Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Uos Miesiaca
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

Re: Re: los

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Sam jestes debil prymitywie. Ja tez jestem temu przeciwny ale umiem to troche kulturalniej okazac.

Znajdzie sie jeszcze miejsce na Uosia dla capone? Imho nikt nigdy bardziej nie zbluzgal mojej rodziny niz ten kapus-goryl.

glosuje na capone z tego samego powou co sxl :/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-02-2002 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: los

quote:
Napisane oryginalnie przez Fryma

glosuje na capone z tego samego powou co sxl :/

Ehh a ja nominuje, jezeli jush nie byl Fryme .. Nominuje go za to jaki jest, bez obrazy ale w moich oczach to idiota ... patrzac na jego wypowiedzie i podpisa na dole coraz bardziej mysle ze to co sadze jest sluszne. Poza tym tak nagle ni z tad ni z owad przeszed sobie z dT do Jp i nawet nie wspomniale o tym nikomu. Wedlug mnie to poprostu hamstwo albo strach ... Stary powiedzial bys cos przynajmiej bo jako Cl dT powinienem cos wiedziec ...
P.S ten topic wedlug mnie sux, i oby mniej bylo takich pomylek, jak sami widzicie powoduje on tylko klotnie, a zero z niego pozytq

Old Post 02-02-2002 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Re: los

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Ehh a ja nominuje, jezeli jush nie byl Fryme .. Nominuje go za to jaki jest, bez obrazy ale w moich oczach to idiota ... patrzac na jego wypowiedzie i podpisa na dole coraz bardziej mysle ze to co sadze jest sluszne. Poza tym tak nagle ni z tad ni z owad przeszed sobie z dT do Jp i nawet nie wspomniale o tym nikomu. pozytq

mie pieprz glupot blood bo wszystko jest wyjasnione ze screemem. po prostu w dt nie mam nadziei zeby grac w 1 sqadzie... a jp to troszke slabszy klan i tam w ich barwach moge przynajmniej zalapac sie na klanoofki dlatego sie przenioslem...

Old Post 02-02-2002 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

racja

Racja stoi po 2 stronach.
Ej ludzie czy widzicie pod moją wypowiedzią obrazek???bo u mnie jest krzyżyk:B
8lood jesteś CL dT???
podaj swoje gg

GrEaTEyE

Old Post 02-02-2002 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: racja

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Racja stoi po 2 stronach.
Ej ludzie czy widzicie pod moją wypowiedzią obrazek???bo u mnie jest krzyżyk:B
8lood jesteś CL dT???
podaj swoje gg

numer to 1301655, ale my mamy 2 CL'ow jestem ja i ScreeM.

P.S
tez widze krzyrzyk zamiast obrazka :-//

Old Post 02-02-2002 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

BlooD...??

..P.S ten topic wedlug mnie sux, i oby mniej bylo takich pomylek, jak sami widzicie powoduje on tylko klotnie, a zero z niego pozytq - Twoje słowa!!!
-----------------------------------------------------------

Mam nadzieję, że zauważasz, że kłótnie wywołują ludzie, a poziom kłótni zależy od poziomu ludzi w niej uczestniczących. Jęsli ten topik tonie w gównie, to dzięki nim właśnie. Tu miał byc looz i HUMOR a nie małostkowe kłótnie.

Y.

Old Post 02-02-2002 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: BlooD...??

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
..P.S ten topic wedlug mnie sux, i oby mniej bylo takich pomylek, jak sami widzicie powoduje on tylko klotnie, a zero z niego pozytq - Twoje słowa!!!
-----------------------------------------------------------

Mam nadzieję, że zauważasz, że kłótnie wywołują ludzie, a poziom kłótni zależy od poziomu ludzi w niej uczestniczących. Jęsli ten topik tonie w gównie, to dzięki nim właśnie. Tu miał byc looz i HUMOR a nie małostkowe kłótnie.

Y.

No wlasnie na tym ze mial byc sie skonczylo, jest calkiem inaczej. Wszyscy sie tylko kloca o to i o tamto, nie tak to mialo wygladac.

Old Post 02-02-2002 21:40
GuriaS
Breathe

Re: Re: BlooD...??

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

No wlasnie na tym ze mial byc sie skonczylo, jest calkiem inaczej. Wszyscy sie tylko kloca o to i o tamto, nie tak to mialo wygladac.

wszyscy mówisz? lol...

btw. nominuje jednak pape smerfa, zaz haslo ktore dzisiaj rzucil na gg... wszyscy rozmawiajac [8 osob] smiali sie rowno... oto one:
"
papa_smerf: (0:37)
NEIN
JE.BANE SZWABY
HITLER KAPUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
naśle na was gargamela
"

TO JEST MÓJ 500 POST!

Old Post 02-02-2002 23:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: BlooD...??

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

wszyscy mówisz? lol...

btw. nominuje jednak pape smerfa, zaz haslo ktore dzisiaj rzucil na gg... wszyscy rozmawiajac [8 osob] smiali sie rowno... oto one:
"
NEIN
JE.BANE SZWABY
HITLER KAPUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
naśle na was gargamela
"

TO JEST MÓJ 500 POST!

Aj widze ze wszyscy glosuja na PapeSmerfa pewnie wygra ale zrobilo mi sie go zal fakt texty ma niezle ) Mlody jeszcze jest (13 wiosenek) i jak to mlody gada bez sensu. Sam mialem przyjemnosc z nim rozmawiac to mialem go po dziurki w nosie. No ale co zrobisz takiemu dzieciakowi jak on nie rozumie. Jedynym wyjsciem to chyba z nim nie rozmawiac, choc jak czytam jego teksty to moge sie posmiac No i zostawcie go w koncu chlopak sie stara gadka nadrabia gre AAAALLLLLLOOOOOHHHHHHHHAAAAAAAAA PapaSmerfie

Old Post 03-02-2002 01:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Angry DLACZEGO GRAMY???

ja gram dla przyjemnosci
lubie to, ba nawet uwielbiam UT
nie jestem najleszpy ani najgorszy, po prostu taka amerykanska klasa srednia:>
gralem ostatnio na qlnecie pod innym nickiem (pijany cos tam:> )
moj teammate mnie TKnal i nawet nie przeprosil poniewaz bylem piojany nazwalem go debilem (pomijam kwestie czy slusznie czy nie:> ) zostalem zwyzywany przez caly (prawie)klan i to takimi k...wami ze az mnie zaskoczyly (co jest dosc trudne) jak sie odcialem ironizujac: "ale mnie zwyzywales":> (wolalem to niz talkinshit:> ) to mnie kickneli
w zwiazku z czym oglaszam dwie rzeczy
1. Nominuje na Uosia Miesiaca caly klan HoD
2. Daje slowo ze bede gnoil ten klan jak tylko moge

wyjasnienie: ci co mnie znaja wiedza ze jestem spokojny (nawet jak mnie guri TKnie i powie :Target eliminated":> to sie smieje ale chamstwa i szczeniactwa nie lubie nie toleruje wiec obiecuje ze ci chlopcy ledwo odstawieni od tatusiowego penisa nie beda mieli ze mna lekkiego zycia

Old Post 03-02-2002 01:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Loozik...??!!! czy Hoozik?

Q. wyluzuj. Byłem tam razem z Tobą, tysh pod innym (znamiennym i coochnoncym) nickiem. Jako że spac mi sie chcialo, bo pare nocek zarwałem i zatoki na mnie sie uwzięły, grałem raczej na loozie. W dupie miałem wynik i takie tam, rzucałem głupie (ale nie chamskie!!!) odzywki i kaleczyłem maxymalnie ortografie i styl polskiego jenzyka. Nawet byłem zaskoczony tym, że niektórych to AŻ UDERZYŁO. I to tak, ze mi na to zwrócili uwagę ;-)). Twoje odzywki raczej nie wskazywały na looz, raczej podsycałeś agresję. Wiem, ze niejeden uoś nie wytrzymuje tego, że mu nie idzie. Ciekawe co czuja tacy tam, kiedy jakiś CuchnoncyTrup lejąc na wszystko, piszonc durne komentarze (czasami nawet nie grajonc, tylko stojonc w mniejscu ;-))) gra i tak lepiej od nich. Strasznie serio niektórzy to traktują. Oxy grał z granatnika, Pyza tysh. Tysh w dupie mieli wynik. Nam było wesoło. Ja grałem głównie z G36 z zoomem (strasznie trudno sie poruszać ;-)))) dlatego.

Q. popróbuj grać z dystansem. Wśród nas niejeden poje* jest i niejeden jeszcze do nas douonczy. Raczej powinniśmy dać przykład, ze można inaczej. Więc "pokój na ziemia" proponuję.

Y.

Old Post 03-02-2002 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Angry sxl

a ty sxl zawsze sie musisz w......ic miedzy wodke a zakaske , jak ciebie cos nie dotyczy to lepiej zachowaj dla siebie te pedalskie wypowiedzi

Old Post 04-02-2002 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: sxl

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
a ty sxl zawsze sie musisz w......ic miedzy wodke a zakaske , jak ciebie cos nie dotyczy to lepiej zachowaj dla siebie te pedalskie wypowiedzi

oto przyqad pełnej kultury capone... zalosne...

Old Post 04-02-2002 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Arrow Ankieta

10.02.2002 w niedziele , zakladam posta z ankieta , nie klucic mi sie tutaj tylko podawac kandydatow bo to jest ostatnia chwila!!!
Jezeli wszyscy beda przeciwni to mozemy odwolac ta ankiete , ale watpie zebyscie wszyscy byli pozbawieni poczucia humoru.
Z tego co widze mnostwo osob chce dostac nagraode Uosia miesiaca , ale na to trzeba sobie zapracowac!!!

P.S. Niech Uos bedzie z wami

Old Post 06-02-2002 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

Znalazlem to na UT.pl w dziale "Gracze"

Prosze o przetlumaczenie.

Papa_Smerf
[email protected]
kiedy jo było to co jo to gargamela w dupe i wsio

Old Post 09-02-2002 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Snoopy
Training (Enforcer)

Angry WRRRRRRRR

Szkoda , że nikt nie wymyślił takiego posta na -FRAJERA MIESIĄCA-Bo napewno nominował bym FRYME za jego zachowanie na Qlnecie!!!Poprostu koleś zachowuje sie jak szczeniak!Nie dość że zaczął mnie wyzywać to jeszcze najechał na moich starych(a tego mu nie daryje)!!!!!

PS.Moim zdaniem na Uosia nie zasługuje bo na to czeba sobie zasłużyć czymś fajnym np. jak papasmerf

Old Post 09-02-2002 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Snoopy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Snoopy Znajdź więcej post'ów przez  Snoopy Dodaj Snoopy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Snoopy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Snoopy ma racje , mnie tez ostatnio nie podoba sie zachowanie Frymy....... Zastanawiam sie komu on chce zaimponowac przeklinajac ciagle i wyzywajac niektorych graczy.....
Pozdrawiam....
PS. Fryma licze na to ze wezmiesz to sobie do serca i zmienisz swoje zachowanie troszeczke.....

Old Post 09-02-2002 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Snoopy
Training (Enforcer)

eh

Ehhh.
Śnieżek dzięki za poparcie , myśle ze takich jak on to trzeba tępić Taka osoba tylko niszczy całą przyjemność grania w tą gre!
Myśle że każdy przychodzi sobie pograć , zebu sie rozerwać i spędzić jakoś fajnie czas , a tu ci taki zacznie swoje wypociny pisać i wszystko do d...! Jeszcze użeraj sie z takim!
Jeszcze wiele lat przed nim i myśle ze wkońcu wydorośleje troche

Old Post 11-02-2002 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Snoopy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Snoopy Znajdź więcej post'ów przez  Snoopy Dodaj Snoopy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Snoopy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

opoznienie

Wiem , ze ankieta miala sie ukazac 10 ale troche ja zaniedbalem
Utro ankieta pojawi sie(tzn. dzisiaj ) , podlicze tylko kto i za co i juz jest ankieta.
Ja osobiscie nominuje Fryme , caly czas bylem za Papa ale Fryma ma takie teksty ze nawet u najwiekszych fetyszystow spowodowaly by wymioty

Old Post 11-02-2002 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Thumbs down

capone, jest moim typem.
to co on pisze nie jest zabawne i uwazam ze hamstwo powinno sie tepic..
sam czasem nie wytrzymuje, rzuce miechem, ale nie bierzcie tego do siebie, 2 msc gram na lagach i juz mnie to powoli meczy.

Old Post 04-03-2002 02:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez deen
sam czasem nie wytrzymuje, rzuce miechem, ale nie bierzcie tego do siebie, 2 msc gram na lagach i juz mnie to powoli meczy.

starość nie radość

Old Post 04-03-2002 07:22
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:04.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions