Re: Re: hmm..
quote: Napisane oryginalnie przez SonGoQ
No pieknie powiedziane fredku , przez takich ludzi jak czax , gr8 czy inni z lepszych klanof (oczywiscie nie wszyscy), nie chce sie grac na polskiej scenie ani nawet miec cokolwiek wspolnego z nia. Poprostu niektozy mysla ze sa najlepsi na swiecie i daje im to prawo do ublzania slabszym graczom , jeszcze im bana zalatwia :/. Ja nie wiem co wy jakies macie schizy, mania wiekrzosci ? to powinno sie leczyc bo co nie wejde na serv to oczywiscie jest tim samych dobrych graczy i tim slabych i ci lepsi sie nad nimi znecaja zamiast im pomoc i porywalizowac z kolegami to nie oni ida na latwizne wszyscy razem na cieniasow , no prawdziwy pokaz umiejetnosci pograulowac. Ja to bylem z 5 razy na polskim servie i zaraz po rodzinie se jada od takich i siakich.... no bez sensu poco istnieje ta polska scena jak nic soba nie reprezentuje procz chamstwa ?? to tyle :> Szczesliwego nowego roku (btw) .
a ja to *******e temat jest glupi raczej na rozmowe na ircu lub na gg ale moze byc smieszny jest. ja jestem tez jeden z wielkich polskich graczy z lepszych klanow hehehehe i przeze mnie niektorym ludziom sie grac zupelnie nie chce hehe