Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > bf1942
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>Chociaz nie wiem jak oni sie slizgaja...

Tez mnie to intryguje... Moze to specyfika podloza, a nie butow? (musze to kiedys w wolnej chwili... urealnic ;-P)

>Bo matrixa to nie wiem kiedys sie doczekam w mojej glowie

A chcesz? Sadzisz, ze byloby wiele przyjemniej rzeczywiscie meczyc sie tuptajac pod te gory w T2?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-02-2003 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

W zasadzie to tak. Biorac pod uwage jak realne bywaja ludzkie sny oraz to jak gry wplywaja na nasza psychike (duzo jest osob co snila im sie gra itp.) to cos takiego juz niektorzy odczuwaja ;P Teraz dodac tylko tryb multiplayer trzeba ;P

Old Post 12-02-2003 02:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

Pajda w to Infiltration wcale tak duzo osob nie gra.Na Allseeingeye malutko serwerow i najczesciej pustkami swieca.Powiedz mi, ktore Tactical Ops sciagnac?BO sciagnalem to wazace 115mb i mi nie dziala jakichs plikow brak;(A to Tactical Ops:Assult on Terror to to samo?

Old Post 13-02-2003 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qLA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qLA Znajdź więcej post'ów przez  qLA Dodaj qLA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qLA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

TO: AoT jest samodzielna gra. Inne wersje to mody do UT. Nie wiem jaka teraz wersja obowiazuje bo nie gram w to - zabardzo smieszne jak CS. Juz Strike Force jest lepsze.

Co do Inf. Jak grywalem jeszcze jakies pol roku temu to serverow mi wbudowany w gre browser znajdowal od groma. Nie zdazylo mi sie nigdy wlaczyc gry i nieznalesc miejsca gdzie cos sie dzieje. Ale pl serverow nie ma to fakt.

Old Post 13-02-2003 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:31.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions