Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Q3&RealLajf
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ya przecierz nie musisz mnie oceniac
z boarda znam osobiscie kilka osob
tak wiec jesli zechca niech cos powiedza

wysoki , przystojny ,dobrze zbudowany, szerokie bary,
poczucie humoru

ambitny, szczery, wyrozumiały, inteligentny, odpowiedzialny, spostrzegawczy, zdecydowany, opanowany, odważny, śmiały, optymista, utopista

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-07-2001 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
optymista

tu bym sie nie zgodzil

Old Post 20-07-2001 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja bym sie nie zgodzil z opanowany, optymista nooo i moze spostrzegawczy... zwlaszcza teraz
czasem 3a do mnie 15 razy powtarzac bo jestem tak spiacy ze ledwo kontaktuje

Old Post 20-07-2001 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

z ostatniej chwili...

zaczelo sie o 21...
cos wisialo w powietrzu
czarny atlas chmur spowil niebo
pierwszy grzmot o 21.18 oznajmil jego nadejscie
dzien sadu!
miasto opustoszalo...
zostaly tylko grzmoty
intensywniejsze z kazdym uderzeniem
epicentum HURAGANU zblizalo sie do miasta STALOWA WOLA
zostalo mi juz niewiele czasu
...wychodze na zewnatrz

Old Post 20-07-2001 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

aleeee mam faze

ale naprawde wieje jak kurrrwa mac

Old Post 20-07-2001 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

22:37
zyje...
bez odbioru

Old Post 20-07-2001 21:36
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

E co jest ? Juz 30 min bez kontaktu. Stracilismy lacznosc!

Old Post 20-07-2001 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

O maddafaka hehehe
U mnie w miescie tesz sie dzialo, jeszce nigdy tak niebylo, drzewa wyrywalo itp
No jednym slowem niezla zajawka

Old Post 21-07-2001 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

dziwne...u mnie nie dzialo sie nic :/

Old Post 21-07-2001 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

u mnie codziennie jest burza!!
yeeaaaaaaaahhhhh!!!!!!!
uwielbiam burze z piorunami!!!!!

Old Post 22-07-2001 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

**** u mnie jak jest to stara placze zeby wylaczac kompa bo sie boi

Old Post 22-07-2001 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

hahahaha a jak moj brat odpala psx to starzy lamentuja ze sie tv psuje

Old Post 22-07-2001 11:58
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

Ja nielubie burza z piorunami, bo wtedy nasz admin kaze wylanczac huby i niema sieci i wogule neta :/
Ale nasz admin jest the best i nikt go niepobije LOL
No moze co co sa podpieci do tej sieci......juz niebawem

Old Post 22-07-2001 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Nie dziwie sie...koles jakis opowiadal na grupie dyskusyjnej jak to jakis klient przyniosl do naprawy kompa bo podczas burzy go uzytkowal grzmot strzelil i wszystko sie zrabalo jedyne co przetrwalo to pamiec i stacja dyskietek. Z tego co wyczytalem to aby sie od tego uchronic mozna kupic jakies urzadzonko ktore magazynuje energie...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 23-07-2001 09:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

chodzi ci o UPS ?
nie wydaje mi sie aby to przetworzylo tak ogromna energie...wlasciwie to nie ma na swiecie takiego urzadzenia ani takiej elektrowni ktoraby dala rade przetworzyc tak wielka moc...

Old Post 23-07-2001 11:50
CE3RDE
Just do it.

Tak oxygen, o UPS'a wiesz strzezonego pan bog strzeze...z tego co czytalem to podobno to pomaga...nie wiem z doswiadczenia bo tego nie mam...zawsze jak jest burza to mam wlaczonego kompa i jakos mnie jeszcze taka tragedia nie spotkala (odpukac) jedyne co to mi sie tylko komp restartowal albo net mi odcinalo i tyle...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 23-07-2001 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:

naprawde po 15h spedzonych przy q3 naprawde mam juz dosc!
zwlaszcza ze wiekszasc meczy przegrywam

Stary przesadzasz z tymi treningami.
1. Nie jesteś zawodowcem i w Polsce pewnie nigdy nim będziesz.
2. Nawet zawodowcy mają okresy bez treningu aby zregenerować siły.
3. Brak życia towarzyskiego = brak znajomych.
4. Brak znajomych = komu chcesz zaimponować, że jesteś najlepszy? Dla innych przestałeś istnieć.
5. Może Doom 3 będzie tak zajebisty, że wszyscy (czyt. 99%) przestaną grać w q3 i co wtedy? Pewnie będziesz wtedy najlepszy w q3, ale w Domma 3 dostaniesz baty.
Infi jesteś fajny gość i bez tytułu mistrza świata w q3. Zrób sobie wakacje.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 23-07-2001 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

Stary przesadzasz z tymi treningami.
1. Nie jesteś zawodowcem i w Polsce pewnie nigdy nim będziesz.
2. Nawet zawodowcy mają okresy bez treningu aby zregenerować siły.
3. Brak życia towarzyskiego = brak znajomych.
4. Brak znajomych = komu chcesz zaimponować, że jesteś najlepszy? Dla innych przestałeś istnieć.
5. Może Doom 3 będzie tak zajebisty, że wszyscy (czyt. 99%) przestaną grać w q3 i co wtedy? Pewnie będziesz wtedy najlepszy w q3, ale w Domma 3 dostaniesz baty.
Infi jesteś fajny gość i bez tytułu mistrza świata w q3. Zrób sobie wakacje.

Hehehe! Sama prawda. Ale nie widzę szansy, aby Infi przestał trenować. No cóż, ma szybkiego neta to niech sobie chłopak po używa.

Old Post 23-07-2001 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

PS- qurde, ale czy doom3 nie miał mieć głównego nacisku pojedynczego gracza?

Old Post 23-07-2001 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek

Hehehe! Sama prawda. Ale nie widzę szansy, aby Infi przestał trenować. No cóż, ma szybkiego neta to niech sobie chłopak po używa.

buhahha
nie powiedzialbym ze kafejke postawiona na sdi mozna nazwac szybkim netem

Old Post 23-07-2001 18:23
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

buhahha
nie powiedzialbym ze kafejke postawiona na sdi mozna nazwac szybkim netem

Ale gra! Ja mam modem i perspektywa dalszego korzystania z niego to mnie przeraża. Mam dwa komputery w domu i nie mam z kim grać! Jak ktoś mieszka na północy Warszawy, bądź wie gdzie jest Nieporęt to zapraszam do siebie .

Old Post 23-07-2001 21:25
oxygen
new challenger

no coz...w sumie to cie szkoda...jestes polaczony ze swiatem takim lichym urzadzeniem jakim jest zwykly modem
a na dodatek nie masz z kim grac, w warszawie jest sporo graczy q3...poszukaj na scenie popytaj...a napewno znajdziesz jakas osobe ktora wpadnie do ciebie chociarz poto zeby popykac za friko

p.s. mam nadzieje ze niedlugo podlaczom ci inet z kablowki

Old Post 23-07-2001 21:37
Infinite
nieszczesliwie zakochany

masz 2 kompy wolna chate i nic nie mowisz!!!!!!!
grrrrrrrr!!!!!!!
juz lece

Old Post 24-07-2001 18:15
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
no coz...w sumie to cie szkoda...jestes polaczony ze swiatem takim lichym urzadzeniem jakim jest zwykly modem
a na dodatek nie masz z kim grac, w warszawie jest sporo graczy q3...poszukaj na scenie popytaj...a napewno znajdziesz jakas osobe ktora wpadnie do ciebie chociarz poto zeby popykac za friko

p.s. mam nadzieje ze niedlugo podlaczom ci inet z kablowki

Dzięki za zainteresownie. Jednak szybko mi chyba kablówki nie podłaczą. Mieszkam 100m od wawy.

Old Post 24-07-2001 19:26
j@rzabek
Brujah

No właśnie. Jeżeli ktoś ma ochotę popykać z j@rzabkiem 1v1 cały dzionek to nie walnie maila. Zapraszam jak cholera. I szybko bo jadę na wakacje.

Old Post 24-07-2001 19:30
Infinite
nieszczesliwie zakochany

brzmi very ciekawie
ktos jeszcze wpadnie?

Old Post 24-07-2001 23:19
j@rzabek
Brujah

quote:
brzmi very ciekawie
ktos jeszcze wpadnie?

Tak, moja siostra jak ja wkur....isz. hehehe. Infi powiedz tylko słowo, a będzie zajechana myszka moja.

Old Post 25-07-2001 01:25
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ehhh
siostra... siostra craavena
ooooooollllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa
ja chce zobaczyc ooolllllleeeeeeeeeee

Old Post 25-07-2001 01:50
j@rzabek
Brujah

quote:
ehhh
siostra... siostra craavena
ooooooollllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa
ja chce zobaczyc ooolllllleeeeeeeeeee

-Jest młoda. -Powiedział koleś, który ma 15 lat.

Old Post 25-07-2001 02:24
gazi
podróżnik

Panowie...zapraszam do Sopotu, zajebista pogoda, zajebiscie ciepła woda w morzu, zajebiste panienki na plazy...no i zajebiscie niskie pingi w cafe.

Old Post 25-07-2001 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:29.    Strony (10): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions