quote: Napisane oryginalnie przez NeaQuan
HH jest płytki
Nie wiem, czy piszesz tak, bo tak uwazasz, czy tylko cytujesz cudze zdanie,
ale problemem, o jakim mowimy w tym topicu (w kazdym razie teraz) sa wlasnie takie teksty...
Jesli hh jest dla Ciebie plytki, to sluchaj czego innego (skoro przeciez Ci sie nie podoba)
Natomiast, jesli sluchasz czego innego, to nie mow, ze hh jest plytki (nie mow o czyms, o czym nie masz zielonego pojecia).
Ja np. staram sie nie sluchac radia i nie ogladac telewizji, zeby nie psuc sobie smaku, tym, co dla mnie jest bezwartosciowe (mowie ciagle o muzyce), natomiast staram sie poznawac lepiej rzeczy, ktore mi sie podobaja i chyba w tym rzecz.
quote: Napisane oryginalnie przez BartiZ
Niestety nie jest łatwo odzwyczajić się takiego gadania ( ), w sumie sam nie jestem lepszy...
Dobrze jesli zdajesz sobie przynajmniej sprawe , ja np. nie przyjmuje tego do wiadomosci, a niemal codziennie, jak slysze cos, albo cos zobacze w radio, w tv, gdziekolwiek od razu rzucam txt: "Wylacz to gowno!!!"
coz nie trawie pewnych gatunkow muzyki, ktore np. sluza tylko do produkowania kabony.
MEA MAXIMA CULPA, ale tez zdaje sobie sprawe (staram sie przynajmniej), ze nie ma muzyki lepszej i gorszej, tylko muzyka jest dobra lub zla (brzmi dosc enigmatycznie, he? )
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|