Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Prawdziwi sk8 only
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja nosze dresy i dzin'sy () na zmiane, slocham Techno, Muzyki Clasycznej, Gotyku, Muzy filmowej. Hip Hop'u nie lubie bo maja puste teksty (no offe..), naleze do subkultury Shoolery - nosimy sie jak jestesmy podpiciu i w grupie, a jest nas sporo - sztuk jeden!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-10-2002 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No i dobrze ze tylko sztuk jeden bo taka zakrecona grupa w wiekszej ilosci moglaby byc niebezpieczna dla otoczenia albo dla siebie nawet

Old Post 06-10-2002 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
No i dobrze ze tylko sztuk jeden bo taka zakrecona grupa w wiekszej ilosci moglaby byc niebezpieczna dla otoczenia albo dla siebie nawet

Saari a ty do jakiej nalezysz subkultury :happy5:

Old Post 06-10-2002 11:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Thumbs up

Ona? Patrzac na wyglad to smerfy... Ten niebieski kolor.

Old Post 06-10-2002 20:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Zabiles mnie tym tekstem anła

Ale chyba jest dosc prawdziwy ....

Old Post 06-10-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:

Baj the way ...skejci maja dwie tragiczne rzeczy - muzyke i spodnie... cala reszte jestem w stanie zrozumiec

wole miec szerokie spodnie niz chodzic w dresach !

Old Post 06-10-2002 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Cali

Wyluzuj posladki Cali - ubior o niczym nie swiadczy - polowa warszafskich ziomali chodzi w dresach i slucha molesty, PFK i paru innych skladow, sama laczy bity i podaje rymy ... nie szata zdobi czlowieka i nie w dresie zyebowatosc mozgu sie rodzi. (patrz zamieszczona wczesniej fotka)

Old Post 06-10-2002 22:38
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

Ale czyz ja mowie ze akurat w dresach trzeba chodzic?

Po prostu jako kobieta mam wrazliwy smak i niemilo mi sie patrzy na facetow ktorzy nie tylko pomniejszaja sie zakladajac na siebie szerokie spodnie (jeszcze male piwo jak chlopak jest wysoki ale jak ma 170 to wyglada w tych spodniach na niewiele wyzszego niz ja) ale na dodatek jeszcze opuszczaja je do kolan i wygladaja jak kaczki

To jest tylko moje poczucie estetyczna a nie najazd na subkulture - tak jak wy faceci nie lubicie nieogolonych nog u kobiet (wyglada to zle) tak ja nie lubie szerokich gaci i nog jak u kaczuszki (to tez wyglada zle) ...

I to tyle jesli chodzi o moje wyjasnienia :>

Old Post 07-10-2002 10:26
KKPhGS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
tak jak wy faceci nie lubicie nieogolonych nog u kobiet

Ja tam lubie

Edytowane przez dnia 08-10-2002 o godz. 22:47

Old Post 07-10-2002 10:35
S4i1or
Thorin Oakenshield

Najemnik [~PW~]: Co rozumiesz przez PUBLICZNE DEMONSTRACJE WANDALIZMu,NIEMORALNOŚCI ? Bardzo mnie to ciekawi...

Old Post 08-10-2002 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

tak wracajac do pierwotnego watku...
teraz na polskim omawiamy teksty hip-hopowe i w ogole kulture hh. Trzeba przyznac, ze gosciu od polskiego ma bardzo male pojecie o hh, on sam sie do tego przyznaje. Ale skoro nie ma o tym pojecia, to poco sie bez sensu wypowiada... Jezeli ja nie wiem czegos na dany temat to siedze cicho. I to mnie tez bardzo denerwuje: ludzie ktorzy w ogole nie znaja hh a zle, bardzo zle o nim mowia - tak jak moj psor od polaka...

Old Post 08-10-2002 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
tak jak wy faceci nie lubicie nieogolonych nog u kobiet

fakt
ale dziewczyna z wygolonymi ramionami na zero to jest to co mnie zupełnie nei kręci

Old Post 08-10-2002 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

hihi, Maslav lubi takie po chemioterapii .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 09-10-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor
tak wracajac do pierwotnego watku...
teraz na polskim omawiamy teksty hip-hopowe i w ogole kulture hh. Trzeba przyznac, ze gosciu od polskiego ma bardzo male pojecie o hh, on sam sie do tego przyznaje. Ale skoro nie ma o tym pojecia, to poco sie bez sensu wypowiada... Jezeli ja nie wiem czegos na dany temat to siedze cicho. I to mnie tez bardzo denerwuje: ludzie ktorzy w ogole nie znaja hh a zle, bardzo zle o nim mowia - tak jak moj psor od polaka...

Old Post 09-10-2002 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor
[...] ludzie ktorzy w ogole nie znaja hh a zle, bardzo zle o nim mowia[...]

(nie wiem czy dobrze zrozumiałem to zdanie, ale...)
IMHO to zdanie można zastosować do każdej muzyki.
Np. Mój kumpel sluchajacy hh mowi o black metalu, że to muzyka dla satanistów i w ogóle mu się tak kojarzy.
Po pierwsze prawdopodobnie satanizm kojarzy mu sie z czarnymi maszami itd. (a statanizm to akurat nie to...)
Po drugie nie zna się i mówi, że głupie. I tak (zazwyczaj) mówi się o rzeczach które się nam nie podobają. Inny kumpel mówi źle o techno (bo mu sie nie podoba). IMHO Na tym to mniej wiecej polega. Jak coś lubie to jest super, nie lubie jest głupie.
Niestety nie jest łatwo odzwyczajić się takiego gadania (), w sumie sam nie jestem lepszy... ale staram się

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 09-10-2002 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

HH jest płytki (czyt. wg mnie nie nie ciekawy jako gatunek MUZYCZNY), a jego teksty zbyt refleksyjne. Mam swój mózg, sam potrafie układać myśli, sam siebie określić, nie musze nikogo naśladować, a w szczególności jakiegoś przygarbionego typa w 'za dużych' spodniach .
Apel do 1/2 HH-owców: zrób coś dla muzyki, NIE ŚPIEWAJ .

Old Post 09-10-2002 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan
HH jest płytki

Nie wiem, czy piszesz tak, bo tak uwazasz, czy tylko cytujesz cudze zdanie,
ale problemem, o jakim mowimy w tym topicu (w kazdym razie teraz) sa wlasnie takie teksty...
Jesli hh jest dla Ciebie plytki, to sluchaj czego innego (skoro przeciez Ci sie nie podoba)
Natomiast, jesli sluchasz czego innego, to nie mow, ze hh jest plytki (nie mow o czyms, o czym nie masz zielonego pojecia).

Ja np. staram sie nie sluchac radia i nie ogladac telewizji, zeby nie psuc sobie smaku, tym, co dla mnie jest bezwartosciowe (mowie ciagle o muzyce), natomiast staram sie poznawac lepiej rzeczy, ktore mi sie podobaja i chyba w tym rzecz.

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ
Niestety nie jest łatwo odzwyczajić się takiego gadania (), w sumie sam nie jestem lepszy...

Dobrze jesli zdajesz sobie przynajmniej sprawe , ja np. nie przyjmuje tego do wiadomosci, a niemal codziennie, jak slysze cos, albo cos zobacze w radio, w tv, gdziekolwiek od razu rzucam txt: "Wylacz to gowno!!!"
coz nie trawie pewnych gatunkow muzyki, ktore np. sluza tylko do produkowania kabony.
MEA MAXIMA CULPA, ale tez zdaje sobie sprawe (staram sie przynajmniej), ze nie ma muzyki lepszej i gorszej, tylko muzyka jest dobra lub zla (brzmi dosc enigmatycznie, he? )

Old Post 09-10-2002 16:06
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez KKPhGS
Nie wiem, czy piszesz tak, bo tak uwazasz, czy tylko cytujesz cudze zdanie,
ale problemem, o jakim mowimy w tym topicu (w kazdym razie teraz) sa wlasnie takie teksty...
Jesli hh jest dla Ciebie plytki, to sluchaj czego innego (skoro przeciez Ci sie nie podoba)
Natomiast, jesli sluchasz czego innego, to nie mow, ze hh jest plytki (nie mow o czyms, o czym nie masz zielonego pojecia).

Skąd wiesz że nie mam pojęcia? Mówię tak bo tak uważam, i powtórze jeszcze raz HH jest płytki jako gatunek muzyczny. Stały rytm i powtarzające się sekwencje muzyczne - to jest płytkie. Słyszałeś kiedyś o takich kolesiach jak Chopin albo Bach? Oni robili całkiem niezłą muze, ale to czego słucha 1/3 (?) polskiej młodzierzy jest po prostu denne .

Old Post 09-10-2002 16:16
weirdo
kontemplator bytu

quote:
młodzierzy
poziom ortografii polskiej młodzieży jest po prostu denny .

Old Post 09-10-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Oni robili całkiem niezłą muze, ale to czego słucha 1/3 (?) polskiej młodzierzy jest po prostu denne .

imho nie wiesz czy jest to 1/3 czy moze 1/2 czy 1/4. Zapewne stad ten pytajnik w nawiasie. Uwazam, ze to, czego kto slucha, to jego sprawa, a debilem jest ten, ktory nie chce rozmawiac z innym 'bo on jest metalem/dresem' itd. Z drugiej strony, pol biedy, jesli ten ktos sie tylko ubiera w charakterystyczny sposob. Jesli jednak zachowuje sie wulgarnie, ubliza innym itd., zasluguje tylko na 'potepienie' Przykro mi majes, ale w wiekszosci to dresy zagrazaja bezpieczenstwu innych ludzi...ilez to razy slyszalem 'wyskakuj z kasy/komorki' od takich panow w ortalionach...ilez to razy musialem przed nimi spierdalac...

sa tez wyjatki, poniewaz dres, ktory robi swietne strony www, zna dobrze php, zna sie na linuxie, raczej nie pasuje do utartego schematu...takich jest bardzo malo, a szkoda

Old Post 09-10-2002 17:26
Glosik
Training (Enforcer)

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Ja nosze dresy i dzin'sy () na zmiane, slocham Techno, Muzyki Clasycznej, Gotyku, Muzy filmowej. Hip Hop'u nie lubie bo maja puste teksty (no offe..), naleze do subkultury Shoolery - nosimy sie jak jestesmy podpiciu i w grupie, a jest nas sporo - sztuk jeden!

Powiem tak : czlowieku nic nie wiesz o Hip Hop-ie

Old Post 09-10-2002 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Glosik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Glosik Znajdź więcej post'ów przez  Glosik Dodaj Glosik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Glosik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

quote:
Skąd wiesz że nie mam pojęcia? Mówię tak bo tak uważam, i powtórze jeszcze raz HH jest płytki jako gatunek muzyczny. Stały rytm i powtarzające się sekwencje muzyczne - to jest płytkie. Słyszałeś kiedyś o takich kolesiach jak Chopin albo Bach? Oni robili całkiem niezłą muze, ale to czego słucha 1/3 (?) polskiej młodzierzy jest po prostu denne .

Nie czaruj mnie tu Chopinami i Bachami, skoro nie wiesz o istnieniu Beaste Boys, US3, Mc Solar i rzeszy innych formacji, ktore dzieki swojej tworczosci wyciagnely ze smierci klinicznej praktycznie cala wspolczesna muzyke rozrywkowa i nauczyly dzisiejszych mistrzow widziec klasyke w sposob zywy.
Mam do Ciebie jeszcze jedna prosbe: napisz, ze takim samym balwanem byl tez Jimi Hendrix, a potem przestan pisac do tego topicu - bo wtedy juz wystarczy Twojego osmieszania sie tutaj.

Old Post 09-10-2002 18:36
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez Glosik
Powiem tak : czlowieku nic nie wiesz o Hip Hop-ie

Nie zaprzeczysz plytkim tekstom. nic nie odkrywaja, a do tego nie sa zbyt inteligentne i rymowane nieco na sile

Old Post 09-10-2002 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

A jakie teksty są w takim razie inteligentne i coś odkrywają?

Old Post 09-10-2002 18:46
j@rzabek
Brujah

Ciężko powiedzeć. Są oczywiście rodzynki wsrod hh, ale ogolnie uwazam ze we wspolczesnej muzyce jest malo dobrych tekstow...Poza tym ja nie mowie ze tylko hh ma takie teksty, ale prosze nie mowcie ze takie ma...Lepiej byscia jakas poezje poczytali

Old Post 09-10-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

Mowicie o HH na zachodzie a w polsce sprowadza sie to do tego ,ze z HHow wytworzyl sie zalosny gatunek - blokersi
i co oni robia? czym dla nich jest bycie HH? to glownie
siedzenie na laweczce z brygada przed blokiem i palenie ziola
udawanie gangsterow i wpierdalanie wszelkim ktorym sie nie podobaja,robienie bibek, palenie stuffu, sluchanie jakichs ******* o szarej polskiej rzeczywistosci ktore niby maja byc nie komercyjne, heh wielkie gowno...

Old Post 09-10-2002 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Troche malo inteligentne....ja tam toleruje hh dopty dopki ( lol) hh toleruje mnie.

Old Post 09-10-2002 19:23
MaslaV
koduję bezwzrokowo

phrff :/

jak dla mnie to ta dyskusja jedzie grzybem... niech kazdy będzie
tym kim chce. ot co!

ide grac w Colina Mac Rae I

Old Post 09-10-2002 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris
Mowicie o HH na zachodzie a w polsce sprowadza sie to do tego ,ze z HHow wytworzyl sie zalosny gatunek - blokersi
i co oni robia? czym dla nich jest bycie HH? to glownie
siedzenie na laweczce z brygada przed blokiem i palenie ziola
udawanie gangsterow i wpierdalanie wszelkim ktorym sie nie podobaja,robienie bibek, palenie stuffu, sluchanie jakichs ******* o szarej polskiej rzeczywistosci ktore niby maja byc nie komercyjne, heh wielkie gowno...

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!

To jest wlasnie perfekcyjna znajomosc tematu.
Z doskonalego zachodniego hh polecam zwlaszcza wszelkie formacje gangsta, ktore pewnie rymuja o rozwoju kabuki...
Nie mowimy o tym, co jest w tym (i wszystkich gatunkach) gowniane i wciskane przez media, tylko o tym, co sie pod gleboka warstwa tego gowna kryje i reakcji na to wynikajacej z niezrozumienia.

To tak, jakbys napisala, ze np. Death to jest kompletne gowno, bo Metallica jest komercja.

Old Post 09-10-2002 22:03
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez KKPhGS
[B]Nie mowimy o tym, co jest w tym (i wszystkich gatunkach) gowniane i wciskane przez media, tylko o tym, co sie pod gleboka warstwa tego gowna kryje i reakcji na to wynikajacej z niezrozumienia.

No nie wiem czy to jest wciskanie przez media i kreacja i ogolnianie... 90% przyznajacych sie do palenia trawy to wlasnie ludzie noszacy szerokie spodnie i sluchajacy hip hopu ... wiem bo sama znam niejednego takiego..

Ogolnie wydaje mi sie ze hiphopowcy to ludzie raczej o slabej psychice.. po pierwsze palenie trawy .. pierwsza oznaka slabosci - nie umiejetnosc zycia w swoich warunkach i uciekannie w stan blogiej nieswiadomosci.. drugie - "muzyka" i teksty uzalajacych sie nad swoja sytuacja ludzi..sluchaja tego ludzie ktorzy potem tez sie nad tym wszystkim uzalaja i uciekaja sie do robienia rzeczy pozwalajacych im zapomniec o ich okropnym zyciu... poprawcie mnie jesli sie myle..

Old Post 10-10-2002 09:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:41.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions