Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Spas-12
Czy używasz SPAS-12?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak (zaznacz jak kiedykolwiek używasz) 19 65.52%
Nie (zaznacz jak wogóle nie używasz) 10 34.48%
W sumie: 29 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
Offtopic: gratuluje adminom snajpera za to, ze sa przychylni cheaterom. Nie rozumiem jak mozna siedziec cicho i nic nie robic. Zwlaszcza kiedy na serverze mam kontakt z adminem i mowie, zeby poczynil pewne kroki. To on milczy, ciekawe dlaczego? W ciagu tygodnia spotkalem sie z dwoma aimbotami na snajperze, jakis portugalec czy inny rzekl "Estupidos!" i mial racje...

prawda nie jest do końca taka czarno-biała Kood.
z jednej struny dobrze, że cziterzy się panoszą -- ich IPki są skwapliwie zbierane do logu i w pewnym momencie się skończy
z drugiej strony - ... no nie moge powiedzieć
z kim miałes kontakt?

P.S. czy Ty sibie postawiłeś za zadanie pełne zmirrorowanie mojego eftepa Kood?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-12-2002 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

a moze kood oni robią konqrs na najbardziej lamerski server świata? joke...hehe
P.S. Co do rzeczywistości to uważam że spass ma odrzut że piździec, czego w UrT sie nieczuje...chyba cos za coś powinno być? Jestem happy że mam taką zajebista gre za Friko...

GrEaTEyE

Old Post 16-12-2002 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
One*Szot
Guest

Question lol

Nieczytalem waszych postow bo mi sie niechcialo, ale jesli jusz ktos mowi ze spas jest farciarski w 2.6 itp. to ma racje, no ale chyba kazda bron w 2.6 jest farciarska, normalnie k_u_r_w_a same hedy ... jeden za drugim i tak dalej ... no ok ty sie wqrwiasz jak dostajesz ze spasa i odrazu giniesz itp. a jak tu sie niewqrwic jak cochwile dostajesz hedy z mpk czy innych broniu tu jusz niechodzi o spasa tu chodzi jusz o claego moda, normalnie sux. A inna sprawa to cziterstwo *******enie glupot z tym pb phi ... na wiekszosci serverow jest wylonczone pb ... a cziterow tak samo duzo jak wczesniej albo moze i wiecej ... teraz jusz na cziterstwo niezwracam tak uwagi bo mi wali snucie domyslow, zbieranie dowodow, pozniej ich wysylanie i klucenie sie ... teraz wszedzie pelno czitow ... jedynym rozwiazaniem jest ... wiecie co ??? nie granie w to qwno czekam na bete 3.0 lub na tego patcha ... jak to nic niepoprawi to radze wszytskim dla ich dobra psychicznego konczcie z tym bo tylko nerwy tracicie ...

Old Post 16-12-2002 21:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
One*Szot
Guest

Question lol

O bym zapomnial dodac ,,,, czy uwazacie za nierealistyczne ubiecie gokos lub 2 osob ze spasa z bliskej odleglosci ? to moze nierealistyczne jest u******* kolesia z drugiej czesci mapy z ak ktore ma duzy odrzut ( taki przyklad biegniesz z ak przed toba koles ktory jest tak daleko ze widzisz malego czlowieczka oddajesz strzal z ak i odrazu trafiasz go w glowe ... ||| biegnieesz przejscia wyskakuje ci koles nawalasz go ze spasa i zabijasz ) pomyslcie co tu realistyczne ... ( niebronie spasa daje tylko przyklad )

Old Post 16-12-2002 21:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez One*Szot
Nieczytalem waszych postow bo mi sie niechcialo,

nie czytałem Twojego posta, ani drugiego też - bo mi się nie chciało.

:/

Old Post 16-12-2002 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
prawda nie jest do końca taka czarno-biała Kood.
z jednej struny dobrze, że cziterzy się panoszą -- ich IPki są skwapliwie zbierane do logu i w pewnym momencie się skończy
z drugiej strony - ... no nie moge powiedzieć
z kim miałes kontakt?

P.S. czy Ty sibie postawiłeś za zadanie pełne zmirrorowanie mojego eftepa Kood?

yyyy to znof jakas propaganda ktora ma na celu przestraszyc lamerow czitujacych czy prawda? a jesli prawda to kiedy papuga zrobisz nam ten prezent i ujawnisz ich IPki a co za tym idzie real nicki ??!?!?! bylbym wdzieczny gdyz wtedy by sie skonczyly domysly kto czituje a kto nie.

Old Post 16-12-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

he

Podejrzewam ze lamerzy czitujacy niezagladaja na to forum, ale z cziterami trzeba zrobic porzadek ,czytaj = ban

Btw. nieodchodzimy troche od tematu ?

Old Post 17-12-2002 12:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

Papuga wiadomo przeciez, ze lepiej zapobiegac niz leczyc. Wiec lepiej jest wlaczyc PB i miec paru cziterow mnie z glowy, niz traciic z przyjemnosc gry, gdy ktos z aimbotem wyskakuje... bo sobie IP zbieracie. Bez sensu,...

a co do ftp'a: masz taki kochany ftp, dzieki nie mu nie nudze sie wieczorami, jest co ogladac hehe. Prosba.. jak mozesz to wrzuc tam The Ring Generalnie, chyba nie zapycham Tobie lacza?

Old Post 17-12-2002 15:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
Papuga wiadomo przeciez, ze lepiej zapobiegac niz leczyc. Wiec lepiej jest wlaczyc PB i miec paru cziterow mnie z glowy, niz traciic z przyjemnosc gry, gdy ktos z aimbotem wyskakuje... bo sobie IP zbieracie. Bez sensu,...

a kto powiedział, że PB nie chodzi?
można zbierać IPki 'przezroczyście' , transparentnie

quote:

a co do ftp'a: masz taki kochany ftp, dzieki nie mu nie nudze sie wieczorami, jest co ogladac hehe. Prosba.. jak mozesz to wrzuc tam The Ring Generalnie, chyba nie zapycham Tobie lacza?

hm. dochodzi do tego, że gdy Kooda niema przyssanego, to się obawaim, czy coś z servem się nie pochrzaniło, i włażę przej jakąś maszynkę ze świata coby sprawdzić czy działa
Tak, 2Wieże tez szukam, podobnie jak najnowszego 007. bez efektu na razie :/
nie, nie zapychasz mi łącza

P.S. przepraszam za zoboczenie od tematu.
spas w obecnym wydaniu jest lamerski. spas jest do walki w zwarciu, w ciasnym pomieszczeniu. 1 - że mógłby mieć jeden nabój - wtedy okej, mógłby byc nawet mocniejszy. 2 - jeśli ma być tak szybkostrzelny jak jest teraz - to powinien być mooocno osłabiony.
howgh.

a w ogóle - byłem chory, niedysponowany, w szpitalu, etc.
wróciłem

Old Post 17-12-2002 21:33
cZAx
really bad mother fucker

Cieszymy sie ze wrociles ale moze podalbys wkoncu IPki "zbrodniarzy" i udostepnil "ciula" :p do rozgrywek ligowych? wkoncu gdzies sie musi ta scena rozwijac :/

Old Post 18-12-2002 00:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

i zmienil mapcycle...

Old Post 18-12-2002 01:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
Cieszymy sie ze wrociles ale moze podalbys wkoncu IPki "zbrodniarzy" i udostepnil "ciula" :p do rozgrywek ligowych? wkoncu gdzies sie musi ta scena rozwijac :/

a po co Wam te IPki?
zainteresowani sami wiedzą - bo muszą ganiać do kafei.
jak chcecie sensacji, to poczytajcie super express :/

co do coolneta się wypowiedziałem na ut.pl:
okej, ale nie w każdym terminie.

Luźny: głosowałeś w ankiecie? nie? to sam sobie jesteś winny. Głosowałeś? no to widziałeś jaki wynik, ilu ludzi chce mapcycle. Że jesteście niekonsekwentni, to już nie moja sprawa - przy mniejszej ilości ludzi serv się rzadziej wywala

Old Post 18-12-2002 11:23
cZAx
really bad mother fucker

no pewnie papuga, nie dawaj ipkow Cheaterzy sa SPOX. wogule moze zrob im jakies dodatkowe sloty zeby zawsze mogli sobie poczitowac. Banowac cziterow? nie, po co? moze przetsana...no comment. Hmm papuga a co to znaczy nie w kazdym terminie? od 18 do 24 nie? i tak jak zobaczy sie na coolu 10 osob to jest swieto, no chyba ze teraz bo Snajper i wymiatacz padly, ale spojrz na te swoje wykresy i zobacz jaka mila popularnosc w czasie dzialania snajpera i wymiatacza[ podpowiedz. 0 "zero"].
p.s. jakos nie widac tych co glosowali na taki cycle zeby grali na coolnecie...

Old Post 18-12-2002 13:42
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
no pewnie papuga, nie dawaj ipkow Cheaterzy sa SPOX. wogule moze zrob im jakies dodatkowe sloty zeby zawsze mogli sobie poczitowac. Banowac cziterow? nie, po co? moze przetsana...no comment. Hmm papuga a co to znaczy nie w kazdym terminie? od 18 do 24 nie? i tak jak zobaczy sie na coolu 10 osob to jest swieto, no chyba ze teraz bo Snajper i wymiatacz padly, ale spojrz na te swoje wykresy i zobacz jaka mila popularnosc w czasie dzialania snajpera i wymiatacza[ podpowiedz. 0 "zero"].
p.s. jakos nie widac tych co glosowali na taki cycle zeby grali na coolnecie...

1. kto powiedział, że nie sa zabanowani?
2. nie w każdej porze - bo mi nie zawsze pasuje. wyobraź sobie, że mam tez swoje zajęcia :/
3. właśnie widzę - kiedyś się tym nawet przejmowałem, że z takimi odpowiedzialnymi ludźmi sie zadaję, co niby piszą jedno, mówia drugia, robią trzecie.... a teraz mi to....

Old Post 18-12-2002 15:13
cZAx
really bad mother fucker

1. mogles odrazu mowic
2. daj zaufanym osoba rcony
3. no to sie nie przejmuj i spraw by server byl bardziej "grywalny" czyt. wprowadz standard cycle z 30 min. finito

Old Post 18-12-2002 15:30
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;o

Mysle ze czaxowi chodzi o to ze niema "Spektakularnych" akcji/banowania/ naglasniania .
Jesli faktycznie banany (;ppp) leca to o to w sumie chodzi bo jesli za kazdym razem przy zlapaniu kogos bedzie news na ut.pl i bedzie tyle komentarzy co odnosnie Neverdaja to Majesowi baza MysQl padnie po 2ch dniach

Smieci trzeba sprzatac po cichu bo jak sie bedzie robilo taka zadyme to beda smierdzialy jeszcze bardziej

Old Post 18-12-2002 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Angry sensacja

no czax szuka sensacji jak zwykle tak jak kiedys ze starym bylo w pnm

Old Post 19-12-2002 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

o m g skubany sensacji LOL, poprostu powinno sie podawac kto czitowal zeby pozniej takich lamerow dop klanu nie brac.

Old Post 19-12-2002 15:35
Sniezek
Elite (Fiend)

quote:
o m g skubany sensacji LOL, poprostu powinno sie podawac kto czitowal zeby pozniej takich lamerow dop klanu nie brac.

agree

Old Post 19-12-2002 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Wink hihihaha

no w sumie...spas to gówno i jush!!!! ale grajcie im, grajcie! heh....ja głosowalem na tego mapcycka, ale pingi mam słabe i niemam jak tam grac, a bym se pogral

GrEaTEyE

Old Post 19-12-2002 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

moze vote powinien byc od dozwolony od 18 roku zycia za okazaniem skana dowodu osobistego ?

Old Post 19-12-2002 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

bez przesady śniezek co do tego..grałem dzisiaj z botami..sr8+ump=40 fragow 5 death(FFA na docks), sr8+spas=79 fragów 3 death(ffa na docks), zmlr300+spas=143 fragi i 6 death(ffa na docks),....porównałem sobie...i doszłem do wniosku ze gra typu zmlr300+spas i spas+sr8 i inne tego typy z spasem niemaja sensu gry i robi sie to zbyt łatwe hehe, wiec ja biore sie za sr8+UMP....jush to wiecie, ale warto sobie sie"dobrze pobawić", a nie nastukac 40 fragow ze spasem i udawac hoho boya
P.S. gralem na hardcorach

GrEaTEyE

Old Post 19-12-2002 20:24
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;o

Pewnie nieumisz grac z sr8 ;p

Old Post 19-12-2002 21:08
Sniezek
Elite (Fiend)

eeee greateye by nie potrafil ? greateye ? :p

Old Post 19-12-2002 21:17
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
agree

w sumie, to niemam nic przeciw podawaniu IPów wybrańców
nie jest to tajemnica

ale muszę jeszcze z chłopakami pogadać i się naradzić...

Old Post 19-12-2002 21:59
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehehe :P

nie...sr8 fajna dobra bron, nawet dobrze mi z niej idzie...ale teraz biore g36 dla odróżnienia tesh sie tym fajnie gra

GrEaTEyE

Old Post 20-12-2002 12:11
Sniezek
Elite (Fiend)

czy musimy zawsze wiedziec o tym jaka bronia grasz w tym momencie?

Old Post 08-01-2003 07:32
Avalone
...

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
czy musimy zawsze wiedziec o tym jaka bronia grasz w tym momencie?

jak ciebie nie interesuje nie czytaj ja z checia ssie dowiem z czym gra grejtaj

ps. Uzywajacych spasa mozecie nazwac rownie dobrze lamerami co kazdego co gra z sr kamperami... (sam go nie uzywam ale... po to jest ta bron zeby kazdy mial wybor anie wchodzi jakis hojrak na serv i krzyczy GRAMY BEZ SPASOW!!!!)

Old Post 08-01-2003 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

no spas serw ;p

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
jak ciebie nie interesuje nie czytaj ja z checia ssie dowiem z czym gra grejtaj

anie wchodzi jakis hojrak na serv i krzyczy GRAMY BEZ SPASOW!!!!)

Mnie to w sumie nieinteresuje ale z biegu niechcaco przyczytalem ;p

Apropo serwow bez spasa to ostatnio w eye`u w NIemczech znalzlem serw "No spas (will be kicked if u use ) " czy cos takiego Bardzo fajny pomysl , chyba tam na dniach zajrze ;p

Old Post 08-01-2003 15:39
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: no spas serw ;p

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Mnie to w sumie nieinteresuje ale z biegu niechcaco przyczytalem ;p

Apropo serwow bez spasa to ostatnio w eye`u w NIemczech znalzlem serw "No spas (will be kicked if u use ) " czy cos takiego Bardzo fajny pomysl , chyba tam na dniach zajrze ;p

a ja nawet mam pomysł jak to 'w locie' zrobić - kto kogoś zabije 'by spas' zostaje momentalnie ciepnięty z servera
ale uważam, że to przegięcie :/

Old Post 09-01-2003 03:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:16.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions