Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > coolnet.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: wniosek o bana na colnecie i czym sie tylko da...

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
no kurwa, to chyba najglupszy post jaki napisales dotychczas gr8

czemu cie zdziwil? rozwin to...

baaardzo ciekawe...

no lol, to znaczy ze mamy czekac az przegrasz tak?
a co jak wygrasz zostawimy go w spokoju?
zreszta pewnie wygrasz opierajac sie na "swoich umiejętnościach" (rotfl)
chcesz sie chwalic ze wygrales z cziterem? powiem ci ze to nie jest trudne, bo on jest cienki jak woda klozetowa i mimo wallhacka doswiadzczony gracz bez problemu z nim wygra...
zreszta niewazne, uzywa to trza go ukarac i koniec
...tylko dalej niewiem co cie sklonilo do napisania tego smiesznego posta, big lol
ps. AnImAtE przydaloby sie jeszcze rozeslac info po sajtach (ut.pl
, ut-zone) zeby wiecej ludkow zostalo o tym poinformowanych (nie wszyscy zagladaja na boarda )
btw. tez mam 2 demka z knieciem w roli glownej

luzak ja tylko napisałem jak on mnie namawiał i ja chcem konkretnie sprawdzić sam na sobie czy ma tego wallhacka...a ty odrazu piszesz że chcem sie pochwalić że z nim wgram, teraz ci powiem" biG lol" bo tak powinieneś się nazywać...do tego czasu zobaczyłem luźny że ty potrafisz tylko krytykować...więc cicho bądź..

GrEaTEyE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-06-2002 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

GR8, Luzny ma racje...jego krytyka jest uzasadniona, a twoje posty sa dosc hmm...glupie.poza tym nie cytuj calego tekstu , jak piszesz bezposrednio odpowiedz, tymbardziej ze jest on taki dlugi bo to denerwujace tez jest

Old Post 20-06-2002 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: Re: Re: Re: wniosek o bana na colnecie i czym sie tylko da...

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

luzak ja tylko napisałem jak on mnie namawiał i ja chcem konkretnie sprawdzić sam na sobie czy ma tego wallhacka...a ty odrazu piszesz że chcem sie pochwalić że z nim wgram,

hmm, chyba sam niewiesz co napisales, przeczytaj czasami co piszesz, ok?
a jak sprawdzisz, ze ma wallhacka grajac z nim? wyczujesz 6-tym zmyslem? przegrasz i zawyrokujesz, ze on ma wallhacka bo przegrales? bez dowodow w postaci demka? a w ogole jestes jakims znawca w sprawie cziterow? pytam sie bo w koncu mamy czekac na twa opinie (po jaki chuj to ja niemam zielonego pojecia) a co sie stanie jesli wygrasz? nie bedzie problemu?
no i nie wyjasniles czemu ten post cie tak zdziwil...
wiesz, zachowujesz sie jakbys mial 14 lat
quote:

teraz ci powiem" biG lol" bo tak powinieneś się nazywać...do tego czasu zobaczyłem luźny że ty potrafisz tylko krytykować

ja sie nie rzucam na ludzi, staram sie zyc ze wszystkimi w zgodzie, ale jak widze takie durne posty to az mnie skreca i musze sie przyczepic (a w twoim przypadku naprawde jest do czego), jesli jest co krytykowac to mozesz byc pewien ze to bede robil...
quote:

więc cicho bądź..

rozkazujesz mi? buahahahaha

mala prosba: ustosunkuj sie do tego posta odpowiadajac rzeczowo na zadane pytania (postaraj sie nie pisac bez sensu, nie wyzywac, itp... a i przeczytaj ze 3 razy to co napisales zanim wyslesz, ok? ) - jest ich sporo ale "opierajac sie na swoich umiejętnościach" dasz pewnie rade

\/

Old Post 20-06-2002 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

sprawa w toku

Nie ma sie co martwic, kto trzeba zostal juz powiadomiony o tym poscie. Sprawa jest w toku. Demka o ktorych napisalem sa ogladane przez specjalistow
Jakby moich braklo to Luzny zwroce sie do Ciebie, ale powinny moje wystarczyc.
logout

Old Post 20-06-2002 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: wniosek o bana na colnecie i czym sie tylko da...

quote:

hmm, chyba sam niewiesz co napisales, przeczytaj czasami co piszesz, ok?
a jak sprawdzisz, ze ma wallhacka grajac z nim? wyczujesz 6-tym zmyslem? przegrasz i zawyrokujesz, ze on ma wallhacka bo przegrales? bez dowodow w postaci demka? a w ogole jestes jakims znawca w sprawie cziterow? pytam sie bo w koncu mamy czekac na twa opinie (po jaki chuj to ja niemam zielonego pojecia) a co sie stanie jesli wygrasz? nie bedzie problemu?
no i nie wyjasniles czemu ten post cie tak zdziwil...
wiesz, zachowujesz sie jakbys mial 14 lat

ja sie nie rzucam na ludzi, staram sie zyc ze wszystkimi w zgodzie, ale jak widze takie durne posty to az mnie skreca i musze sie przyczepic (a w twoim przypadku naprawde jest do czego), jesli jest co krytykowac to mozesz byc pewien ze to bede robil...

rozkazujesz mi? buahahahaha

mala prosba: ustosunkuj sie do tego posta odpowiadajac rzeczowo na zadane pytania (postaraj sie nie pisac bez sensu, nie wyzywac, itp... a i przeczytaj ze 3 razy to co napisales zanim wyslesz, ok? ) - jest ich sporo ale "opierajac sie na swoich umiejętnościach" dasz pewnie rade

Niech ci będzie i innym, zadawałeś pytanie" ok?" to teraz odpowiadam O.K.

GrEaTEyE

Old Post 20-06-2002 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: Re: Re: Re: Re: Re: wniosek o bana na colnecie i czym sie tylko da...

quote:

Niech ci będzie i innym, zadawałeś pytanie" ok?" to teraz odpowiadam O.K.

grejt umiesz czytac? czy moze ktos ci opowiada mniej wiecej co jest napisane w naszych (moich) postach? (tak jak bajki na dobranoc - buahahaha )

\/

Old Post 20-06-2002 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wniosek o bana na colnecie i czym sie tylko da...

quote:

grejt umiesz czytac? czy moze ktos ci opowiada mniej wiecej co jest napisane w naszych (moich) postach? (tak jak bajki na dobranoc - buahahaha )

ups, mój bład, zadawaliście, buahahha

GrEaTEyE

Old Post 20-06-2002 18:19
AnImAtE
Skilled (Animate)

sprostowanie

Jedna, lecz moim zdaniem wazna uwaga:

Jesli sprawa z Kneciem zakonczy sie banem i publicznym zrownaniem z ziemia, chcialbym PODKRESLIC iz to co napisalem pare postow temu NIE DOTYCZY innych czlonkow klanu WT!!

Zanim sie kogos oskarzy trzeba miec podstawy, ja mialem wiec to zrobilem, ale przestrzegam przed pochopnym atakowaniem niewinnych.

logout

Old Post 20-06-2002 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

wallhack

nagralismy dwa demka knieciu vs ja i knieciu vs mlody i pare jeszcze z knieciem w roli glownej.... jezeli ktos mysli ze nasze podejenia wziely sie z nieba prosze o kontakt, wyslemy odpowiednie demka do odpowiedznich osob...

Old Post 20-06-2002 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
McM
L4aTL4M3

Re: Re: Re: wniosek o bana na colnecie i czym sie tylko da...

Jest to bardzo powazne oskarzenie. Radze sie zastanowic. Jak sie okaze to nie prawda bedziecie mieli ......hmmz ciezko na polskiej scenie. Ja tam z nim nie raz gralem i nie zauwazalem nic. Albo moze jestm glupi ?? to tez mozliwe

GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®

Old Post 20-06-2002 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil McM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do McM Znajdź więcej post'ów przez  McM Dodaj McM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać McM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ja tez sadze ze on ma wallhacka

Old Post 20-06-2002 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
ja tez sadze ze on ma wallhacka

takie decyzje wymagają czasu, może udamy się coś od niego wyciągnąć, z nim pogadać, po prostu zagrozić mu? co wy na to?

GrEaTEyE

Old Post 20-06-2002 21:00
LuZnY

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wniosek o bana na colnecie i czym sie tylko da...

quote:

ups, mój bład, zadawaliście, buahahha

hehehe tobie to serio ktos streszcza i w dodatku pomija wyrazy dluzsze niz 2-literowe
specjalnie dla ciebie wymienie jeszcze raz moje pytania (a bylo ich 11 lacznie z konczacymi sie na "ok?" ) po myslniku wiec moze twoj lektor ich nie przeoczy
-przeczytaj czasami co piszesz, ok?
-jak sprawdzisz, ze ma wallhacka grajac z nim?
-wyczujesz 6-tym zmyslem?
-przegrasz i zawyrokujesz, ze on ma wallhacka bo przegrales?
-bez dowodow w postaci demka?
-a w ogole jestes jakims znawca w sprawie cziterow?
-a co sie stanie jesli wygrasz?
-nie bedzie problemu?
-rozkazujesz mi?
-przeczytaj ze 3 razy to co napisales zanim wyslesz, ok?

widzisz juz pytania? odpowiedz na nie i bedzie ok

quote:

takie decyzje wymagają czasu, może udamy się coś od niego wyciągnąć, z nim pogadać, po prostu zagrozić mu? co wy na to?

hahahaha, widac ze piszesz tylko po to aby cos napisac (i nabic statsy ) jakiego czasu wymaga decyzja o banie za cheaty? co chces od niego wyciagnac? tego jego wallhacka? zagrozic mu? czym smiercia? bezsens, cheatuje to ban i kropka...
quote:

co wy na to?

a ja na to jak na lato

\/

Old Post 20-06-2002 23:36
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wniosek o bana na colnecie i czym sie tylko da...

quote:

hehehe tobie to serio ktos streszcza i w dodatku pomija wyrazy dluzsze niz 2-literowe
specjalnie dla ciebie wymienie jeszcze raz moje pytania (a bylo ich 11 lacznie z konczacymi sie na "ok?" ) po myslniku wiec moze twoj lektor ich nie przeoczy
-przeczytaj czasami co piszesz, ok?
-jak sprawdzisz, ze ma wallhacka grajac z nim?
-wyczujesz 6-tym zmyslem?
-przegrasz i zawyrokujesz, ze on ma wallhacka bo przegrales?
-bez dowodow w postaci demka?
-a w ogole jestes jakims znawca w sprawie cziterow?
-a co sie stanie jesli wygrasz?
-nie bedzie problemu?
-rozkazujesz mi?
-przeczytaj ze 3 razy to co napisales zanim wyslesz, ok?

widzisz juz pytania? odpowiedz na nie i bedzie ok

hahahaha, widac ze piszesz tylko po to aby cos napisac (i nabic statsy ) jakiego czasu wymaga decyzja o banie za cheaty? co chces od niego wyciagnac? tego jego wallhacka? zagrozic mu? czym smiercia? bezsens, cheatuje to ban i kropka...

a ja na to jak na lato

0ka odpowiadam
1b- pomogą mi qmple
2-jak mówiłem qmple...i napewno niemam szóstego zmysłu...
3-Jak kumple uznają że wszysto ok. było to opuszcze głowe
4-ktoś je nagra....
5-oglądalełem 20 demek na których był ktoś kto czitował, nawet z takim grałem
5,6- problemu niebędzie wtedy kiedy oni uznają że grał sprawiedliwie...
7-czemu nie?
8-jestem ciekaw czy ty czytasz....
1a-oka zaczne czytac....
P.S niewiem po co zadajesz takie pytania które jedno w drugie wchodzi...ale niech ci będzie SZTYWNIAKU
P.S 2 Długiego czasu wymaga taka decyzja z powodu że jak go zbanujesz to będziesz miał go na sumieniu...chodzi mi o to że nieda ci żyć......tak jak to gorry powiedział.."Kneciu ma: ZNAJOMOŚCI"
P.S 3 Widzisz Luzak, te posty co ty piszesz to niesą dużo mądrzejsze od moich... bo moge powiedzieć że ty tak samo piszesz posty aby je nabijać....a ja pisze bo niemam co robić....
P.S 4 Już wakacje i jazddaaaaa więc 100% LooOzuuu
P.S 5 a ja na to jak na lato

GrEaTEyE

Old Post 21-06-2002 10:38
LuZnY

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wniosek o bana na colnecie i czym sie tylko da...

quote:
...

hmm, o to mi chodzilo powinienes zawsze tak posty piasac i wtedy bym sie nie czepial
ad.1b-5,6
widzisz odrazu trzeba bylo sprecyzowac, ze pomoga ci koledzy...
ad.7
buahahahaha
ad.8
tak, czytam pare razy przed i po wyslaniu...
ad.1a
trzymam cie za slowo...
ad.P.S
zadaje pyatania, bo wyrazasz sie niejasno...
co do sztywniaka - luzny to tylko xywka, wiec...
ad.P.S 2
moje sumienie moja sprawa, jesli oszukuje (a robi to! ) to nic mnie nie bedziedzie dreczyc
ad.P.S 3
hmm, uzasajnij pls w jakim aspekcie moje posty sa glupie i znajdz mi mojego posta z ostatnich 2 miesiecy ktore jest wedlug ciebie jest nie na miejscu, wtedy porozmawiamy o tym...
a jak nie masz co robic to idz pobiegac or smth, a nie piszesz glupoty
ad.P.S 4

ad.P.S 5
odgapiasz

\/

Old Post 21-06-2002 12:08
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

e

hmmm głupia to jest nasza kłótnia, thx 4 Uw4ga

GrEaTEyE

Old Post 21-06-2002 19:47
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:35.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions