Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > RE: Kulturka na serverach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Re: No i macie...

ok ja sam do spokojnych osob nie naleze
i w zyciu i na serwie przeklne sobie ale nie mnie tak nigdy nie wpieprzylo jak thor kilka dni temu takiego ku..sa to ze swieca szukac
na docks jedno przejscie (to pod spodem przez budynek) bylo caly czas nieobstawione i pol wrogiego teamu tamtedy biegalo
caly czas prosilem o pomoc i nikt sie nie ruszyl (to sie nazywa teamplay:> ) wiec jako ze bylem sam wzialem hk69 i ladowalem tam nadami zeby ich przytrzymac
poniewaz wszyscy znaja docks nie musze mowic zed jest tam okeinko do pokoju
poniewaz uslyszalem tam otwierane drzwi wrzucilem nada i poranilem naszych a thor zaczal tak bluzgac (nie wiedzial ofkoz kto:> ) ze nawet ja mialem czerwone uszka (a o to trudno)
nie stalo by sie to gdyby nie to ze caly czas bylem sam na 3-4 (w tym jagged) i robilem wszystko zeby utrzymac pozycje
takze najpierw mr. chedozony thor niech sie nauczy grac w zespole i pomagac innym a dopiero pozniej bluzgac

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-01-2002 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor.r3
Training (Enforcer)

Angry ej typie

wez kurde spojrz na siebie , wrzociles granata i nas poraniles to moze mam prawo sie wkurzyc ale ze ty prawie placzesz od nadmiaru przklenstw to nie moja wina , czasem mi sie wyrwie to i owo ,ale zobacz ze nie tylko ja tam gralem i nie tylko ciebie tam omijaj i nie bandarzoja ,a ze ciebie to boli to nie graj BTW nie wspominajac ile to razy mnie mineli chociaz takze wzywalem o pomoc

Old Post 16-01-2002 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil thor.r3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do thor.r3 Znajdź więcej post'ów przez  thor.r3 Dodaj thor.r3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać thor.r3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor.r3
Training (Enforcer)

Angry ..

jeszcze jedno ..... ku**as to se w rodzinie poszukaj zlamasie

Old Post 16-01-2002 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil thor.r3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do thor.r3 Znajdź więcej post'ów przez  thor.r3 Dodaj thor.r3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać thor.r3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Piotra5
Skilled (Knight)

Angry Re: Re: No i macie...

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
ok ja sam do spokojnych osob nie naleze
i w zyciu i na serwie przeklne sobie ale nie mnie tak nigdy nie wpieprzylo jak thor kilka dni temu takiego ku..sa to ze swieca szukac
na docks jedno przejscie (to pod spodem przez budynek) bylo caly czas nieobstawione i pol wrogiego teamu tamtedy biegalo
caly czas prosilem o pomoc i nikt sie nie ruszyl (to sie nazywa teamplay:> ) wiec jako ze bylem sam wzialem hk69 i ladowalem tam nadami zeby ich przytrzymac
poniewaz wszyscy znaja docks nie musze mowic zed jest tam okeinko do pokoju
poniewaz uslyszalem tam otwierane drzwi wrzucilem nada i poranilem naszych a thor zaczal tak bluzgac (nie wiedzial ofkoz kto:> ) ze nawet ja mialem czerwone uszka (a o to trudno)
nie stalo by sie to gdyby nie to ze caly czas bylem sam na 3-4 (w tym jagged) i robilem wszystko zeby utrzymac pozycje
takze najpierw mr. chedozony thor niech sie nauczy grac w zespole i pomagac innym a dopiero pozniej bluzgac

kurde czlowieczku na thora nie najezdzaj bo tymi slowami wypowiadasz wojne reszcie r3 !!!!! i nie posadzaj go absolutnie ze nie gra druzynowo. Thor nawet jak jest na drugim koncu mapy zawsze przybiegnie wspomoc swoich ziomkow nawet jak bedzie pod ostrzalem, bo jest po prostu kolezenski ale ma racje ze nie pomaga takim debilom jak ty, ktorzy od razu obsmarowuja ludzi na forum. wiedz wiec o tym ze rowniez i ja ci nie pomoge jak bedziesz potrzebowal oslony a z thorem gram od dawna i uwazam go za bardzo dobrego i kolezenskiego gracza twoje debilne oskarzenia sa bezpodstawne.

Old Post 16-01-2002 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Piotra5 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Piotra5 Znajdź więcej post'ów przez  Piotra5 Dodaj Piotra5 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Piotra5 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Re: Re: Re: No i macie...

kurde czlowieczku na thora nie najezdzaj bo tymi slowami wypowiadasz wojne reszcie r3 !!!!! i nie posadzaj go absolutnie ze nie gra druzynowo. Thor nawet jak jest na drugim koncu mapy zawsze przybiegnie wspomoc swoich ziomkow nawet jak bedzie pod ostrzalem, bo jest po prostu kolezenski ale ma racje ze nie pomaga takim debilom jak ty, ktorzy od razu obsmarowuja ludzi na forum. wiedz wiec o tym ze rowniez i ja ci nie pomoge jak bedziesz potrzebowal oslony a z thorem gram od dawna i uwazam go za bardzo dobrego i kolezenskiego gracza twoje debilne oskarzenia sa bezpodstawne. [/B][/QUOTE]

uuuuuuuaaaaaaaaaaa coz moge napisac - pelna kultura :>>
a te wojne to wiesz gdzie szczeniaku mozesz sobie wsadzic?:>

Old Post 16-01-2002 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor.r3
Training (Enforcer)

ty

qrva co ty sam jestes w swiecie UT ? co nie mozna sobie poklnac , widac ze kto nie jest ci przychylny to odrazu na niego najezdzasz podnieca cie wyzywanie ? stoi ci wtedy ? a co moze ty taki dorosly jestes ze wyzywasz od szczeniakow ? a co kazdy ma podchodzic do ciebie z apteczka jak tylko uslyszy twoje jeki ???

Old Post 16-01-2002 20:51
GruChA
ho ho headshot

Red face moze koniec tego tematu ???

wnosze podanie do MajeSa o zamkniecie tego tematu (MajeS najlepiej jak najszybciej)

P.S. Piotra5 nie mieszaj w to r3, nie wiem jak inni ale ja za toba nie pojde na ta wojne

Old Post 16-01-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

eh jak mali chlopcy

Old Post 16-01-2002 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Re: ty

tu chodzilo tylko o to ze zwyzywales mnie (i to niezlymi *****mi) za to ze cie poranilem granatem a obyloby sie bez tego gdybym tam nie stal caly czas

ps. dzieki grucha

Old Post 16-01-2002 21:43
Piotra5
Skilled (Knight)

Talking Re: moze koniec tego tematu ???

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
wnosze podanie do MajeSa o zamkniecie tego tematu (MajeS najlepiej jak najszybciej)

P.S. Piotra5 nie mieszaj w to r3, nie wiem jak inni ale ja za toba nie pojde na ta wojne

wiesz grucha myslalem ze bedziecie solidarni i wesprzecie ziomkow ale widocznie sie mylilem i lacza nas tylko barwy szkoda........... hyhy

Old Post 16-01-2002 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Piotra5 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Piotra5 Znajdź więcej post'ów przez  Piotra5 Dodaj Piotra5 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Piotra5 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Piotra5
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Re: No i macie...

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
kurde czlowieczku na thora nie najezdzaj bo tymi slowami wypowiadasz wojne reszcie r3 !!!!! i nie posadzaj go absolutnie ze nie gra druzynowo. Thor nawet jak jest na drugim koncu mapy zawsze przybiegnie wspomoc swoich ziomkow nawet jak bedzie pod ostrzalem, bo jest po prostu kolezenski ale ma racje ze nie pomaga takim debilom jak ty, ktorzy od razu obsmarowuja ludzi na forum. wiedz wiec o tym ze rowniez i ja ci nie pomoge jak bedziesz potrzebowal oslony a z thorem gram od dawna i uwazam go za bardzo dobrego i kolezenskiego gracza twoje debilne oskarzenia sa bezpodstawne.

uuuuuuuaaaaaaaaaaa coz moge napisac - pelna kultura :>>
a te wojne to wiesz gdzie szczeniaku mozesz sobie wsadzic?:> [/B][/QUOTE]

szczeniaku? hmmmm niestety musze to uczynic...szczeniak *****ie to na swojego starego wolaj

Old Post 16-01-2002 21:49
capone
+SG+SkUbAnY

Angry piotra5

ty piotras taki kozak jestes ze zawsze sie wpi....asz nawet jak nie o ciebie chodzi ze mna bylo tak samo wez ty to jestes najwieksza pala na tej calej scenie uwazasz sie za takiego wielkiego gracza a jestes maly jak twoj ch...j więc nie udzielaj sie jak cie to niedotyczy gamoniu maloletni

Old Post 17-01-2002 03:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Piotra5
Skilled (Knight)

Angry Re: piotra5

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez capone
ty piotras taki kozak jestes ze zawsze sie wpi....asz nawet jak nie o ciebie chodzi ze mna bylo tak samo wez ty to jestes najwieksza pala na tej calej scenie uwazasz sie za takiego wielkiego gracza a jestes maly jak twoj ch...j więc nie udzielaj sie jak cie to niedotyczy gamoniu maloletni [/QUOTE

spie....aj je...ny w dupe przez murzynow palancie (nie zebym byl rasista) idz lepiej obciagnij komus pale bo widze ze ci sie nudzi. myslalem juz ze nasz spor jest rozwiazany ale jak chce sie bawic w bluzganie to sie kur.. mozemy pobawic palancie.

Old Post 17-01-2002 08:05
F4+4L
F4+4Lny gość

Ludzie przestańcie .... jak chcecie sie bluzgać to załużcie sobie kanał na ircu i bluzgajcie do woli na żywca.. Po co macie zaśmiecać 4um... (Prośba do Majesa- lepiej zamknij ten temat bo to sie nie skończy)
Mozecie pobluzgać sie na priv a nie na ogólnym forum...
Prosze was... Nie musicie sie popisywać w bluzganiu.. każdy to umie, ale kulturke nie każdy ma...
Możecie to rozwiązać na pare sposobów
Nie ma to sensu sie tu bluzgać bo tylko sami dajecie o sobie dowód swej kulturki.. (każdy mówi o sobie..

Old Post 17-01-2002 08:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Re: ..

o nie zauwazylem ze monsieur thor tez sie tu udziela:>
co do ku..sa to gdybys znal geneze tego slowa nie krzyczalbys tak bardzo:>
no coz bez komentarza
druga sprawa: potrzebujesz adwokata?:>
ja chcialem to z toba wyjasnic a nie z 5-letnim piotrusiem ktory nie jest dla mnie zadna strona w tej sprawie
trzecia sprawa: to stary gdyby nie to ze tego dnia mialem parszywy nastroj bo bylem nieco zmeczony (niektorzy wyobraz sobie pracuja) to... zreszta niewazne

Old Post 17-01-2002 09:35
[FPP]MajeS
Guest

ownujecie!

Old Post 17-01-2002 10:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:07.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions