Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
No nie wiem ja musze mojego PIII450@557 zmienic na atlhlonika 1,2 Ghz bo juz dluzje z tym wolnym prockeim nie wytrzymam !

Wolnym a co ty na tym robisz? grafike 3d na maxie? do gier to ciagnie looz all, dobra grafa i tyle... zostaw proca

Mi wszystko chodzi dosc gladko na 800x600, generalenie na 1027x 768 na PIII @800 GeF2MX / 256mb ram i asusie CUSL2C

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-11-2001 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

No mi w sumie tez chodzi "w miare" plynnie w 1024na 768 w 16bit , w 32 bit niektore nowego gierki nie chodza mi tak jak bym chcial ( czyli powyzje 25 klatek ) ! Przez wolengo procka i plyte glowna mam w 3dmarku 2001 tylko 1350 pkt ! A mam GeeForce 2 MX 200 32 mb , 256 ram no i jak mowilem wyzej PIII 450@557 !

MSN [email protected]

Old Post 22-11-2001 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

To jakiegos dziwnego masz tego procka. Moj kumpel ma PIII 500 nie krecony, geforca ddr, 256 ramu i wyciaga 100 fps na cs(bez zadnych zmian w configu)

Old Post 22-11-2001 15:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

No ja w csie wyciagam normalnie okolo 30 klatek !

MSN [email protected]

Old Post 22-11-2001 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

I tak masz dobzre ja 20 mam ledwo

Old Post 22-11-2001 15:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
I tak masz dobzre ja 20 mam ledwo

To moze chcesz kupic mojego procka z pylta glowna ? Tanio !

MSN [email protected]

Old Post 22-11-2001 15:59
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
To jakiegos dziwnego masz tego procka. Moj kumpel ma PIII 500 nie krecony, geforca ddr, 256 ramu i wyciaga 100 fps na cs(bez zadnych zmian w configu)

to ma jakas limitowana wersje "PIII cs only " bo takie bajki sie niezdazaja moj brat mial dpkladnie taki sam comp jak powyzej i mial od 30-80 klatek (wachalo sie) ale z pingiem 100 mial raczej po 50 klatek

Old Post 22-11-2001 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Mi sie wacha od 20-65 , z pingiem 80 , wychodzi srednio 30 !

MSN [email protected]

Old Post 22-11-2001 16:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:40.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions