quote: Napisane oryginalnie przez Sniezek
Majes to ze chlopaki z sid skladali rozne deklaracje z ktorych nic nie wynikalo nie powinno byc argumentem do przekladania daty ukonczenia nowego ut.pl to po pierwsze !
to nie jest argument, po prostu chce ci uswiadomic ze wszyscy jestesmy ludzmi, mamy swoje prywatne obowiazki i nie zawsze starcza czasu na wszystko - z tym problemem borykaja sie wszyscy ludzie od ktorych sie cos wymaga (chlopaki z sid rowniez, stad moj przyklad) - dlaczego do nich nie masz pretensji i nie jestes zlosliwy kiedy przekladaja daty premier kolejnych bet? nie wierze ze dlatego ze nie znasz angielskiego...
quote:
Po drugie to czy sie czyms zajmuje to akurat nie twoja sprawa, tak samo mnie nie interesuje co ty robisz, oprocz tego co wystawiasz do oceny zainteresowanym czyt. scena ut.pl
hmm nie wiem czy to co teraz powiedziales ma cos wspolnego ze sprawa czyli kwestia wydania oczekiwanej nowej wersji urt.pl
quote:
Po trzecie ja od Ciebie nic nie wymagam bo i wymagac nie moge to Ty tworzysz nowe ut.pl i Ty decydujesz kiedy bedzie ukonczone
i teraz powiedziales madra rzecz, calkiem jakbys zrozumial istote sprawy - z jednym wyjatkiem, gdybym mogl zadecydowac ot tak to urt.pl juz by bylo, brak czasu mi w tym przeszkadza dlatego nie mam co decydowac
quote:
jednak z wrodzonej zlosliwosci nie moge sie powstrzymac od komentowania twoich dzialan, bo to ze co jakis czas podajesz jakies terminy, ktorych nie dotrzymujesz jest dla mnie conajmniej smieszne, i nie czyni z Ciebie osoby wiarygodnej [ stad rowniez moja zlosliwosc, przy podawaniu przez Ciebie kolejnych terminow ].
co jakis czas inny termin? rok temu mialo byc nowe ut.pl, nie bylo... potem podalem termin wakacje 2003 i planuje dotrzymac slowa - zreszta to nie jest kwestia wiarygodnosci, jak bym mogl zrobilbym wam juz z 5 roznych wersji ut.pl, ja nie chce was oszukac podajac nowe terminy, po prostu prace nad takim projektem jak ut.pl trwaja dosc dlugo i w ich czasie moze zmienic sie wiele zarowno w moim zyciu prywatnym jak i 'zawodowym' (czyli moge dostac do rak kolejne projekty ktore w przeciwienstiwe do ut.pl MUSZE skonczyc na czas)
quote:
Po czwarte, ciagle przekladanie premiery nowego ut.pl traktuje jako olewanie mnie jak i polskiej sceny ut.pl
jak bym olal scene to zamknal bym utpl i cale to forum zeby nie uzerac sie juz z takimi delikwentami jak ty 
quote:
badz co badz cieszysz sie jakims szacunkiem wsrod niej wlasnie jako tworca ut.pl ] tymbardziej jest mi przykro, ze jestem w 100% przekonany ze gdybys nie robil tego za darmo problemy z czasem nagle by zniknely i byc moze nowe ut.pl pojawiloby sie rok temu tak jak to poczatkowo deklarowales.
nie ukrywam... zgodze sie z toba - sluchaj gdybys mial wybro pracowac nad czyms dla pieniedzy lub robic inna rzecz za darmo? co bys wybral? prace nad ut.pl traktuje jako rozrywke i spelniam chec zrobienia czegos dla was, ale jak juz mowie nie mam ostatnio czasu na rozrywki
quote:
To wszystkie moje uwagi i koncze juz ta dyskusje jako ze nie ma ona wiekszego sensu, i do nieczego w ten sposob nie dojdziemy "skoro Ciebie to nie rusza"
"nie rusza" w tym sensie ze dokuczajac mi nie sprawisz ze ut.pl pojawi sie szybciej, mozesz tylko ewentualnie pogorszyc sytuacje jesli w ktoryms momencie przesadzisz
quote:
jeszcze tylko krociotko do forevera:
Nie wyjasniles slowa "normalni" ale z tego co napisales rozumiem ze Ci normalni to ludzie Tobie podobni "wlazacy w tylek" Majesowi zawsze popierajacy jego dzialania
nie najezdzaj na ludzi ktorzy zgadzaja sie ze mna, zauwaz ze nie zawsze musisz miec racje
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|