Loozik...??!!! czy Hoozik?
Q. wyluzuj. Byłem tam razem z Tobą, tysh pod innym (znamiennym i coochnoncym) nickiem. Jako że spac mi sie chcialo, bo pare nocek zarwałem i zatoki na mnie sie uwzięły, grałem raczej na loozie. W dupie miałem wynik i takie tam, rzucałem głupie (ale nie chamskie!!!) odzywki i kaleczyłem maxymalnie ortografie i styl polskiego jenzyka. Nawet byłem zaskoczony tym, że niektórych to AŻ UDERZYŁO. I to tak, ze mi na to zwrócili uwagę ;-)). Twoje odzywki raczej nie wskazywały na looz, raczej podsycałeś agresję. Wiem, ze niejeden uoś nie wytrzymuje tego, że mu nie idzie. Ciekawe co czuja tacy tam, kiedy jakiś CuchnoncyTrup lejąc na wszystko, piszonc durne komentarze (czasami nawet nie grajonc, tylko stojonc w mniejscu ;-))) gra i tak lepiej od nich. Strasznie serio niektórzy to traktują. Oxy grał z granatnika, Pyza tysh. Tysh w dupie mieli wynik. Nam było wesoło. Ja grałem głównie z G36 z zoomem (strasznie trudno sie poruszać ;-)))) dlatego.
Q. popróbuj grać z dystansem. Wśród nas niejeden poje* jest i niejeden jeszcze do nas douonczy. Raczej powinniśmy dać przykład, ze można inaczej. Więc "pokój na ziemia" proponuję.
Y.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|