Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Metallica!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337
Kasy nie mam, biletow tez juz chyba nie ma (przynajmniej ciezko we WRO dostac)... I ogolnie bida z nedza.

A ma grac jeszcze Godsmack na suport. To juz w ogole orgazm...

I dobrze, że tam nie pojedziesz. Po co się kisić z tymi spoconymi ludźmi? :P

driada: a eksploduj sobie, tylko najpierw mi ten obiad zrób (bez żarówki jeśli można) :P

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-04-2004 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Pojade pojade, nawet bez biletu Dla towarzystwa chociaz.

Poza tym kumpel wszedl za free na Ironow we WRO (co prawda w polowie koncertu, ale zawsze) to moze i mi sie uda? ;D

Old Post 19-04-2004 21:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

lame

Old Post 19-04-2004 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

tadam

Old Post 19-04-2004 22:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

tomasz, do cholery, no jednak cie pogryzę, jak juz przyjade do domu. co ty myslisz, że jak ty sobie jakies obiady wymyslisz, to ja naprawde dam sie wrobić w coś tak mało opłacalnego dla mnie? dostaniesz żarówką, poprawię jeszcze dmuchawą, i żadnego obiadu na oczy nie ujrzysz, mój drrrrrrrogi( mam nadzieje, że wyraźnie słyszysz to warczenie).
ja jestem z tego typu kobiet, co nikomu nie musi gotowac. ja czekam, az zostane obsłuzona. ale ty, tomasz, nie dostąpisz nigdy tego zaszczytu, nie zjesz ze mną obiadu, choćbyś bardzo chciał. a jak jeszcze będziesz wyjeżdzał z twoimi chorymi teoriami próbującymi mnie zniewolić, to piwo tez stanie pod znakiem zapytania.
i z kim się wtedy będziesz kłócił?

zadowolony?

Old Post 20-04-2004 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Niach niach niach. Dzisiaj w przerwie miedzy lekcjami dokonalem zakupu slicznej czarnej karteczki z czterema panami pokazujacymi dupy ;D Numer 25 857 ;D Czyli jeszcze troche biletow zostalo...

A teraz sie wczuwam w klimat

Old Post 29-04-2004 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

no jestesmy coraz blizej coraz blizej emocje siegaja granic ludu fpp podazajacy za gitarami i dracym sie hetfieldem trzeba sie bedzie jakos ustawic w chorzowie

How I'm killing you

Old Post 29-04-2004 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... mam już bilet Teraz pozostaje dostaś się do Chorzowa
A czy jakieś konkretne spotkanie ludków FPP.PL wchodzi w rachubę ?? Skoro nas tylu tam będzie można by się spotkać chociaż na te 30 min i ew. jak da radę całym stadkiem wtoczyć się na stadion (i jak da radę to dopchać pod scenę ).
Wiadomo "kupą mości panowie (i panie )"

Old Post 08-05-2004 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

jestem za
ale będzie cudnie, ale będzie cudnie, no cholernie, no już nie mogę............

Old Post 08-05-2004 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez driada
jestem za
ale będzie cudnie, ale będzie cudnie, no cholernie, no już nie mogę............

na czas koncertu zapowiadaja deszcz, gradobicie, burze oraz halny w calym Chorzowie a w szczegolnosci nad stadionem narodowym

Old Post 08-05-2004 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

deszcz nie ma tu nic do rzeczy, trzeba być twardym, mogą nawet pioruny walić po kolei w ludzi z widowni, byle by juz tam być......spokojnie moze we mnie walnąć, wytrzymam

Old Post 09-05-2004 11:10
SweepeR
sweter

Ja bede w Chorzowie gdzies przed 10:00. Tzn tak mi pociag przyjezdza. Wpuszczaja od 15:00, wiec mozna gdzies sie ustawic.

Co do deszczu to phi. W czwartek byly Juwenalia we Wroclawiu (KSU, Piersi, Pidzama - hi Anouaar ;D), lalo jak cholera i bylo zajefajnie Caly w blocie bylem ;D

Wkurzaja mnie tylko supporty... :/ Juz tym razem oficjalnie i ostatecznie Odyssey oglosilo, ze beda Vader i SlipKNOT (z naciskiem na KNOT). Coz... Trzeba to bedzie jakos przetrzymac, Vadera jeszcze jakos sie da.

Old Post 09-05-2004 16:51
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

hmm z ciekawosci kupilem sobie dzisiaj pismo tylko rock.. no i tak se patrze na artykul o godsmacku i ma wzrok mi padlo zdanie: chorzowski koncert metalliki bedzie poprzedzala formacja godsmack.

co w takim razie jednak jest ustalone co? napewno vader i slipknot a godsmack? to juz niespodzianka jakas.. bo kazde zrodlo inaczejpodaje...

Old Post 09-05-2004 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

No to ludzie gdzie ?? Podawać godziny przybycia do Chorzowa (ja jadę jakimś autobusem co kumpel załatwia, gdyż powrót jest beznadziejny).
Na pewniaka wiem, że będę przed 15:00. Proponowałbym przed stadionem w jakimś konkretnym miejscu ale jako, że nie znam Chorzowa więc z propozycją będzie problem

Ciekawe kto dobierał support ?? Przecież Splipkont gra mocniej niż Metallica Vadera nie miałem okazji posłuchać (podobnie jak Acid Drinkers przed koncertem w Gda )

Hmm ... czadzior
/me potrzebne dł. włosy (na głowie) na czas koncertu !!

Old Post 09-05-2004 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Agencja koncertowa Odyssey, organizator koncertu zespołu METALLICA w Polsce, poinformowała oficjalnie, że supportami Metallici będą SLIPKNOT i VADER. Oba zespoły pojawią się 31. maja na Stadionie Śląskim w Chorzowie.

Zespół GODSMACK kończy europejską trasę z Metallicą 29. maja i nie zagra koncertu w Polsce. Informacje o biletach znajdziecie na stronie www.odyssey.pl.

Obojetnie co sie mysli o muzyce Slipknota, trzeba przyznac, ze taki koncert to duze wydarzenie jak na Polske. A tak subiektywnie to wedlug mnie lepiej sie szaleje na przedstawieniach Slipknota niz "dziadkow".

Old Post 09-05-2004 23:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

wiesz to juz zalezy jakie kawalki zaprezentuje metallica i przy tym i przy tym mozna sie niezle wyszalec ;>

mnie tam pasi support

Old Post 10-05-2004 08:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

narzekacie i tyle slipknot - duality - bardzo mily kawalek

a moja propozycja to spotkac sie na dworcu pewnie pozostaje wam w glowie pytanie : jak sie poznamy ??
ten kto ma niech zalozy t-shirty fpp.pl ja bede stac w czerwonym wiec zapewne sie jakos znajdziemy

How I'm killing you

Old Post 10-05-2004 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

hehe sposob poznania dobry, zwalszcza ze duzo osob sie mniej wiecje juz kojarzy

Old Post 10-05-2004 14:31
alka
alk(oholiczk)a

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
hehe sposob poznania dobry, zwalszcza ze duzo osob sie mniej wiecje juz kojarzy

ta jak mozna mnie nie poznac nie?
opis : wysoka, wyglad poszkodowanej psychicznie osoby, zwykle 2 kucyki z rudo-czerwonych wlosow no i koszulka fpp.pl dodaje temu jeszcze wiecej idiotyzmu

How I'm killing you

Old Post 10-05-2004 15:21
SweepeR
sweter

Ja proponuje sie spotkac o 15:00 pod Stadionem. Ubierzemy koszulki Metallici to sie latwo poznamy

A tak na serio to nie wiem.. Ja bede chcial jak najszybciej zajac miejsce przed wejsciem coby byc jak najblizej sceny. Nie mam zamiaru ogladac Hetfielda z odleglosci 200m.

Co do supportow to mi sie nie podobaja Zbyt metalowe... Tym bardziej, ze Slipknot jest jedynym zespolem (no dobra, od piatkowych Juwenalii, jednym z dwoch - obok Sistars ), ktorego po prostu nienawidze Wszystkich innych moge sluchac... ale nie tego. Nie wiem jak to przezyje.

Co do Godsmacka... Wlasnie sobie przypomnialem slowa mojej bliskiej kolezanki, ktora swego czasu rozmawiala ze swoim kumplem, ktory pracuje w Odyssey i ten stwierdzil, ze oficjalnie nie bedzie Slipknota - chca go dac jako niepodzianke. Byc moze zechcieliby to zrobic z Godsmackiem? Ale 3 supporty to troche za duzo...

Najfajniej chyba bylo w 1999... Apocalyptica + Mercyful Fate. Gdyby teraz byla wersja, ze Hunter + Godsmack to byloby rownie fajnie. Ale coz... nie wszystko mozna miec.

Old Post 10-05-2004 16:47
alka
alk(oholiczk)a

POPIERAM kolege z partii

zanim sie ustawimy niech poprostu kazdy looknie na dojazdy i o ktorej jest w chorzowie i tyle. ja osobiscie bede tam jakos 29ego jush bo jeszcze sobie chce pozwiedzac bede miala mieszkanko w hoteliku gdzies pewnie to sie potem fpp moze zwalic i eventualnie po koncercie sie spotkamy i spijemy

How I'm killing you

Old Post 10-05-2004 17:25
G.mbit
kawoHolik

Też obastaję przy opcji "przy stadionie"
Jak poznać - krótkowłosy pseudometal w czarnej koszulce z logo FPP.PL
Poza tym większość z was już widziałem więc jest szansa, że nie przeoczę
Impreza po koncercie w moim przypadku odpada. Jadę autobusem, który powrót ma tuż po koncercie. Czekanie na pociąg ok 5 h lekko mnie zirytowało.

Deydra ... a Ty jak jedziesz do Chorzowa ??

Old Post 10-05-2004 18:39
driada
Veteran (Ogre)

jakims pociągiem jadę, koło szóstej z poznania, bez przesiadek, bedzie tam jakoś koło 11 chyba......
ech, spotkałabym sie z wami, ale ja dla osmiany nie znam nikogo, i nikt mnie nie zna, więc... opowiemy sobie potem wrażenia

Old Post 10-05-2004 20:21
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

a ja ece nie wiem jak jade bo to roznie moze sie potoczyc ode mnie ludzie kazdy ma inny na to poglad

Old Post 10-05-2004 21:39
SweepeR
sweter

Pomysl z after party jest ok, tym bardziej, ze mam pociag z powrotem o 4 AM. Tylko, ze moze byc problem, bo podejrzewam, ze wszyscy jada jakas wieksza ekipa (ja jade bodajze w 10 osob + kolejne 7 innymi srodkami lokomocji i sie na miejscu spotykamy), wiec mzoe byc problem z upchaniem tego A ja w sumie nie chcialbym sie za bardzo od swoich oddalac.

Old Post 10-05-2004 23:21
bizonek
def

macie problemy

Old Post 11-05-2004 07:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

to ja mam pomysl po koncercie wywiesze na stadionie wieeelkie przescieradlo z napisem fpp.pl i robimy bibe

pogadam z hetfieldem i sie bedziemy bawic

nie no ale tak powaznie ... driada Tobie nie odpuszcze i z Toba sie musze zobaczyc
a reszta ... hmm glana poznam zawsze i wszedzie, bede miala czerwony t-shirt fpp.pl i 2 rudo-czerwone kucyki to by wsio bylo driada a my sie zdzwonimy

How I'm killing you

Old Post 11-05-2004 16:10
Onion

Cool

... tez bym sobie pojechal...zobaczyl niektoore mordki... Ale jak mam do wyboru zobaczyc niektoorych w wakacje a wydac teraz majatek na chorzoow to mi sie nie usmiecha Pozostaje czekac na wakacje

Old Post 11-05-2004 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wakacje

Old Post 11-05-2004 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez alka

a reszta ... hmm glana poznam zawsze i wszedzie,

no no nie badz taka pewna :*
quote:
Napisane oryginalnie przez alka
bede miala czerwony t-shirt fpp.pl i 2 rudo-czerwone kucyki

hehe nie no ja chyba aparata wezme P
i tym razem nie ma ze boli i kliszy nie zgubie ;>

Old Post 12-05-2004 02:39
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:39.    Strony (8): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions