sile razenia (potrafi przebic szyne kolejowa z 600 metrow) ale jest bronia niecelna i z tendencja do przegrzewania sie (wystrzel jeden magazynek i mozesz sobie darowac przez nastepne 10 minut..).
I tutaj Colt'y M4 i M16 maja swoja wyzszosc.

Co do pistoletow... To najwieksza popularnoscia ciesza sie glock'i, ktore w CS'ie sa zalosne smieszne w porownaniu do tego co potrafia w rzeczywistosci...

Old Post 09-08-2001 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cthsqd
Training (Enforcer)

AK jest uzywany tylko w rosji ? a ja myslalem ze to jest najszerzej eksportowany karabin na swiecie ..To w polsce z czego tak wlasciwie strzelamy... ?
Co do AK-74 to radze lepiej przeszukac pare zrodel,.. to zmodyfikowany ak47, lzejszy i strzelajacy inna amunicja. Jest odrobine mniej celny od M16 ale bardziej niezawodny. Co do przegrzewania sie to owszem, ale trzeba by prac chyba pelna seria, a kto i w jakich warunkach tak strzela ? (:

Old Post 09-08-2001 17:23
Mantis
OBI (-o-)

SLuchjcie :
- M4 ma krotsza lufe od M16 inny ciezar i troszke inna budowe mechanizow (jak wroce do domq to wezme ksiazke i ci napisze dokladnie).
- Dark gdzie ty wyczytales ze kawalek olowiu wystrzelony z ak47 przebije szyne kolejowa z hartowanej stali z 600 metrow ( 600 to jest maksymalny skuteczny zasieg ak47 - pelny to okolo 1300 m)
z tego co ja wiem to ta kula sie rozplaszczy , wiem ze kalasz ma inna amunicje od standartowych natowskich nabojow. Dark istnieje cos takiego jak ak74 to jest nowsza wersja ak47 ze znacznie ulepszonym mechanizmem chlodzenia - wogule to jest cala rodzina karabinow kalasznikowa.
A odddzialy antyterrorystyczne uzywaja karabinow - do oslony grup ktore biora bezposredni udzial w odbiciu zakladnikow (np. SWAT )

Old Post 09-08-2001 17:23
cthsqd
Training (Enforcer)

daltego celowo napisalem podczas uwalniania zakladnikow 8)
to chyba bylo oczywiste, ze chodzilo o sama ekipe szturmujaca

Old Post 09-08-2001 17:33
Mantis
OBI (-o-)

Aaa tak wogole to realnie najlepsze SMG to MP5 SD5 (to taka wersja empepiatki z wbudowaanum tlumikiem i jeszcze paroma bajerami - dziwi mnie ze w CS jest to tak slaba bron i nie ma mozliwosci wyboru pomiedzy ogniem ciaglym a polautomatem)
a najlepszy pistolet to SIG P228 (chcialoby sie powiedziec walter ppk ale to juz historia JB forever).
I nienawidze rewolweroff.
Ehh a moze zalozymy topic o broniach ?? zamiast pisac w temacie o fullbrightach takie glupoty.

Old Post 09-08-2001 20:35
[STER]climhazzard
in the flesh

"Tak sie sklada ze wiem dosyc duzo o roznych rodzajach broni bo jest to jedno z moich hobby wiec klim bez takich tekstow."
Ja też wiem i nie bądź taki mądry, ponieważ amerykańska armia nie używa M4-A2 - jedyna większa różnica, od poprzednika, to taka, że ten ma podczepiony granatnik (małą różnica ). Natomiast, niekiedy żołnierze nie mają na wyposażeniu tych drugich modeli (nie wszyscy). Także psycho mantis - bez takich tekstów .

"M4 to cos zupelnie innego niz M16"
M4 - jest to przerobione M16, a przynajmniej bazuje na tym samym projekcie. Więc można powiedzieć, że jest to rodzina. Przeróbka miała, zwiększyć częstotliwość strzelania pociskami. Broń jest mniejsza i lżejsza (przez co jest bardziej poręczna). Spadek celności powoduje: przystosowanie do walki na małym dystansie.

"Co do pistoletow... To najwieksza popularnoscia ciesza sie glock'i, ktore w CS'ie sa zalosne smieszne w porownaniu do tego co potrafia w rzeczywistosci..."
Święta prawda, 100 razy wolałbym mieć Glock'a niż Deserta (w walce). A tak swoją drogą to CS ma pewien bug. Ponieważ napisali, że jest to 18'stka, ale wygląda zupełnie jak 17 (brak gwintu na tłumik).

"To w polsce z czego tak wlasciwie strzelamy... ?"
Z Beryli od Łucznika . Który bazuje na AK-47.

"powiedzcie mi dlaczego zaden oddzial antyterrorystyczny nie uzywa tak "boskiej" broni jak ak47"
Są takie oddziały. Swoją drogą Spetznaz to pewnie uwielbia kałasza .

"MP5 SD5"
To zależy chyba od upodobań mi się podoba MP5-A2!

Old Post 09-08-2001 22:01
cthsqd
Training (Enforcer)

nie wiem czy by sie nowy topic przyjal, lepiej sie dyskutuje z dryfu
-
jakich beryli ?? 8) nie wiem ile wojsko polskie ich ma, ale chyba niewiele

Old Post 09-08-2001 22:40
Red
Master (Spawn)

heheeh sami komadnosi tutaj a byl ktos z was w armii naszej kofanej chociaz ????

Old Post 09-08-2001 23:40
Dark_old
...!...

-Istnieje ak74? Hmmm tak oczywiscie, to podaj mi skad sie o nim dowiedziales...

-M4 to M16 tylko ze skrocona lufa i ze skladana kolba.
I nie jest wcale takie o wiele lzejsze, m4 wazy 2,5kg a M16 2,95kg wiec nie wiem czy jest to wielka roznica.

-Aha i glock ktory jest w cs'ie pozostaje zagadka, wyglada jak 17... tylko ze to 18 i starsze werjse maja "burst fire". Kolejna nierealna bron jak AWP.

A tak wogule to sa ciekawsze bronie nic kalachy i mp5 oraz colt'y

Wezmy np G11 lub enfield L85

Old Post 09-08-2001 23:41
cthsqd
Training (Enforcer)

zebym ja teraz pamietal skad sie dowiedzialem ze istnieje...
a jesli chcialbys o nim poczytac, to proponuje poszukac w internecie zaczynajac np. od http://world.guns.ru/main-e.htm , albo od razu http://kalashnikov.guns.ru/ ew. przegladnac tez strony z "linkow"

Old Post 09-08-2001 23:52
Dark_old
...!...

Oki thx ide poczytac

Old Post 09-08-2001 23:58
Mantis
OBI (-o-)

quote:
"Tak sie sklada ze wiem dosyc duzo o roznych rodzajach broni bo jest to jedno z moich hobby wiec klim bez takich tekstow."
Ja też wiem i nie bądź taki mądry, ponieważ amerykańska armia nie używa M4-A2 - jedyna większa różnica, od poprzednika, to taka, że ten ma podczepiony granatnik (małą różnica ). Natomiast, niekiedy żołnierze nie mają na wyposażeniu tych drugich modeli (nie wszyscy). Także psycho mantis - bez takich tekstów .

"M4 to cos zupelnie innego niz M16"
M4 - jest to przerobione M16, a przynajmniej bazuje na tym samym projekcie. Więc można powiedzieć, że jest to rodzina. Przeróbka miała, zwiększyć częstotliwość strzelania pociskami. Broń jest mniejsza i lżejsza (przez co jest bardziej poręczna). Spadek celności powoduje: przystosowanie do walki na małym dystansie.

"Co do pistoletow... To najwieksza popularnoscia ciesza sie glock'i, ktore w CS'ie sa zalosne smieszne w porownaniu do tego co potrafia w rzeczywistosci..."
Święta prawda, 100 razy wolałbym mieć Glock'a niż Deserta (w walce). A tak swoją drogą to CS ma pewien bug. Ponieważ napisali, że jest to 18'stka, ale wygląda zupełnie jak 17 (brak gwintu na tłumik).

"To w polsce z czego tak wlasciwie strzelamy... ?"
Z Beryli od Łucznika . Który bazuje na AK-47.

"powiedzcie mi dlaczego zaden oddzial antyterrorystyczny nie uzywa tak "boskiej" broni jak ak47"
Są takie oddziały. Swoją drogą Spetznaz to pewnie uwielbia kałasza .

"MP5 SD5"
To zależy chyba od upodobań mi się podoba MP5-A2!

Po pierwszw to nie m4a2 tylko m16a2 i podczepionygranatnikt m203 maja tylko niektore z m16 i nazywa sie to bodajze m12 czy jakos tak - jeden koles w druzynie ma taki a inny ma m60 reszta maja zwykle m16 wiec bez takich.
Dark pokaz mi ta ksiazke gdzie ci pisalo ze m16 wazy 3 kg - nie wiem czy wiesz ze Desert Eagle wazy prawie 1 kg.
Co do glocka to ogolnie produkowaane sa dwie wersje glock 17 i glock 19 (jest to model z przedluzona lufa) a glock 18 jest to limitowana seria ktora zostala wyprodukowana do uzytku oddzialow specjalnych i innych specjalnych sluzb.
Aha i scecnaz nie uzywa zwyklego ak47.

Old Post 10-08-2001 08:41
[STER]climhazzard
in the flesh

"jeden koles w druzynie ma taki a inny ma m60 reszta maja zwykle m16 wiec bez takich."
No właśnie - więc co gadasz?

"Aha i scecnaz nie uzywa zwyklego ak47."
Z pewnością SCiećNas nie używa zwykłego Avtomat Kalashikov'a . (ma specjalne miejsce na dziary, uchwyt na butelke "Vodka" , poza tym stojaczek, oraz bagnet wielofunkcyjny )

"jakich beryli ?? 8) nie wiem ile wojsko polskie ich ma, ale chyba niewiele"
Tak sobie powiedziałem .

Old Post 10-08-2001 19:45
Red
Master (Spawn)

quote:
"jeden koles w druzynie ma taki a inny ma m60 reszta maja zwykle m16 wiec bez takich."
No właśnie - więc co gadasz?

"Aha i scecnaz nie uzywa zwyklego ak47."
Z pewnością SCiećNas nie używa zwykłego Avtomat Kalashikov'a . (ma specjalne miejsce na dziary, uchwyt na butelke "Vodka" , poza tym stojaczek, oraz bagnet wielofunkcyjny )

"jakich beryli ?? 8) nie wiem ile wojsko polskie ich ma, ale chyba niewiele"
Tak sobie powiedziałem .

]

czy mi sie wydaje clim czy ty sie smiejesz ????

Old Post 10-08-2001 20:23
[STER]climhazzard
in the flesh

trzeba tchnać życie w bord
trochę żartów, i innych takich - to może wam się humor poprawi (albo jeszcze polepszy)

Old Post 10-08-2001 21:35
Mantis
OBI (-o-)

quote:

"Aha i specnaz nie uzywa zwyklego ak47."
Z pewnością SCiećNas nie używa zwykłego Avtomat Kalashikov'a . (ma specjalne miejsce na dziary, uchwyt na butelke "Vodka" , poza tym stojaczek, oraz bagnet wielofunkcyjny

Ooo wlasnie tutaj sie z toba zgadzam . Nie chce mi sie wiecej pisac do tego topicu wiec nie piszcie wiecej nic o moich postach.

Old Post 11-08-2001 05:44
Fx-Nikon
Training (Enforcer)

zrobie sobie tutaj tescik bo przed chwila sie zarejstrowalem a ten temat jest bardzo fajny

FB powinny byc zalegalizowane bo przeciez nie chodzi o to kto kogo szybciej rozpozna tylko o umiejetnosci gry gralem z nimi ponad miesiac i na klanowkach wogule sie nie przydaja co innego na ffa przydaj troszke jak kolesie siedza w dziwnym miejscu ale i tak normalnie dobrzy gracze zawsze sprawdzaja miejsca gdzie moze byc kolo teraz juz z nimi nie gram bo wszyscy wyzywaja od chiterow i lam nie mowie nic juz o tym jak wyskoczy w pb ze mam gl_max_size 1 to juz wogule sie pluja i bez tego teraz juz tez nie gram to jest poprostu paranoja

Old Post 13-08-2001 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fx-Nikon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fx-Nikon Znajdź więcej post'ów przez  Fx-Nikon Dodaj Fx-Nikon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fx-Nikon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cthsqd
Training (Enforcer)

masz szare komorki wyplukane do reszty...
wg. ciebie umiejetnosc gry w CSa polega tylko na bieganiu i celowaniu ? Bo dla mnie to rowniez wykozystywanie terenu i zaskoczenia, dlatego FB to czit, i nie obchodzi mnie ze w quake to normalne. Szczerze ci radze, wroc do quake. W CSa sie gra inaczej.
Co do gl_max_size 1, pierwszy lepszy gracz cie sciagnie zanim ty zdolasz sprawdzic wszystkie zaciemnione miejsca, wiec pomysl chwile zanim napiszesz cokolwiek.

Old Post 13-08-2001 14:47
Brawurka
uhhh...co jest?

:D

ehh ja tysz uzywalem full brajtow......i musze powiedziec ze poczulem klimat nendznego qłeja........no i przezycilem sie na orginałł.....ehhh i znowu koham ta gre....ah to stszelanie po swoih....)))...łebszot jak ktos wejdze pod lufe...)))....ehhh
to jest to....a pozniej oo sorki myslalem ze to terro.....albo
ct jak kto woli khekhe.....ale fullbrighty won mi staddd.....
aaaa...sniper myslelem ze ty taki dobry w cs.....łeee ....
jak tak dalej pujdzie .. to stracisz jakikolwiek szacunek :>

-----------Brawurka-------------
impreza to jest zycie panowie

Old Post 13-08-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Brawurka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Brawurka Znajdź więcej post'ów przez  Brawurka Dodaj Brawurka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Brawurka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:13.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions