Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > Hardware/Software > Czy wiecie ile jest wart wasz komp. ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
pokaz mi je.. bo cos cienko widze takowe..

Powiem tylko:
D IiI

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-04-2003 10:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Q3 w momencoe premiery mial duze wymagania...

NWN - tez duzo zre...

w momencie premiery... a teraz wystarczy w zupelnosci gf2mx400 ...

nwn - nie wiem, nie gralem, nie interesowalo mnie to zupelnie
morrowind tak samo...

Old Post 23-04-2003 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
nwn - nie wiem, nie gralem, nie interesowalo mnie to zupelnie
morrowind tak samo...

Aha - czyli moj argument jest do bo ty nie grales...

Old Post 23-04-2003 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Aha - czyli moj argument jest do bo ty nie grales...

w przeciwienstwie do ciebie nie wypowiadam sie na temat rzeczy o ktorych nie wiem. wiec jesli nie gralem to nie powiem czy jest ona grywalna i ma ekstra efekty.

Old Post 23-04-2003 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
w przeciwienstwie do ciebie nie wypowiadam sie na temat rzeczy o ktorych nie wiem. wiec jesli nie gralem to nie powiem czy jest ona grywalna i ma ekstra efekty.

Ale ja gralem i wiem co mowie... (morrowind to ma wymagania - bo jest nie dopracowany). Jak ktos chce miec przyjemnosc z grania w takie gry (w wyzszej rozdzielczosci) - to kupuje sobie drozsza karte... Mozemy jeczec ze gry nie sa optymalizowane ale to duzo nie da...

Jak ktos ma pieniadze - to kupuje sobie co chce... czy to tak trudno zrozumiec???

Z mojej strony EOD - bo zamiast ustosunkowywac sie do moich argumentow, ustosunkowujesz sie do mojej osoby.

Osobiscie nie rozumiem jednego - jakos wiekosc tutaj broni swouch racji do upadlego, nie zgadzajac sie na trafne argumenty strony przeciwnej. Ujma na honorze czy jak??? Jak ktos mnie przegada, albo wykaze zem lamer w danej sprawie to mu przynam racje. Jakiegos negatywnego wplywu na moja psychykie nie bedzie to mialo...

Old Post 23-04-2003 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ad 1. jesli grales to wies co mowis i tutaj mas racje. ja powiedzialem ze sie ni wypowiem na ten temat bo go nie znam. czy to tez takie trudne?
ad 2. nie, ale ni wiem czemu przeplaca.
ad 3. ty tez sie ustosunkowales do mojej osoby twierdzac iz uwazam ze jesli nie gralem w cos i nieneguje ale tez nie potwierdzam twojego zdania to od razu uwazam ze ten argument jest do dupy, a ja na niego poprostu nie ODPOWIEDZIALEM.
ad 4. hehe, the same for you. do mnie dociera ze mozesz kupic ekstra wypasiona i NIEZIEMSKO droga karte, ale po co przeplacac jesli mozesz zaplacic troche mniej?

Old Post 23-04-2003 19:08
Lucas
esports.pl

quote:
ad 4. hehe, the same for you. do mnie dociera ze mozesz kupic ekstra wypasiona i NIEZIEMSKO droga karte, ale po co przeplacac jesli mozesz zaplacic troche mniej?

My nie mowimy (przynajmnei ja) o kartach za 3000 zl, ktore to po miesiacu traca 40 % wartosci - bo to jest marnotrastwo. Mowimy o kartach w granicach 1000- 1500 zl. Za te 300 zl ekstra kupujemy sobie spokoj na rok... Placw wiecej aby przez pewien czas tym sie nie zajmowac...

Prawda jest, ze i te 300 zl mozna nazwac przeplaceniem - ale to juz wola tego co wydaje.

Old Post 23-04-2003 21:01
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:01.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions