Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > New UT.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Morfi
Skilled (Knight)

heh

pierwszy to KK - kolor kupy .... naszczescie bedzie mozna zmieniac se kolorki to git (moze by tak jeden jakis mroczny zrobic ) .... reszta bedzie zajebista ... przynajmiej mi sie podoba ... tylko faktycznie ten rysunek po prawej rypie sprawe

"Zabijajcie ich swoimi mieczami, zabijajcie lancami i włóczniami, zabijajcie ich bełtami waszych kusz. Zabijcie ich wojowników, ich kobiety i dzieci, starych i chorych. Zabijcie ich psy, bydło i inwentarz. Ale ponad wszystko, zabijajcie z przyjemnością."

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-06-2003 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Morfi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Morfi Znajdź więcej post'ów przez  Morfi Dodaj Morfi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Morfi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ethical
r3 member

:)

i gdzie na fpp.pl mam oddzielic newsy od zasobow? nie rozumiem ciebie [/B][/QUOTE]

jak masz niusy na fpp.pl to prawej stronie masz hm... " sponsor serwisu , ankieta i zasoby , tam jakies chromy , moha itd. oddziel
to od niusow ! ;p i bedzie ladniej wygladac ! ale to tylko moja wizja

Old Post 21-06-2003 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ethical Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ethical Znajdź więcej post'ów przez  ethical Dodaj ethical do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ethical prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

kiedy?

kiedy mozna sie spodziewac tej piknej strony ?

Old Post 23-08-2003 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

za rok moze dwa...

Old Post 23-08-2003 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

powiedzialem ze na wakacje to na wakacje, do ich konca pozostalo jeszcze 7 dni wiec mam czas

jesli nawet cos pojdzie nie tak to gora 2-3 dni po wakacjach...

Old Post 23-08-2003 13:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

czyli pojdzie nie tak, bo ciezko wierzyc w to co mowisz

Old Post 23-08-2003 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

tfu tfu

tfu tfu tfu , oby poszlo dobrze

Old Post 23-08-2003 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
czyli pojdzie nie tak, bo ciezko wierzyc w to co mowisz

byc moze

ut.pl to nie moje cale zycie, robie jak mam czas, a czasu nie mam wiec dlatego tak to wyglada...

Old Post 23-08-2003 22:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

to po co wogole skladasz jakies deklaracje jak i tak ich nie dotrzymasz..hipokryta ! : \

Old Post 24-08-2003 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p4t3ex.pl
Guest

sniezek zamknij sie! jak majes nie odda tego do konca wakacji to poczekamy dostaniemy chwile po tym!

Old Post 24-08-2003 00:42
[FPP]MajeS
Guest

quote:
to po co wogole skladasz jakies deklaracje jak i tak ich nie dotrzymasz..hipokryta ! : \

chlopaki z sid tez skladali rozne deklaracje i co? kupa z tego byla - zajmij sie czyms zamiast wymagac tylko od innych moze zrozumiesz co to znaczy nie miec czasu na nic

i nie jestem zadnym hipokryta, rownie dobrze moglbym zdeklarowac sie na pazdziernik, nowe ut.pl pojawiloby sie na poczatku wrzesnia i wszyscy byliby happy... date premiery nowego urt.pl podawalem ponad dwa miesiace temu a od tamtej pory duzo sie zmienilo stad ten poslizg - coz tak bywa, jesli ktos nie potrafi tego zrozumiec to trudno...

aha dodam ze nie ruszaja mnie takie docinki jakie prezentuje Sniezek (ale kiedys moga w koncu mocno pogorszyc sytuacje), gadajcie sobie co chcecie ja ut.pl skoncze jak znajde czas

Old Post 24-08-2003 09:23
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
chlopaki z sid tez skladali rozne deklaracje i co? kupa z tego byla - zajmij sie czyms zamiast wymagac tylko od innych moze zrozumiesz co to znaczy nie miec czasu na nic

MajeS - olej tych fajtłapów i nie zwracaj uwagi na ten watek wiecej - szkoda twoich nerwow... zamiast ten watek czytac rob swoje... nie widze powodu dla ktorego normalni (a jest ich paru) maj± cierpiec z powodu takiego Sniezka czy innych mu podobnych...

Old Post 24-08-2003 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Majes to ze chlopaki z sid skladali rozne deklaracje z ktorych nic nie wynikalo nie powinno byc argumentem do przekladania daty ukonczenia nowego ut.pl to po pierwsze !
Po drugie to czy sie czyms zajmuje to akurat nie twoja sprawa, tak samo mnie nie interesuje co ty robisz, oprocz tego co wystawiasz do oceny zainteresowanym czyt. scena ut.pl
Po trzecie ja od Ciebie nic nie wymagam bo i wymagac nie moge to Ty tworzysz nowe ut.pl i Ty decydujesz kiedy bedzie ukonczone, jednak z wrodzonej zlosliwosci nie moge sie powstrzymac od komentowania twoich dzialan, bo to ze co jakis czas podajesz jakies terminy, ktorych nie dotrzymujesz jest dla mnie conajmniej smieszne, i nie czyni z Ciebie osoby wiarygodnej [ stad rowniez moja zlosliwosc, przy podawaniu przez Ciebie kolejnych terminow ].
Po czwarte, ciagle przekladanie premiery nowego ut.pl traktuje jako olewanie mnie jak i polskiej sceny ut.pl [ badz co badz cieszysz sie jakims szacunkiem wsrod niej wlasnie jako tworca ut.pl ] tymbardziej jest mi przykro, ze jestem w 100% przekonany ze gdybys nie robil tego za darmo problemy z czasem nagle by zniknely i byc moze nowe ut.pl pojawiloby sie rok temu tak jak to poczatkowo deklarowales.

To wszystkie moje uwagi i koncze juz ta dyskusje jako ze nie ma ona wiekszego sensu, i do nieczego w ten sposob nie dojdziemy "skoro Ciebie to nie rusza" jeszcze tylko krociotko do forevera:
Nie wyjasniles slowa "normalni" ale z tego co napisales rozumiem ze Ci normalni to ludzie Tobie podobni "wlazacy w tylek" Majesowi zawsze popierajacy jego dzialania ! !

Old Post 24-08-2003 12:30
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Majes to ze chlopaki z sid skladali rozne deklaracje z ktorych nic nie wynikalo nie powinno byc argumentem do przekladania daty ukonczenia nowego ut.pl to po pierwsze !

to nie jest argument, po prostu chce ci uswiadomic ze wszyscy jestesmy ludzmi, mamy swoje prywatne obowiazki i nie zawsze starcza czasu na wszystko - z tym problemem borykaja sie wszyscy ludzie od ktorych sie cos wymaga (chlopaki z sid rowniez, stad moj przyklad) - dlaczego do nich nie masz pretensji i nie jestes zlosliwy kiedy przekladaja daty premier kolejnych bet? nie wierze ze dlatego ze nie znasz angielskiego...

quote:

Po drugie to czy sie czyms zajmuje to akurat nie twoja sprawa, tak samo mnie nie interesuje co ty robisz, oprocz tego co wystawiasz do oceny zainteresowanym czyt. scena ut.pl

hmm nie wiem czy to co teraz powiedziales ma cos wspolnego ze sprawa czyli kwestia wydania oczekiwanej nowej wersji urt.pl

quote:

Po trzecie ja od Ciebie nic nie wymagam bo i wymagac nie moge to Ty tworzysz nowe ut.pl i Ty decydujesz kiedy bedzie ukonczone

i teraz powiedziales madra rzecz, calkiem jakbys zrozumial istote sprawy - z jednym wyjatkiem, gdybym mogl zadecydowac ot tak to urt.pl juz by bylo, brak czasu mi w tym przeszkadza dlatego nie mam co decydowac

quote:

jednak z wrodzonej zlosliwosci nie moge sie powstrzymac od komentowania twoich dzialan, bo to ze co jakis czas podajesz jakies terminy, ktorych nie dotrzymujesz jest dla mnie conajmniej smieszne, i nie czyni z Ciebie osoby wiarygodnej [ stad rowniez moja zlosliwosc, przy podawaniu przez Ciebie kolejnych terminow ].

co jakis czas inny termin? rok temu mialo byc nowe ut.pl, nie bylo... potem podalem termin wakacje 2003 i planuje dotrzymac slowa - zreszta to nie jest kwestia wiarygodnosci, jak bym mogl zrobilbym wam juz z 5 roznych wersji ut.pl, ja nie chce was oszukac podajac nowe terminy, po prostu prace nad takim projektem jak ut.pl trwaja dosc dlugo i w ich czasie moze zmienic sie wiele zarowno w moim zyciu prywatnym jak i 'zawodowym' (czyli moge dostac do rak kolejne projekty ktore w przeciwienstiwe do ut.pl MUSZE skonczyc na czas)

quote:

Po czwarte, ciagle przekladanie premiery nowego ut.pl traktuje jako olewanie mnie jak i polskiej sceny ut.pl

jak bym olal scene to zamknal bym utpl i cale to forum zeby nie uzerac sie juz z takimi delikwentami jak ty

quote:

badz co badz cieszysz sie jakims szacunkiem wsrod niej wlasnie jako tworca ut.pl ] tymbardziej jest mi przykro, ze jestem w 100% przekonany ze gdybys nie robil tego za darmo problemy z czasem nagle by zniknely i byc moze nowe ut.pl pojawiloby sie rok temu tak jak to poczatkowo deklarowales.

nie ukrywam... zgodze sie z toba - sluchaj gdybys mial wybro pracowac nad czyms dla pieniedzy lub robic inna rzecz za darmo? co bys wybral? prace nad ut.pl traktuje jako rozrywke i spelniam chec zrobienia czegos dla was, ale jak juz mowie nie mam ostatnio czasu na rozrywki

quote:

To wszystkie moje uwagi i koncze juz ta dyskusje jako ze nie ma ona wiekszego sensu, i do nieczego w ten sposob nie dojdziemy "skoro Ciebie to nie rusza"

"nie rusza" w tym sensie ze dokuczajac mi nie sprawisz ze ut.pl pojawi sie szybciej, mozesz tylko ewentualnie pogorszyc sytuacje jesli w ktoryms momencie przesadzisz

quote:

jeszcze tylko krociotko do forevera:
Nie wyjasniles slowa "normalni" ale z tego co napisales rozumiem ze Ci normalni to ludzie Tobie podobni "wlazacy w tylek" Majesowi zawsze popierajacy jego dzialania

nie najezdzaj na ludzi ktorzy zgadzaja sie ze mna, zauwaz ze nie zawsze musisz miec racje

Old Post 24-08-2003 13:27
Sniezek
Elite (Fiend)

Wiem, nie zawsze musze miec racje, nie zawsze Ty musisz miec racje, ale nie lubie jak ktos sie wtraca w nie swoja rozmowe nazywajac mnie "fajtlapa" i sugerujac ze jestem "nienormalny".
Chcialbym jeszcze zebys nie wypowiadal sie o mnie nie znajac faktow, bo zakladanie ze nie jestem zlosliwy wobec sid ze przekladaja bete i sugerowanie ze nie znam j. angielskiego [tak wynika z tego co napisales choc nie wiem czy akurat byly takie Twoje intencje ] jest dosc mylne i nieprawdziwe. Po za tym naprawde ciezko mi uwierzyc ze w ciagu roku nie mogles znalezc czasu na ukonczenie ut.pl dlatego rad bylbym abys jednak znalazl czas na ukonczenie w terminie jaki narzuciles ostatnio - wakacje 2003 a tym samym oszczedzilbys sobie sluchania zlosliwosci takze i z mojej strony, bez koniecznosci zamykania forum.

GG ! no re- !

Old Post 24-08-2003 13:55
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Wiem, nie zawsze musze miec racje, nie zawsze Ty musisz miec racje, ale nie lubie jak ktos sie wtraca w nie swoja rozmowe nazywajac mnie "fajtlapa" i sugerujac ze jestem "nienormalny".

czy ja cie nazwalem fajtlapa albo powiedzialem ze jestes nienormalny?

Old Post 24-08-2003 20:15
Sniezek
Elite (Fiend)

Ty nie, mowilem o forever'ze !

Old Post 24-08-2003 20:42
[FPP]MajeS
Guest

a, to luz

Old Post 24-08-2003 21:05
MaRcel
siem

tuż tuż

4 dni

Old Post 27-08-2003 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

nie wyrobie sie

Old Post 27-08-2003 09:54
forever
r3surrection.net

re do Śnieżka...

Normalni to w tym przypadku:
-wyrozumiali
-bez wrodzonej złośliwości
-tolerancyjni
Nie da się zaliczyć żadnej z twoich ostatnich wypowiedzi do żadnej z tych "kategorii"...
To jest FORUM PUBLICZNE a nie twoja prywatna korespondencja z MajeSem więc do niczego się nie wtrącam tylko zabieram głos w dyskusji - zauważyłeś że piszesz w przeglądarce a nie w kliencie e-mail ??
Za słowo fajtłapa przepraszam - faktycznie trochę bez sensu użyte... Powinienem użyć słowa "malkontenci" było by trafnie - choć jak widze z Twoich wypowiedzi i tak byś się obraził... trudno - tak to już jest - jak ty po kimś jedziesz - jest OK, jak ktoś po tobie - jest nie OK.
Czytałeś "w pustyni i w puszczy"? pamietasz filozofie Kalego ? Tak to właśnie wygląda...
[edit]
Ach... i to włażenie w tyłek... hmm, o ile rozumiem ten zwrot - włazi się w dupę komuś aby coś zyskać, i tu właśnie nie za bardzo wiem o co Ci chodzi...
Możesz rozwinąć tę myśl ??

Old Post 27-08-2003 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

brak

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
nie wyrobie sie

a na kiedy sie wyrobisz ??
(zrob tak, pomysl chwilke na kiedy w normalnym, znaczy nieforsujacym, terminie moglbys zrobic te nowe ut.pl ... teraz dodaj do tego ze trzy tygodznie i podaj nam tu date na srebrnej tacy ... i pomysl jaka to bedzie niespodzianaka, jezeli akurat babcia ci nie umrze, ani nie wyskoczą kolejne chrzciny kumpla lktory wpadl z 16-tką, i oddasz nowe ut.pl np tydzien przed wyznaczonym terminem

jak to mowią: Good Luck And Have Fun ;-P

Old Post 27-08-2003 19:40
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: re do Śnieżka...

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
Normalni to w tym przypadku:
-wyrozumiali
-bez wrodzonej złośliwości
-tolerancyjni
Nie da się zaliczyć żadnej z twoich ostatnich wypowiedzi do żadnej z tych "kategorii"...
To jest FORUM PUBLICZNE a nie twoja prywatna korespondencja z MajeSem więc do niczego się nie wtrącam tylko zabieram głos w dyskusji - zauważyłeś że piszesz w przeglądarce a nie w kliencie e-mail ??
Za słowo fajtłapa przepraszam - faktycznie trochę bez sensu użyte... Powinienem użyć słowa "malkontenci" było by trafnie - choć jak widze z Twoich wypowiedzi i tak byś się obraził... trudno - tak to już jest - jak ty po kimś jedziesz - jest OK, jak ktoś po tobie - jest nie OK.
Czytałeś "w pustyni i w puszczy"? pamietasz filozofie Kalego ? Tak to właśnie wygląda...
[edit]
Ach... i to włażenie w tyłek... hmm, o ile rozumiem ten zwrot - włazi się w dupę komuś aby coś zyskać, i tu właśnie nie za bardzo wiem o co Ci chodzi...
Możesz rozwinąć tę myśl ??

GG

Old Post 02-09-2003 12:46
GuriaS
Breathe

Re: Re: re do Śnieżka...

quote:
GG

i wszystko jasne

Old Post 02-09-2003 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

omg wariaci:)

Zastanówcie sie co wszystcy mówicie, patrzcie na post MajeSa, stracił na niego około 10 minut, w tym czasie mógł zrobic cos do nowego ut.pl . Zostawcie go w spokoju, bedzie strona to bedzie, przecież nie bedzie oszukiwał 300 osób z tym nowym ut.pl. MajeS nie trać czasu na wypowiadanie sie na forum, tylko w wolnym czasie zrób cos Śnieżek, wiem że masz około 18-20 lat, to taki wiek zwanym "BUNTOWNICZYM". Taka kolej rzeczy, wiec ok, troszke sie zgadzam z wypowiedzia snieżka, ale nei do konca. 4ever, zostaw to dla nich, niech sami sie przekomarzaja jak chca

GrEaTEyE

Old Post 02-09-2003 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

tiaaa ... klasyczna polska mentalnosc ...
darmo daja kanapke z dobrego serca, to polak bedzie madrzejszy i ugryzie razem z barkiem ... zeby tylko glodnym nie chodzic
do krzykaczy: zrob swoj konkurencyjny servis podobnej klasy, prowadz go i uaktualniaj - zdrowa konkurencja nikomu jeszcze nie zaszkodzila
do majesa: rob swoje, i najlepiej omijaj boarda dopoki nie skonczysz - wiele projektow upadlo bo ludzie duzo krzyczeli ... a niektorym nerwy puszczaja

jak ma byc to bedzie
stare ut.pl dziala i ma sie w miare dobrze, wiec moze poistniec jeszcze miesiac czy dwa ... w kazdym razie az nowy site zostanie ukonczony

yhh .... ze tak nieladnie zacytuje kolege: STFU & PLAY!

pozdrawiam

Old Post 02-09-2003 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

w koncu ktos po mojej stronie az chce sie robic

Old Post 02-09-2003 17:32
p4t3ex.pl
Guest

rob rob xDD

Old Post 02-09-2003 20:13
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez oferma
zrob swoj konkurencyjny servis podobnej klasy, prowadz go i uaktualniaj - zdrowa konkurencja nikomu jeszcze nie zaszkodzila

http://dgames.tkdami.net/index.php ;>

Old Post 02-09-2003 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruBk4
_o/

Majes

rozumiem to ze robisz to za darmo... rozumiem ze nie masz na to czasu ale postępujesz nie wporządku wobec Nas podając jakąś date i nie wywiązac sie w terminie...

Old Post 03-09-2003 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruBk4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruBk4 Znajdź więcej post'ów przez  GruBk4 Dodaj GruBk4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruBk4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:22.    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions