Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Fajnie sie gra na serwerze Topgun
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Re: Re: Re: Fajnie sie gra na serwerze Topgun

quote:
Napisane oryginalnie przez -=|KFOR|=-AK_47
CIEKAWE CO NA TO GOOS ????

gdzie jego wypowiedz !!!!!!

Tak go przestraszyliscie ze sie boi

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-11-2001 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Re: Re: Re: Re: Fajnie sie gra na serwerze Topgun

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Tak go przestraszyliscie ze sie boi

No pewnie i slusznie ! !!!!

MSN [email protected]

Old Post 20-11-2001 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

ale i tak nie zmienie zdania, że dobry kamper to martwy kamper

......uważaj kampie za rogiem...tylko którym ? lol

Old Post 20-11-2001 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

Exclamation Re: Re: Re: Fajnie sie gra na serwerze Topgun

quote:
Napisane oryginalnie przez -=|KFOR|=-AK_47
CIEKAWE CO NA TO GOOS ????

gdzie jego wypowiedz !!!!!!

co ja na to?

1. nie obchodzi mnie jak gracie klanowki -- kampcie sobie do woli
2. na mapach de* _ATAKUJE_ terro
3. na mapach cs* _ATAKUJE_ CT
4. _ZAWSZE_ ostrzegam, ze beda bany za kampienie po stronie atakujacej i nie interesuje mnie kto to jest
5. przed banem _ZAWSZE_ daje slapy, bury i kicki
6. banow za kampienie jest _BARDZO_ malo i zawsze sa czasowe, nie permy
7. chcecie kampic? kampujcie w domu, z botami, nie na TG
8. nie podoba sie server? wybierzcie sobie inny z ponad 12000 na calym swiecie
9. jakos _ZAWSZE_ kilkoma slapami i bury udaje mi sie strone atakuja doprowadzic do walki i zaczynaja wygrywac rundy
10. jestes baba -- kampuj, jestes facet z jajami -- zaatakuj nawet sam

EOT

Old Post 21-11-2001 09:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez GooS

co ja na to?

4. _ZAWSZE_ ostrzegam, ze beda bany za kampienie po stronie atakujacej i nie interesuje mnie kto to jest
9. jakos _ZAWSZE_ kilkoma slapami i bury udaje mi sie strone atakuja doprowadzic do walki i zaczynaja wygrywac rundy

EOT

Acha to o to chodzi w csie.
hyhyhyhyhy
Jezu to jest w kazdym poradniku. GooS i po co sie denerwujesz?
Pewna grupa graczy i tak nie rozroznia stron a pojecie zasad gry jest dla nich bardzo niezrozumiale. A najlepsze jast jak 5 CT siedzi na italy w reaspawnie W tym trzech z awm i czekaja na terro. Widac wprowadzono nowe zalozenia gry

Old Post 21-11-2001 09:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

Exclamation Re: Re: Re: Re: Re: Fajnie sie gra na serwerze Topgun

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.

[...]
GooS i po co sie denerwujesz?
[...]

alez ja sie kompletnie nie denerwuje
ja sie smieje ))

Old Post 21-11-2001 09:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

GooS jesli tak jest to OK , ale ten gosc , ktory ten topic zaczal , powiedzial , ze jakies wiadomosci byly ( na ktore ni zwraca sie czasmi uwagi podczas gry ) , ale jak dostal slapa to co innego ! Zwracam honor i w sumie to przepraszam , jesli cie urazilem ! Wypalmy fajke pokoju i wogle !!!

MSN [email protected]

Old Post 21-11-2001 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:

co ja na to?

EOT

Chce ci powiedziec ze ja dostalem slapa od twojego admina (jak nie od ciebie) na mapce de_nuke (jeszcze czjac sie w bombsite !!)
wiec cos chyba jest nie tak !!

Old Post 21-11-2001 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Fajnie sie gra na serwerze Topgun

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Chce ci powiedziec ze ja dostalem slapa od twojego admina (jak nie od ciebie) na mapce de_nuke (jeszcze czjac sie w bombsite !!)
wiec cos chyba jest nie tak !!

i co mam zrobic? nie mam _CIAGLEJ_ kontroli nad moimi co-adminami przeciez... moge w ogole usunac adminow i nie patrzec na server -- niezla bedzie samowolka....

poza tym... placzesz tyle o jednego slapa? dostales kicka? bana? bury? wez nie przesadzaj... moimi adminami sa w wiekszosci sprawdzenia admini z ZION'a, ktorzy maja na wielu polskich serverach co-adminow i sa dobrymi graczami, znajacymi sie na grze, wiec zawsze mozesz wytlumaczyc co i jak, pogadac, a nie klac na server jak mialo to miejsce ostatnio :/

Old Post 21-11-2001 12:29
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
GooS jesli tak jest to OK , ale ten gosc , ktory ten topic zaczal , powiedzial , ze jakies wiadomosci byly ( na ktore ni zwraca sie czasmi uwagi podczas gry ) , ale jak dostal slapa to co innego ! Zwracam honor i w sumie to przepraszam , jesli cie urazilem ! Wypalmy fajke pokoju i wogle !!!

prowadze tylko wojne z cziterami, osobami odnoszacymi sie bez szacunku do adminow, do mnie, kamperow, ktorzy zapieraja sie, ze nie kampuja po stronie atakujacej....

jesli jestes jednym z nich to zadnej fajki palic nie bede, jesli nie, to nie ma potrzeby nic wypalac -- proste

Old Post 21-11-2001 12:31
Mantis
OBI (-o-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fajnie sie gra na serwerze Topgun

quote:

i co mam zrobic? nie mam _CIAGLEJ_ kontroli nad moimi co-adminami przeciez... moge w ogole usunac adminow i nie patrzec na server -- niezla bedzie samowolka....

poza tym... placzesz tyle o jednego slapa? dostales kicka? bana? bury? wez nie przesadzaj... moimi adminami sa w wiekszosci sprawdzenia admini z ZION'a, ktorzy maja na wielu polskich serverach co-adminow i sa dobrymi graczami, znajacymi sie na grze, wiec zawsze mozesz wytlumaczyc co i jak, pogadac, a nie klac na server jak mialo to miejsce ostatnio :/

Ehh czy mozesz to powiedziec to o [TOPGUN]Naomi ? ja go nie znam a gram w ta gre kawalek czasu (jakies 1,5 roku) , a tak wogole to on robil to tez w stosunku do innych graczy wiec cos jest chyba nie wporzadku !!

Old Post 21-11-2001 13:15
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

żądamy głów !!!

Kill them all i wogóle,

a BB to ściema

Old Post 22-11-2001 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Ja jestem tylko ciekaw co sadzi GooS terazna temat ludzi , ktorych oskarzyl o czitowanie i zawziecie atakowal ? I czy nazleza sie im jego przeprosiny ? Ciekawe czy mi odpowie normalnie , czy mnie zjedzie hihihi !

MSN [email protected]

Old Post 23-11-2001 12:19
GooS
Guest

Exclamation

quote:
Ja jestem tylko ciekaw co sadzi GooS terazna temat ludzi , ktorych oskarzyl o czitowanie i zawziecie atakowal ? I czy nazleza sie im jego przeprosiny ? Ciekawe czy mi odpowie normalnie , czy mnie zjedzie hihihi !

alez ja dalej nie mam zadnego dowodu, ze zabanowani przez plugina AM dostali bana z powodu plaugina CM, jesli ktos mi takie przedstawi to bana zdejme, na razie nikt nie pokwapil sie z zadnymi dowodami na maila, a wszyscy tlyko _ZADAJA_ zdjecia bana! wiec oswiadczam, ze bez dowodow bana nie zdejme, a ja na razie mam dowody na czitowanie (logi z plugina PB)

btw: Kitab: ile masz lat?

Old Post 27-11-2001 11:05
Cali
słodki chłopak :]

Angry

Ja dostałem bana za to że zabiłem swojego granatem .Grając pod ksywka Llama2.
Wpisałem nicka nawet SORRY ale admin nawet nie zwrócił na to uwagi Sorki ale czy to ma być normalny server z normalnymi adminami ,bez przesady !

Old Post 27-11-2001 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nie grajcie na topgunie i tyle!
Ja tam nie gram bo admini maja jakies chore wizje na temat cs i w ogole sa dziwni! A naomi i rolick, albo jakis inny pajac to wogole znawcy cs sa! Na italy gralme terro, a ludzie ktorzy bronili zakladnikow dostawali slapy za kampienie! LOL!
A nawet nie kampili w domku tylko gdzies w bazie!

Old Post 27-11-2001 13:26
Cali
słodki chłopak :]

Masz racje Takie sytuacje sa chore ci admini niczego sie nie obawiaja nikomu sie nie tlumacza z tego co robia LOL

Old Post 27-11-2001 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Masz racje Takie sytuacje sa chore ci admini niczego sie nie obawiaja nikomu sie nie tlumacza z tego co robia LOL

tia maja kare ...... maja tera opinie do .........
mysle ze cos sie dowiedzieli z tego tematu bo tak postepowac ? to chyba tylko pod wpywem alkoholu

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 27-11-2001 14:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

kazdy ma admina za cos...

A wg. kazdy kto ma admina ma go za cos... napewno nie za zabijanie swoich.

Jesli GooS Naomi czy ktos tam jeszcze ma admina to oznacza to ze umie w ta gre grac i wie co robic... Czlowiek nie jest nie omylny, kazdy uczy sie na bledach...

Dajmy spokoj juz tym klotnia.

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Old Post 27-11-2001 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:

Wystarczy sprawdzic w profilu moim !

MSN [email protected]

Old Post 27-11-2001 15:01
DeStRuCt0r
Guest

Re: kazdy ma admina za cos...

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
A wg. kazdy kto ma admina ma go za cos... napewno nie za zabijanie swoich.

Jesli GooS Naomi czy ktos tam jeszcze ma admina to oznacza to ze umie w ta gre grac i wie co robic... Czlowiek nie jest nie omylny, kazdy uczy sie na bledach...

Dajmy spokoj juz tym klotnia.

Co do GooSa i jego gry to nie powiem, grac umie! Ale np Naomi to nie wiem za co ma admina, ale napewno nie za dobra gre!
Off TOPIC

Old Post 27-11-2001 18:09
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Re: Re: kazdy ma admina za cos...

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

Co do GooSa i jego gry to nie powiem, grac umie! Ale np Naomi to nie wiem za co ma admina, ale napewno nie za dobra gre!
Off TOPIC

Bo za dobra gre sie nie dostaje admina
Jezeli wykazesz sie odpowiedzialnoscia mozesz miec admina
albo masz znajomego

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 27-11-2001 21:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:

alez ja dalej nie mam zadnego dowodu, ze zabanowani przez plugina AM dostali bana z powodu plaugina CM, jesli ktos mi takie przedstawi to bana zdejme, na razie nikt nie pokwapil sie z zadnymi dowodami na maila, a wszyscy tlyko _ZADAJA_ zdjecia bana! wiec oswiadczam, ze bez dowodow bana nie zdejme, a ja na razie mam dowody na czitowanie (logi z plugina PB)

GooS faktycznie te bledy wystepuja gdy sie zmieni serwer.
Mozesz zdjac te bany bo istnieje domniemanie niewinnosci graczy.
A to wystarcza by nie karac.
Zlapiesz ich jeszcze jesli nie byli uczciwi.
A udowodnienie niewinnosci logami jest naprawde nielatwe.

Old Post 27-11-2001 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Tez mam bana na TOPGUNie bo przedtem gralem na Dreamteamie [clanmod]. No coz sie mowi ...

GooS jak ci udowodnic ze nie czitowalem ?

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 27-11-2001 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Tez mam bana na TOPGUNie bo przedtem gralem na Dreamteamie [clanmod]. No coz sie mowi ...

GooS jak ci udowodnic ze nie czitowalem ?

Tylko logi z Dreamteama moga pomoc.

Old Post 27-11-2001 22:47
GooS
Guest

quote:

Wystarczy sprawdzic w profilu moim !

tak myslalem... EOT

Old Post 28-11-2001 09:40
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.

1. GooS faktycznie te bledy wystepuja gdy sie zmieni serwer.
2. Mozesz zdjac te bany bo istnieje domniemanie niewinnosci graczy.
3. A to wystarcza by nie karac.
4. Zlapiesz ich jeszcze jesli nie byli uczciwi.
5. A udowodnienie niewinnosci logami jest naprawde nielatwe.

1. wiem
2. sprawa z "niekompatybilnoscia" plugina do AM i plugina do CM jest b. delikatna... wole zabanowac kilku domniemanych cziterow, niz odblokowac server na ich wejscia...
3. nie
4. wiem
5. to juz nie moja wina

Old Post 28-11-2001 09:43
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Thumbs down eh.. szkoda slow

quote:
5. to juz nie moja wina

Nie wcale nie twoja wina ze twoj sewer jest najmniej nawidziany przez Polakow. Ktos nie czitowal a dostaje bana no swietnie .. brawo to moze ich odbanujesz !?

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 28-11-2001 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

Re: eh.. szkoda slow

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion

Nie wcale nie twoja wina ze twoj sewer jest najmniej nawidziany przez Polakow. Ktos nie czitowal a dostaje bana no swietnie .. brawo to moze ich odbanujesz !?

najmniej!? rotfl! zobacz sobie w statach chociazby kto na nim ile gra... jakos nie uskarzam sie na ilosc graczy na servie, a zawsze jak widze zagraniczniaka b. sie ciesze

wiec po co ten Twoj slowotok nic nie wnoszacy? a ja na temat banow juz wszytsko napisalem

Old Post 28-11-2001 13:22
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Ech GOOS , ale z ciebie uparciuch PPPPP !

MSN [email protected]

Old Post 28-11-2001 13:43
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:34.    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions