Re: Re: Re: Re: wniosek o bana na colnecie i czym sie tylko da...
quote: Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
luzak ja tylko napisałem jak on mnie namawiał i ja chcem konkretnie sprawdzić sam na sobie czy ma tego wallhacka...a ty odrazu piszesz że chcem sie pochwalić że z nim wgram,
hmm, chyba sam niewiesz co napisales, przeczytaj czasami co piszesz, ok?
a jak sprawdzisz, ze ma wallhacka grajac z nim? wyczujesz 6-tym zmyslem? przegrasz i zawyrokujesz, ze on ma wallhacka bo przegrales? bez dowodow w postaci demka? a w ogole jestes jakims znawca w sprawie cziterow? pytam sie bo w koncu mamy czekac na twa opinie (po jaki chuj to ja niemam zielonego pojecia) a co sie stanie jesli wygrasz? nie bedzie problemu?
no i nie wyjasniles czemu ten post cie tak zdziwil...
wiesz, zachowujesz sie jakbys mial 14 lat 
teraz ci powiem" biG lol" bo tak powinieneś się nazywać...do tego czasu zobaczyłem luźny że ty potrafisz tylko krytykować
ja sie nie rzucam na ludzi, staram sie zyc ze wszystkimi w zgodzie, ale jak widze takie durne posty to az mnie skreca i musze sie przyczepic (a w twoim przypadku naprawde jest do czego), jesli jest co krytykowac to mozesz byc pewien ze to bede robil...
więc cicho bądź..
rozkazujesz mi? buahahahaha 
mala prosba: ustosunkuj sie do tego posta odpowiadajac rzeczowo na zadane pytania (postaraj sie nie pisac bez sensu, nie wyzywac, itp... a i przeczytaj ze 3 razy to co napisales zanim wyslesz, ok? ) - jest ich sporo ale "opierajac sie na swoich umiejętnościach" dasz pewnie rade 
\/
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|