Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > 1szy Kick :D
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez SonGoQ
No pieknie powiedziane fredku , przez takich ludzi jak czax , gr8 czy inni z lepszych klanof (oczywiscie nie wszyscy), nie chce sie grac na polskiej scenie ani nawet miec cokolwiek wspolnego z nia. Poprostu niektozy mysla ze sa najlepsi na swiecie i daje im to prawo do ublzania slabszym graczom , jeszcze im bana zalatwia :/. Ja nie wiem co wy jakies macie schizy, mania wiekrzosci ? to powinno sie leczyc bo co nie wejde na serv to oczywiscie jest tim samych dobrych graczy i tim slabych i ci lepsi sie nad nimi znecaja zamiast im pomoc i porywalizowac z kolegami to nie oni ida na latwizne wszyscy razem na cieniasow , no prawdziwy pokaz umiejetnosci pograulowac. Ja to bylem z 5 razy na polskim servie i zaraz po rodzinie se jada od takich i siakich.... no bez sensu poco istnieje ta polska scena jak nic soba nie reprezentuje procz chamstwa ?? to tyle :> Szczesliwego nowego roku (btw) .
a ja to *******e temat jest glupi raczej na rozmowe na ircu lub na gg ale moze byc smieszny jest. ja jestem tez jeden z wielkich polskich graczy z lepszych klanow hehehehe i przeze mnie niektorym ludziom sie grac zupelnie nie chce hehe

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-12-2002 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

hehe

to ja tez mam pytanie do was kiedy 1 raz sie uchlaliscie ostro?? ja w 4 klasie na obozie wodka bylo fajnie i wogole poza tym ze musialem szybe od prysznica odkupywac ktora po pijaku zbilem i nastepnego dnie pojechalismy do wesolego misteczka na rollercoastera, eh smiesznie bylo

Old Post 31-12-2002 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

wesolego roku...

quietc - kieyds wydawalo mi se ze masz ksywke kajtek;>
ucho - hehe wiekszosc ludzi nie pamieta swojego 1 razu

Old Post 31-12-2002 14:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
wesolego roku...

quietc - kieyds wydawalo mi se ze masz ksywke kajtek;>
ucho - hehe wiekszosc ludzi nie pamieta swojego 1 razu

hehe no ja pamietam poczatek hehe zajarany mlody szczeniak mowie dalej polewac hehe i po 5 min juz nic

Old Post 31-12-2002 22:27
Sniezek
Elite (Fiend)

happi nu jer wam wszystki \o/ \o/ \o/ =)

Old Post 31-12-2002 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Re: hehe

quote:
[i]bla bla bla...teraz gdy jush dużo osób mnie zna to sie odbywa inaczej...heh... [/B]

nie zmienia to tego ze jednak jestes arogancki ... i wuazasz sie za bog wie kogo ... pamietasz scysje z N3verem ?

Old Post 31-12-2002 23:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Re: Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
hehe no ja pamietam poczatek hehe zajarany mlody szczeniak mowie dalej polewac hehe i po 5 min juz nic

ja sie pierwszy raz uchlalem na weselu kobiety ktorej nie znalem ale ja mam umiar i kiedy mnie juz napieprzala glowa po tej wodzie to przestalem ale racja pierwsze razy sa najleprze ekonomiczne nie musisz duzo kasy wydawac bo po kilku kielichah sie spijesz

ps. ale zulownia

ps2. jak wam minal sylwester?? ja organizowalem sylwestra u siebie i mi kumpel balkon od zewnetrznej strony zazygal (wychylil sie a mowilem mu zeby nie mieszal wodki z szampanem )

Old Post 01-01-2003 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;o

Na slowo alkohol przez nastepny tydzien bedzie mi sie niedobrze robic takze prosze bez szczegulow ;ooooooooooo

Old Post 01-01-2003 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

moj pierwszy raz;
czas: 6 klasa Wielki Piątek
miejsce : park
napoj : nalewka cytrynowa
wynik : ...film sie uciąl przy ktoryms tam pawie ;D

songoq stwierdzam po twojej wypowiedzi ze jestes gupi. nie chce mi sie tlumaczyc bo mnie brzuch boli po wczoraj.

Old Post 01-01-2003 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Re: ;o

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Na slowo alkohol przez nastepny tydzien bedzie mi sie niedobrze robic takze prosze bez szczegulow ;ooooooooooo

hehe nie wiem jak ja to zrobilem ale upiekl mi sie sylwester a racja :O mi caly czas cos podgardlem siedzi i modle sie zby rodzie nie slyszeli jak siedze w kiblu w nocy

Old Post 01-01-2003 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

:(

to byl najgorszy sylwester w moim zyciu siedzialem z siostra mlodsza i sie opiekowalem malym dzieckiem eh ale to cena jaka musialem zaplacic za wyjazd na 10 dni do NYC

Old Post 01-01-2003 18:39
Rombi
Jah is rEaL!!!

syl... co?

Jak jush o sylwestrze mowa to mam pytanko - czy ktoś z Was odczówa to, że jest nowy rok?? Ja chyba nie od 3 lat... Jakoś sie tym nie przejmuje.

Właśnie słucham:

Old Post 01-01-2003 20:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SonGoQ
Sh00t 1n Th3 D4r]{

Smile bla

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
moj pierwszy raz;
czas: 6 klasa Wielki Piątek
miejsce : park
napoj : nalewka cytrynowa
wynik : ...film sie uciąl przy ktoryms tam pawie ;D

songoq stwierdzam po twojej wypowiedzi ze jestes gupi. nie chce mi sie tlumaczyc bo mnie brzuch boli po wczoraj.

No widzisz cz4x bo ty jestes jeden z tych co mysla ze sa najlepsi i to ze ktos jest dla ciebie 'gupi' to nic dziwnego

A wy pijaki pamietajcie "Wodka to twoj wrog wiec lej ja w morde"

I jeszcze wszystkiego naj w nowym roku

Old Post 01-01-2003 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SonGoQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SonGoQ Znajdź więcej post'ów przez  SonGoQ Dodaj SonGoQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SonGoQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

lol, nie uwazam ze jestem najlepszy ale jestem dobry. gram w ta gre juz rok i duzo potrafie, a mowie ze koles jest debilem sadzac po jego wypowiedziach a nie po jego grze. kazdy kiedys byl nowy. Tak btw to on juz chyba nawet w urt nie gra wiec jak czegos nie wiesz to sie nie wtracaj do rozmowy.

Old Post 01-01-2003 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
lol, nie uwazam ze jestem najlepszy ale jestem dobry. gram w ta gre juz rok i duzo potrafie, a mowie ze koles jest debilem sadzac po jego wypowiedziach a nie po jego grze. kazdy kiedys byl nowy. Tak btw to on juz chyba nawet w urt nie gra wiec jak czegos nie wiesz to sie nie wtracaj do rozmowy.
czax slugo spokoj!! bo dam klapsa i nie dostaniesz jedzenia przez tydzien!!

Old Post 02-01-2003 02:34
SonGoQ
Sh00t 1n Th3 D4r]{

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
czax slugo spokoj!! bo dam klapsa i nie dostaniesz jedzenia przez tydzien!!

Oj ciiii niech se chlopak pogada , przyajmniej jest jedno miejsce gdzie moze se pogadac ze jest taki a nie inny.

Bo tak naprawde cz4x to na twoim miejscu znalazl bym sobie dziewczyne bo od tego walenia to ci sie we lbie wszystko polasowalo

Old Post 02-01-2003 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SonGoQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SonGoQ Znajdź więcej post'ów przez  SonGoQ Dodaj SonGoQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SonGoQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

ohhh, zaczerwienilem sie. skonczmy juz ta rozmowe bo rece mi opadaja.
p.s. "znalazl bym sobie dziewczyne bo od tego walenia to ci sie we lbie wszystko polasowalo " hmmm, a skad wiesz ze nie mam?
p.s2. 27 facet by sobie nicka z kreskowki japonskiej dawal? cos nie tak ?

Old Post 02-01-2003 16:38
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

hm

Mysle ze czas najwyzszy zeby ktos zamknal ten topic bo to sie robi takie pierdzielenie bez sensu ;/

Old Post 02-01-2003 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

no i wlasnie ten pierwszy kick co nie ? no to wlasnie tak se ide a tu vote i polecialem... a co z wami ? (to tak zeby skierowac temat na poprzednie tory)

Old Post 02-01-2003 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
no i wlasnie ten pierwszy kick co nie ? no to wlasnie tak se ide a tu vote i polecialem... a co z wami ? (to tak zeby skierowac temat na poprzednie tory)

Old Post 03-01-2003 00:00
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:39.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions