quote: Napisane oryginalnie przez yoss
Q ty jestes jednak malym glupiutkim misiem, kogo nazywasz qlejarzem? Siebie ktory eeka nie zna, pewnie za czasow lansanity pogrywales z kolegami w gameboya...
Chlopie pol sceny qw, q2 i q3 gra w cs-a, graja fx-y, gra bmf, gra warrior, maniek itd. (wiesz kto to czy ci opisac?)
(Podobno, nawet krg pogrywa w tajemnicy )
To ze ci cs nie pasi to mi wisi ale jak piszesz ze to lamerska gra to mnie wqrwia.
A argument ze quakowiec pojedzie cs-owca...
Co do q3 zagraj z ktoryms z mojego klanu, jest nas 8 i sadze, nie wiedzac jak grasz ze przynajmniej od 4 dostaniesz a od dwoch do minusa .
A co do cs-a to najlepszym przykladem jest macler, zaczal grac w cs-a i stwierdzil ze po dwoch tygodniach to on bedzie jechal wszystkich jak chcial, po miesiacu juz nie gral bo go dalej dojezdzali a sadze ze do poziomu maclera to ci troche brakuje.
Wiec graj sobie w q3 nikt ci nie broni ale na temat inych gier sie nie wypowiadaj jezeli sie nie znasz, a kiedys popros np. szefa zeby ci pokazal jak sie sie gra w q3.
A jezeli dalej upierasz sie przy swoim zdaniu, ponawiam zaproszenie, wpadnij do mnie do cafejki przekonamy sie empirycznie kto ma racje.
Oki już dam spokoj. Nie znam ekka i widze że nie mam czego żałować jak na cS się przeżucił. Co do tego LANSANA to gameboya nigdy nie miałem a jak lansan wyszedł to juz troche grałem.
Wszystko już zrozumiałem troche przesiadywałem w kafejach i widziałem kto gra w CS (zawsze były to zajebiste drech, lamy i
pozery) na tej podstawie wyrobiłem sobie niesłuszną oponie o CS i ludziach którzy w niego grają a w której owi ludzi mnie coraz bardziej utwierdzali. Teraz widzę, że tak nie jest CS gra jak każda inna a goście którzy w nią graja (tylko pro_gamery) to tacy sami cybersportowcy jak Ci od Q3.
Sorki i pace 
Może nie będe załował tego co tu napisałem

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|