Popieram w calej rozciaglosci, dawno juz mi to przeszkadzalo, ale nie chcialem zaczynac tematu zeby klotnia z tego nie wyszla, znajac zachowania klanow.
Nie ma sie co dziwic Zaitsev. Gracie sobie zgrani i kompatybilni spoxz. Pomine ze komunikacja typu mikrofon (znam to z CSa) daje przewage ogromna. To widzisz po przeciwnej stronie jest zazwyczaj x osob z roznych klanow, nie ma organizacji nie oszukujmy sie, a mi sie wcale milo nie gra, bo nawet jak bym stawal na uszach to gromadki typu 4 panow z C4 z medykami na plerach nie jestem w stanie zatrzymac, nawet zabijajac czesc i tak was podniosa Wszystko cool ale sa treningi klanowe widac ci to obce pojecie moze ty jestes nowy w tego typu grach? nie wiesz co to serwer FFA? Moze nie rozumiesz jaki sens ma gra jak sie musisz drzec bo team na assault ma 8LT i 2S np. albo 1 medyka ktory bog wie gdzie jest Umowcie sie z BK i trenujcie, albo poproscie jakiegos admina zeby wam udostepnil serw na trening 2h np o jakiejs godzinie, nie wiem to all jest dla mnie poprostu oczywiste. W zyciu nie widzialem zeby np jakis team gral w CSa swoim taktykami na serwie FFA cwiczas hehe a w glupim CSIe ktory jest tylko przykladem X sa setki klanow i serwow, jakos spotykalem tylko treningi , sparring na haslo i tyle.
Nie mam nic do C4, tylko pomysl jak sie gra innym. To nie jest C4 vs rest of the world simply.
Co do kary jaka roznica na ile ban? masz zamiar lamac przepisy?
Mam nadzieje ze ten prosty temat przebiegnie kulturalnie i bez zgrzytow.
PS: Ciesze sie ze admin jest przytomny i to sam widzi.
|