Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Pochodzenie xywek
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

moja xsywka powstała metodą prób i błędów :
na początku miałem *GpM* później panna_nikt później postanowiłem wymyślić taką xsywkę która zajmowałaby mało miejsca w tabeli wyników w q3 więc wpisałem % a że w q3 nie ma takiego symbolu została sama . póxniej się do niej przyzwyczaiłem, więc postanowiłem zapisać ją po angielsku (nie którzy wołali na mnie "kropeczka" ) stąd d0t. po paru miechach grania - spotkałem na necie niejakiego fLm|dot (czy coś takiego) postanowiłem zmienić xsywkę bo bylibyśmy myleni (robiłem mu złą reputację ) stąd t0d

ps. w q3 cpma ciągle gram jako gP m

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-04-2002 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

leci na cartoon network taka psychodeliczna kreskowka "Chojrak tchórzliwy pies" lub jak kto woli "Curage the cowardly dog" w oryginalnej wersji... z reguly nie ogladam kreskowek.. jestem na to troche za stary.... ale ta mnie jakos urzekła. Byl tam taki zajebisty dziadek Eustachy... i kiedy pierwszy raz zagralem w counterka musialem szybko jakas ksywe wymislic i tak mnie jakos naszlo na Eustachego...

Old Post 06-04-2002 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
leci na cartoon network taka psychodeliczna kreskowka "Chojrak tchórzliwy pies" (...)

"Chojrak suxxx!" - za cholere nie wiedzialem skadżeś to wziął

Old Post 06-04-2002 18:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac

"Chojrak suxxx!" - za cholere nie wiedzialem skadżeś to wziął

kiedys malem "Chojrak rulez!" ale to bylo jeszcze wtedy kedy mialem avatra z chojrakiem teraz mi sie znudzil wiec zmienilem avatra i napis pod nim

Old Post 06-04-2002 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

co mozna powiedziec o moim nicku... "zawsze roznilem sie od innych wiekszosc nastolatkow w moim wieku jest glupia i ma pryszcze... ja nie mam pryszczy" (joke ofcourse)

Old Post 06-04-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

hmm moja ksywka...
w internecie glan a w normalnym zyciu grabar...
ta druga wyjasnie jako pierwsza gdyz latwiej to zrobic.. od nazwiska grabarczyk... wszyscy skracali i skracali i przekrecali (grabek, grabel, grabarek, grabcio, grabarz, grabuś itd.) ale i tak zawsze wychodzi na grabar
a glan.. hmm z tego co pamietam to bylo tak.. zaczynalem sluchac mocniejszej muzyki i nosic glany a potrzebowalem nowej ksywki do icq i tak siedzialem i siedzialem i szukalem jakiejs piszacej sie przez @ bo taka moda wtedy byla .. i padlo na Gl@n... no ale ze na ircu nie mozna bylo @ uzywac w ksywkach to wpisalem normalnie glan.. i tak juz zostalo i trwa juz jakies 5 latek a bitw o nicka to juz tez troszke bylo

-----------------------------------------------------
po edycji by nowego posta nie nabijac:

quote:
Napisane oryginalnie przez Turek
Moje sie wzielo od nazwiska ale nie jest ono takie samo! Nie podam bo to secret servis !!!

no popatrzcie jak to ludzie sie wstydza swoich nazwisk .....

Old Post 06-04-2002 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tyfhus
Skilled (Knight)

Za dlugo by gadac...wiec powiem tylko o najnowszej:)

Moja xyfka to wlasciwie jest uzywana tylko przez Mistrza. Wywodzi sie ona od mojej xywki, ktora stosuja wszyscy moi znajomi, a nawet nauczyciele - Tuńczyk Tunczyk - to wymyslil moj trener. Jak zaczalem grac w CS'a to zrobilo sie angielskie TuNa, a pozniej zmienilem na lacinskie thunnus thynnus- a Miszczu zrobil z tego Tyfus. Stwierdzilem ze to bedzie moja xywa do neta, a mysl cialem sie stala

<CoF-'Beneath the Howling Stars'>

'hand'

'I slit my wrists and quickly slip away...'

Old Post 06-04-2002 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tyfhus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tyfhus Znajdź więcej post'ów przez  Tyfhus Dodaj Tyfhus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tyfhus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gizmo14
Mr S*****son

Ogladaliscie film "Greblins" dawniej holernie sie balem tego filmu (podkreslam DAWNIEJ,kiedy mialem jeszcze 10latek) i wtedy zaczeli na mnie wolac gizmo moze dlatego ze balem sie tego filmu albo z innego powodu:odstajace uszy
a numerek se taki wybralem bo z takim gram w druzynie szkolnej koszykowki,no i wiecie jeszcze te walki o xywke wiec musialem se jakis numer walnac

Old Post 07-04-2002 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gizmo14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gizmo14 Znajdź więcej post'ów przez  gizmo14 Dodaj gizmo14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gizmo14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Maziomir
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez gizmo14
Ogladaliscie film "Greblins" dawniej holernie sie balem tego filmu (podkreslam DAWNIEJ,kiedy mialem jeszcze 10latek) i wtedy zaczeli na mnie wolac gizmo moze dlatego ze balem sie tego filmu albo z innego powodu:odstajace uszy
a numerek se taki wybralem bo z takim gram w druzynie szkolnej koszykowki,no i wiecie jeszcze te walki o xywke wiec musialem se jakis numer walnac

LOL

Gizmo14 chyba Gremmlins?!?

Old Post 07-04-2002 21:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gizmo14
Mr S*****son

moze i Gremmlins niebardzo to pamietam-stary film

Old Post 07-04-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gizmo14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gizmo14 Znajdź więcej post'ów przez  gizmo14 Dodaj gizmo14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gizmo14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
co mozna powiedziec o moim nicku... "zawsze roznilem sie od innych wiekszosc nastolatkow w moim wieku jest glupia i ma pryszcze... ja nie mam pryszczy" (joke ofcourse)

o jaa... weirdo jestes nastolatkiem ?! :O

btw: moja xywa byla jaka byla, a teraz sie skrocila... a pauza na koncu to nawet nie wiem skad sie wziela...

Old Post 07-04-2002 23:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

qmple prawie zawsze mówią mi po imieniu - jedyne fajniejsze xywki jakie mi nadano to cerber i żółwiu (ale to było później i takich jest już dużo)

więc musiałem kombinować sam... na początku był chyba Cyrax... wziął się od kombinacji mojego imienia (Cyryl) i gry MK3 (zresztą komu Ja to muszę mówić?)... ale wiadomo... orginalne to to nie jest - więc wymyśliłem: Redo, ale później zobaczyłem bardzo długie xywki w net'cie - i z moim redo poczułem się jak z małym... ch... (a to do mnie nie pasuje) - więc zmieniłem

na ClimHazard - na początku z błędem (jaka siara ) - poprawna pisownia jest przez zz (2z/dwa z) czyli climhazzard - wynikło to z tego, że wpisywałem ją kiedy w FFVII już nie grałem - i po prostu zjadłem literę...

a wzięła się ona z mojej ulubionej gierki Final Fantasy VII - dokładniej jest to nazwa 3 Limit Break'u (specjalna technika), którą można się posługiwać po zabiciu pierwszych 80 przeciwników główną postacią gry - Cloud'em...

limit mi się bardzo podoba a xywka brzmi jak dla mnie bardzo dobrze - więc tak się ochrzciłem

później wielokrotnie chciałem zmienić na cuś orginalniejszego - co nie wzięło się z gry - i nachodziły mnie różne pomysły (neve, durandal, setsuna - też z gry, oraz shiriru - ponoć tak się wymawia moje imię po japońsku)...

ale wiele osób nie chciało zaakceptować tej decyzji - woleli, żeby pozostał climem - a ostatecznie odwiódł mnie od tego 2*loop - strasząc mnie, że mi przyjdzie na chatę - martwiłem się o mamę, a raczej o stan jej zdrowia gdyby zobaczyła kogoś takiego w moim domu - więc dałem sobie spokój

aha - a spośród znanych mi xywek ta która najbardziej mi się podoba to: primacord (qrde - szkoda, że czegoś takiego sobie nie wymyśliłem )

Old Post 08-04-2002 01:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
na mnie jak miale 4 lata starszy mowil Gusio
aaa... to juz wiem dlaczego na irc jak chcialem zakillowac bitchxy mowiles 'ale gusia zostaw'
quote:
o jaa... weirdo jestes nastolatkiem ?! :O
a nie?

Old Post 08-04-2002 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
a nie?

mlodziezowo :o

Old Post 08-04-2002 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:20.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions